hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóKémia

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 16


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Kémia
#16 (2017-05-01 18:45:06)

A legtalálóbb megfogalmazást a "kémia" fogalmára itt olvastam, Eropoliszon, Eszter tollából. :)
"Amikor ránézel és pornófilm kezd leperegni a szemeid előtt."

Igen, ez az a szituáció, amikor az ember belemegy akár az alkalmi szexbe is. (A sors fintora hogy az ilyenből aligha egy alkalom lesz...)
Ez viszont nem a vágyaimtól és a fantáziámtól függ, hanem a másik embertől. Kizárólag tőle. Méghozzá nem egyértelműen a külsejétől, bár attól is, és nem is egyértelműen a stílusától, bár attól is. Leginkább a kisugárzásától. 
Majdnem 4 éve vagyok itt, most már tarthatok egy számadást a tapasztalatokról. Ez a kisugárzás - akinél megvolt - nekem privin, telefonon, sms-ben is lejött. Mire a személyes találkozóra sor került, már rég megvolt a kémia, azt legfeljebb fokozni lehetett. ;)

Ilyen nagyon kevés volt.

Elgondolkodtam, vajon miért. A való életben hányszor fordul elő hogy valakivel néhány perc, vagy óra kommunikáció után az ember ágyba bújik?!
Ez nagyon ritka dolog, és szerintem nem csak nálam, hanem az átlagnál. És egyáltalán nem erkölcsi megfontolásból! Az hogy valakire vágyjunk a legintimebb közelségbe kerülni, minden előzetes nélkül...hát ez a szerelem első látásra érzése. (Mielőtt kődobálás kezdődik hogy itt ne beszéljünk szerelemről...az első látásra szerelem, az valójában pusztán egy nagyon erős kémia!!! - hiszen első látásra nem ismered az illetőt, kvázi igazi reális szerelem, ami egymás mély szeretetén és megbecsülésén múlik, lehetetlen első látásra).

Hát ilyen első látásra sztorija pedig nem sok van az embernek, annyira kicsi rá az esély, hogy egy is csoda, nemhogy rendszert csinálni belőle...

Ez a baj az ilyen ismerkedési formával. Hogy ez az elvárás. Hogy első látásra alakuljon ki valami, vagy intsünk pát egymásnak. De mindenképpen döntsünk első randi után. Ez totálisan irreális!!! Így a válasz többnyire az lesz hogy nem. És a kérdésre hogy de miért nem...nincs válasz. Csak nem. Basszus nem pergett az a pornófilm. :( Ez van. Azt hiszem, én nem az a fajta vagyok, aki a szerelembe szerelmes, és a szexuális vágyai olyan elementárisak hogy egy nagyjából megfelelő külsőbe bele tudja képzelni a többit, aki elszórakoztatja magát és a másik ember csak biodíszletnek kell hozzá. Ha én valakihez vonzódom, az nem belőlem jön hanem belőle.

És hogy miért sikerül ez a való életben jobban? Azt hiszem, megfejtettem a titkot. Mert ott nem kell egy pofavizit után megvizsgálni hogy pereg-e az a pornófilm és sémákba erőszakolni az embereket. Ott egyszerűen belekerül valaki az ember életébe, aztán észreveszi hogy kedveli a közelségét. Elkezd jólesni az érintése. És elindul a bogár...és pereg az a pornófilm is. Nem is tudni mikor kezdett el vonzani... És lehet, hogy ha az első látáskor kellett volna eldönteni hogy most vagy fekete vagy fehér, akkor semmi nem lett volna az egészből.

Ha visszatekintek azokra a szexuális kapcsolataimra, amikre visszagondolva most is libabőrös leszek ;) beleértve a komoly és komolytalanokat is, hát egyikbe sem azért mentem mert elvárás volt. Mindbe úgy mentem, hogy legszívesebben már rég letéptem volna a ruhát róla... És a másik kulcsszó: róla. Csakis róla. És nem másról. Nem önmagában a vágy volt a vágy, oszt jöjjön valaki...ez mindig csak konkrét személyről szólt. Annak hogy ez a testi vonzalom kialakuljon, pedig általában folyamata volt. 

Szumma szummárum, a szexuális élményeim többsége nem lett volna, ha egy találkozás után kellett volna ítéletet hirdetnem. Itt pedig ezt tesszük folyamatosan - és csodálkozunk rajta hogy nincs eredmény. Ennek már csak a vicc kategóriája, amikor kapunk egy levelet hogy nézd meg a lapom és ha szimpinek találsz, szexeljünk. Vagy én nem vagyok normális, vagy a világ. :(

Hülyét kapok a kényszerektől!!! :( Mintha ki kellene menni a táblához felelni. Az minden csak nem szórakoztató!!! Szórakoztató az tud lenni, ahol nem érezzük a tétet, nincs célorientáltság, kényszer. 

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420170501184506.jpg

58 hozzászólás |

Hozzászólások

nincs kép szende96
#58 (2017-05-07 17:29:33) |
#aareesz: Biológia és utána kémia és akkor győztél ;) 
nincs kép szende96
#57 (2017-05-07 17:20:22) |
#szilvi85: Egészségetekre ;) 
egyvagyok
#56 (2017-05-03 05:26:04) |
#esther: 
Ahogy megfogalmaztad már itt a blogban, azért meg vannak nők, akik kedvelnek, még ez nem azt jelenti, hogy lenne/ lesz is szex velük. De a házat is alapjánál kezdjük épiteni :)
aareesz
#55 (2017-05-02 19:09:21) |
Fizika, Matematika :D Én győztem. :* 
aareesz
#54 (2017-05-02 18:09:31) |
A legtöbb férfi nem tudja, hogy egy nő meghódításában a leggyorsabb út az ész-szív-punci sorrend betartása. :D 
aareesz
#53 (2017-05-02 18:07:26) |
#esther: Egyszer voltam olyan társaságban, ahol a férfiak iszogatás közben politizáltak, meg katona sztorikat meséltek (már aki volt). A csajok pedig félrevonultak és mindenki elmondta élete legextrémebb szexélményét. 
Ezt mi akkor nem tudtuk. És utólag azt gondoltam, bárcsak a hölgytársasággal tartottam volna. :D :D :D 
esther
#52 (2017-05-02 17:59:04) |
Ez bizony egy tökéletes összefoglaló.
( naná, mert benne vagyok! Nem áááááám! :vigyor: )

Így működünk mi nők, és amelyik férfi tudja, hogy bugyinkba az agyunkon át vezet az út-azaz nem sajnálja az *időt*!!,- az lesz leginkább a nyerő.Persze ettől még maximálisan vonzónak is kell lennie, :vigyor: mert ha "csak" jófej, de nincs meg a kémia, akkor nem lesz szex. 
Akkor van az -és ezt már régebben is írtam valamelyik fórumban-hogy jójó, rendes, jófej, tök normális, akkor meg miért ne szexeljek vele??? :napersze: ...típusú önmagunk győzködése..aminek a válasza : hát, de ha nem kívánom?! :napersze: Csak azért szexeljek vele, mert rendes?? Az nem olyan..az olyan ..semmilyen. :P 
Nem mondom, hogy könnyű eset egy két nő ( én sem) de ezt dobta a gép. :) 

Most az jutott eszembe, hogy hétvégén barátokkal voltam, és a szobámba a belépő az volt, hogy mindenkinek el kellett mesélnie "élete legerotikusabb élményét".. :pirul: hűű de jó sztorik voltak! A kémia abszolút főszerepet játszott mindegyikben-így visszagondolva. ;) 
szilvi85
#51 (2017-05-02 09:05:54) |
#aareesz: Igazad van! :( És jól értetted!
aareesz
#50 (2017-05-02 09:04:29) |
#szilvi85: Most, ha jól értem, akkor a kameraszexről írtál. Megvan annak is az izgalma, de az érintést az illatokat nem pótolja ez az izgalom. 
szilvi85
#49 (2017-05-02 05:00:34) |
Saját tapasztalat:
Van egy srác már többször priviztünk,kameráztunk...!
Nagyon meg van a kémia köztünk ez már többször kiderült őszinte leszek nem személyesen! :( Ez már a 21.század és én sem vagyok oda érte,de de vele valahogy mindig oda lyukadunk ki! Nem bírjuk ki! Ezért lehet engem/minket fikázni én sem értek vele egyet,de ha nincs más...! Azért nagyon remélem összehoz minket a sors a való életben is,mert mindketten vágyunk rá úgy érzem! :)


egyvagyok
#48 (2017-05-02 00:08:55) |
#potenspasit: 
Igazán nincs mit! ;)
potenspasit
#47 (2017-05-02 00:07:14) |
#egyvagyok: köszi! sose vettem észre azokat az ikonokat
egyvagyok
#46 (2017-05-01 23:48:33) |
#potenspasit: Látod milyen egyszerű :)
potenspasit
#45 (2017-05-01 23:45:57) |
_az oszt igen!_
potenspasit
#44 (2017-05-01 23:45:07) |
*ma nem keltem fel hiába!*
egyvagyok
#42 (2017-05-01 23:37:18) |
#potenspasit: 
A szövegmező feletti gomboknál a bal felső "B" betűre kell kattintani, miután kijelölted a szöveget
*Vagyis így*
potenspasit
#41 (2017-05-01 23:35:36) |
#egyvagyok: hogy csinálod a vastag betűt??
pandora
#40 (2017-05-01 23:30:51) |
#huups: 
Csak sajnos a férfiak nagyon kis része az, aki érti hogy a nők hogyan fogják fel ezt, vagy pláne azok a férfiak még kevesebben vannak, akik ők maguk is így fogják fel. Akiknek a nem elköteleződés nem a sarki prosti ingyenes változatát jelenti, hanem egy olyan nőt, akit ugyanúgy meg kell hódítani, csak nem kell feleségül venni. ;)


egyvagyok
#39 (2017-05-01 23:27:30) |
#potenspasit: És mégis mozog a Föld :)
Pedig jól megfogalmaztad..."ismerkedne *esetleges *szexkapcsolat kialakítása céljából", és ott a lényeg!
potenspasit
#38 (2017-05-01 23:22:14) |
#pandora: én is azt hiszem, értelmezési gondról van szó, azt a megfogalmazást, hogy egy nő "ismerkedne esetleges szexkapcsolat kialakítása céljából" egyszerűen nem képes értelmezni a legtöbb férfi! :D nem megy... "itt egy nő, aki szintén csak dugni akar, és nem kell se udvarolni, se elvenni" kb. így értelmezik...ha férfiakat kérdezed, szerintük mi, ide regisztrált nők vagyunk szereptévesztésben... és a frontvonalak nem mozdulnak :)
huups
#37 (2017-05-01 23:17:29) |
#pandora: Helyesbíteném, ugyanis a férfiak nagy része nem szexbabákat lát. Hanem azt feltételezi, hogy a nők pont azért jöttek ide mint a férfiak. Ebből következik az, hogy azok a férfiak, akik nem rendelkeznek akkora szexuális intelligenciával úgy közelednek a nők felé, mintha ők (nők) bárkivel bárhol lefeküdnének, csak azért mert egy szexpartnerkereső oldalra regisztráltak. 

Ennyi az egész. 
Aki meg okos, az olvas és megtalálja azt, amit keres ;)
egyvagyok
#36 (2017-05-01 23:15:04) |
#pandora: 
Valami olyasmiről, ahova párok, vagy egyedüli nők, férfiak mennek, hogy ott akár párban, akár párt cserélve, vagy többesben kiéljék az ez irányú vágyaikat.
egyvagyok
#35 (2017-05-01 23:10:13) |
#pandora: 
Oh, én nem csodálkozom ezen, az oldal jellege magában rejti a sikertelenséget. Meg kell tanulni bánni a nőkkel. Tudom, hogy ez nem egy hímzőszakkör, de akkor is le kell futni a kötelező köröket. Csak van, aki szívesen kihagyja ezeket.
pandora
#34 (2017-05-01 23:09:14) |
#egyvagyok: 
A te olvasatodban miről szól? :o 
pandora
#33 (2017-05-01 23:05:56) |
#potenspasit: 
Pontosan ez a helyzet, én is ezért jöttem ide, az ember olyanokat is megismerhet akit egyébként nem. Mivel nem élek kiterjedt közösségi életet - ha élnék is, akkor is a legtöbb program nem éppen az ismerkedés melegágya -, jó ötletnek tűnt.

Ez egy szexoldal. Ezt hangoztatják a férfiak. Csak szerintem azt a részét értik félre, hogy attól hogy azok a nők regisztrálnak ide akik nem szeretnének házastársat keresni, hanem könnyedebb, elköteleződésektől mentes kapcsolatot, attól nem egyalkalmas kapcsolatot bárkivel! *Pont ugyanúgy válogatunk, randizunk, beszélgetünk, ismerkedünk, mint a komoly kapcsolatoknál. Csak nem cél a jegygyűrű! Ennyi a különbség és nem több!!! * Ugyanolyan nők vagyunk, nem váltunk szexbabává.

Ehelyett a pasik úgy értelmezik a dolgot hogy ingyenszex azonnal katalógusból. Ezért aztán a sikerességi rátájuk konvergál a nullához (meg a mienk is), és csodálkoznak. :(
egyvagyok
#32 (2017-05-01 23:01:21) |
#potenspasit: 
Hoppá! Az én olvasatomban a swinger nem erről szól.
Hidd el, van itt még olyan ember, aki igy érzi. Fogd fel másképp, ne görcsölj. Sokkal egyszerűbb így.
potenspasit
#31 (2017-05-01 22:57:56) |
igen, mondhatni, hogy az egész netes ismerkedés már onnantól el van cseszve, hogy fejreáll az ismerkedés sorrendje, ami tök természetellenes szitu, ugyanakkor vonzó lehet benne, hogy megismerhetsz olyat, akivel amúgy nem futnál össze csak úgy véletlenül... kezdem azt hinni, hogy ez forma egyszerűen nem való nekem, annyira rosszak a tapasztalataim, és úgy érzem, nem az én hibámból van így :( a helyzet, amit leírtál, olyan, mintha egy színpadon találnád magad egy abszurd darab szereplőjeként, és nem tudnád, mi a szöveged... számomra a swinger tapasztalat is ilyen abszurd volt :) valaki elvitt, aztán hazahozott, és az ágyamban fejeztük be
egyvagyok
#30 (2017-05-01 22:43:14) |
#pandora: 
Oh, arról meg is feledkeztem :D Akkor felkötheti a gatyáját... vagyis jobb ha leveszi :D :P
( Jaj, de lüke vagyok ma :D )
pandora
#29 (2017-05-01 22:40:35) |
#egyvagyok: 
Az már a reggeli. :D :D :D
egyvagyok
#28 (2017-05-01 22:37:05) |
#pandora: Az ágyon kikötözve? :D
pandora
#27 (2017-05-01 22:36:03) |
#egyvagyok: 
Az is tud nyerő lenni, megfelelő tálalásban. ;)
sunike46
#26 (2017-05-01 22:25:39) |
#pandora: ez igaz , de ha annak a vadnak  bejössz, akkor valahogy értésedre kell adnia :)  tudod a  Tyúk tanmeséje :) "inkább megbotlom" 
egyvagyok
#25 (2017-05-01 22:24:59) |
#pandora: Tehát a "hagyd magad, előbb szabadulsz" nem nyerő? :D
pandora
#24 (2017-05-01 22:23:54) |
#sunike46: 
Ami azt illeti, nagyon keveseket akarok leteríteni. És kimondottan izgatnak azok akiket nem könnyű. :D
Ha valaki a puska elé áll, az nem igazi vadászat...
sunike46
#23 (2017-05-01 22:21:11) |
#pandora: csak van akit nem akarsz leteríteni :P  akárcsak Potens :) 
potenspasit
#22 (2017-05-01 22:19:52) |
HALLELUJA! egy normális ember
egyvagyok
#21 (2017-05-01 22:11:28) |
#pandora: 
Vagyis jó a célzókád :D :D :D
pandora
#20 (2017-05-01 22:10:20) |
#egyvagyok: 
Utána. :P 
egyvagyok
#19 (2017-05-01 22:08:35) |
#pandora: 
Vagy megetted őket reggelire :D
pandora
#18 (2017-05-01 22:07:34) |
#egyvagyok: 
Bizony. :) A vadászati eredményességi rátám 100%-os. Eddig mindenkit sikerült leteríteni, akit akartam. :D :D :D
aareesz
#17 (2017-05-01 22:06:45) |
#sady67: Nem kell mindent komolyan venni. :D 
sady67
#16 (2017-05-01 22:02:58) |
#aareesz: És mit szól ehhez Aphrodité? :merges: 
egyvagyok
#15 (2017-05-01 21:57:19) |
#pandora: 
Á, akkor nem vagyunk biztonságban? :D :D :D
pandora
#14 (2017-05-01 21:47:52) |
#aareesz: 
A pasiknak legfeljebb. :D :D :D

Ezért van a legtöbb nő reglapjára kiírva hogy csak beszélget. Asszem én is ki fogom írni hogy csak beszélgetek. Majd ha valaki izgat, azt én levadászom. ;)
aareesz
#13 (2017-05-01 21:45:53) |
#pandora: Egy jó dugás mindent megér. :D :D :D 
egyvagyok
#12 (2017-05-01 21:44:37) |
#pandora: Á. de ha esetleg egy kis apród is lenne.... :D
pandora
#11 (2017-05-01 21:43:51) |
#aareesz: 
Hát persze, meg gondoskodik randihelyről, finom vacsiról, és taxit is küld a pasiért.
Nehogy bilibe lógjon a kezük. :)
aareesz
#10 (2017-05-01 21:42:35) |
#egyvagyok: Nem, mert okos nő gumival megy randira. :D 
egyvagyok
#9 (2017-05-01 21:40:51) |
#pandora: 
Tele lenne terhes nővel az utca :D
pandora
#8 (2017-05-01 21:39:28) |
#egyvagyok: 
Bizony. :) Azzal megy fel a léc az egekbe hogy szexelni *kell*.
Kivagyok ettől a szimpátia = szex hozzáállással. Ha mindenki mindenkivel szexelne aki szimpatikus, akkor a Föld egy nagy orgia lenne.
egyvagyok
#7 (2017-05-01 21:37:45) |
#pandora: 
Jogos, a szimpátia csak a következő randiig elég :)
pandora
#6 (2017-05-01 21:36:06) |
#egyvagyok: 
Olyan, hogy első látáskor letéptem volna valakiről a ruhát, egész életemben egyszer fordult elő.

Viszont ha nem így van, abból általában egyalkalmas szex lesz mert nincs motivációm a következő randihoz. :(

Az a probléma hogy a szimpátia nem egyenlő a kémiával.
egyvagyok
#5 (2017-05-01 21:31:53) |
#pandora: 
Pedig sok férfi már az első randin elvárja, hogy legyen szex. De szerencsére Ti, nők máshogy vagytok programozva.
Nem feltétel, hogy a randiból a szex fog következni, vagy hogy másodszorra is találkozzanak. Ez mind hozzáállás kérdése. 
Az első találka mindenféleképpen a pofavizit, úgy ott dől el, hogy megvan-e egyáltalán a szimpátia :)
pandora
#4 (2017-05-01 21:22:54) |
#egyvagyok: 
Nem pont erre akartam kilyukadni. :)
Amin elgondolkodtam, hogy mennyire életszerű dolog az, hogy azzal a céllal találkozzon két ismeretlen ember, hogy a következő randin (vagy sokan úgy gondolják hogy már azon) vagy szexelni fognak, vagy többet nem látják egymást?
A való életben a szexkapcsolatok (sem) nem így kezdődnek. :)

Valószínűleg nem sok szexuális élményem lett volna az életben, ha mindig első látásra kellett volna ezt eldöntenem.
egyvagyok
#3 (2017-05-01 18:59:42) |
Jogos :)
Az emberek többsége meg akar felelni egy képnek, bennük van a megfelelési kényszer. Mert ha megfelel, akkor kell. Érzi, hogy fontos.
pandora
#2 (2017-05-01 18:53:44) |
#huups: 
Köszönöm, és neked is szép hetet! ;)
huups
#1 (2017-05-01 18:52:19) |
Helló Pandora :) 
Végre volt egy kis lopott időm elolvasni az írásaid.
Talán ezek miatt a blogok és fórum bejegyzések miatt vagyok még fenn ezen az oldalon. 
Ha valahova írsz, akkor az mindig elindítja egy irányba a beszélgetést és ha figyelemmel követed, akkor nem áll meg. Abban az esetben, ha nem akkor kiüresedik. Elfogynak a gondolatok a szavak mögül és, mint a tavaszi köd szépen elszáll a semmibe. 
Örülök, hogy végre volt időm újra írni. Minden jót és szép hetet :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.