Válasz a(z) 14-es üzenetre: Csak tudnám mi a jó abban, hogy egy vendég beíró válaszolgat a bejegyzőknek. Mert szerintem ez az oldal leginkább arra lett kitalálva, hogy mikor Johni idetéved ő válaszoljon a bejegyzésekre ha akar. De lehet én tévedek. Bár elég fura fórumoldal, ahol két ember tett eddig igazi bejegyzést, a harmadik meg kioktat mindenkit aki idetéved, és magát szórakoztatja ezzel. Részemről a témát lezártam.[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 13-es üzenetre:
Nem hinném, hogy a korrektúrázásért fizetnem kellene. A művészúrral semmi bajom nincs ám, az örömszerzést ne silányítsuk már állati szintre ezzel a kufricolás dologgal.[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 12-es üzenetre: Fogyatékos aki írja. Elolvastam a soraid, csak marhára nem érdekelnek. Amúgy meg mindegy, hogy a "művészúr" elolvassa - e a soraim, vagy sem. A lényeg úgyis a kufircoláson van, és mivel már beszéltem vele tavaly, így ismerem az árait. Ha annyira akarod, hogy odafigyeljen rád fizess neki. [ugrás az előzményre]
Jajj ez a hízelgés, de minek.
A szép testet észreveszitek a "nyumást" meg nem?
Nézni, látni, értelmezni, érezni.
Ez a sorrend.Nem kéne megrekedni a nézésnél.
Amúgy meg felesleges beírni ide úgy sem nézi a művészúr, mert ha nézné már rég tökönrúgott volna a nyumás miatt.