hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóOpció

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > ninive > 4


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ninive blogja


Szösszenetek, (Tükör, ami lehet görbe is)
Ami éppen foglalkoztat.

Szívesen beszélgetek olyanokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, de akik nem, velük is.

A párbeszéd sokat segít önmagam megértéséhez, elfogadásához. Nem baj ha nem egyformán látjuk a világot, attól még forog :-) és izgalmassá teszi a sokféle ember, ha kellő tisztelettel és toleranciával közelítünk egymáshoz :-)

*A blogomban és a fórumomban kizárólag magánvéleményemet teszem közzé, amely nem köthető bírói státuszomhoz. *


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Opció
#4 (2017-07-04 22:59:58)

Sokan kérdezik miért? 
Hát ezért.

(Részlet egy régebbi csetből.)


"Unom már, a minden férfit meghódítani vágyó, exhibicionista  nagymamakorú hölgyeket. Beteg állat vagyok, mert gerjedek rájuk, de itt mindnek van partnere, és boldog , csak barátkozni járnak ide.
Kérdezem, milyen az a nő, akinek 40 felett , nincsenek barátai és egy szexoldalon akarja magát virtuálisan mutogatni, simogattatni, beszélgetni, de nem találkozni, mert nem keresnek, akkor meg minek áll szóba velem, minek küld képeket, , de dicsérnem kell , hogy milyen fiatal , meg szexi. Aztán elküld a fenébe, hogy helyes is vagyok, meg minden, de túl fiatal. Annyi tisztesség nincs benne, hogy az elején kirúgjon mert azt élvezi, hogy egy fiatal csődör rágerjed. 

- Látom, téged alaposan felhúztak, mondjuk, ha boldog vagyok, ritkábban nézek fel ide és nem is ismerkedek, kivétel, ha olyat valakit találok, aki megérint és potenciális leendő partnert látok benne. És nem mondta az elején, hogy nem akar fiatalt?

"Te is azt mondtad még tavaly. Ő is , mégis elküldte a képeit, cseteltünk, beszélgettünk. Amikor mondtam találkozzunk, akkor jött azzal, hogy korban hozzáillő férfit keres. 
Nem ő az első , aki szívat hetekig, aztán kirúg. Minek rabolják az időmet. Elmondtam nekik is, hogy nem sok van.

- Most erre mit mondjak, nekem bejöttél volna akkor is, de még nem volt bátorságom ilyen fiatalhoz. 

"De megváltoztál. :-), Akkor végre találkozol velem?

- Igen, de most van valakim, így max várakozólistára tehetlek :D

" Namost megnyugodtam :D Teis olyan vagy, mint a többiek :(
Minek vagy mégis itt, ha nem keresel?

- De keresek, gyűjtöm a potenciális leendő partnereimet, elvégre ekkora korkülönbséggel, nem lesz "holtodiglan" kapcsolatom egyikkel sem. Ezt meg is mondom.
Tudod, ifjúság :D, minden lieson után, úgy jövök el, kielégülten, boldogan, hogy nincs legközelebb, hogy vége. Soha nem keresem, kivárom, hogy ő hívjon. Van egy megállapodásunk. Addig tart, ameddig, valamelyikünk nem talál korosztályos partnert. Nekem erre esélyem sincs, ők többnyire a fiatal csajokra buknak. 
Érted már?

"Ja kapis , Akkor időnként felbukkanok, hátha lelécelt a srácod :D és esélyt kapok , dee ez valami izzéé..

- Pedig, volt már aki tetszett, és türelmes volt, közben neki is volt valakije. Mindig rámírt, ha vége lett a kapcsolatának, és egyszer pont jókor, mert nekem is akkor égett ki az enyém.

'Hát jó, ez is valami. :D Legalább nem rúgtál tökön, max megmarkoltad :P

15 hozzászólás |

Hozzászólások

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.