Az élet apró örömei,bosszuságai

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > csintalanka

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

csintalanka blogja


Az élet apró örömei,bosszuságai
Történetek innen-onnan :) 


Jó kis lecke
#101 2022-08-14 21:21:04
Kutyából nem lesz szalonna tartja a mondás. És ez milyen igaz is.  Újból össze jössz egy réges régi kapcsolatoddal, azt remélve hogy, az eltelt 10 év alatt változott. Eleinte minden szép és jó, dúl a szerelem, össze butorozás gondolata hiszen nem vagyunk már fiatalok.Szuper találkozások, kellemes kirándulás, főzőcske stb. Aztán jön a hideg zuhany,bukta, ugyanúgy megy a hátam mögötti keresgélés, tagadás hogy valós párja vagyok.  Nem tudom és nem is fogom megérteni mire volt ez jó? Miért jó a pasiknak hogy hazudnak, hitegetnek, meg aláznak? Mikor bukás van természetesen a nő a hibás, a rossz  a minden ami csak lehet. Magyarázatot nem kapsz, mert sértődöttségében hogy vége a játékának szóba sem áll veled. Mint mikor az óvodában el veszik a játékát.Nem egyszerűbb lenne ha tisztességesen játszanának? Miért kell mások érzéseivel játszani? 

8 hozzászólás |

Anyák Napja
#100 2019-05-05 05:21:23
Anyák Napjára minden édesanyának szeretettel :)

https://youtu.be/2hDjknGcxTI

3 hozzászólás |

Az állóvíz felkavarodott:)
#99 2018-08-09 21:37:52
Örömmel látom hogy kicsit fel kavartam az állóvizet:) Tetszenek a negatív és a pozitiv kritikák is:) Nincs ezzel gond el kell fogadni mindent.Csak szeretném ha tudnátok,nem csak és kizárólag rólam szólt az előző történet:) Az exek lenyúlása stb:) Ez egy vélemény és tapasztalat volt,de látom van akinek ez nem igazán tetsző és keserű a száj íz.:)Lehet utálkozni,fujjogni,intrikus megjegyzéseket tenni.Ez egy blog ahol le írhatod a véleményed:D
És csak halkan megsugom: a festék alatt nem szőke vagyok :D

22 hozzászólás |

És újabb rá csodálkozás :)
#98 2018-08-08 20:12:42
Elég régen írtam már a blogomba,de most kicsit össze gyűltek a dolgok bennem :) Az emberi irigység,butaság határtalan :) Igaz ezt már régóta tudom de most újból szembesültem vele.Törli magát,új reggel vissza jön és le hazudja a csillagokat az égről,hogy ő nem az:) De annyi nincs ha kamba lép mindenki felismeri :) És ez tipikus:) A másik hogy valakinek a pasiját simán lenyúlja mikor tudván tudja hogy ki a párja,és képes tönkre tenni egy kapcsolatot :D És természetesen ezt sem tudja:D Igaz a pasi is nagy mértékben hibás ezért,de ha valaki tisztességes és egyenes akkor nem tesz ilyet:) De hát mit is várhat az ember :) Tudom itt ez nem újdonság,de kicsit meg döbbentő:) Az hogy a nők vagy pasik rá startolnak arra akiről tudják hogy kapcsolata van.Vagy ha vége akkor az exekre :) Sajnálom ezeket az emberkéket,hogy ennyi az öröműk....

70 hozzászólás |

És újabb rá csodálkozás :)
#97 2018-08-08 20:12:42
Elég régen írtam már a blogomba,de most kicsit össze gyűltek a dolgok bennem :) Az emberi irigység,butaság határtalan :) Igaz ezt már régóta tudom de most újból szembesültem vele.Törli magát,új reggel vissza jön és le hazudja a csillagokat az égről,hogy ő nem az:) De annyi nincs ha kamba lép mindenki felismeri :) És ez tipikus:) A másik hogy valakinek a pasiját simán lenyúlja mikor tudván tudja hogy ki a párja,és képes tönkre tenni egy kapcsolatot :D És természetesen ezt sem tudja:D Igaz a pasi is nagy mértékben hibás ezért,de ha valaki tisztességes és egyenes akkor nem tesz ilyet:) De hát mit is várhat az ember :) Tudom itt ez nem úujdonság,de kicsit meg döbbentő:) Az hogy a nők vagy pasik rá startolnak arra akiről tudják hogy kapcsolata van.Vagy ha vége akkor az exekre :) Sajnálom ezeket az emberkéket,hogy ennyi az öröműk....

1 hozzászólás |

Ezen sirtam a nevetéstől :)
#96 2017-09-01 21:04:49
Ez a kis kereső nem itt Eropolison található:) Teljesen más oldalon találtam és nagyon tetszik,gondoltam megosztom veletek :)

Nőt keresek!

Ojan jányt keresek aki nagyon szeresse, ha mindene meg van, de szelíd aszóny. Tuggyon főzni meg takaríccson, szeressen engemet ne csak a pénszemért, meg a házamé ( vegyes építésű eegyenest a cigány telep elelyén )! Amit én nyujtok te neked, fászni nem fogol egész télen jó melegbe leszel ami fa van az erdőbe mint a tijéd hajjak meg, ennünk mindig lesz mit, a szomszédnak nagyon sok tyukja meg kokasa van. Becsületes vagyok 2 hónapja szabadultam, pénzünk mindig lesz nagyon jó vagyok zsugába, meg eljárók vasazni is meg néha egy kis lomi, idővel meg a családi is jó fog fiszetni 2-3 puja után! Ha frankón bejövök én te neked irjá ne szégyellőskőggyé de büszke se legyé nem szégyen ha bejövök válajad fel magadat!
U.i: Ha gyórsan tőtöd a cigit te vagy aki kel!

11 hozzászólás |

Csak úgy találtam
#95 2017-08-29 08:29:41
 :) 

2 hozzászólás |

Szösszenet :)
#94 2017-04-16 10:00:47
"Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más életét éled! Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.”

Nincs hozzászólás. |

Beszolás
#93 2017-03-28 21:06:55
Hát ujabb meglepi :) A volt párom egykori szeretője fel jogosítva érzi magát hogy bele szóljon a magán életem alakulásába :) Nem igazán értem hogy neki mi köze van dolgokhoz,de valami oka biztos van..Sok hölgy azt hiszi magárol hogy ő itt a király lány és neki mindent szabad...

13 hozzászólás |

Ennyi volt
#92 2017-03-25 20:26:25
Lezárult egy fejezet az életemben...Szépen indult,reményekkel telten...De az évek folyamán meg változtunk..Külső nyomásra,az élet változásaira..Mint minden kapcsolatban voltak szép napok és rosszak...Az érzések el multak,el halványultak..És nem megy tovább..Egyet nagyon megtanultam az érzéseimet soha nem fogom kiadni...A két lépés távolság meg marad :) 
Megyek tovább  :)  :) 

5 hozzászólás |

no comment.........
#91 2017-03-06 18:17:04
https://youtu.be/IlxklIcouTA

1 hozzászólás |

Felfedezés
#90 2017-02-15 10:39:45
Mostanában figyelgettem :) És rá jöttem milyen új kategoriák vannak a partner keresésben. Van aki csak függetlent szeretne, van aki fiatalt, idősebbet. Különbözőek vagyunk így érthető. De van olyan akinek az kell akiről tudja hogy van párja, szeretője, barátnője. Aki fennen hirdeti hogy semmi köze az adott illetőhöz, közben sugdos neki amit véletlenül rosszul tett, és még levelezik is.  :) 
Ez az új partner keresési mód  :) 

4 hozzászólás |

Ilyen az élet
#88 2017-01-21 08:30:01
Mikor a sokadik pofont kapod attól akiben a legjobban megbízol..........Igen ilyen az élet .... Itt meg lehet mutatni milyen kedves,oda figyelő vagy,de az élet más..............Mindenkinek van hibája úgy nekem is...De ha az ígéretek el maradnak az fáj.....és te vagy a hibás ezért is..........

1 hozzászólás |

Gondolatok
#87 2017-01-19 12:45:19
Mindig az első lépés a legnehezebb, mindenben. Meg fogalmazni, vagy kimondani valamit. Talán mert nem szeretünk változni, vagy változtatni. Éppen ezért az ember szeret a kis biztonság zónájában maradni, ahol a jól ismert szokásokkal le lehet élni egy életet. A biztonsági zónánkból ki lépni a legnehezebb ezen a világon. Megtenni az első lépést, ott hagyni a biztosat, még ha rossz is, a bizonytalanért. Talán ennél csak az a nehezebb, amikor azt az első lépést nem azért kell meg tenni mert rossz helyen vagy! Hanem azért mert valaki ennél is jobbat tervezett neked! Tényleg sok mindent képesek vagyunk megszokni,a fájdalmat,a megaláztatást,a közönyt,a kitaszítottságot. Még sincs erőnk meg tenni az első lépést, mert félünk hogy lassan fogyunk el, a türelmünk, az erőnk, időnk, a szeretetünk. Így lesz belőlünk a mai modern ember, távol mindentől, és mindenkitől".* :-)

1 hozzászólás |

Kicsit kiégett a biztosíték.
#85 2016-11-28 08:47:36
Régi eros  vagyok nem hittem hogy tudnak még meglepetést okozni. De tévedtem  :) Mindenki aki ismer tudja hogy van párom és azt is hogy ő is itt van az oldalon. Egyik este a közös chaten beszélgettem, hülyéskedtem két felhasználóval. Az egyik pasi a másik egy jó barátnőm innen a chatről. A lényeg másnap reggel mikor a párom belépett rögtön sugással fogadták hogy én nagyon bizalmasan beszélgettem. Kedves sugóm ha bizalmasan akarok beszèlgetni azt sugásban vagy privin teszem. Egy közös chaten ami erotikus chat nem lehet picit hülyéskedni? Nem fogok sugásban beszélgetni az ismerőseimmel hogy neked kedves sugóm ne zavarja a szemedet. De továbbra is sugdosd a hülyeségeidet célodat nem  igazán értem...Ha a páromnál szeretnél be vágodni csak rajta. 
Az emberi butaság határtalan....  

4 hozzászólás |

Titkok
#84 2016-10-20 10:55:44
Igen vannak titkok az életünkben ami jobb ha két ember közt marad.. De vannak dolgok amik csak azért titkok hogy kényelmesebb legyen az élet. Nem kell be ismerni, nem kell magyarázkodni. Se jobbra se balra.. 

12 hozzászólás |

cim nélkül
#83 2016-09-11 13:15:05
https://www.youtube.com/watch?v=NO4sxK6c_RE

2 hozzászólás |

Kis gyöngyszem :)
#82 2016-09-11 08:17:13
„Ha valakit csak a mosolyáról, az optimizmusáról ismersz, az nem azt jelenti, hogy nincsenek megpróbáltatások az életében, hogy nem érik kudarcok vagy csalódások. Nem azt jelenti, hogy szerencsés, hogy neki minden könnyen jön és szebb, kényelmesebb a cipője, mint másoké. Van, aki nem kiáltja világgá a fájdalmát. Van, aki ott sír, ahol senki se látja, s mikor elfogytak a könnyei, megtörli az arcát, nagy levegőt vesz, és kilépve az ajtón magára ölti bizakodó mosolyát. Nem azért, hogy bárkit megtévesszen, hogy szerepeket játsszon, hanem azért, mert rendületlenül hisz abban, hogy ha rámosolyog a világra, az újra és újra visszamosolyog majd rá. És talán azért is, mert szeret olyan ember lenni, akit nem törnek meg és fordítanak ki a csalódások. Szeret olyan ember lenni, aki soha nem adja fel, aki örökké hisz a jóban, a szépben, a varázsban! Aki örökké hisz a csodákban…" (Manna OWell)...

Nincs hozzászólás. |

Kaméleon emberek
#81 2016-08-30 11:15:43
Nagyon sok emberrel találkoztam már. Itt és a való életben is. Az itteni emberek az átváltozás művészei.Mindenki a jobbik szebbik arcát mutatja,de életben más. Itt könnyű a monitor és a klaviatúra mögül, így megmarad a kialakított kép. Igaz a való élet sem sokkal jobb  :) 

5 hozzászólás |

Két év
#80 2016-08-09 08:49:49
Két éve itt megtalált a szerelem. Voltak és vannak küzdelmek.Változunk...Meg változnak a körülmények el kell fogadni bizonyos helyzeteket. Ami egyáltalán nem könnyű. És itt már minden csak döntés kérdése.Két emberé....De szeretem  :* És együtt vagyunk  <3  

1 hozzászólás |

Döntés kérdése
#79 2016-07-13 16:03:39
A mi életünk :)

7 hozzászólás |

Hát igen :)
#76 2016-06-18 08:36:46
Ez így van :)

Nincs hozzászólás. |

Várakozás
#74 2016-06-01 20:31:32
Ülsz és vársz egy be nem tartott igéretre.Igaz van fontossági sorrend. Amit vagy el fogadsz vagy nem. Ez már a te döntésed.

7 hozzászólás |

Van ilyen
#73 2016-05-24 09:00:17
Nő comment 

6 hozzászólás |

Jó :)
#72 2016-05-14 21:57:28
https://youtu.be/d0AAVZlOX-Y

https://youtu.be/-Q-suN5tKco

1 hozzászólás |

[1-30] [31-60] [61-90] [91-101]


A blog RSS feedje.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1921BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba4881Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba510Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1921Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3330Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok910Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1110Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.