Simple vásárlói tájékoztatóEropolis leszbikus negyedének hírei

itt vagy: Eropolis > Hírek > Leszbi negyed


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Vége a tavaszvárásnak, itt a friss húsvét!

2018. április 1.

Vagy a frisshús vét? ;-)
Tudtad, hogy a szó a hosszú negyvennapos böjtölést követően a hús újbóli magunkhoz "vételezését" jelenti? Te szoktál böjtölni ilyenkor? És ki az, aki friss húsra vágyik a hosszú nélkülözés után, a tavasz felcsillanó, szívet és ágyékot melengető, bizsergető napsugarai hatására?
Ha te is ebben a (nyúl)cipőben jársz, akkor...
[olvass tovább...]Március 15 - Forradalom és a kakasok

2018. március 15.

Nos, természetesen nem a mindenki által ismert történelmi tények felelevenítésével szeretnénk megemlékezni e jeles napon történt forradalmi megmozdulásról. Petőfit, akit állítólag nem a nemzetközi tradícióknak megfelelően kötött kokárdával indított reggel a forradalomba Júliája, szül. Fejér Pál honvéd őrnagyot, történészt és írót, aki Vasvári Pál néven lett a márciusi ifjak vezéralakjává, Jókay Móriczot ipszilonnal, aki írótársa froclizására, majd később Petőfi unszolására vette fel a Mór művésznevet és cserélte le a cikis nemesi y-t i-re, és akinek a regényeiből kedvenc olvasónaplóink tömegét írhattuk az iskolában :) , Irinyi Józsefet, aki Irinyi János testvére volt és megtartotta a családi tradíciókat: ő is kihúzta a gyufát, csak ő az elnyomó rezsim előtt... és a többi márciusi forró vérű forradalmár ifjak nevét és tetteit mind ismerjük már hallomásból.

[olvass tovább...]Időutazás

2018. február 27.

Figyelem! Itt az Eropolis Időhajó központi számítógépe.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a múlt legkisebb megváltoztatása a tér-idő kontinuum felborulását eredményezi, amelynek beláthatatlan következményei lehetnek és a jelenlegi idősík megszűnését eredményezi. Ezért kérjük, csak szemlélődjenek a múltban.
[olvass tovább...]Csetbuli csettintésre? Miért ne?

2017. december 28.

Kívánságotok számunkra parancs! A tavaly év végi chatbulik sikere miatt sokan jeleztétek, hogy szívesen látnátok megint mindenféle izgalmas jelenetet a képernyőn és sokan szívesen vennétek részt benne ;-)
Szeretnénk, ha kellemesen és felszabadultan éreznétek magatokat Eropolisban az év utolsó laza estéin is, ezért azzal próbáljuk fokozni az izgalmakat, hogy rendezünk nektek egy három estén át tartó...
[olvass tovább...]Lila Város Karácsonykor is vár

2017. december 23.

Ha kíváncsi vagy, hogy hagyományunkhoz híven, Karácsony alkalmával milyen akciókkal szeretnénk kedveskedni Lila Város lakóinak...
[olvass tovább...]Évvégi leskelődés

2017. december 20.

Ki mondhatja el magáról, hogy amikor gyerek volt, Karácsony közeledtével nem túrta fel az összes szekrény alját, közepét, tetejét, becsomagolt ajándékok után kutatva, majd azokat végigtapogatva, hogy vajon mi lehet bennük? Mert mi megtettük. :)
Ha megvan ez az izgalom,
[olvass tovább...]Fekete péntek

2017. november 23.

...és szombat és vasárnap, ne aprózzuk el! Ha lúd, legyen kövér. Legyünk jobbak a kövér amerikaiaknál, mi fogyasszunk többet!

Irány a kondicionáló terem! :-P

A kondíciókkal kapcsolatban
[olvass tovább...]Fejlesztőket keresünk

2017. szeptember 25.

Eropolis és más webalkalmazások fejlesztéséhez programozó és rendszergazda munkatársakat keresünk.
[olvass tovább...]Nyár eleji feltöltődés

2017. június 12.

Ki ne ismerné a Neoton Família egyik nagy slágerét a 80-as évek boldog békeidejéből - aki nagyon fiatal, a Sláger Rádióban meghallgathatja naponta párszor :)

Nyár van, alig fürdőruhában
Égetem magam a napon
Nyár van, terepszínű világban
Feltűnő vagyok, tudom

És ha lesben áll egy cápa
Áldozatra várva
Szinte felfal a szemével
Mi legyen?

Valahol messze délen
Örökös napsütésben
Szirén énekemmel elkábítom
Valahol egész délen
A szerelem tengerében
Én is megfürödnék, elárulom

Hogyan lehetnél feltűnő és kábító-csábító a cápák tengerében?

[olvass tovább...]Meztelen húsvéti bú- és nyúlfelejtő buli

2017. április 16.

Azt érted, hogy mindenki elfelejtette, miről szól a Húsvét, de unod már, hogy mindenki ezzel a nyúl sztorival jön ilyenkor? Főleg, hogy tojik is, méghozzá tojást? Pláne műanyag tojást, csokival és alumíniummal bevonva? Meg ez a száz különböző kétes kölnivel fújkodás egész nap? Besenyő Pista bácsival szólva: "Há' noooooormális?!"
Ha nem is a vallási hagyomány, de legalább lenne egy jó kis tavaszköszöntő, frissítő hajnali vödör víz a nyakba, nem? Vagy legalább valami más fröcskölés a legények részéről... :-P Semmi sem olyan már, mint régen?
Na, tegyünk az unalom ellen gyorsan!
[olvass tovább...][1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-74]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.