hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóEgy kis kémia :)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany > 13


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Egy kis kémia :)
#13 (2017-10-31 15:58:50)

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a Mengyelejev-féle periódusos rendszerről akarok írni megnyugtatom, hogy nem :)
Bár szakmai szemmel nézve az sem lenne nehéz :)
De maradjunk a szexualitásnál és annál a fránya kémiánál. Sokan mondjuk, sokan meg nem foglalkoznak vele de ha a kémia nem működik két ember között akkor nincs igazán jó szex sem. Szex ugyan lehet , sőt akár még 50%-ban jó is lehet de .... Igen van a DE !! Vannak aranyos kedves emberek akikkel jól érzem magam, szeretek beszélgetni velük de nincs meg az a rezgés és nem tudnám elképzelni magam velük egy ágyban. Még alvásra sem, igaz azt meg pláne nem :)
De amikor megvan a kémiai egyensúly az mindent fölülír. Lehetnek akármilyen elvárásaim ha valami megfog benne és azt érzem kell nekem !!!!!! Hozzá akarok érni, birtokolni akarom, élvezni minden porcikáját. Ahol a józan ész valahol útközben elvész és marad a gátlástalan odaadás. Ahol nem gondolkozom azon, hogy na vajon ezt illik-e vagy utólag mit szól hozzá, nem érdekel mert élvezem. 
A lila városban ismertem meg és közel 2 évig volt a se veled se nélküled...... 
Kezdjük az elején :) az első beszélgetésünkön mutatott képet magáról ami alapján ment a levesbe :) Majd eltelt vagy másfél év és ugyan azt a képet újból megkaptam. Mondtam is, hogy ez már megvan nekem .... erre kaptam másikat. Nos mennyit számít egy jobb kép... találkoztunk. Bejött hozzám az épp aktuális munkahelyemre és bizony hamar elcsattant az első csók ami mindent vitt. Galád módon a kezem is vándorútra kélt és meg kellett állapítanom, hogy ígéretes méretekkel bír :pirul: :pirul: :pirul: 
Majd jött az első igazi találkozó ahol már nem volt kérdés mi fog történni. Ahogy belépett hozzám tudtam, hogy végem van. Mit ne mondjak állt az a bizonyos és még csak hozzá sem értem. Nem volt sok beszéd a vágy mindent vitt. Akartam, akart és nem a saját élvezetét kereste hanem az enyém és olyat kaptam tőle amit már nagyon rég. Szétáztatott lepedő ami büszkeséggel töltötte el, hogy tőle , miatta van :pirul: 
Nem szeretek csak kapni én élvezem ha hatással lehetek a partneremre. A farka csupasz volt és finom és nem tudtam betelni vele. Akármikor betoppant hozzám mindig állt és ahogy belépett 2 percen belül nem volt ruha rajta ( én meg eleve nagyon fel sem öltöztem ) és a farka a számban. Imádtam....... nem, nem a pasi volt imádatom tárgya hanem egy kis része. Szenvedélyes vad szexcsaták voltak ahol megszűnt a külvilág és csak mi léteztünk. Adni akartunk a másiknak és nem csak kapni és pont ezért volt olyan fantasztikus. 
Maga a kapcsolat azonban több sebből vérzett, de mit számított amellett, hogy milyen fantasztikus volt a szex. Nagyon sokat beszélgettünk és gyakran volt a szex a téma annak ellenére, hogy nem szokásom. Vele azonban ez is kivételt képezett. Soha nem éreztem azt, hogy bármit is elvárt volna tőlem viszont az, hogy levetkőzhetem a gátlásaim és szégyentelenül élvezhetem a szexet nagyon jó volt. Vele minden olyan természetes volt, az is amikor ugyan jelezte, hogy most kész vége és mégsem hagytam abba amit csinálok.
Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy valahol érzelmek is lehettek, hát nem voltak. Szimpátia igen, és a kémia.... 
Mondjuk külsőre az volt aki bejön nekem és aranyos meg kedves és minden....... de mint ahogy neki nekem is volt közben más is. Viszont ha a közelemben volt a világ megszűnt :) Hát ez a kémia, amit úgy szeretek és ha igazán jó akkor hiába vannak az elvek. 
Sajnos ez sem terem minden bokorban........ és a sok gyors numerát kedvelő pasinak ez nem is fontos. Nekik csak egy luk kell, de ha lehet az azonnal.
Én viszont vágyom erre az érzésre mert imádom.....
Lehet már a pályaválasztásomkor ott motoszkált bennem és ezért is lettem vegyész :)

16 hozzászólás |

Hozzászólások

csintalanka
#16 (2017-11-01 22:00:03) |
Kémia és szimpátia:)és tökéletes szeretői viszony :) 
borzaslany
#15 (2017-11-01 16:25:34) |
#esther: Igen, igazad van nehéz beérni kevesebbel. Az emléke azonban bennem él és imádtam minden vele töltött percet. A sors akarta így és ugye az ember a sorsát el nem kerülheti ;) <3 
esther
#14 (2017-11-01 09:42:36) |
#borzaslany: 
8.
Éppen ellenkezőleg! :vigyor: 
A tudatod olyan szinten kikapcsol, hogy filmszakadás következik be. És ez a legleg...minden értelemben: legjobb és legritkább is. ;) 
Igaza van mirminek, aki belekóstol, az már nem nagyon éri be kevesebbel.És nehéz róla lemondani, de ha mégis ezt kell tenni, akkor egy képzeletbeli kis bársonydobozba kell csomagolni az együtt töltött időt/élményeket és eltenni magunkban. 
borzaslany
#13 (2017-10-31 19:42:38) |
#szende96: hát ha csak akkor keres akkor oldja meg egyedül :)
nincs kép szende96
#12 (2017-10-31 19:36:05) |
#borzaslany: hmmmmmmmm néha jó az a váratlan görcs :pirul: 
borzaslany
#11 (2017-10-31 19:34:31) |
#szende96: A bizsergés az elengedhetetlen. Kár, hogy a teremtés koronái a bizsergést a görccsel keverik :D
nincs kép szende96
#10 (2017-10-31 19:26:23) |
Mindig mondom a pasikáknak a kép bárkié vagy akár hány éves lehet ( tapasztaltuk ) a kamera meg nem sokat ér ha a szekrénybe történik ,tudjuk hogy nagyit és torzít :napersze: 
Minden a való életbe dől el az a fránya bizsergés :pirul: :pirul: :pirul: 
borzaslany
#8 (2017-10-31 19:03:39) |
#mirmike77: ahogy tetszik mondani :)
A tudatos szex :) 
mirmike77
#7 (2017-10-31 18:58:17) |
#borzaslany: Az egyik dolog vonzata a másiknak :-) Ha van kémia, van némi érzés(nem szerelemről beszélünk) annak a vonzata egy gátlásoktól mentes együttlét lesz ;) 
És van egy bizonyos kor amikor az ember eljut oda, hogy pontosan tudja, csak így éri meg :) 
borzaslany
#6 (2017-10-31 18:55:02) |
#ninive: Én azért nem így fogalmaznék, nem használom hanem élvezem és élveztük egymást.
A gátlástalanság amit kihozott belőlem na azon még én is meglepődtem :)
ninive
#5 (2017-10-31 18:52:00) |
#borzaslany: 
Pontosan igy van. Cinikus vagyok. Imadom hasznalni, es imadom, hogy hasznal. Jo egyutt, de tokeletesen elvagyok nelkule ket lieson kozott. De az egyutt toltott ejszakak, csak a mieink. 
Bajban is lennek, ha tobbet is akarna. Minek a drama?
Oreg vagyok a szappanoperakhoz. Nincs illuziom a ferfiakat illetoen. :D De imadom oket, a partnereimet.
borzaslany
#4 (2017-10-31 18:39:55) |
#ninive: Igen, kell valamilyen szinten de az nem szerelem...... szeretem a testét, ŐT de bár szeretőnek tökéletes élni nem tudtam volna vele.
borzaslany
#3 (2017-10-31 18:38:06) |
#jack91: Nekem is volt amikor a csetelés tökéletes volt és azt hittem a találkozás is jó lesz de sajnos nem volt az. Kell az a fránya kémia. A kép arra jó, hogy tudjam akarok-e tőle valamit. A találkozáshoz elengedetlen. A többi meg élőben ......
ninive
#2 (2017-10-31 18:38:00) |
Jo is ez. Akit szerettem, azzal sosem tudtam feloldodni, mindig bennem volt a feltes. A csoda ott volt, de a vad osztonos szex nem. Ezert ertem meg sok kapcsolatban elo jelenletet itt.

Gatlastalanul, cinkosan, szimpatia alapon nagyon jol mukodik a kemia, akkor is, ha ez sokak szemeben szegyen.
Hozzateszem, mindig van benne valamennyi szeretet. Szerintem.


 
jack91
#1 (2017-10-31 16:59:18) |
A kémia a legfontosabb! Ez a legnehezebb része szerintem az online társkeresésben, hiszen egy fotó alapján nem érezni, hogy megvan-e, vagy nincs.
A testbeszéd,a nézés, az érintések, a CSÓK. Mind-mind egy kirakós darabkái, ami ha összeáll, megvan az úgynevezett kémia.
Velem sokszor megtörtént a Te történeted ellentétes verziója, mikor találkozáskor kiderült, nagyon nem egy világban élünk. Pedig a levelezés rendkívül üdítő volt.
Szemétben kell megtalálni a gyémántot ezen az oldalon. :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.