hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóA kezdetek

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany > 1


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

A kezdetek
#1 (2017-08-06 18:45:35)

Már nem is emlékszem hány éve regisztráltam ide először. Akkor még nagyon ártatlanka voltam és hittem abban, hogy hűség :) Azt, hogy egyszerre csak egy nő vagy férfi van az emberek életében. Véletlen hozott az oldalra és bizony itt ragadtam.
Akkor még korlátlan levelezés volt, nem létezett az örömpolgárság és még egy kg kenyér is sokkal olcsóbb volt  ;) 
Talán még több névvel is lehetett itt lenni de erre már bevallom nem mernék megesküdni.
Arra sem emlékszem, hogy voltak-e bírók, moderátorok mert nem vétettem a házirend ellen ( akkor sem :) ). Bizony sok minden akkor nem volt még és azóta az oldal sok-sok pozitív fejlődésen ment át. 
Régen nem volt annyi csetszoba, nem lehetett megnézni ki nézett meg.... 
Tény és való, hogy az elmúlt évek alatt a színvonal rosszabb lett, de nem az oldal szolgáltatásai hanem a felhasználók hígultak fel. Talán mert nem volt akkor annyi embernek számítógépe és nem voltak okostelefonok sem. Akinek meg gépe volt az valamennyire szűrte is az adott réteget és az IQ lehet magasabb volt :)
Jobban tisztelték a partnereiket az emberek és nem volt annyi átvágás sem és annyi félresikerült randi sem. 
Aztán jött az örömpolgárság lehetősége. Eleinte nem nagyon volt különbség a polgár és örömpolgár közt, hogy ki hogyan használhatja az oldalt. Egyre több felhasználó lett és fejlődött az oldal is és mint tudjuk semmi sincs ingyen és ha azt szeretnénk, hogy jól érezzük magunkat és ne akadozzon mondjuk a chat az bizony anyagi áldozatokkal is jár. Az örömpolgárság bevezetése számomra egy szűrő is volt, mert úgy gondoltam komolyabban gondolja az aki áldoz is rá mondjuk 300 ft-ot :)  Nekem a mai napig is jó érzés ha kikapcsolhatom a reklámokat  :)  és ezért is maradtam meg mindig is "zöldnek" .  
Sokan nyilatkozna itt negatívan az oldalról és a szolgáltatásokról de ez is olyan mint maga az élet, annyit várjunk el mint amennyit bele is teszünk. Nem az oldal hibás ha valaki bunkó, primitív vagy sorolhatnám még a jelzőket. A levelek korlátozása vagy a kedvencelés is levélnek számítása is egy lehetőség, hogy ne nyomkodják egyesek mint süket a csengőt. Aki komolyan gondolja az szán a partnerre időt, és aki meg gyors kósza numerát akar az lehet mindenen elégedetlenkedni fog. De ettől még a LILA város él és aki egyszer ide belépett és eltölt bizonyos időt az mindig vissza fog térni, max saját magának sem vallja be, hogy függő lett. Én szeretem ezt a várost..

15 hozzászólás |

Hozzászólások

aareesz
#15 (2017-08-09 09:59:27) |
#doktorur: 
Én is, de ez titok.  ;) 
Nem pandorkát akartál írni? :D 
doktorur
#14 (2017-08-09 00:14:26) |
Én csak pampuska miatt járok még ide :D
borzaslany
#13 (2017-08-07 17:02:39) |
#pandora: Tegyük hozzá, hogy katalógus, azonnal és hellyel rendelkező.....
pofi76
#12 (2017-08-06 22:03:00) |
#borzaslany: Időközben megoldott. :-) 
pandora
#11 (2017-08-06 21:49:27) |
#borzaslany: 
Igen, a másik tendencia az ipari méreteket öltő maszturbálás. Nem értem a pasikat, amikor tele a net pornóval, akkor azt miért itt kell?!

És a másik tendencia, hogy a "szexpartner" értelmezése szerintem folyamatosan csúszik el az *alkalmi* szexpartner irányába. Pedig alapból a szexpartner valami szerető-féleség lenne. Hiszen alkalmi partnerkeresésre ismeretség és érzelem nélkül ott lenne a swinger. Ez pedig egy ismerkedős oldal volt, mára sokkal inkább katalógusként szeretnének használni.

borzaslany
#10 (2017-08-06 21:38:05) |
#pofi76: ÓÓÓÓÓ ez ismerős kos lévén pontosan tudom miről írsz :)
pofi76
#9 (2017-08-06 21:36:00) |
#borzaslany: Bizonyára igazad van, igyekszem megtalálni a jó gyöngyszemekhez vezető szilánkokat.
Türelem, na az sajnos nem az én erősségem. Kos lévén, aki a sárkány évében született nekem minden egyből és azonnal kell. :) (jó, persze azért tudok uralkodni magamon)
borzaslany
#8 (2017-08-06 21:19:56) |
#brian7: A Való Világ is ugyan ilyen sajnos. Mindent gyorsan és azonnal akarnak és nem gondolnak a következményekre sem. Kit és hogyan bántanak meg........ vagy hogyan járatják le magukat.
Tükröt amiben önmagukat látnák meg sajnos nem ismerik. Vannak akik azt gondolják nekik mindent szabad és mindenhol bepróbálkoznak mert azt hiszik na majd ŐK......
borzaslany
#7 (2017-08-06 21:16:53) |
#pofi76: Szerintem ez az oldal még jó ideig működni fog.
Vannak itt jó dolgok is csak meg kell találni a gyöngyszemeket. Tapasztalat...... de türelem nélkül semmi sem lesz és addig jó pár IQ huszárt kell legyőzni.
borzaslany
#6 (2017-08-06 21:14:32) |
#pandora: Jól látod a helyzetet, régen a blogok fórumok egy picit összehozták az embereket és valódi vélemények voltak és nem beszólások a másiknak mint ahogy néha elfajul egy-egy bejegyzés. A csetszobákban is jókat szórakoztunk és vártuk az estéket, hogy mindenki ott legyen. Mára már mintha igénytelenebb lenne minden. De ennek mi felhasználók vagyunk az okai. Azok akiknek minden mindegy és bárki bárhol megkaphatja őket. Így aztán jönnek az általánosítások és a viták és az amiről írsz, h eleve nem is fogadod a priviket. Azokról nem is beszélek akik csak poénból hazudnak fűt fát miközben a kezük a nadrágban és eszük ágában sincs valódi kézzel fogható dologra, mert ami kézzel fogható azt már a markában van és ki is elégíti :D
brian7
#5 (2017-08-06 20:45:34) |
A Donna egy remek oldal volt, valóban. Aztán nagyon durván felhígult. Sajnos itt is hasonló a tendencia. Én csakis egy dolog számlájára írom. Sok olyan ember is képes használni erre az internetet, akinek az IQ-ja nagyon nem üti meg a kellő szintet. Hogy az EQ-ról ne is beszéljek. De ez nem csak itt vehető észre, hanem a való életben is. Durva, mennyire butul a nemzet, és ez még csak a kezdet.
egyvagyok
#3 (2017-08-06 20:39:54) |
Ez a tendencia, amiröl a poszt is szól, sajnos nem csak itt jellemző. A nagy szabadságban, az informatikai forradalomnak köszönhetően lassan mindenki net közelbe kerül. Olyanok is, akiknek nem szabadna.
pofi76
#2 (2017-08-06 20:32:57) |
Még nagyon friss hús vagyok itt. De abból ami írtok úgy tűnik ez az oldal is előbb-utóbb a Donna sorsára fog jutni.
Amikor én oda be jutottam, megszerezve a kellő mennyiségű női szavazatot, némi túlzással öröm táncot jártam.
Nagyon örültem neki. Olyan embereket ismertem meg, akikkel nagyon jó barátok voltunk.
Megismertem egy fantasztikus nőt is. Akivel rengeteg éjszakát át beszélgettünk. Plátói volt a kapcsolatunk, de ő volt a második legjobb az életemben aki, ami történt velem.
Vége lett annak az oldalnak. 
Remélem itt is találhatok olyan barátokat.
Bízom benne még nem olyan vészes a helyzet itt a városban.
pandora
#1 (2017-08-06 19:33:55) |
Én csak 4 éve vagyok itt, és ez előtt nem volt előző regem.
Úgy találtam ide, hogy a Google elsőnek adta ki egy bizonyos kulcsszóra.

Akkor még sokkal személyesebb volt. Sokkal kevesebb volt a kitöltetlen adatlap, a foghegyről odavetett "jösszdugni", és a pasik közül többen olvastak adatlapot. Beszélgetni is jobban lehetett, még volt értelme a privinek. 
Az utóbbi 2 évben ki szoktam kapcsolni a privit, mert egyre irreálisabb beszélgetések kezdtek el kialakulni. Eleinte kellemetlenül éreztem magam hogyan tudom lerázni aki nem tud normálisan beszélgetni...utána csak bezártam az ablakot...aztán egy jó ideje ki sem nyitom, csak azoknak akiket már ismerek. :)

Szomorú dolog, hogy konkrét partnerkeresés helyett a folyamatos és nagy mennyiségű partnerkeresés életformává vált. A partnerek pedig esetlegessé, csereszabatossá, értéktelenné. Itt mindenki egy a sok közül, olyan lett mint egy swinger. Az emberek odaszólnak "jössz?", és ha igen, akkor dugnak egyet, de már 2 perc múlva keresik a következőt...ha pedig nem, akkor oké, nagy tételben megy tovább a vadászat. :( Szinte mindenkinek több van. Szexhaverok, néha ezzel, néha azzal, és folyamatos a beszerzés.
Engem ez kicsit kiábrándít.

A másik különbség a régmúlttal szemben, hogy mintha többen lettek volna aktívak a fórumokban, blogokon. Akkor olyanabb volt mint egy közösség, mondjuk hasonlattal élve mint egy falu...mára pedig mint egy lakótelep, ahol mindenki behúzódik a vackába és nem érdekli más dolog mint amit haszonként kivehet.
Ha pedig beindul egy beszélgetés, hamar személyeskedésbe, sértődésbe, veszekedésbe csap át.

Mindenki ideges, türelmetlen, zaklatott, senkinek sincs ideje, energiája...és mindent azonnal akar, sütve-főve-tálalva, lehetőleg úgy hogy az neki semmibe sem kerül. (És itt nem pénzre gondolok.)

Őszintén megmondom, ha nem fizettem volna ki előre az örömpolgárságot már lehet hogy töröltem volna magam, mert egyre uncsibb és reménytelenebb.

És ez nem az oldal hibája! Hanem a felhasználóké. :(


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.