A kamus, a nyuszi, és a gyors

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 6

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A kamus, a nyuszi, és a gyors
#6 2018-12-31 10:16:17
Budapesten volt dolgom két napig. Egy ismerőstől megkaptam a lakását – épp üresen állt az ünnepekben – hogy legyen hol meghúzzam magam. Persze eszem ágában nem volt meghúzni magam. Úgy voltam vele, hogy ha már ott vagyok egyedül, szabadon, kihasználom az alkalmat, hogy legyen egy jó partim.
Van egy pasi, aki már régóta „szólongat”, ha Pesten járok szóljak. Helye van, független, ilyen csajra vágyik. Hát szóltam neki, gondoltam megnézhetjük egymást. Már a múltkori ott tartózkodásom alkalmával is jelezte, hogy találkozna, de végül nem írt. Hát szóltam neki, gondoltam megnézhetjük egymást. Azt mondta elfelejtett jelentkezni. Tipikus kamuszöveg, de gondoltam belemegyek a játékba. Megadta a számát, megcsörgettem rögtön és megbeszéltük, hogy amikor végzek a dolgommal késő este, felhívom. Végeztem, felhívtam, egy másik ember vette fel, aki nem értette, kit keresek. Az ilyen kamut oly csodálkozva nézem mindig...
Ha már felsminkeltem, csinosba bújtam, nem maradtam otthon. Elmentem a városba egy nagyot sétálni. Betértem egy jó buliba is, ittam egy italt, táncoltam, élveztem a karaoke „sztárjait” - mondjuk a sok ordítozó bénaság mellett volt egy nagyon jó hangú srác is, már megérte betérni. 
Ahogy ültem az italommal a kanapén, ült mellettem egy nagyon vonzó fiú. Izmos volt, nem kigyúrt, kedves arcú. Nagyon szeretem az ilyet! Ismerkedésben nincs igazán zsánerem, sokkal fontosabb, hogy értelmesen meg tudjon szólalni, és kedves legyen a pasi, de azért ettől a fiútól nedves lett a bugyim. Elképzeltem, hogy egyszercsak a térdemre teszi a kezét, a harisnyán keresztül érzem a hűvös érintését, és elképzeltem még sok mindent vele... Nagyon jó lett volna. Aztán jött egy másik pasi, megölelték egymást, és gyorsan kiderült számomra, hogy őt más érdekli, hiába álmodozom itt. Nem volt baj, végül is olyan helyen voltam, ahol ez is belefér. Csak megmosolyogtam magam.
Nem sokkal később leszólított egy becsiccsentett pasi, akinek nagyon tetszettem, de az nem az én stílusom, hogy egy hirtelen jött pasiért az itallal versengjek. A helyzet persze tetszett, ahogy próbálta csapni a szelet. Hazamentem és lepihentem.
Szóval kamusunknak köszönhetően legalább volt egy kellemes estém és a vágyam egy jó pasira.

Másnap délelőtt ébredés után ránéztem a chatre. Mindjárt rámírt egy másik, akivel már régebben is chateltem, akkor úgy állt, hogy a párjával együtt is érdekelné. Meg akart hívni magához, van egy helye, még harmadikat is szervezni akart, kamerán is megmutatta magát… meg persze én is. A beszélgetésből az lett, hogy ráálltam, hogy meglátogatom. Láthatóan félénk volt, tapasztalatlan ebben, de tetszett a „feladat”. Vagy egy órán keresztül húzta, kérette magát, mire végül adott egy telefonszámot, hogy egyeztethessük a randit. Mondta: lefürdik, elmegy a helyre, kb. fél óra múlva hívhatom. Nekem kb. 40 perc odajutni. Én is lefürödtem, megigazítottam a sminkemet. Fél óra múlva felhívtam, hogy indulok. Igen kellemes hangja volt, de abban a pillanatban belekezdett, hogy ő már azt hitte ott vagyok, az a baj, hogy nemsokára el kell menjen a feleségével vásárolni, nem lesz időnk. Megegyeztünk, hogy ha végzett, rám ír a chaten és a délutánba bele fog férni egy találka. Nem lepődtem meg, hogy végül nem jelentkezett. De az ilyen kamut legalább értem, biztosan beijedt.

Amíg vártam a hívását, bejelentkezett pár újabb jelentkező, de egyik se tűnt komolynak, csak az egyikük. Kedves fiúnak tűnt. Igen gyorsan haladt, mindjárt teljesítette a kívánságom, hogy látni szeretném, mielőtt bármi is történik. Nem otthonról írt, de hazament, ahol volt kamerája és megmutatta magát. Én is kapcsoltam. Csak néhány percet beszélgettünk, de éreztem, hogy ő komolyan gondolja. Kicsit méltatlankodott, hogy én nem adok számot, de végül megértette. Engem se sokat kellett győzködni: elhívtam, jöjjön el most a délutánban, hátha tudunk egymással mit kezdeni. Pedig bármily furcsa is, ez ilyen gyorsan nekem nem szokásom. Blúzban, fűzőben, rózsaszín miniben és fekete fényes harisnyában vártam. 
Tartva magát a gyors tempóhoz fél óra múlva ott is volt. Bejött, megdicsérte az outfitemet, és pár perc múlva már simogatta a térdemet, majd miután kérésére felálltam, a combjaimat a hűvös (mint ahogy előző este elképzeltem) kezeivel. Nem telt bele egy perc, már a szoknyám alatt volt a keze, és a fenekemet simogatta, miközben mintha csak véletlen lenne alámnyúlt és a bugyim tartalmát is meg-meg simította. Ezektől (főleg a simogatástól) én rendszerint elgyengülök, most se volt másképp. Azt hiszem csinálhatta volna még…
Közben az én kezem is azt kereste, mit találok a farmerban. Nem volt nehéz megtalálni, keményebb volt a környezetétnél. 
Nem lett lassabb a tempó. Hamar előkerült a nadrágja tartalma – a képén már láttam, milyen érdekesen görbe, de fogni sem volt utolsó – rólam le a harisnya és a bugyi (persze számítottam erre, húztam egy szép combfixet is, hogy maradjon). A cipőt vissza kellett húzzam, nem hagyott vitát. Az én tempóm se maradt persze lassú. Elég hamar eljutottam odáig, hogy a számba vegyem ágaskodó büszkeségét. Ráhengergettem egy gumit. Furcsa érzés volt, hogy mennyire vonzott, legszívesebben azonnal magamban éreztem volna! Az ágy szélén ülve közelebb húztam, és mohón bekaptam. Kicsit el is szégyelltem magam, egy büszke úrinő mégsem adja ilyen könnyen. Büszkén éreztem, hogy kicsit még keményebb lett a számban. Úgy láttam ő is élvezte. Én nagyon. Elé guggoltam, hogy még jobban be tudjam nyelni, közben éreztem, ahogy ettől a helyzettől szétnyílik a nyílásom, alig várja, hogy ő is megízlelhesse az élményt, amit nyelvemmel tapogattam. 
Csak pár percig tartott, mert nem bírtam tovább várni erre, teljesen megadtam magam annak, hogy minden jel szerint nem vagyok úrinő. Felálltam, és hátat fordítottam neki egyértelmű utalásként a vágyamra. Előre döntött, és pár másodperc múlva éreztem is, ahogy belémnyomul, nem volt mese. Rossz felé görbült, épp elérte bennem azt a pontot, ahol fájni szokott. Az ágyra térdeltem inkább, hogy más szögben érkezzen, de sajnos akkor is fájt. 
Felálltam, és megkértem, hogy feküdjön az ágyra. Beleültem, és szemből semmi probléma nem volt. Már nem érdekelt más, csak hogy így üljek ringatózva, rugózva felnyársalva, amíg lehet. De persze ebben is gyors volt, nem hagyta, hogy lassuljak, ő is mozgott, megadta a ritmust. Nem bántam, hatalmas érzés volt rajta lovagolni. A mellkasát gyúrtam, miközben csak arra kellett figyeljek, hogy egy ritmusban legyünk. Felültem, hogy tövig ráülhessek, eltűnjön bennem teljesen, közben a kezemmel azt hiszem meg-meg simogattam, gyúrtam az alattam izgő-mozgó zacsiját, de ekkor már nem voltam ura minden mozdulatomnak.
Ő is nekiállt kézzel izgatni. Maradtam volna így, azt kívántam sokáig tartson, de éreztem, hogy most már én leszek a gyors. Hátradőlve ültem az ölében lassú mozgással, éreztem magamban a lüktető keménységét, kézmunkájának jóvoltából pedig egyre nagyobb feszültség gyűlt az ágyékomban, míg végül elöntötte a forróság, és kiszakadt ennek a feszültségnek az ereje. Nagyon jó volt, ő pedig nagyon elfogadó.

Kis szünet után igyekeztem folytatni, hogy ő is a csúcsra jusson. „Inkább én csinálom” - mondta. Én engedelmesen a hátamra feküdtem és ő szemből indult nekem. Nagyon szeretem ezt a pozíciót, az irányítást átengedve, magamat teljesen átadva… és közben láthatom, ahogy nekem feszül, érezhetem a súlyát, a lökéseit. Azt különösképpen, amikor így élveznek belém az utolsó néhány lökésre felgyorsulva, a legutolsóra egész mélyen, tövig belémhatolva.
Én nem is tudom, hogy csak én éreztem, vagy így is volt, de elsöprő férfienergia dőlt nekem. Ebben is gyors volt: oltári tempóban kezdett lökni, nem volt más dolgom, mint kiszolgáltatva fogadni és hallgatni, ahogy csattok az ágyékom. Nem jöttem zavarba a hangtól, inkább fokozta az élményt.
Néztem az arcát, ahogy csukott szemmel koncentrált az élvezetre. Az utolsó lökések előtt kicsit lassult – hova is tudott volna gyorsulni – és elfordította a fejét. Az a kérdés jutott eszembe, hogy miért szégyelli minden pasi az arcát, miközben élvez. Pedig fantasztikus látni, amikor elönti az önfeledt élvezet. Főleg, ha közben mélyen a szemembe néz. De a gondolatot elnyomta egy másik, erősebb élmény: éreztem, ahogy a farka lüktetve pumpálja ki magából a nedvet. Elég ritkán lehet ilyen konkrétan érezni egy pasi orgazmusát, ahogy többször megkeményszik és elernyed. Fantasztikus volt ezt is átélni.

Sajnos, ahogy eddig mindenben, a távozásban is gyors volt. Miután elélvezett, csak pár másodpercig maradt még, én ellettem volna vele, hogy egy kicsit benn maradjon, rámfeküdve lihegje ki magát.
Lezuhanyozott, felöltözött és elköszönt. Szívesen meghívtam volna egy kávéra, addig is ott flangálhattam volna előtte, míg elkészül, élvezve elismerő pillantásait. Annyit azért megbeszéltünk, hogy szívesen megismételné még a találkozást. Hát én is, bár ilyen szerencsés nem mindig vagyok, hogy ölembe pottyan egy kényelmes lakás, neki pedig nincs helye. De a sors útjai kifürkészhetetlenek. Remélem.

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1401BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba4971Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba500Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba310Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba2211Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2110Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok500Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba710Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.