Anna 3. Erotikus történet

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 14

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Anna 3. Erotikus történet
#14 2017-03-14 08:24:14
Sziasztok <3 

Ma ismét Annát hoztam, Nektek remélem vártátok a folytatást, hogyan rak egyre több szarvat a férje fejére ez a csodás és egyben vérmes nőszemély. Köszönöm hogy elolvasod  <3 

Anna és a férje Nyugodt tempóban autóztak a néhány száz km re levő Wellness szállóba, szándékosan nem siettek és elkerülték a főútvonalakat is nagyon szerettek nézelődni, s ha láttak valahol valami érdekeset meg is álltak, s megcsodálták. Igaz így a 2 órás útból akár 5 is lett, de ez zavarta őket a legkevésbé, ebben nagyon egyet értettek. Anna a fővárosban dolgozott, s a közeli kisvárosból ingázott fel naponta, míg a férje helyben dolgozott a helyi önkormányzatnál, mint műszaki osztályvezető, szinte ki se mozdult a kisvárosból csak ilyen alkalmakkor és Ö is élvezte ezeket a kirándulásokat.

Az egyik településnél egy szép tornácos vendéglőt láttak, elég felkapott lehetett, mert sok autó állt előtte úgy döntöttek megállnak ebédelni. Vidáman szálltak ki az autóból, az étterem kellemes volt belülről is a pincér felvette a rendelésüket majd távozott. Már a desszertnél tartottak mikor egyszer csak egy örömteli kiáltást hallottak. –Anna Te vagy az, vagy csak képzelődöm, bár egy ilyen gyönyörű hölgyet nem lehet elfelejteni!  
Egy férfi mosolyogva közeledett feléjük, majd udvariasan, mint egy jó házigazda bemutatkozott:- Kovács Gábor vagyok az enyém ez az étterem. - Anna egy pillanatig hitetlenkedve nézte a férfit majd örömmel az arcán felugrott, ahogy megismerte és átölelte. 
- Meg sem ismertelek hirtelen, az egyetemen együtt jártunk gazdasági fakultációra-fordult a férje felé. 

 A férfi leült az asztalukhoz és beszélgetni kezdtek a régi szép időkről, a városkáról ahol most vannak, milyen látnivalók vannak, megemlítette, hogy van nem messze egy régi rádiókat gyűjtő ember s annak a kiállítását meg lehet tekinteni. Anna férjének felcsillant a szeme mivel érdekelték az ilyen dolgok, s mondta ö szívesen megnézné, addig beszélgessenek nyugodtan. Gábor közölte, hogy addig Annát lekíséri a borospincébe a sok segítségért, amit kapott tőle az egyetemen választhat egy üveg különleges bort szülinapjára. Anna megcsókolta a férjét, s elindult a boros pincébe Gábor oldalán.

 Alighogy becsukódott utánuk a pince hatalmas ajtaja Gábor felkapcsolt egy világítást majd, magához ölelte a lányt, s ahogy csókolni kezdte közbe hadarva mondta.
-Istenem, azt hittem soha nem látlak viszont. Te voltál, aki az egyetemen férfiként nézett rám, és akinek köszönhetem, hogy a gátlásos fiatalból érett magabiztos férfit faragtál. Soha nem fogom tudni Neked ezt eléggé meghálálni - S húzta a lányt a sarokba egy asztalhoz miközben ölelte és csókolta ahol csak érte. Az asztalnál a lányt felültette az asztal szélére, letérdelt elé, s lehúzta a cipőjét, majd élvezettel kezdte simogatni, csókolgatni, a lány lábat, aki élvezettel kuncogott fel, s miközben a férfi az egyik lábát csókolgatta a másik lábával cirógatta annak az arcát, s nyakát, ahogy térdelt előtte. A férfi fokozatosan haladt egyre feljebb s feljebb, nem hagyott ki egy négyzetcentimétert sem a lány lábaiból úgy kényeztette, mígnem elért a combok belső feléig a combfix felső szegélyénél. Ott szinte hallani lehetett azt az élvezetet, ahogy a lány bőréhez ért s folytatta tovább Anna lábainak kényeztetését. Majd fejét egyre jobban a szoknya alá fúrva megtalálta amit igazán keresett a Anna forró punciját amely forróságával hívta magához. Anna kicsit türelmetlenül előrehajolt és a férfi nyaka köré kulcsolta a lábait miközben a kezével a férfi fejét a lüktető pinájához nyomta. Gábornak nem kellet több biztatás először a finom csipkén keresztül izgatta a lányt majd kezével félrehúzva a szájával, ajkaival, s nyelvével vette birtokba az édes gyümölcsöt, miközben szinte levegőt se kapott olyan hevesen szorította fejét. 
Anna hamarosan a kényeztetés hatására egyre gyorsabban kezdte szedni a levegőt, mígnem hamarosan hangos sikoltással el nem élvezett, a férfi finom kényeztetésétől. A férfi nem hagyta abba minden egyes gyönyörcseppet magának akart tudni, s elvezettel tovább nyalta a lányt. Hamarosan Annában ismét fellobbant a láng s nyögdécselni kezdett, de már nem volt neki elég a férfi szája s a nyelve, hanem a fejénél fogva húzta fel magához a férfit s csókolni kezdte, miközben a kezével lenyúlt s a férfi kemény lüktető farkát kezdte simogatni, majd szorosan megmarkolta s verni kezdte neki, érezte a férfi se bírja sokáig. A kemény faszt a puncijához irányította s a férfi keményen magáévá is tette hisz tudta, hogy a lány mennyire szereti, ha keményen van dugva a puncija. S a lányt szinte felemelte az asztalról úgy ölelte magához majd a pince falához támasztotta, ahogyan átfogta lábaival a lány a csípőjét s kapaszkodott a nyakába úgy nyársalta keményen tovább, a lány a fogaival szinte tépte a Gábor ajkait habzsolva csókolta, míg hamarosan egy határozott roham után mindketten el nem élveztek. 

Sokáig csak kapkodva szedték a levegőt, s ölelték egymást majd lassan kibontakoztak egymás karjaiból, s rendbe tették magukat, megkóstoltak néhány különleges bort a lány egy egyedi palackozású bor mellett döntött melyet majd a szülinapjára a vacsoránál el fognak fogyasztani, ha a szállodába lesznek. 
Mikor szépen ballagtak fel a pincéből Anna férje is megérkezett, s vidáman beszélgetve köszöntek el a házigazdától. Az autóban Anna ecsetelte milyen finomságokat ízlelt meg bár szeme, ahogy megcsillant nem a borra gondolt. Gábor integetett utánuk, s ahogy a tornác oszlopának támaszkodott elrévedt a múltba s mosolyogva emlékezett vissza az egyetem első évére, amikor Annát megismerte. 

Anna akkor már felsőbb évfolyamon járt, s az egyik legnépszerűbb hallgató volt nemcsak a fiúk, de a lányok körében is, szépsége, s kedvessége, barátságos adakozó lényét mindenki kedvelte. Mellette a tanulásban is élen járt éles eszével. S mikor Gábor kezdte az egyetemet, csak messziről csodálta Annát, aki fogalom volt. Soha nem gondolta, hogy egyszer kiérdemli a figyelmét, míg egyszer a véletlen a kezére nem játszott. Az egyetem melletti kávézóban próbált lélekben felkészülni az előtte álló napra korán kellett aznap bemennie, és Anna pont előtte állt sorba a kávéjáért ö is fáradtnak látszott hátulról gyönyörködött a testében, a feszes gömbölyű fenekébe, pezsdítőbbnek hatott rá, mint bármilyen kávé. Majd mikor Anna fizetni akart kétségbeesetten turkált a táskájába, nem volt nála a tárcája s Gábor kisegítette meghívta kávézni a lányt, Anna hálásan köszönte meg s leültek az egyik asztalhoz beszélgetni. 

Gábor elég sete suta volt a lányokkal kapcsolatban, de Annával másképp érezte magát, s Ö kedvesen nevetett a buta viccein, s elég jól el is beszélgettek. Anna kérte, hogy nem akar tartozni Neki ezért holnap ö fogja meghívni egy kávéra, s így is történt egész héten, hogy mindketten korán jártak, be a reggeli kávézásuk egy várt esemény lett. Gábor sok jó tanácsot kapott a lánytól, s az önbizalma is erősödni kezdett, mert tudta Annának van otthon barátja, de akkor is a reggeli szertartások erősítették. Míg egy nap, Anna megkérte Gábort, hogy a szobájába szeretne egy faliképet feltenni és tudna-e ebbe segíteni. Gábor délután ment a lány szobájába felrakták a képet, s akkor történt először, hogy ahogy a lány felmászott a létrára ott voltak a szemei előtt a csodás formás ívelt vádlik és a bokája, s nem tudott ellenállni megfogta finoman a lány lábát és simogatni kezdte. A lány nem tiltakozott, hanem megfordult a létrán és leült a tetejére, miközben nyújtotta a lábait a Gábor felé, hogy kényeztesse őket. Gábor nem volt akkor tapasztalt, de minden izébe remegve vágyta, hogy kényeztesse a lányt s minden porcikáját, s ha pont a lábai azok, akkor ott szerez élményt, elkezdte csókolgatni a talpát bekapta a lábujjait, szopogatta őket, simogatta cirógatta és közben mérhetetlenül felizgult ma is a fülébe cseng, ahogyan akkor Anna elélvezett és az is, ahogy akkor Neki hogyan segített elélvezni. Kapcsolatuk utána elég sokáig tartott Gábor tőle tanulta meg a szeretkezés csinyját binját, és csodálatos éveket az egyetemen.

Anna és a férje vígan autóztak a célállomásig, elfoglalták a szobájukat, a bort átadták a szobaszerviznek, hogy mikor lemennek, majd vacsorázni addigra ezt kérik behűteni. Lefürödtek majd lementek a medencékhez élvezték a szálló nyújtotta lehetőségeket. Anna masszázsra ment, míg férje iszappakolásra. Meztelen feküdt fel a masszázs asztalra csak egy kis törölköző volt a csípőjén, nem is nézett fel ki jön be a fülkébe csak élvezte a varázslatos ujjak játékát a testén. Élezte, hogy szép lassan teljesen ellazul, a finom kezek minden feszültséget kioldoznak belül, a kis csomók eltűnnek a hátából s a vállából, dereka is helyre lett igazítva. Időnként érezte, hogy a kéz, kicsit merészebb helyekre téved, de ez nem zavarta Annát, élvezet volt átélnie minden simogatást. Majd azt vette észre a kezek egyre többet a fenekét masszírozzák, a combja belső felét, hihetetlen jó érzés volt Neki érezte teste teljesen felhevül tőle. Még mindig nem nézett fel nem tudta ki ezeknek a csodálatos kezeknek a tulajdonosa, egyre jobban széttette a lábát, hogy még jobban hozzá tudjon érni. Majd a mozdulatok célirányosak lettek, s a punciját a csiklóját dörzsöli, simogatja finoman a varázskéz esze ágába se volt tiltakozni, hamarosan érezte elönti a vágy s a kéj hullámokba tör rá. Egész testében remegett, arcát a feje alatt levő törölközőbe temette, hogy elfojtsa az élvezetének sikolyait, mikor kezdett alábbhagyni a reszketése érezte, hogy a kéz ismét e testét masszírozza, de ez most nem annyira masszírozás volt, hanem inkább simogatás ahogyan, mintegy utójáték a forró élvezet után a levezetés. Majd egy utolsó simítás után azt hallotta, hogy távozik a varázslatos kezek tulajdonosa.

 Anna kicsit szédelegve, de teljesen feltöltődve, ment a férjéhez, és mint egy cica bújt hozzá, hogy mennyire jó hogy eljöttek ide a hétvégére. 
Hamarosan felmentek a szobájukba, hogy a vacsorához készülődjenek, Anna férje hevesen csókolta a lányt s egyértelműen mutatta mennyire vágyakozik utána. Anna viszonozta a csókját, majd elővette a férje szerszámát és a kezével kezdett rajta ügyködni finoman simogatni kezdett majd határozottabban megfogta s verni kezdte addig, amíg a férje halk nyögéssel el nem élvezett. Miután rendbe szedték magukat, a vacsorázni mentek, halkan, beszélgettek, majd a vacsora fénypontjaként elfogyasztották a finom bort, amit Gábortól kaptak.
Folyt köv.....

12 hozzászólás |

Hozzászólások

torquay#14#12 2017-03-16 16:51:58
Kedves Szilvi(ke)!  :pirul: 

Ez azért már *"egyre pirulósabb"*...
 ;) 
 :D  :D  :D  :D  :D 
 :*  :*  :*  :*  :* 

 <3 
szilvi#14#11 2017-03-14 19:21:56
#stirlingarcher: Anna csak ami megrendelt, szigorú utasításokkal tarkítva, a lényeg egy aktív dolgozó nő aki az agancsokat teszi a férje fejére számolatlanul. A férje nem tud róla, s van még egy csomó kikötés. A lényeg a személyiségfejlődése is legyen ábrázolva benne. A vicces amíg párkapcsolatban éltem soha nem voltam csapodár így elég nehéz ezt felvázolni, dehát ezen ne múljék :D A többi írásom saját szórakoztatásomra és az olvasóiméra lett írva.
stirlingarcher#14#10 2017-03-14 19:05:05
Szóval megrendelésre dolgozol? ;)
Pár apró novella az én tollamból is kipattant már, de ennek már sok éve...
szilvi#14#9 2017-03-14 18:26:56
#stirlingarcher: Hmm akkor nem is néhány perc alatt olvasod el :D A megrendelőm lecseszett hogy ez a rész nem volt olyan jó, hiányolta Anna pszichológiai fejlődését a történetben, hogyan lett egy gátlástalan mindenkivel kefélő nőszemély .
stirlingarcher#14#8 2017-03-14 18:03:44
#szilvi: 
Nálam a színvonala azt mutatja ha azonosulni tudok a szereplők vágyaival/tetteivel és kizárva a külvilágot olvasom, habzsolom a történetet, alaposan felizgulva :) :D
szopizo#14#7 2017-03-14 16:11:55
#szilvi: egyébként engem is nagyon felizgatott a történet!
szilvi#14#6 2017-03-14 16:10:57
#stirlingarcher: hehe egy erotikus történetnél szerintem ez nyomos érv hogy hasson az emberekre, bár vannak nem épp ilyen jellegű írásaim is. Színvonal.....passzolom mennyire üti meg a mércét más hasomló jellegű írások mellett.
stirlingarcher#14#5 2017-03-14 16:05:17
#szilvi:  
Így van, a régebbi írásaid is színvonalasnak hatottak, és izgalmi állapotba jöttem tőlük :) és azt hiszem ez a mondanivalójuk lényege!
szilvi#14#4 2017-03-14 15:58:50
#szopizo: Köszi szépen , s örülök hogy rászánod azt a pár percet amíg elolvasod  <3 
szopizo#14#3 2017-03-14 15:52:42
Nagyon izgató,ahogyan leírod a történetet!
szilvi#14#2 2017-03-14 15:49:15
#stirlingarcher: Köszi szépen, és örülök, hogy az olvasóim közt tudhatlak  <3 
stirlingarcher#14#1 2017-03-14 15:46:53
Ügyesen fogalmazol :)


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3020BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba89110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti100perverzek
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1110Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba500Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba4580Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3930Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1710Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.