hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóÉrtelem és Érzelem!

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > zelda


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

zelda

Erotikaváros tagjává vált: 2016. január 15.,
utoljára belépett: 2018. november 16. 06:33,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Értelem és Érzelem!

Szia, zelda
vagyok, 40 éves BBW típus nagyon nehéz eset NŐ, lakhelyem Magyarország, Baranya megye.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: zelda.eropolis.hu
  • Saját fórumtémám van, melynek címe: Ismerkedés Eropolis világában
  • 165 cm magas vagyok
  • mellbőségem 100 cm
  • rövid változó hajam van.
  • zöld a szemem.
Tudnék sok mindent ide írni, de mégsem teszem, ha érdekel valami, kérdezd meg. 

Egyetlen alkalmi kaland kizárva. Helyette *egyetlen alkalmas Férfit* keresek, hosszú távra, amolyan barátság extrákkal kapcsolatra, túlzott kötöttségek nélkül. 

*Csakis reálisan Uraim! Reálisan... Mind a távolság, mind a kor függvényében.* Reálisan, *50 km-en belül* ismerkednék. Ennél több számomra nem kivitelezhető. Hiába tudsz utazni, én nem mindig tudok fogadni. Ennek is oka van. 
Maradnék a *37-45 éves korosztály*nál. Számomra ez tűnik reálisnak. De megtartom magamnak a jogot, hogy eltérjek tőle, ha valakinek a stílusa megfog. Keltsd fel az érdeklődésem. :)  

Nők és párok kérem ne keressenek. Nem érdeklődöm utánuk. 

*Nem férjet keresek! Pláne nem másét! Tudok diszkrét lenni, ha akarok. De nem akarok! Nekem nincs miért!* _*Párkapcsolatban élő pasikkal sem ismerkedem!!!!!!_* Én is egyedülálló vagyok, így ez elvárásom a másik fél felé is. 

Kérlek, csak akkor hívj privire, ha képes vagy használni az írásjeleket, mint pont, vessző, kérdőjel, netán felkiáltó jel. Nagyon hangulat romboló, hogy nekem kell kitalálni a szavak egymás után írásából, mit is szeretne az, aki privire hívott. Ha mégis képtelen rá, aki beszélgetni hívott, ne csodálkozzon, ha egy gyors elköszönés után ki is lépek. 

Vannak saját fotóim és ha olyan valaki keres, akinek szintén van, akkor szívesen mutatom is őket. Saját azért nincs publikusra állítva, mert meguntam, hogy a pasik zöme csak a szemét mereszteni járt az adatlapomra. 

Köszönöm, ha ezt figyelembe veszitek!

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.