Simple vásárlói tájékoztatómrneistat

itt vagy: Eropolis > hirdetés nélküli tag


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

mrneistat

Erotikaváros tagjává vált: 2017. november 25.,
utoljára belépett: 2018. február 10. 09:35,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Do More!

Szia, mrneistat
vagyok, 29 éves mackós férfi, lakhelyem Magyarország, Győr-Moson-Sopron megye, Győr.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Per pillanat senkit sem keresek.

Adataim:

  • 177 cm magas vagyok
  • rövid barna hajam van.
  • barna a szemem.
"It's not that we have a short time to live, but that we waste a lot of it."

Nem keresek, de ha keresnék is, nagyon válogatnék. Van pár alap dolog, ami kézzel fogható és pár olyan, amik inkább érzések, de fontosak.

Külső mindegy. Tényleg. Volt már igazi bombázó is, akivel együtt voltam és volt már olyan is, aki nem az. Az ápoltság és a megjelenés a fontos. A stílus (nem a divat!) és az igényesség. A mosoly és a szemek. A többi másodlagos, legalábbis számomra.

Ha keresnék, csak olyat keresnék, aki elfogadja, hogy családom van és nem fogom őket elhagyni. A házasságom majdnem tökéletes. Leszámítva a szexet, érzékiséget és szenvedélyt, minden a helyén van. Ezért ha keresnék, ezeket keresném: szex, érzékiség és szenvedély.

És mindezt, egy olyan nőben, aki egyszerre határozott és törékeny. Legyen nő mellettem, ne szoruljon rám, de amikor együtt vagyunk érezzem, hogy rám szorul. Tudom, hülyeségnek hangzik, de ha belegondolsz, érteni fogod, hogy mire gondolok.És legyen intelligens.

És hogy mit adnék cserébe? Tiszteletet és megbecsülést. Figyelmességet és biztonságot arra a kis időre, ameddig együtt vagyunk. Kiszámítható spontaneitást. Humort, intelligenciát és határozottságot az ágyban. Támaszt és menedéket a hétköznapok szarságai elől. Hagynám, hogy NŐnek érezze magát. És FÉRFI lennék mellette. Igen, az a nagybetűs.

Ha keresnék, ilyen kapcsolathoz keresnék partnert. De nem keresek.

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.