hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMost a rácsnak melyik oldalán vagyunk? :D

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > lord-bannister


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

lord-bannister

Erotikaváros tagjává vált: 2018. január 5.,
utoljára belépett: 2018. augusztus 19. 19:20,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Most a rácsnak melyik oldalán vagyunk? :D

Szia, lord-bannister
vagyok, 40 éves, nyilas csillagjegyű férfias férfi, lakhelyem Magyarország, Veszprém megye.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • A párommal együtt vagyok itt
  • 168 cm magas vagyok
  • súlyom 80 kg
  • rövid szőkésbarna hajam van.
  • zöld a szemem.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nincs VIP tagságom, úgyhogy nem tudok sok levelet küldeni naponta. Ha bejelöltelek kedvencnek, kérlek olvasd el az adatlapom, és ha érdekes lehet számodra, keresd meg a párom, vagy engem. ;) 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nem akartam ide jönni, de így alakult. Fura ez a bolygó. :D

De ha már itt vagyok, akkor keresek olyan 25-45 év közti, egyedülálló hölgyet, elsősorban Veszprém megyéből, aki vagy leszbikus, vagy biszexuális beállítottságú, és érdekelné egy 40 éves belevaló nőszemély, aki nagyon szereti a kölcsönösen odaadó szexet, a beszélgetéseket, és minden mást, amit egy hozzá hasonló nővel közösen tudnak produkálni. Persze csak akkor érdekes a játék, ha a hölgy is megbízható partnert keres hosszú távra. :) Na ha akad ilyen itt, bátran írjon nekem, és összehozom őket! ;)


FIGYELMEZTETÉSEK:

1. 
Nem keresünk szextárgyat, és asszonykám sem akar szextárgy lenni. 

2.
Lehet kamuzni is, de idővel úgyis borul a mutatvány, úgyhogy szerintem tiszta időpocsékolás. Az ilyen emberek találjanak maguknak, légyszi, más elfoglaltságot a pszichiátriai feszültségeik levezetésére!  :/ 

3.
Elsősorban páromnak keresek itt társat, ő a biszex, neki kell megélnie önmagát, és én támogatom ebben. Természetesen idővel szóba jöhet a hármas is, de csak idővel, és csak kölcsönös bizalom alapján. Ha pedig nem kell, akkor nem erőltetem. Én köszönöm, jól elvagyok, nincs hiányom, nagy az étvágy mifelénk. :P  :pirul: :D

4.
Megégettük már magunkat párokkal, úgyhogy csak egyedülálló hölgyet keresünk, max. női párt. Ezért viszont senki se rúgja ki a pasiját. ;) Csak ha megérdemli. :D

5.
A folyamat a következő. A két lány ismerkedik, és ha szimpatikusak egymásnak pár levél, vagy privizés után, akkor kamucsekkolás jön. Ez vagy fészbúk, vagy kölcsönös telefonszámcsere, és telefonos elbeszélgetés. Ha így is épül a bizalom, akkor lehet jobban ismerkedni, majd nemsokára találkozni. Nyugi, aki hátsó szándék nélkül közeledik, és nem pszichiátriai eset, az szimpi lesz neki, és hamar össze tudnak melegedni, nem kell hónapokat küzdeni. ;)

6.
Ennek ellenére nem kapkodunk, mert a cél hosszú távú, megbízható, és rendszeresen megélhető kapcsolat. Sok a futóbolond errefelé, úgyhogy a sietségben nagy a kockázat. Viszont aki normális, annak csak kitartásra van szüksége, és menni fog!  :) 


A kockázatok és mellékhatások tekintetében kéretik az 1-6 pontokat komolyan mérlegelni, és fokozottan ajánlatos elgondolkodni mindenféle kapcsolatteremtési, vagy válaszadási cselekvés előtt. Aki nem érti, kérdezze meg orvosát és gyógyszerészét. :D :P  :cigi: 

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.