hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóÉrett, SSBBW

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > katharina


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
0

katharina

Erotikaváros tagjává vált: 2016. július 3.,
utoljára belépett: 2018. augusztus 19. 22:16,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Érett, SSBBW

Szia!, katharina
vagyok, 47 éves extramolett nő, lakhelyem Magyarország, Budapest, XIV. kerület.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

Vidám, értelmes, gömbölyű nőként szabadidőm kellemes eltöltéséhez intelligens, határozott, humoros férfit keresek  47 éves korig. 
(Pintér Béla és társulata, James Corden mentalitás, Annie Hall, Testről és lélekről, Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan, szóval, valami ilyesmit.)  Beszélgessünk, hátha pont egymást keressük! 

SSBBW méretű testben élek,  ezért kérlek csak akkor keress, ha ez izgató, mi több felvállalható számodra. Bujkálásra, testem miatti szégyenkezésre régóta nem vagyok hajlandó.  Ha a fent leírtak  vonzóak számodra - és esetleg módjával kigyúrt és magas is vagy, nos akkor mindenképp keress meg! :)

Köszönöm, hogy időt szántál az adatlapom elolvasására!

Kiegészítés: 
Nem tudok mit kezdeni a sértett, életük korábbi visszautasításaitól frusztrált, ebből eredően a nőkről (mint halmaz) csak rosszat feltételező férfiakkal és azokkal sem, akik szerint a C-s a legnagyobb kosarú melltartó.
Rejtélyes okok miatt pár hete nem működik a privát chatem. Nem tudom az okát, elnézést azoktól, akiknek nem válaszolok ott.


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.