hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatócsacskawoman

itt vagy: Eropolis > hirdetés nélküli tag


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

csacskawoman

Erotikaváros tagjává vált: 2015. július 7.,
utoljára belépett: 2018. december 12. 13:15,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Tudj nyakkendőt kötni...

Szia, csacskawoman
vagyok, 36 éves telt/husis kinek mi? nő, lakhelyem Magyarország, Nógrád megye, Salgótarján.Eropolis Hetero negyedébe költöztem be.

Per pillanat senkit sem keresek.

Adataim:

Hogy miért vagyok itt?!-Sokat felmerült kérdés ;) :D 
Nőként,anyaként,feleségként keresek,kutatok...ismerkedem ;) /35-45évesig!!!!!/
Nem zárkózom el semmi olyan dologtól ami számomra és Számodra új élvezetes,örömteli lehet. ;)  :napersze: :D Jah!Szeresd a teltebb dolgokat ;)  :D 
De persze csak okosan és ami fontos és elvárt hogy diszkréten!!!! ;)  :* 
NEM CAMSEXELEK!Hús-vér férfit keresek,aki nem camerán éli ki sexuális vágyait!Tisztelet a kivételeknek :* KÉP CSAK KEDVENCEKNEK!És arra érdemes emberkéknek!....-lehet hisztizni :D 
Még valami-ha nem válaszolok a privire valószinű nem Téged kereslek!Mert akkor biztos hogy nem olvastál reg.lapot! :napersze: :cigi: :vigyor: Vagy épp nem vagyok gépnél! ;) 

  
Az adatlapon a másik személy még csak egy felhasználónév és pár adat, de ez mind csak a felszín, a látvány. Jó kis felszín, jó kis látvány...Hogy férhetsz hozzá ehhez az idegenhez? A facebook chet csak írott szó, mégis közel hozza hozzád a másikat.
A telefon csak egy hang, de úgy hallod a másik lélegzetvételét, mintha melletted ülne. Úgy érzed az érintését hangon keresztül mintha érintene...A chaten folyó beszélgetések talán csak egy arctalan kommunikáció, de az ujjak úgy érintik a billentyűket, hogy az érzelmek húrjain játszhatnak vele.Lelkedhez érnek a szavak...imádod. Az ismerkedés mindig egy folyamat.
Sohasem az a legnagyobb nehézség, hogy miképp történik, hanem hogy mit mutatsz meg magadból. Az első randevú izgalma…nem tudod pontosan, ki fog eléd toppanni az első találkán, mit rejteget a mosolya, milyen lesz illata, az érintése, és mik lesznek az első szavai!!!!? És ki leszel te ennek az idegen férfinak? Egy izgató titok, egy vad szexistennő, egy ledér démon, netán egy igazi barát és lelki társ vagy az igaz szerelem?!
- én akarom, a testét érezni, a lelkét megismerni, és ezen keresztül ÖNMAGÁT is... Nem a mindenkinek mutatót képét, nem a hétköznapi mosolygó kollégát, nem a prostihoz járó embert, nem a rég megunt párkapcsolatban élő embert... Nem, ebből van bőven... A szeretőt akarom megismerni... A szeretve létezőt. Aki akarja a testem, hangom...akar engem. Hogy ki vagyok én és milyen ember??? Nehéz eset (ezt majd másik bejegyzésemre hagynám) De ha nem érem a fáradságot?! Kérdezem én... Akkor???!! Ahogy az aktfotókhoz nincs arc, úgy a történet egyik nagy tanulsága is a következő: ahhoz, hogy igazán feltárd a mélységeid, nem elég levetkőztetni a tested. Ahány emberrel találkozol, annyiféle vagy, és bármennyi változást is hozzanak az életedbe, mégis marad benned valami, ami állandó.
Ezáltal, hogy megismered határaid, korlátaid, értékeid, fölfedezheted a belső súlypontodat. És ez a harmónia forrásává válhat, amely pozitív energiát sugároz, és széppé varázsol (bárkit) engem...
Szerelem a virtuális világban.... 


HA TE IS AKAROD

Ha Te is akarod, a Tiéd lehetek.
Ha Te is akarod, végre magadévá tehetsz.
Ha Te is akarod, én mindig veled lehetek.
Te vagy aki nem láthatsz engem, és mégis,
Olvashatsz lelkemben úgy, mint még senki más.
Ha Te is akarod, megértheted.
Ha Te is akarod, átérezheted.
Te vagy aki használhat, és eldobhat engem,
És mégis, én csak egyet remélek…
Hogy soha nem feleded.Kellesz a napjaimhoz - hogy hű legyek önmagamhoz is -, és kellesz a "minden bonyolulthoz" is, hogy egyszerű se legyen az élet.A BOLDOG NŐK 5 TITKA...

1.) Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a felelősségeket, a háztartási munkát, és legyen egy jól fizető állása.
2.) Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni, utazgatni és mindig megnevettet.
3.) Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná és ráadásul nem hazudik.
4.) Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető és imád veled hancúrozni.
5.) FONTOS, DE NAGYON FONTOS, hogy ez a 4 férfi ne ismerje egymást. Sokszor mondták rám bolond vagyok! De ezt én bóknak veszem! Mert nem sablonos vagyok inkább egyedi! Az én sajátos életem nem hasonlít a megszokotthoz! Én döntöm el a divatot vagy azt hogy éppen bohóc vagyok e a királyi udvarban vagy éppen a királylány ! Sajátos törvényeim szerint élek! Lehet másoknak ez szentségtörés, de én ezt élvezem. Ha tetszik a világom , hozott Isten . De ha kritizálsz, az ördög vigyen !  ;) 


Öreg nagyikám mindig tudta a tutit. Egy alkalommal azt mondta: Kislányom, az átdöngetett éjszaka után kérd meg a fickót, hogy legalább egy szöget verjen be a falba, vagy cseréljen ki egy villanykörtét, szereljen össze egy konyhai robotgépet. Mert ha ez sem megy neki-gondolj csak bele-hogy fogja összeszögelni neked az ágyat ami jó esetben minden éjjel

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.