Simple vásárlói tájékoztatóújépítésű lakásomban, XIII

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > christi24


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
2

christi24

Erotikaváros tagjává vált: 2017. március 24.,
utoljára belépett: 2018. április 25. 01:31,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

újépítésű lakásomban, XIII

Szia Kedves!, christi24
vagyok, 24 éves nőies, sportos hölgy, lakhelyem Magyarország, Budapest, XIII. kerület.Eropolis Türelmi zónájába költöztem be.

Urakat keresek.

Adataim:

  • 170 cm magas vagyok
  • súlyom 59 kg
  • mellbőségem 89 cm
  • derékbőségem 68 cm
  • csípőbőségem 95 cm
  • félhosszú barna hajam van.
  • barna a szemem.
Kezdjük ott, hogy nem érzem magam kurvának. Kérlek, bánj velem eképpen. Válogasd meg a szavaid, és ne használj sértő kifejezéseket.

Nem szeretem a szexet. Szeretek masszirozni, korbácsolni, fenekelni, irányitgatni. Nem vetem meg a férfinak való fájdalom okozást gyertya csepegtetéssel, vagy a fül rágását, vagy a fasz kemény szoritását, kötözését. De ennek ellenére kifinomult, nőies, gyengéd, forró olajos lingamot is adok neked olyat, hogy pár óra múlva már hiányolni fogod a kezeimet a farkadról és szinte szenvedni fogsz otthon a takaró alatt a hiánytól...
Vannak straponjaim, amiket csak ritkán tudok használni, igy ha előveszem őket és szétkúrhatlak az egyikkel, akkor boldog vagyok. 

Szeretem az agyonvert popsikát, a szétdugott férfi segget. Én csak visszaadom azt a fájdalmat, amit egyesek okoztak nekem. Te ajándékkal látsz el, én pedig örömmel teszem amit teszek.
Már csak össze kell hoznunk a találkozót. Én nem félek.
Te se félj, nincs Fluggeneinheimer, de van Wondersexxx ha te is adsz valamit... ;) Mint irtam, nem szeretem a szexet. Ezért úgy mozgok rajtad, mint a démonszexistenkigyó, hogy megőrülj és teleélvezd a szobát, hogy a szex minél rövidebb legyen... ja, ha nem vagy szimpatikus akkor nem.. Ezt már egy kép vagy szájszag is el tudja dönteni.. 

Ha te 20 évvel idősebb vagy nálam, én is dughatnék 14 évesekkel..... gondolj bele, hogy mekkora szar vagy amiért nem élsz boldogan a feleségeddel... Jah hogy nincs? Akkor még lúzerebb vagy... 

Mit vársz még az élettől? Dugod a kurvákat sorba? és az jó? Gyere alázd meg magad egyszer kétszer vagy minden héten péntek este.... és megkönnyebbül a lelked. Segitek.. Szolgákat is keresek, mert farasuto az allando takaritas utanatok. Siettek, kiborul a sminkem, nincs idom konyhabutort takaritani vagy uveget... Legyel a szobalanyom es te hozz 5 rozsaszalat orankent ha csak unatkozol es dolgoznal egy fasza csajnak es ebben az esetben az ajim merteke  miatt nincs erotika, de ha 10 rozsaszalat hozol orankent hogy megalazhatlak, es ha jol dolgozol kiverem neked, mint egy kutyanak, hogy csaholhass hazafele nyaladzo szajjal... 
Vagy elveszem a poposzuzesseged a straponommal felora alatt, vagy kinyomkodom  prosztatadat negyedora alatt. 


Egyébként kérdd el az email cimem és a telefonszámom mail-ben ha tetszek!

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.