Foci

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 2

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Foci
#2 2014-07-14 03:11:58
Március óta fűztük egymást chaten. Kedves fiú, sokat udvarolt. A képeim tetszettek neki - persze én is tudom, hogy csalókák azok. A jobbak kiválogatva, behúzott hassal, kidugott fenékkel. Hisz tudjátok. 
Volt hogy naponta rám írt.  Sokáig nem gondoltam, hogy tényleg találkozni akar. Azt mondta szervez helyet, szabaddá is tettem magam... aztán nem lett hely. Azt mondta eljön - szóltam neki, amikor egyedül voltam, és jöhetett volna... nem tudott jönni. De rendületlenül keresett a chaten minden nap,  és nem volt unalmas, lehetett vele beszélgetni, megadta a telefonszámát. Láthattam video-chaten is, persze sötét kép, a felbontás kicsi, a kamera torzít. Hű, ez a pasi nagyon borostás! Sötét az arca a borostától, mint Popeye-nek. Az udvarlása és a rajongása - sokat dicsért, amikor látott képen, vagy video-chaten, sokszor elmondta, hogy mennyire kíván és mennyire szívesen találkozna már :pirul: - nem tagadom, sokat nyomott a latban, hogy a hosszú idő ellenére ne gondoljam, hogy nem komoly, fogadjam a chat kéréseit.
A testét is megmutatta, az is jó szőrös. Egyszer megmutatta a nemi szervét is, sőt azt is - ha fogalmazhatok ily szendén - hogyan működik. Érdekes, mert amúgy engem ez nemigen érdekel, nem nagyon mozdít meg, amikor a pasik a kamerában mutogatják az ágaskodó büszkeségüket. De valahogy tőle mégis tetszett.
Az egyik nem sikerült találkozás után többször is megesett, hogy nem hívott pár napig... akkor azt gondoltam, hogy ő is beállt a sorba azok közé, akikről kiderült, hogy nem igazán komoly a szándékuk. Amúgy is eljutottam oda, hogy nem kell mindenáron találkozni, ha valaki nagyon akar, azzal szívesen találkozok, de erőltetni nem fogom. Így tényleg csak a komoly szándékúak maradnak fenn a rostán.
Eljött a nyár. Tudtam, hogy lesz néhány párnapos időszak, amikor egyedül leszek itthon, így aztán esetleg lesz helyem egy találkához. Szóltam is neki, hogy mikor érek rá, döntse el, hogy tud-e, akar-e. Jó nagy felfordulás (lakásfelújítás) kellős közepén voltam, kerülgettem a mesterembert egész nap, így hát gondoltam, ha nem jön, akkor legalább könnyebb a rumlit is elrendezni.
Aztán jelezte, hogy hát ő eljönne, s kitűzte a napot is. Nem vettem biztosra, mert megint csak arra hivatkozott, hogy PRÓBÁLJA megszervezni, de örültem az esélynek. Előző nap jelezte, hogy rendben elintézett mindent - még alibit is szerzett (huhh ;) még az is kell?) - és elmondta, hogy mikor ér be a vonata. Kiválasztotta, hogy mit vegyek fel - a szebbnél szebb, nőies bugyijaim ellenére egy egyszerű fekete tangát választott.  :o 

Kíváncsi voltam rá. A mester majd egy órával később ment el. Ott álltam koszosan, izzadtan fáradtan a nagy rumli közepén és ő éppen akkor szállt le a vonatról. Gondoltam azért az elég idő, amíg ideér. Hát nem volt elég. 10 perc múlva - éppen azt akartam mondani, ne siessen, mert még jó időbe telik, amíg kicsinosítom magam - itt volt a téren. Puff neki. Kértem, hogy várjon még. Megértő volt, pedig akár azt is gondolhatta, hogy éppen kitolok vele. Nem akartam nagyon megvárakoztatni.
Gyorsan lezuhanyoztam. Nem mondhatom, hogy sokat tudtam foglalkozni a sminkkel - jaj, hogy fogok kinézni - azért ide egy kis ceruza - ide egy kis piros - áh, ez béna - jól van, majd a rúzs feldobja. Mindegy, a szemüveg úgyis takarja eléggé. (Lányok, ez ismerős lehet.)
Ez a melltartó jó lesz? Melyik szoknyát húzzam? Rövidet és lengét kért. Rendben, ez jó. A szandál nem túl magas? A felső már egyértelmű. Hajam?
Ha nem kellett volna ennyire rohanni, kapkodni, nem lettem volna tán ilyen izgatott, de visszagondolva mosolygok magamon. Azt a kapkodást, rohangálást, tipegést...
Elkészültem. Felhívtam, hogy jöhet. Itt volt már egészen közel, úgyhogy egy perc múlva szólt is a kaputelefon. Egy pillanatra el is szégyelltem magam, mert át kell jöjjön a szomszédokon, de aztán rájöttem, hogy butaság, hiszen miért ne jöhetne hozzám valaki. Mondjuk megszerelni a mosógépet. Azért gyorsan lecseréltem a szoknyát. Nem olyan lenge, de rövid, és szép. Meg jobban is áll. Azt hiszem.
Kinéztem az udvarra, éppen a kiskapuval bíbelődött. Baseball sapka árnyékolja a borostáit. Nem igazán áll jól neki egyébként. Nem öltözött túlságosan ki. 
Úgy nyitottam ajtót, hogy takarjon, s csak akkor lásson, amikor már belépett. Megállt az ajtóban. Végignézett rajtam. Éreztem az átható pillantást. Nem tudom, hogy a ruha alá, vagy inkább bennem kutatva, de áthatott a nézése.
- Hú de jól nézel ki, oltári ez a harisnya rajtad!
Ez volt az első mondat, amit hallottam tőle, eddig csak írásban beszéltünk. Nagyon jól esett az elismerés. Mindjárt nagyon szépnek és lezsernek éreztem magam. Kicsit ömlengősnek is tűnt az áradozása, ami ezután következett. Többször is végigmért. Szívesen flangáltam volna egy kicsit fel és alá, hadd mondja még :)
Hellyel kínáltam. Zavarban volt, de nem láttam bele a fejébe. Nem kért semmit, hiába kínáltam. Tisztes távolban leültünk, és beszélgetni kezdtünk. Mintha csak a chaten lettünk volna. Visszafogottan beszélt, kutattam a zavarát. Meggyőződéssel állította, hogy számos ponton hiányt szenved. Lehetne izmosabb, és az intim mérete is kicsi. Mosolyogtam magamban. Én is végigmértem már azért, naná. Még hogy gyenge, vékony... Szép izmai vannak. Munkában szerzett izmok, semmi gyúrás, a karján látszik, hogy hasznos mozdulatok ezrei formálták, a deltája is éppen így látszik. Biztos ízlés dolga, de én épp ezt szeretem. Jó, hát a nadrág nem állt olyan jól, mit csináljunk. Azért csak beszélgettünk egy jót.
Láttam, hogy ő nemigen fog kezdeményezni, ő érezte magát vendégnek. Ha nem akartam, hogy csak beszéljünk egész este:
- Leterítem ezeket, mert ágy most éppen nincs ebben a felfordulásban - mondtam neki.
- El fogunk itt férni? - kérdezte - majd összehúzzuk magunkat.
Éreztem ebben a mondatban a felhívást a keringőre.
Lehevertünk. Azonnal elfelejtette a zavarát, hogy vendég lenne. A tárgyra tért. Tipikus pasi, mit is mondjak! :)
Simogatni kezdte a lábam, tetszett neki az oltári harisnyám. Nyirkos volt a keze. Ideges? Vagy csak a meleg? Elég hamar a szoknyámhoz ért, talán kicsit gyorsan is, kicsit türelmetlennek éreztem. De nem állt meg, félrehúzta a bugyimat, és odahajolt. Éreztem a betonerős borostáit az ágyékomon. Nem izgatott még fel, nem voltam annyira érzékeny, mint szoktam, nem csikált annyira az érintése, de jól esett, amit csinált. Hátradőltem, és hagytam. Ő is tudta, hogy jól esik. Hallotta jól.
Akkor már azért elindult bennem az izgalom, és a nadrágjához nyúltam. Kemény férfitagot találtam ott. Ő nem hagyta abba, a szája elmerült az ágyékomban, a borostái, mint ezer tüske tartott fogva. Kicsatoltam az övét, kigomboltam a nadrágját. Rögtön a kemény rúd akadt a kezembe, nem volt rajta alsó. No hát persze ezzel sem volt semmi baj, akárcsak a bicepszével! Viszonoznom kellett most már, amit csinált. A számba vettem és gyengéden szopogatni kezdtem, mint egy fagylaltot. Az íze elsőre furcsa volt, sós és keserű egyszerre, de hamar elfelejtkeztem róla, ahogy a számban lüktetett. Némán tűrte, és egy pillanatra sem felejtkezett el arról, hogy tovább izgasson, sőt. Beljebb furakodott, nyelve végignyalta az egész ágyékomat. Akkor már nem volt kérdés, hogy felizgatott-e. Felemelte a lábam és éreztem, hogy a nyelve belém hatol, és telhetetlenül csúszik még beljebb. Aztán az ujja is játszani kezdett ott, és nemsokára eltűnt bennem. Éreztem, hogy remegek belül...
Nem tudom meddig tartott ez így, de aztán muszáj volt. Szerettem volna, ha ő jut a gerjedelmétől odáig, hogy hanyatt dönt, és rám fekszik, hogy behatoljon, de éreztem nem tudok tovább várni arra, hogy ez a kemény pásztorbot betaláljon a forrón remegő karámba. Lekaptam az asztalról az óvszeres dobozt, és rátekertem a botra a gumit. Fölé térdeltem, és szép lassan ránehezedtem, hagytam, hogy becsússzon. Kicsit mozogtam csak, és tövig beleereszkedtem. Mennyei volt. Ahogy megmozdultam pici rángásokkal még keményebb lett. Ütemesen mozogni kezdtem és nem akartam abba hagyni. A mellkasára támaszkodtam - izmos volt az is (és tényleg!), úgy gyúrtam fel, és le, mint a tésztát. Elég gyorsan elfáradtam, én ugyanis nem vagyok annyira edzett, mint ő, aki "lehetne izmosabb". Akkor mellé térdeltem, s ő értve a szándékomat engedelmesen mögém térdelt. Gyengéden betolta én pedig ringatózni kezdtem, mint amikor altattak valaha rég. Előre, hátra. Minden mozdulattal, amikor kifele mozgott, már arra koncentráltam, amikor befele siklik. Közben a keze a derekamon keresztül az ágyékomat kereste - mindenáron azt szerette volna, ha én előbb érkezek a csúcsra. Próbáltam jelezni, hogy nekem sokkal jobb, ha a csípőjével igyekszik, semmint a kezével. Egy ideig "vitatkoztunk" is ezen.
Aztán azt mondta forduljak az oldalamra. Ő is az oldalára feküdt mögém, és hátulról belém tolta így is. Tudtam, hogy nincs sok hátra, nekem annyira izgató volt, hogy tudtam, hogy mindjárt elönt a forró élvezet, feljebb... egyre feljebb... te is jössz? Vagy messze vagy még? Várlak... magaddal törődj, én mindjárt...
Olyan visszatarthatatlanul kúszott fel belém az erő, hogy már csak azt tudtam nyögni - de lehet, hogy csak gondoltam - hogy nekem nincs tovább. Megfeszültem pár másodpercig, majd elemi erővel szakadt fel bennem a gát, és - ha nem is ordítva, de - elég hangosan adtam hírül, hogy mekkora erő gyűlt össze mögötte.

Most már csak rá koncentráltam, hogy jöjjön ő is utánam ebbe a bűvöletbe. És akkor elkezdett fájni. Nem éreztem még ezt. Talán közben is fájhatna, csak nem veszem észre, s most hogy bennem a kéj felrobbant, már nem nyomja el? Nem tudom. De egy kis szünetet kértem. Gondoltam kimegyek és kiürítem a szorosan tartott kéjnedvemet. 
- Ott tartogatod? Ne vidd ki, maradj csak - mondta és a szájába vette a nőiesség mögé rejtegetett férfiasságom, szomjasan eltüntette az eredményt, és tisztára nyalogatott. Furdalt a lelkiismeret, hogy ott hagytam, hogy tán nem is sikerül. Simogattam, markolásztam a férfivirágot, hogy le ne hervadjon. Kicsit feltérdelt, majd egyszer csak megszólalt:
- Mehet a szádba?
- Igen - mondtam meglepetve, és abban a pillanatban a lihegése felerősödött, nagyokat nyögött, és nagy lendülettel dugta a számba a kemény farkat. Olyan mélyre, hogy csak tűrni tudtam, ahogy a rángatózó botjából kiömlik az a nedű, de nem tudtam mozdulni, nyelni sem, így a számat töltötte meg. Pár másodperc múlva, amikor kijjebb húzta tudtam csak, mint kéjes táplálékot lenyelni.
Maradt még, fáradtan elterült, én mellette. Kicsit hiányzott, hogy mintha nem akart volna összebújni, csak feküdni egymás mellett. Összekulcsolt lábakkal feküdtem volna inkább.
Beszélgettünk. A fociról :D Megtudtam, hogy melyik csapat érdemli, vagy nem érdemli az eredményét, s kell kiessen, vagy benn maradjon. Hogy miért jobb ez a foci, mint az. Biztosan én sem hinném, ha mesélik, de engem ez szórakoztatott, és megfelelő levezetés volt. Feküdt hason, és szenvedélyesen magyarázott. A feneke is férfiasan szép, és a lábai is épphogy nem vékonyak. Másfajta nadrágot kellene hordjon. 
A testi érintés, összebújás hiányát pedig azzal tudtam pótolni, hogy a hátára ültem, és jól lemasszíroztam. Nem rohant el, nálam várta meg, hogy a vonathoz induljon.
Kicsit sajnáltam, hogy nem korábban indult, mert akkor megkóstolhatta volna az igazi jó sört. A közelünkben van egy igazi cseh söröző. Beszélt a kedvenc söréről is korábban - meg arról, amit meg hogy utál. A kedvence ugyanolyan közepes minőségű álsör (az egyik magyar márka), mint az utált másik. Gondoltam megkóstoltatok vele egy igazit (majd ha erre jársz kedves, akkor mindenképpen igyál olyat!). De nem maradt erre idő. Hazavonatozott.
Én elterültem a leterített "ágyon", és bámultam a plafont. Arra gondoltam, hogy sosem élveztem még így el. Nőiességem teljében, úgy hogy nem értem a férfiasságomhoz.
Este tehát megnéztem a meccset. Úgyis tudtam már, hogy kinek kell szurkolni. Nyertek.

2 hozzászólás |

Hozzászólások

antoninus#2#2 2016-08-26 22:26:44
Kiváló írás mindegyik! Csak így tovább! Végre ebben volt kölcsönös orál!  :) 
tomto#2#1 2014-12-29 23:22:37
Szia! Nagyon izgalmas volt.
Pont egy ilyen sexy csajt keresek hosszú távra:)
Várom a következő történetet.
Könyvbe kellene kiadni:)


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3330BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba88122Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1010Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4540Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4360Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1811Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.