Anna 4. Erotikus történet

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 15

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Anna 4. Erotikus történet
#15 2017-03-27 10:57:48
Sziasztok  <3 

Ma ismét Anna történetét hoztam el Nektek. Ezt a történetet bizonyos séma szerint írom egy bizonyos megrendelő kérésére, de azért fogadjátok sok szeretettel Annát aki igen sok szarvat tesz az aktuális párja homlokára. Köszönőm, ha elolvasod  <3 

Másnap reggel lustán ébredtek, szobájukban fogyasztották el a reggelit, majd ismét a szálló wellness részlegébe mentek. Kellemesen telt a délelőtt s élvezték a kényeztetést, amit a szálló nyújtott az italokat, ételeket és a szolgáltatásokat. Anna úgy döntött szaunázni megy. Bement a forró kabinba, s törölközőjét az egyik padra terítve meztelen végigdőlt rajta élvezte, hogy teste felhevül, a pulzusa felgyorsul. Lehunyta a szemét s relexálni kezdett, hamarosan nyílott az ajtó s két férfi lépett be rajta, leültek a másik padra s halkan beszélgetni kezdtek.

 Anna érezte testén a pillantásokat, s érezte, hogy teste már nemcsak a szauna párás melegétől kezd izzani. Óvatosan a szempilláján keresztül szemügyre vette a férfiakat, olyan 30 év körüliek lehettek, erőteljes jó testfelépítésűek. Látta a férfiak tekintetét, ahogy a testét egyre nyíltabban bámulják s azt is észrevette, hogy az egyik férfi máris egy törölközőt terített az ölére leplezve, hogy ott bizony megmoccant valami. Anna érezte, hogy a férfiak tekintetétől egyre jobban izgalomba jön a teste érezte, hogy szép nagy kerek mellein a mellbimbók ágaskodni kezdenek. S hamarosan azt is érezte, hogy az öle egyre jobban kívánja az ismeretlen férfiakat. Anna teljesen meztelen feküdt a padon, teste verítéktől volt fényes, s fazonírozott puncija egyre nedvesebb lett, ahogy a férfiakat leste. A két férfit se hagyta érintetlenül a gyönyörű vörös démon látványa, egyre akadozottabbá vált a beszélgetésük és egyre nyíltabban bámulták a lányt s már mindkét férfin egyre nyíltabbá vált, hogy kívánják is. Anna tudta Neki kell megtenni az első lépést a két idegen férfi felé, s akkor képesek rá, hogy a vágyát csillapítsák. 

Anna kinyitotta rendesen a szemét a férfiak felé nézett, s rájuk mosolygott, nyelvével finoman körberajzolta ajkait. A férfiak zavartan fordultak el, de a farkuk mindkettőjüknek árulkodóan ágaskodott. Anna felállt és könnyed léptekkel odalépett a férfiakhoz
 –Szerintem kicsit fokozni kellene a hőmérsékletet, hogy jobban izzadjunk-mosolygott rájuk.
 Majd odahajolt az egyik férfihoz s megcsókolta, a 2 férfit se kellett biztatni Anna gyönyörű izzadt testét kezdték simogatni, egyszerre tapadtak két oldalról a mellére. Az egyik férfi letérdelt elé s a lány lucskos izzadt pináját kezdte nyalni, míg a másik férfi immár mindkét mellével játszott Anna kéjesen sóhajtott fel élvezte, amit a 2 száj s 4 kéz művel vele. Kis idő múlva felhúzta a térdelő férfit majd Ö térdelt le a két férfi elé s egyszerre kezdte verni a kezével a kemény faszukat majd közelebb húzta magához őket majd elkezdte előbb az egyiket majd a másikat is szopni felváltva időnként amennyire tudta mindkét faszt a szájába vette. Annának se a keze se a szája, nyelve nem maradt tétlen. Mikor úgy érezte nem lehetnek a fiúk már keményebbek felállt, s hanyatt lökte az egyik pasit, a férfiak boldogan fogadták a nő irányítását majd Anna beleült a kemény faszba s elkezdte lovagolni miközben a másik férfit farkánál fogva magához húzta és tovább szopta annak a farkát miközben a kezével, a mogyoróival játszott a férfi Anna melleit simogatta s a hajába túrt. Kis idő múlva az álló férfit maga mögé utasította, hogy kezdje el nyalni a popsiját. A férfit nem kellett kéretni boldogan csókolta s nyalta a lány popsiját, ahogy előtte kívánatosan gömbölyödött. Nem hagyta ki a kívánatos segglyukát sem, mikor érezte, hogy a lánynak egyre befogadóbbá válik a feneke, kemény farkát odaillesztette s finom elkezdte a lány popsijába dugni miközben a barátja kemény farka továbbra is a lány forró puncijába volt . Anna minden porcikájával élvezte a 2 férfi érintését és a kemény farkukat ahogy szendvicsbe fogták a kívánatos testét. A két férfi felvette egymás ritmusát, amiben a lány izgalmas teste volt a hangszer, s egyre hevesebben s egyre keményebben dugták a lányt. Hamarosan a forró szaunába még nagyobb lett a forróság a mindenki egyre szaporábban szedte a levegőt, kis idő múlva Anna kéjesen felsikoltott, ahogy elélvezett a férfiak közt. A két férfinak se kellett több, telelövellték forró spermával a lány mindkét lyukát. Szép lassan szétváltak egymástól. Majd Anna megszólalt –Azt hiszem most már kellőképpen leizzadtunk a szaunában, ez kellett egy jó ebéd előtt. –mosolygott a két férfire s a törölközőjét a testére csavarva, kisétált a szaunából. 

Anna hamarosan megtalálta a férjét s forró csókkal üdvözölte, majd a köntösébe belebújva ledőlt a medencénél férje melletti fekvőszékbe, érezte még a testén a 2 férfi érintését s érezte, hogy a puncijából  s a popsijából is még mindig szivárog egy kis geci amit a két férfitől kapott. Kicsit lehunyta a szemét, jól esett Neki most elpillednie. 

Mindig is élvezte a szaunát, sok izgalmas kalandot élt már ott át. Ismét elkalandozgatott a gondolata, megint eszébe jutott a bigott zsarnok anyja, aki vaskézzel fogta és az is eszébe jutott, hogy játszotta ki öt. A középiskolában már nagyon szeretett volna szabad lenni s nem akarta, hogy egész nap otthon keljen ülnie, magolnia és semmi szórakozása ne lehessen. Szeretett volna társaságba járni, bulizni, fiúzni egyszóval élni. Sokszor eszébe jutottak az esküvőn történtek. Sokszor átélte azokat az élményeket, amiket akkor tapasztalt és a szoba magányába mikor nem tudott aludni lepergette ismét az eseményeket és elkezdte magát simogatni, mint akkor, s ahogyan az a két férfi tette. Anna elkezdte felfedezni a testét, megtanulta hogyan izgassa a saját szép melleit, s mellbimbóit hogy a vágytól csak reszketni tudjon, s megtanulta hogyan okozzon magának örömet, ahogyan a fiú is elélveztette. Anna egyre többet foglalkozott a testével, kezdte felfedezni magát, hosszan nézegette magát a tükörben, és ismerkedett saját magával, de nagyon vágyakozott, hogy egy férfi érintse meg öt. A sok nyugtalan este közben kitalálta anyját hogyan játszhatná ki, barátnőkre hiába hivatkozik esélytelen, hogy szabadságot nyerjen, de a rátarti anyjának egy megfelelő barát talán megenyhítheti a szívét. Sokáig gondolkodott melyik fiú lenne a megfelelő, akit anyja elfogadna és elengedné vele bárhová.

 Másfél év volt hátra az érettségiig úgy érezte megbolondul, ha továbbra is bezárva kell élnie. Mint egy komoly feladatra, vagy versenyre úgy készült a megfelelő fiú kiválasztására és később a behálózására is. Volt, aki azért nem volt megfelelő, mert szegények voltak, vagy kétes hírűek a szülei, vagy harsány, míg a listáján egy név maradt Géza. Géza egy szemüveges csendes visszahúzódó sovány fiú volt ellentétben az apjával, aki a városka polgármestere volt idősebb Géza határozottan irányította a kis város életét és már második ciklusát töltötte, sőt esélyes volt, hogy a következő választásokon is nyerhet majd. Anyja imádattal tisztelte, és szinte áhítattal ejtette ki a nevét is, ha szóba került. Anna így gondolta helyesen ideális barát lenne Gézából, csak hogyan győzze meg erről a fiút, és attól hogy van, barátja hogyan nyer ettől szabadságot. Alkalmat az iskola egyik ünnepélye adott ahol senki nem szeretett szerepelni, de Annának muszáj volt, s úgy döntött rábeszéli, Gézát szerepeljen ö is. Így is történt, Géza elején nagyon húzódozott, de a lány szép lassan rábeszélte a fiút, aki nem értette ez a csodaszép lány mit is szeretne tőle, de nem érdekelte, élvezte a lány társaságát, s boldogan készült a szerepre. Hamarosan egyre több időt töltöttek együtt, a fiú boldog volt, hogy az iskola egyik legszebb lánya van körülötte. 

Hamarosan Géza hivatalosan is elkérte a lányt, hogy ide-oda elmenjenek. Anna anyja boldog volt, s még biztatta is a lányát, hogy legyen kedves a fiúval, és már arról ábrándozott majd milyen szép pár lesznek az esküvőn néhány év múlva. Anna kapott végre egy kis szabadságot, igaz ennek a szabadságnak ára volt Géza személye, a fiú imádattal tekintett a lányra s bármit mondott a lány igyekezett azt teljesíteni. Anna először mehetett el moziba, este szórakozni, a fiú társaságában. A fiú szinte megérinteni se merte a lányt sokadik tali után történt meg az első csók is. Annát nem igazán izgatta fel a fiú csókja, de ezért a kicsit korlátolt szabadságért megérte Neki. 

S hamarosan eljött az a nap is mikor a fiú születésnapjára a szülök egy kis házibulit szerveztek Gézának ahová természetesen a lányt is meghívták. S ez volt az első alkalom mikor Anna úgy lett elkérve, hogy Gézáéknál tölti az éjszakát. Anna izgatott volt, hisz elsőnek fog a fiú családjával együtt lenni. Gézáék egy szép nagy házban laktak, ami minden kényelmet kielégített. Népes vendégsereg jött össze a szülinapra család barátok, jó néhány unokatestvér, Annát szívesen látták hisz neki köszönhetően Géza kicsit bátrabb lett és sokkal önállóbb, mint előtte volt. Kellemesen telt a nap, a medencébe fürödtek, napoztak jókat ettek és hát ittak is. Estére a vendégsereg szétszéledt csak a szűk család maradt, az ünnepelt eléggé elfáradt a nap végére Anna betámogatta a szobába ahol ö is az éjjelt fogja majd tölteni a fiú eldőlt az ágyon motyogott valamit majd horkolni kezdett. Anna kicsit csalódottan nézett felé majd köntösbe bújt, törölközött vett magához és úgy döntött kipróbálja a szaunát, mert soha nem volt benne még része.

 Már mindenki lepihent, késő este volt és hosszú volt a nap. Mikor belépett a szaunába, ijedten vette észre, hogy nem egyedül van, hanem Géza apja is benn ejtőzik, meztelen izzad, mikor a lány menni akart, de a férfi utána szólt. - Gyere nyugodtan, nem zavarsz, ülj le, hosszú volt a nap s itt ki tudok kapcsolni teljesen. Vesd le a köntösödet is, a szaunát meztelen használjuk, úgy tud legjobban a test méregteleníteni. – Anna zavartan vette le a köntösét, s ült idősebb Géza mellé a kis kabinban a padra. Izgatta az erőteljes meztelen férfi látványa, a szeme sarkából kíváncsian nézte a férfit, eddig egy férfit se látott még teljesen csupaszon. 

Idősebb Géza nagyon férfias jelenség volt sportos kicsit erőteljes finoman szőrös teste izgatta a lányt legszívesebben megérintette volna. Zavartan fészkelődött a padon.
A tapasztalt férfi látta a lányon, a zavart a kíváncsiságot, és az izgatottságot is. –Soha nem láttál még meztelen férfit? – kérdezte a lányt, aki zavartan megrázta a fejét – Gyere akkor s nézz meg alaposan és érints meg bátran – mosolygott idősebb Géza a lányra, s elé állt megfogta Anna kezét és a mellkasára tette. Anna elpirult, de izgatott is lett érezte, hogy mellbimbói megkeményednek. S kíváncsian kezdte a férfi testét megérinteni, beletúrt a finom mellszőrzetbe, majd simogatni kezdte az érett férfi testet, hamarosan mindenhol érinteni akarta a férfit el volt teljesen varázsolva ettől az új érzéstől. Tapintani, érezni és kóstolni vágyta, s így is tett, mindenhol érinteni kezdte a férfit majd az érintése nyomán ízlelni kezdte a férfi bőrét. Hamarosan Anna tiszta lázba jött, de a férfi se sokáig bírta, hogy csak passzívan álljon a lány előtt, hanem a lény érintése nyomán keményedni kezdett nem is kicsit. A lány elé térdelt és elbűvölten nézte hogyan változik át a férfi lankadt kukaca kemény harcra kész fasszá az érintése nyomán.

 A férfi se tudta már tovább türtőztetni magát s viszonozta az érintéseket, minden porcikáját, érinteni akarta a fiatal bimbózó lánynak, akinek a teste már nővé érett. Hevesen csókolni kezdte, ahogy egymáshoz simultak, miközben minden porcikáját simogatta a lánynak majd hamarosan elszakadt a lány szájától s elkezdte a testét felfedezni csókolta nyalogatta ahol csak érte. Anna hamarosan zihálva kezdte szedni a levegőt minden porcikája a beteljesülésért kezdett reszketni, majd a férfi leült a padra s a lányt finoman az ölébe húzta, s engedte, hogy Anna felnyársalja magát. Közben erősen fogta a lány popsiját s nem engedte visszakozni mikor meg akart torpanni, de Anna nem akart el akarta oltani azt a tüzet, ami a belsejében volt. Amikor már félig elnyelte a lucskos pinája a férfi kemény farkát kicsit elbizonytalanodott, de a férfi egy határozott csípőmozgással tövig Annába lett, a lány halkan felsikkantott, egy röpke fájdalmat érzett, de a férfi simogatása a testén, és a hogy a szájával a mellét csókolgatta hamarosan el is feledtette ezt vele és ismét felizzott a vágy benne. Hamarosan felvette izmos testével az ősi ritmust, s a férfi, ahogy felnyársalta mozogni kezdett rajta ütemesen, élvezte, hogy ö irányít és élvezte azt is, hogy a kemény farok hogy tölti ki éhes belsejét, hamarosan a férfi rásegített és gyorsabb ütemre biztatta a lányt a lány úgy érezte hamarosan fel fog robbanni, nem bírja már ezt a feszültséget. Egyre gyorsabban és hevesebben mozgott, mígnem egyszer csak úgy érezte minden ereje elhagyja, ahogy teste felrobbant. Ajkát halk sikolyok hagyták el, minden erő kiszállt a testéből, majdnem hanyatt esett, de a férfi erősen fogta a testét és immár ö irányított, Annát erősen tartotta, aki már csak kéjesen nyöszörögni tudott, míg Ö viszont a lány alatt hevesen ütemesen mozogni kezdett, míg hamarosan a férfi is el nem élvezett s teleélvezte a már nem szűz lány még mindig lucskos punciját. Nem húzta ki egyből a lányból magát, hanem szorosan átölelte, s így ültek néhány percig egymásba fonódva. Szép lassan a lélegzetük is csendesült, a férfi simogatta a lány remegő testét, és csókolgatta élvezte, hogy a lány megremeg az érintései alatt. Lassan szétváltak egymástól, majd a férfi egy csókot lehelt a szájára - Ideje kimenni innen, mert a végén sok lesz a szaunából, csodálatos nő vagy! –Együtt léptek ki a szaunából Anna furcsán jól érezte magát nem számított rá, hogy élete első szeretkezése ilyen fog lenni, érezte még, hogy az egész teste bizsereg. S élvezte magában a férfit is és élvezte, hogy még mindig lucskos és nem csak a férfitól. 

A szobába lépve Géza mellé feküdt, aki még mindig a bódult álmát aludta, de a lány mocorgására feleszmélt, odahajolt a lányhoz s elkezdte csókolgatni a lány viszonozta a fiú közeledését. A fiú kótyagosan, kissé durván tapasztalatlanul kezdte simogatni a lányt, Anna próbálta viszonozni a fiú közeledését, de nemigen sikerült. A fiú nem sokat foglalkozott a lánnyal hamarosan rámászott, és a még mindig gecis, forró puncijába hatolt, majd néhány gyors mozdulattal el is élvezett a lányba. Majd lefordult róla, s hamarosan Anna csak a horkolását hallgatta. Anna csalódott volt, de azt is megértette minden férfi más és más van, aki igazán szeret adni és kapni is, míg mások azt se tudják, mit tesznek, de tudta, ha kitart Géza mellett, akkor kap egy kis szabadságot, amit tetszése szerint, tud használni. Idősebb Gézával, szép lassan egy csodás titkos kapcsolat alakult ki, hatalmas élvezésekkel, és csodás titkok megismerésével, szinte mindig mikor Náluk aludt kiszökött a fiú mellől, hogy az apjával legyen. A férfi tanította meg igazán, mit is szeretnek a férfiak, és segítette Annát is hogy megismerje még jobban önmagát és a testét is, és hogyan tudja azt használni. Mint egy fél évig tartott ez a kettős viszony a két Gézával, mikor …..

- Anna ébresztő, ideje felöltözni s menni, ebédelni. –Anna kicsit zavartan eszmélt fel a gondolataiból s nézett a férjére, majd rámosolygott, s felállt a székből. 
- Valóban igazad van drágám roppant éhes vagyok. – hangzott a válasz, de hogy közben mire volt éhes Anna ki tudja ;) 

5 hozzászólás |

Hozzászólások

krampampuna#15#5 2017-04-21 12:58:49
Én személy szerint izgatottan várom :) <3 
szilvi#15#4 2017-04-21 12:56:51
#krampampuna: Köszi szépen, remélem majd a folytatások is tettszenek, ha lesz időm megírni :) 
krampampuna#15#3 2017-04-20 20:58:52
Kedves Szilvi ! Az összes történeted elolvastam, és nagyon tetszett :D  Kellemes bizsergés járja át a testem olvasáskor ;) Köszönöm Neked az írásaidat ! Puszi :* 
torquay#15#2 2017-03-28 23:16:48
Kedves Szilvi(ke)!  :pirul: 

Ez nem is olyan rossz...  :napersze:   :* 

Pont, mint egy forró csokoládé...  <3 

TUDJUKHOL!  :D  :D  :D  :D  :D  :D 

 :* 
fanatiq#15#1 2017-03-27 13:14:11
Ez megint nagyon jó volt! :)


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1822BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3321Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba601Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba500Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1811Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2020Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba700Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.