hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóTere-fere

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

ninive


Tere-fere
* Hadisten fórumának eredeti leírása :   *

"Ez egy fórum azoknak, akiknek van valami fontos mondanivalójuk, humoros történetük, stb. vagy bármi kikívánkozik valakiből ami érdekes vagy tanulságos lehet mások számára is.
Nincs alaptéma ezért itt, ha valaki eltér a hozzászólások tartalmától, vagy a kommentek nem épülnek logikailag egymásra az nem minősül trollkodásnak. :o 
Humor és önirónia tekintetében senki ne fogja vissza magát! :D 

De a moderálás jogát fenntartom!!! :P 

"Bolond vagyok, de nem hülye!"   :D "

* Az én mottóm pedig :  *

Ami éppen foglalkoztat.

Szívesen beszélgetek olyanokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, de akik nem, velük is.

A párbeszéd sokat segít önmagam megértéséhez, elfogadásához. Nem baj ha nem egyformán látjuk a világot, attól még forog :-) és izgalmassá teszi a sokféle ember, ha kellő tisztelettel és toleranciával közelítünk egymáshoz :-)

2018. 05.01.

*A blogomban és a fórumomban kizárólag magánvéleményemet teszem közzé, amely nem köthető bírói státuszomhoz. *


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
hetfatyolbp
#353 (2018-01-12 17:58:52) |
Válasz a(z) 351. üzenetre:

https://youtu.be/TImh0FMa4Fw

Vicc, amit magyarázni kell, de nem lehet...annak reményében , hátha valaki nem érti:) ;) 

De Senki talán igen :D 

Szöszi szösszenet odaszögezett,
személyeskedő fixáció fogalma
bugrisbarbitól immár újonnan,
-ahogyan ihletem-megszületett.
[ugrás az előzményre]
hetfatyolbp
#352 (2018-01-12 17:51:38) |
" Ki ellen játszol? 
Magam ellen"
Jim Jarmusch, a nagy kedvenc az Éjszaka a Földön óta :)

https://youtu.be/i-N3WmOpH8c
ninive
#351 (2018-01-12 09:16:49) |
A mai reggelen tukorbe neztem :-P 

https://youtu.be/Nj89_-84t1M
esther
#350 (2018-01-12 07:40:54) |
Válasz a(z) 347. üzenetre:

Észrevettem, hogy a humora....huppsz, elillant. Mostanában elég savanyúak és megkeseredettek a kommentjei is..és olyannak adta át,akinek humorérzéke egy szem se. :/ 
Ha a kezdő belinkelt videora nézek, igen nekem is ennyi jött le, a nemi erőszak rohadtul nem vicces. :/ 
Vagy ennyire silány valaki nemi élete, hogy még ezt is érdekesnek találja?? :/ 

[ugrás az előzményre]
ninive
#349 (2018-01-12 00:39:06) |
És most egy másik, régi favorit :)
https://www.youtube.com/watch?v=IDnAGz-JN4c
pandora
#348 (2018-01-11 21:59:36) |
Válasz a(z) 346. üzenetre:
Vannak dolgok amiken nem tudok röhögni.
Nyilván ízlés kérdése... :/ 

[ugrás az előzményre]
nobody
#347 (2018-01-11 21:21:42) |
Válasz a(z) 344. üzenetre:
Mert már nem volt kedve. Tőle tudom. :D 

[ugrás az előzményre]
nobody
#346 (2018-01-11 21:20:52) |
Válasz a(z) 345. üzenetre:
Hát, ha ennyi jött le...

[ugrás az előzményre]
pandora
#345 (2018-01-11 17:02:05) |
Válasz a(z) 343. üzenetre:
Nincs is viccesebb egy nemi erőszaknál. :o :o :o 
 :merges: :/ 

[ugrás az előzményre]
esther
#344 (2018-01-11 12:01:49) |
 Miért nem ő vette fel újra, hiszen itt van, csak más névvel. :D 
ninive
#343 (2018-01-11 11:38:52) |
Újratöltve :-)

Kezdem az elvhűség mintapéldájával.

https://www.youtube.com/watch?v=SeD2MeSA7VY

pandora
#342 (2017-10-03 23:36:27) |
Válasz a(z) 341. üzenetre:
 :vigyor: :vigyor: :vigyor: 
Mindenki valamilyen módon kivételnek érzi magát. Már csak azért is, mert azzal a lélektelen farok-punci katalógussal csak a pszichopaták tudnak azonosulni, ami elvileg sokak szerint az oldal célja. ;)

Volt idő, amikor én is hegyeket mozgattam meg hogy történjen valami. Sajnos úton-útfélen az ember rosszindulatba, utálkozásba, sunyiságba, önzésbe, kisebbrendűségi komplexusokba, támadásokba, rombolásba, pusztításba ütközik.
És akkor felteszi a kérdést. Minek?! Itt mindenkit csak saját maga érdekel. :( Abból is a legaktuálisabb alacsony szintű, rövidtávú szükségletei. :(
Közösség mint olyan, szinte nem is értelmezhető.
Érdekes témáktól fél mindenki mint ördög a tömjénfüsttől, bármiféle kritikára a válasz támadás, személyeskedés, vagy kiközösítés - kiki vérmérséklete szerint, a legtöbben tele vannak komplexusokkal.

Tisztelet a kevés kivételnek... jó beszélgetésekhez ennél több kell. :(


[ugrás az előzményre]
aareesz
#341 (2017-10-03 23:26:42) |
Pedig én hegyeket megmozgatok, hogy történjen valami. :( 
De kezdek beleunni.
Én itt (lenézés, vagy felsőbbrendűség nélkül) kicsit minden tekintetben kivételnek érzem magam, mégis érdekel, mi történik.
pandora
#340 (2017-10-03 23:17:18) |
Válasz a(z) 339. üzenetre:

Mostanában senkit semmi nem érdekel. Leült minden. :( Nyilván ennek is oka van, az is megérne pár blogposztot, de épp a dolog természetéből adódóan az ember úgy dönt...hogy hát minek. :) A megboldogult parázs viták parázsa rég kihűlt, aki nem szól semmit abba nem lehet belekötni, félreérteni, támadni. :D
Napok telnek el anélkül hogy egy újdonság sort lehetne itt olvasni, már meg se nézem naponta, a való élet jobban boldogít. ;)

Hogy az "anyag"-hoz is hozzászóljak. :)

Ezerszer elcsépelt, ezer helyen olvasott, féligazság-halmozás, milf-fényezés-hízelgés, öregedő pasi önigazolás. 

Rengeteg jó tulajdonsága lehet egy negyvenen túli nőnek, nagyrészt pont nem ezek. :) És legalább annyi jó tulajdonsága van cserébe egy huszonévesnek is.
Egy normálisan gondolkodó-érző embernek valószínűleg a korban hozzávalók jönnek be leginkább, legyen az huszon-, harmincon-, vagy negyvenen év.
Egyszerűen azért mert vele lesznek közös témák, hasonló ízlés, ugyanazon a viccen nevetnek, ugyanolyan gyerekkori környezetük volt, hasonló divatokban éltek, ésatöbbi.
Egy huszonévessel nem tudnék egy kisdobosviccen röhögni, és Trabantot se nagyon látott.

A leírt példák nem szexkapcsolatra vagy alkalmi szexre vonatkoznak, a szövegkörnyezetükből nézve, inkább valami normál kapcsolatra. 
Nagy részével még így is vitatkoznék, mert én a 48 évemmel ugyanúgy szeretek éjjel filozófálni ha nem tudok aludni, ugyanúgy ordítva veszekednék ha az élet úgy hozná és akkora bűnt követett el a teremtés koronája (és nem tervelnék ki nagyobb és sunyibb büntetést helyette).
Viszont huszonéves koromban sem zavart ha a pasim focimeccset nézett, akkor is képes voltam felnézni arra aki megérdemelte. Viszont huszonévesen ráncok nélkül ezerszer szebb volt az arcom, és 90-60-90 volt az alakom, ami negyvenen túl már elég elérhetetlen, még sporttal és egészséges étkezésekkel is. :)

Szóval ordas kamu, behízelgő szöveg, vagy savanyú szőlő. 

A valóság szerintem az, hogy minden kornak megvan a maga szépsége. És alapesetben mindenki a hozzá illőt látja szépnek. Amikor nem ez a helyzet, akkor egyéb érdekek vannak a háttérben.
Úgymint egy 40+ nő már nem akar gyereket szülni, anyagilag stabil, rendezett az egzisztenciája, megvan mindene, így nem nagyon vannak igényei. Tud főzni, ritkán landol alapanyag a kukában. Szexuálisan már ismeri magát, tudja mit szeretne, kevésbé múlik a siker a férfi kreativitásán, ellenben a nő bőven kreatívabb.

Szóval egy férfi számára egy 40+ nő *kényelmesebb, és kevesebb erőforrást és elköteleződést igényel*. A házasságot pedig azért utasítja el, mert - ha elvált - már volt minimum egy pasi, aki alaposan megbántotta és nem teszi oda magát még egyszer. És mert a húspiacon azok a pasik vannak, akik nem tudtak a fenekükön megmaradni, elváltak, hűtlenek, félimpotensek, félrelépő nősek, vagy egyéb ok miatt alkalmatlanok tartós kapcsolatra. :)

Nem hinném, hogy azok a nők, akik nincsenek a húspiacon, mert a férjükkel minden rendben van, ugyancsak elítélnének a házasság intézményét, ahogy azok a férfiak sem, akik boldogan ölelgetik meg otthon a feleségüket és azt sem tudják hogy Eropolisz a világon van.

Szóval részemről a második hsz-el értek egyet, Kiskegyed alatti színvonal. :( Persze attól még lehet szórakoztató, csak épp komolyan venni nem szabad.


[ugrás az előzményre]
aareesz
#339 (2017-10-03 21:58:21) |
Válasz a(z) 338. üzenetre:
Túl hosszú lett, vagy senkit nem érdekel?

[ugrás az előzményre]
aareesz
#338 (2017-10-03 13:44:43) |
Lopott anyag. Ismerős volt. Valami hasonlót már olvastam. 

"Ahogy én is egyre idősebb vagyok, azt vettem észre, hogy a legjobban, és első sorban a 40 feletti nőket tudom értékelni!” – kezdődik a levél.

Nem is tudom felsorolni minden érvemet, de itt vannak a legfontosabbak:

Egy nő 40 felett sosem fog felkelteni az éjszaka közepén, csak hogy megkérdezhesse, mire gondolsz, mert éppen nem tud aludni. Ami azt illeti, nem érdekli, mit gondolsz.

Ha nem érdekli a focimeccs, amit éppen nézel, akkor nem ül le melléd nyavajogni, hogy te se tudjál szórakozni. Csinál helyette valami mást, amit élvez, és általában ez érdekesebb, mint amit te csinálsz.

A 40 feletti nők méltóságteljesek. Ritkán állnak le veled ordítva veszekedni a tömeg közepén, vagy mondjuk egy étteremben. Persze, ha megérdemled, és valamit csináltál, akkor durvábbat fogsz kapni, mint egy veszekedés, amikor eljön a pillanat.

Viszont másrészről, a 40 feletti nők nem szűkölködnek a dicsérettel és támogatással, amikor rászorulsz. Néha meg sem érdemled. De tudják, hogy milyen keményen dolgozni valamiért, és nem kapni érte megbecsülést. Arról nem is beszélve, hogy kifejlődik bennük egy érzék, ami miatt mindent tudnak, amit gondolsz… Felesleges sumákolással próbálkozni, ha rossz fát tettél a tűzre, úgy is tudják, ahogy azt is, amikor támogatásra van szükséged, vagy noszogatásra.

Az első ráncok után, a 40-es nők szebbek, mint fiatalabb társaik. Méltóságteljesek és sugárzóak, mert egyenesek és őszinték. Ha bunkó vagy, egyszerűen közlik veled, hogy az vagy. Ha hülyén viselkedsz, azt is. Nem sokat kell azon töprengened, hogy hányadán is álltok éppen.

Sok oka van, amiért a 40 feletti nőket érdemes tisztelni és szeretni. Sajnos sokszor ez fordítva már nem igaz. Csoda, hogy manapság már annyi nő házasság ellenes?

Szóval férfitársaim nevében is emelem a kalapom minden nő előtt, főleg azok előtt, akik mögött már van legalább 40 év tapasztalat és küzdelem. Az én szememben ők az igazi nők!"

Két HSZ:

Észrevették ezt már sokan. Lehet, hogy idővel a házasság intézményét majd elveszítjük? Persze azért itt is van egy kulcsmondat: "ahogy én is idősebb vagyok". Öreg korban pedig az lesz a jó asszony, aki ápol és betakargat. Néha azért majd eszünkbe jut, milyen szép is volt fiatalon szeretni egymást?! Mert legyünk őszinték, akkor sem volt semmi az életünk. Kétféle ember van. Aki boldog a házasságában, kapcsolatában és van a filozófus. Utóbbi csak meditál azon, milyen lett volna, ha sikerül . . . .. Nekem ez a cikk egy kicsit filozófikus". Ettől eltekintve, minden szava igaz. Persze lehet ez egy segélykiáltás is. Sok sikert annak, aki ezt megfogalmazta!

Szerintem nagyon primitív írás. Ennél a téma sokkal összetettebb. Az okoskodás még a Kiskegyed átlagszinvonalát sem éri el. Tessenek inkább IRODALMAT olvasni!!!!

ezogab
#337 (2017-10-02 05:44:15) |
Válasz a(z) 332. üzenetre: :D :D :D 
Én "sajna" komolyzenén nevelkedtem.
 Nekem ez jutott https://www.youtube.com/watch?v=g9dYmTecazU 
(Mozart Don Giovanni Leporello regiszteráriája)
Érsemes a szöveget is olvasni. :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
kim
#336 (2017-09-28 21:19:31) |
Hm...miről ugrott ez beeee :rejtely: 

Rezső elmegy kedvenc bárjába, és lát két jó nőt a pultnál iszogatni. Minden bátorságát összeszedve odamegy a nőkhöz és meghívja őket egy italra. Azok el is fogadják a meghívást, ezen felbátorodva még két körre meghívja őket. A harmadik kör után a lányok azonban felállnak, és szó nélkül faképnél hagyják. 
– Hülye tyúkok. - dörmögi Rezső maga elé. 
Fél órával később az egyik nő visszajön, és megköszöni az italokat. Rezső még mindig dühösen a füle botját sem mozdítja. 
– Tudod - mondja a nő -, a barátnőm kint ül a kocsiban széttett lábakkal, és kérdezi, nem akarod-e megszagolni, milyen a puncija?
– Naná! - kiáltja erre lelkesen Rezső. 
A nő felemeli az egyik ujját, és Rezső orra alá tartja: 
– Na ilyen...
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 
aareesz
#335 (2017-09-28 19:47:27) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/170361.jpg
 :D :D :D 
aareesz
#334 (2017-09-27 19:48:35) |
Válasz a(z) 333. üzenetre:
Ki van tárgyalva rendesen a szeretős témakör minden szempontból. ;) 

[ugrás az előzményre]
esther
#333 (2017-09-27 16:28:25) |
Tetszett a belinkelt cikked a másik fórum topikban, és a cikkben szereplő Beugró című is. Szép összefoglaló mindkettő.
Nem akartam offolni amott. ;) 
aareesz
#332 (2017-09-25 23:47:48) |
Válasz a(z) 331. üzenetre:
Egy csomó közhelyet tudnék erre írni, de a legjobban a Tankcsapda refrénje fogalmazta meg.
https://www.youtube.com/watch?v=lWsVIHall9c

Megint nagyon elmentünk filozofikus irányba. :D 

[ugrás az előzményre]
ezogab
#331 (2017-09-25 23:39:40) |
Válasz a(z) 327. üzenetre:Na igen! Tökéletes akarunk egy tökéletlen világba.
Ja ahol annyi kiértés van.
Gondolj bele az utópia mennyire unalmas, na ezért nem lehet itt megvalósítani :D :D :D , ja ide játszani jöttünk le , ez nem az a hely ahol ez működik :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
aareesz
#330 (2017-09-25 23:30:23) |
Válasz a(z) 328. üzenetre:
Én is. :D 

[ugrás az előzményre]
ezogab
#329 (2017-09-25 23:30:10) |
Válasz a(z) 326. üzenetre: Jaja felénk ezt nevezik életnek :D :D :D :D 
Ja itt könnyű csinálni a duális világban :P :P :P 

[ugrás az előzményre]
ezogab
#328 (2017-09-25 23:14:41) |
Válasz a(z) 327. üzenetre:Én vonyítottam amikkor felfogtam :D :D :D :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
aareesz
#327 (2017-09-25 10:14:19) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/170282.jpg
 :D :D :D 
aareesz
#326 (2017-09-20 16:26:16) |
Válasz a(z) 325. üzenetre: 
Időrend. 
Először csinálsz valami hülyeséget. 
Nem sokkal utána megbánod. (vagy rögtön amikor a következményeit nyögöd) 
Idővel azonban szép/vicces emlék lesz belőle, amit nem biztos, hogy szégyellni kell.
Akkor legszívesebben sírtál volna, vagy nagyon kínosnak érezted, de évek vagy évtizedek múlva már nevetve meséled el. :D 
(Aki a tökéletesség illúziójába ringatja magát, az nyilván nem teszi. :P )
Erre gondoltam. ;)

[ugrás az előzményre]
esther
#325 (2017-09-20 15:38:52) |
Válasz a(z) 324. üzenetre:

De van értelme megbánni? :napersze: 
Akkor azt gondoltad, vélted helyesnek, az akkori eszeddel, tudásoddal..
Utólag verni a fejed a falba, nem sok értelme van. Abban a helyzetben is te, *önmagad* voltál, talán pont arra a pofonra/jó élményre volt szükséged, hogy azzá válj, akivé ma lettél.. ;) 

Még, hogy elmesélni?? Hogyisne! Maradjon csak jó emlék utánam. :vigyor: 

[ugrás az előzményre]
aareesz
#324 (2017-09-19 17:59:49) |
Ha csak olyan dolgokat csinálnánk amit később nem bánunk meg, akkor teljesen unalmas lenne az életünk. És nem volna mit sírva/röhögve elmesélni az unokáinknak. ;) 

Egy saját gyártású közhely. :D :D :D 
aareesz
#323 (2017-09-17 08:49:26) |
Tudom értékelni amikor egy köcsög letilt. :D
mattioni
#322 (2017-09-14 15:07:46) |
Válasz a 321
Aki szép az szép,:)
esther
#321 (2017-09-14 15:04:12) |
Válasz a(z) 319. üzenetre:

Köszi mindkettőtöknek, sajna én ennyire nem értek hozzá, és igazából nem volt még példa arra, hogy annyira gyanús legyen valaki, hogy bármiféle kutató munkát végezzek utána.

Amit felteszek, azt szándékosan töltöm fel. Mondjuk nem azért, hogy nyomozzanak utánam,vagy letöltsék. Nem is értem, mit ér vele, aki képet lop, vagy felhasznál más nevében. :/ ( erre azért már volt példa sajnos)
A neten milliónyi kép van, minden stílusban,ki-ki válogathat kedvére.Én ugyanolyan idegen vagyok a képlopó számára. Ha meg arról akar meggyőződni, hogy valódi vagyok-e, akkor ott a kamera. Vállalom magam, az arra érdemesnek, akár személyesen is. ;) 

[ugrás az előzményre]
pandora
#320 (2017-09-14 10:09:13) |
Válasz a(z) 316. üzenetre:
Az egy dolog hogy feltetted.
De utána a kommentek hozzá...ezért kerestem meg az eredetit. :(
Mostanában csöppet érzékeny vagyok a valóság torzítására, bocs. :( Majd elmúlik. ;) :D
De tényleg nem árt odafigyelni.


[ugrás az előzményre]
pandora
#319 (2017-09-14 10:05:44) |
Válasz a(z) 318. üzenetre:
Kép mentése:
1. Legegyszerűbb a windows része, képmetszőnek hívják.
2. Haladó Chrome felhasználóknak Google Chrome F12, majd ott a kép megkeresése a html kódban, jobb katt - megnyitás új lapon, jobb katt, mentés másként.

[ugrás az előzményre]
esther
#318 (2017-09-14 09:50:45) |
Válasz a(z) 315. üzenetre:

 :) Nekem nem működik. Próbáltam a te képeddel. ;) Innen nem lehet képet menteni, sem kivágni. ( Hála égnek!) 
Már javasoltam-de most megteszem újra- hogy átlósan egy eropolis felirat kéne minden ide feltöltött fotóra.
Egyébként meg :napersze: hát igen..tudjuk, a net nem felejt. 

[ugrás az előzményre]
esther
#317 (2017-09-14 09:43:17) |
Válasz a(z) 316. üzenetre:
Oszt mire? :vigyor: 

[ugrás az előzményre]
aareesz
#316 (2017-09-14 09:33:15) |
Válasz a(z) 306. üzenetre:
Sokat gondolkodtam, hogy a perzselo-vagyak hsz-ei után van-e még mit hozzá tenni.
Van.
Oké. Olyat tettem fel amit nem ellenőriztem.
Hiba volt.
De a kép jelentését illetően (az eredeti ismeretében) nem változtat semmit. 
Eddig is lehetett tudni, hogy a szex befolyásoló tényező a politikában, (a politikusok hálószoba, vagy azon kívüli dolgaira gondolok :D ) de ez egy új tényezőre világít rá.

[ugrás az előzményre]
angie07
#315 (2017-09-14 00:13:08) |
Válasz a(z) 314. üzenetre:
1. kép megnyit --> ctrl+c --> paint megnyit --> ctrl+v --> lényeg kijelől, kivág --> új paint nyit, beilleszt, ment.
2. google megnyit --> képek kiválaszt --> fotó ikon katt (keresés kép alapján) --> (előzőleg mentet) kép feltöltése --> húúúhha ajjaj.... soha többet képet sehova sem feltöltesz majd :o :/ :* 

[ugrás az előzményre]
esther
#314 (2017-09-13 11:16:51) |
Válasz a(z) 306. üzenetre:
 :o :o 
Hogy te miket nem találsz?? Ügyeeeeeeeeees! :vigyor: 

[ugrás az előzményre]
perzselo-vagyak
#313 (2017-09-12 20:30:22) |
Válasz a(z) 312. üzenetre: Mea Culpa hölgyem, megadom magam! Fejemre húzom a faroksapit, és nyugovóra térek! :-D

[ugrás az előzményre]
pandora
#312 (2017-09-12 20:28:52) |
Válasz a(z) 311. üzenetre:
Ezzel az erővel a fejedre is photoshopolhatják, aztán kiplakátolják vele a közönségi portálokat.
A lényeg tök ugyanaz!!! 
Nem kéne mindennek bedőlni és jól megítélkezni. 

[ugrás az előzményre]
perzselo-vagyak
#311 (2017-09-12 20:23:58) |
Sajnos bármennyire is mást akartak mondani ezzel, a látszat mégiscsak az hogy egy nő nyílt utcán mutogatja a vagináját. 
Lehet hogy akkor-ott talán volt értelme a pina-sapinak, de pár pillanattal később már csak egy nő pina-sapival. 
Amit bárki, bármilyen célra manipulálhat. 

Ezért sem hordom az ajándékba kapott kötött faroksapit. Bármilyen jól is áll!  :-D
pandora
#310 (2017-09-12 20:16:11) |
Válasz a(z) 309. üzenetre:
Valami angol spíler talán le tudná szabatosan fordítani.
Egy biztos. Nem azt jelenti hogy "ennyire faszra vágynak". :/ :napersze: 

[ugrás az előzményre]
perzselo-vagyak
#309 (2017-09-12 20:11:38) |
Válasz a(z) 308. üzenetre:Nem gondoltam hogy politikai jellegű, magát a feliratot sem tudtam értelmezni.

("Hallom a puncimat"???)

[ugrás az előzményre]
pandora
#308 (2017-09-12 20:06:20) |
Válasz a(z) 307. üzenetre:
Igen, szerintem is így van, és a linkelt cikk is valami hasonlót magyaráz.
Egy szóval sem mondtam hogy egyetértenék velük! 
*Annál is inkább, mert ezen a felületen nem politizálunk. És ez maradjon is így.*
Minden ideológiától függetlenül tény hogy kiálltak valamiért amiben hisznek (és itt teljesen lényegtelen hogy abban én hiszek-e vagy sem), az arcukat *ahhoz* az ügyhöz adták. 
Nem éppen korrekt felhasználni a fotójukat valami tök másra, és szimpla balgaság azt csont nélkül elhinni. 
Sőt, még turbózni is. :/ 


[ugrás az előzményre]
perzselo-vagyak
#307 (2017-09-12 19:59:29) |
Válasz a(z) 306. üzenetre: Nem akarok senki pártjára kelni, de nincs olyan dolog a földön ami felmentést adna arra hogy egy nő nyílt utcán pinát lenget, vagy a fejére húzza azt. :/ 
Ezzel nem a tiltakozás tárgyát minősíti, hanem önnön magát, és ellehetetleníti  azt amiért (elméletileg) utcára vonult.

Ez a személyes véleményem. Ahogy az is hogy ezeknek a nőknek a többsége csak a brahi kedvéért vonul utcára. 
Jó pár ilyen rendezvényen vettem részt, minősíthetetlen ahogy kivetkőznek magukból. 
Jó példa erre a ligetbeli fairtás ellen tüntetők, akik feltaszigálták szerencsétlen vakot a kerítésre. 
Vagy a nő aki szó szerint eszét vesztve őrjöngött a kerítés tetején.
Az ilyen dolgok miatt az ember inkább elfordul egy eszmétől mintsem csatlakozik hozzá, még ha az adott dolog meg is érdemelné...

[ugrás az előzményre]
pandora
#306 (2017-09-12 19:49:12) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/170033.jpg
Válasz a(z) 298. üzenetre:

Semmit sem magyaráz meg, mert ez egy photosop-kép.
Az eredeti egészen más szöveggel, és teljesen más mondanivalóval készült. Ami azt illeti, egy feminista Trump ellenes tüntetéskor öltöztek a nők punci-jelmezekbe.
https://trueamericanliberty.com/2017/01/26/the-liberal-womens-march/

Ilyen, amikor valaki a látszat alapján hatalmas eszmefuttatásokat kreál... :napersze: 

[ugrás az előzményre]
aareesz
#305 (2017-09-11 23:28:16) |
Válasz a(z) 302. üzenetre:

Most belőlem is előjött. :D 
Honnan, pedig nem is volt bennem. :o 

[ugrás az előzményre]
aareesz
#304 (2017-09-11 23:12:49) |
Válasz a(z) 301. üzenetre:
Nem neked szólt.

De szerinted normálisak?
Ennyire viszket nekik?
Oké, hogy faszra vágynak, de legalább a látszatot...

[ugrás az előzményre]
pandora
#303 (2017-09-11 03:29:38) |
Válasz a(z) 302. üzenetre:
Ööööööö...hát ja. :o :o :o 


[ugrás az előzményre]
ezogab
#302 (2017-09-10 21:09:59) |
Válasz a(z) 276. üzenetre:Akkor a bunkó előjön belőlem :* :* :* :* :D :D :D :D 
No persze messziről jött ember azt mond amit akar, tudom ;) ;) ;) 
Szerintem meg csak az őszinteség az egyetlen járható út. Én nem cselekszem másként mert felesleges.
A szűzkislányokról meg annyit az mindenkinek a saját nyomora, de ez az ő döntése.
Sokszor vagyok úgy hogy valaki mond valamit és belenézek a szemébe és mondom neki ne folytasd hazudsz nem érdekel.
Rengeteget megéltem minden szinten az elmúlt időkbe, és ezért ily nagy a pofám, bocsi.
Nem hinném hogy Nőnek és Férfinek kéne valami miatt szégyenkeznie ami benne van vagy amit érez, én úgy értem azt hogy sokan még saját magukat is átbasszák.
Nem hinném hogy az az ember aki magával viaskodik mert pl. volt egy kellemes pár órája az annyira őszinte lenne magával.
Na igen ki mit gondolna rólam??
Ja igen és ilyenkor jön elő belőlem a bunkó, kit érdekel az én életem, akinek fontos vagyok elfogad olyannak amilyen vagyok.
Tudod kettesszámrendszer , igen nem .
Minden ilyen egyszerű??????
NEM!!! de próbálom leegyszerűsíteni mert különben borul az ember.
Igen de mondhatnád az ember attól ember hogy érzelmei vannak, ez így igaz de amikor nagyon belebonyolódik na akkor jön a csücs a földre, Nincs érzelem nélküli semmi még egy kosza numera sem, mert abban is van érzelem.
De Budha mondta: amíg rajongsz valakiért imádsz, nem lehet tied az "istenek birodalma" 
Nem látsz tisztán
Na nagyon elmásztam
Bocsi

[ugrás az előzményre]
esther
#301 (2017-09-10 17:59:49) |
Válasz a(z) 300. üzenetre:
 :o :o :o ilyen közönségesnek még nem is olvastalak?!
A szilvát ha szétszeded, akkor néz ki így (persze bozont nélkül)...nekem legalábbis. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
aareesz
#300 (2017-09-09 15:58:07) |
Válasz a(z) 299. üzenetre:
Nekem meg ez jutott eszembe:
Hát ezeket valószínűleg még azért a finom levesért sem baszná meg senki, még ha tejszínhabot tesznek is a pinájukra. 
Csak ezek a szegény afrikaiak, akik már megunták a kisfiúk, kecskék és más háziállatok használatát. :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
esther
#299 (2017-09-09 14:07:30) |
Válasz a(z) 298. üzenetre:
Erről az jut eszembe, milyen isteni, fahéjas- szilvakrém levest készítettem, tejszínhabrózsával a tetején. :P :vigyor: :vigyor: :vigyor: 

[ugrás az előzményre]
aareesz
#298 (2017-09-08 17:09:18) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/169939.jpg
ÜBER ALLES!

CSAK SEMMI POLITIKA!

DE EZ SOK MINDENT MEGMAGYARÁZ.
perzselo-vagyak
#297 (2017-09-08 10:07:28) |
Válasz a(z) 296. üzenetre:

"Mire gondolt a költő?"

*"Ha ezt megveszi valamelyik kiadó, lesz mit ennem pár hétig..."*  :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
aareesz
#296 (2017-09-08 08:39:54) |
Válasz a(z) 295. üzenetre:

"Mire gondolt a költő?"

Kit érdekel?

Utáltam a verselemzést. 
Mire gondolsz te amikor hallgatod, vagy olvasod?
Mi az amit te belelátsz? Ez a lényeg.
A madár egy szimbólum. Nekem most szerelmet, boldogságot jelent. 
De másoknak a szeretet, a béke, a szépség szimbóluma is lehet. Vagy egész más.

[ugrás az előzményre]
esther
#295 (2017-09-08 08:28:22) |
Válasz a(z) 276. üzenetre:

Ez a dal nekem teljesen másról szól. (Révész: Vigyázz a madárra). Számomra a pazarló életmódról...a szex még véletlenül sem ugrott be, soha.

Na de... már írtam a posztodhoz, ott a véleményem a történtekről, és ide már csak általánosságban írom le a gondolataimat az őszinteségről. :) 

Ha valaki őszinteséget kér tőlem, azonnal visszakérdezek: biztos, hogy tudni akarod?-mindig visszakérdezek. 
Persze a válasz rá: ó, hogyne! De valójában kevesen vannak, akik készek elfogadni az őszinteséget.( a megfogalmazás nagyon fontos, a tálalást meg kell gondolni, mert nem belerúgni akarok a másikba, sem az arcába vágni, csak finoman, de őszintén a véleményemet mondani el)
Én pedig úgy vagyok vele, hogy így, az 5. x felé közeledve, már nincs kedvem sem jópofizni, sem megfelelni, sem olyan emberekkel körülvenni magam, akiknek "viselkednem kell". Aki nem "ad hozzám", aki nem tesz a komfortérzetemhez semmit, az...az mehet a levesbe. :P 
Eljutottam arra szintre a jellemfejlődésemben, hogy csak olyan emberek vegyenek körül, akik "hozzámtesznek".
Nem kellenek az energiavámpírok, a lehúzó emberek. Akik nem *rám *kíváncsiak. 
Vegyenek körül igaz barátok, őszinte emberek,-ők úgyis a hibáimmal együtt fogadnak el- a többi nem fontos. ;) 

[ugrás az előzményre]
pandora
#294 (2017-09-08 01:04:03) |
A(z) #294 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-473]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.