Simple vásárlói tájékoztatóSiker és kudarc sztorik eropolison!!

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:

szokesziren


Siker és kudarc sztorik eropolison!!
Mondjátok el siker és kudarc sztoritokat beszéljük meg és vitassuk meg!!

"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz."


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
pandora
#1680 (2018-02-14 15:59:51) |
Válasz a(z) 1678. üzenetre:

Sokan hiszik azt, hogy az itt lévő nők azért válogatnak annyira, mert királykisasszonynak hiszik magukat, de legalábbis felülértékelik magukat. Olyan nők is, akik szerényebb külső tulajdonságokkal rendelkeznek, de Adoniszt várnak. Én is láttam reglapokat, ahol jelentéktelen külsejű nők akik fotót nem is hajlandók magukról mutatni, vagy van egy ezer éves képük, de sportos, fiatalos, intelligens, jóképű, érzéki, meg-meg-meg pasit várnak. :D Olyat hogy George Clooney is 2 napig kéne hogy készülődjön, és nem biztos hogy átmegy a vizsgán. :vigyor: 

Néha a látszat valóban ez. És tekintve hogy vannak itt olyanok, akikről felületesen elmélkedve én is pontosan ezt gondolom, mégis azt kell mondanom, szerintem nem ez a helyzet, csak ez a felszín. 

A valóságot Esther érintette meg, azzal a mondattal, hogy "A net világa pedig fordítva működik: megnézem a fotót, pár másodperc alatt felmérem: tetszik/ nem tetszik."

A saját példáimból tudom, hogy életem legnagyobb szerelmei, legintimebb kapcsolataim ha most végiggondolom és beteszek ide gondolatban egy reglapot nekik...egyáltalán nem biztos hogy egy röpke ránézésre nem kukáztam volna őket. És mit dobtam volna ki, jó ég!!! :o Csodálatos emberek, őrülten jó pasik!!! :) De első ránézésre ez sajnos nem látszik. Velük úgy ismerkedtem meg, hogy az életben felkeltették a figyelmem valami olyasmivel, aminek semmi köze nem volt szexhez vagy párkapcsolathoz...és aztán ahogy megismertem őket, egyre vonzóbbnak találtam őket. A vonzalom pedig a látásunkat is módosítja. Homlokegyenest nem, de ahhoz eléggé, hogy a sok szürke közül pirosba boruljon egy. ;)

*Ez egy fordított világ.* Nincs mód ilyesmire. Az ízlését pedig senki nem tudja levetkőzni. Ha nem ismerünk valakit, akkor marad a klasszikus etalon, ami egy fénykép után is tud dönteni. Van az a külső, akivel ismeretlenül is képes az ember lánya ágyba bújni, sőt, az a külső is létezik, akivel akkor is élvezet a szex, ha egy bazi seggfej. :D Ez van. De az a külső nagyon a topon van!

Megismerni egy embert viszont időbe telik, főleg ha titokzatoskodik, 2 szavas levelet ír, vagy csak kedvencel. Egyszerűen lehetetlen, nincs semmi információ, ami megfoghatna. Pedig kommunikáció terén is leginkább ez zajlik. Akkor mégis mi alapján dönthetnének a nők, mi alapján vonzódhatnának egy férfihez?! És ez az ízlés-paradoxon teljesen független attól, hogy egy nő hogy néz ki. 


[ugrás az előzményre]
esther
#1679 (2018-02-14 08:12:53) |
Válasz a(z) 1678. üzenetre:

Én meg azt gondolom, hogy akit a médium befolyásolni tud az ideáljának a megformálásban, az nem két lábbal áll a földön, vagy valószínűleg a fiatal generáció tagja. :vigyor: 

Mi, akik megéltünk már pár csalódást, pontosan tudjuk, mit szeretnénk. Vagy, ahogy fogalmazol: milyen is a való élet.(Filmekben: olykor romantikus, olykor dráma, meg romantikus- dráma is tud lenni! :vigyor: )
 
Kétségkívül vannak olyanok, akik jobb- vagy inkább úgy fogalmazok- előnyösebb adottságokkal rendelkeznek, de ez egyáltalán nem minden, és kizárólag ez a tulajdonság nem elég egy tartós kapcsolathoz sem, ám valószínűleg több esélyük van arra, hogy válasszanak. És szerintem ez megint csak nem róható fel senkinek, ha nem akar és/vagy nem is tud kompromisszumot kötni, és inkább egyedül marad, vagy keres tovább.
Szerintem Te is azt egyet- *a megfelelőt* - keresed.

A net világa pedig fordítva működik: megnézem a fotót, pár másodperc alatt felmérem: tetszik/ nem tetszik. Innentől már nehéz a szellemi értékekre fókuszálni, mert lapozok tovább. (Természetesen nem csak egyes szám első személyre vonatkozik. Mindenki más is pont így cselekszik.Tehát én is. :) )

Az alap természetén senki nem tud változtatni, mert az adott. Csiszolódunk egy-két pofon után, de simulékonyabbak nem leszünk, és a bőréből sem tud senki kibújni, max ideig-óráig. Igazat adok Neked abban, hogy azért szeressen valaki, amilyen a való éned. Ettől még kihozhatod a legjobbat magadból. ;) 

[ugrás az előzményre]
kimbout
#1678 (2018-02-14 03:08:48) |
Válasz a(z) 1677. üzenetre: Én azt hiszem, hogy sokan a különféle médiumok (könyv, film, színház, opera stb.) alapján sugallt és sok szempontból hamis emberképet keresik a való életben, s mikor nem azt kapják úgy hagyják ott a másikat, mint eb a szamarát. Én is voltam ilyen cipőben, mikor azt hittem, majd a filmek alapján alakul az életem, sajnos senki nem világosított fel, hogy az nem úgy működik, és megannyi csalódás meg kudarc árán értettem meg a saját bőrömön, hogy az élet az más. Az valami olyan, ami sok szempontból adott, és még ha befolyásolni is tudjuk valamennyire annak rendszerint csak jó sokára lesz eredménye. Másrészt én nem akartam valaki másnak látszani csak azért, hogy valaki akkor majd észrevesz, netán kegyeskedik a barátnőm lenni; ha így nem vagyok jó, ahogy vagyok, akkor talán értelmetlen is párkapcsolatot remélni, olyannal, akinek más kell. A gond csak az - ahogy ezt már írtam is -, hogy sokan hiszik magukat érdemtelenül szupermodellnek vagy szépségkirálynőnek, akik kedvükre válogathatnak, pedig ez nem így van. Én nem is számolok azzal, hogy mondjuk bombázó barátnőm lesz, de hogy mások még mindig az álmaikat kergetik arról nem tehetek, legfeljebb ezúton is felhívhatom a figyelmüket, hogy jó reggelt, ez a valóság, csak abból tudtok főzni, ami van! Egyébként nem sértettél meg, már régóta én sem az Eroplisról várom a nagy Ő-t. ;)

[ugrás az előzményre]
esther
#1677 (2018-02-10 10:40:06) |
Válasz a(z) 1675. üzenetre:

Érdekes/értékes gondolatok..és sajnálom, hogy kicsit borúlátóak.
Remélem jól alakulnak a dolgaid, én drukkolok neked. :)

Van egy kedvenc mondásom: "A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes."Ha le vagyok törve, próbálom mantrázni magamnak.( több-kevesebb sikerrel :) ) 
Az a lényeg szerintem, hogy pozitív kép jöjjön le rólad másoknak-tudom, hogy nehéz azt sugározni, hogy minden hepi, amikor kudarcok is érnek- mégis, gondolj arra, hogy mások is megérzik/meglátják a belőled áradó pozitív vagy negatív energiákat, és ennek megfelelően közelednek, vagy menekülnek előled.

(esther bölcsességei rovatunkat olvashatták a kedves olvasók. :vigyor: :vigyor: :vigyor: )

[ugrás az előzményre]
kimbout
#1676 (2018-02-10 02:09:18) |
A(z) #1676 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
kimbout
#1675 (2018-02-10 02:08:07) |
Válasz a(z) 1674. üzenetre: Az életben is éppúgy rengeteg rövidlátó, önző vagy épp közönséges ember van, akikkel nem lehet, vagy akikkel nem akarok ismerkedni. Épp ezért nem vesztegettem itt sok szót a vágyaimra, mert mikor már megtettem másutt ugyanúgy semmi érdemi haszna nem volt pár ideig-óráig tartó levelezésen kívül. Itt meg még inkább annyi a kamus ember, hogy időpocsékolásnak éreztem pont itt az elképzeléseimet hosszan ecsetelni. Meguntam, hogy én szaladgáljak állandóan mások után, miközben azok a kisujjukat sem mozdítják meg, mindenáron azért nem keresek partnert. Az efféle kudarcok után meg jöttek a "kényszerpihenők", ahogy írtam is. 

Szokták mondani: mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Hát ez baromira nem így van, azon a szerencsén nagyon sokan mások is kovácsolnak még: család, rokonok, ismerősök, osztálytársak, kollégák, vagy akár az utca embere is, csak a társadalom hozzászokott, hogy a döglött lovat, vagyis minden felelősséget az egyénre hárítson, ha nem sikerülnek a dolgai. Ezért van az is, hogy azt mondják átlag emberek is: ha nem ugrod meg a küszöbömet simán levegőnek nézlek - ami egyébként a legkönnyebb dolog a világon. Csakhogy míg mondjuk egy szupermodellnél ez még csak-csak elmegy átlag emberek, lányok mire föl vannak olyan nagyra magukra?! És itt már az első hozzászólásomat ismételném. 

[ugrás az előzményre]
esther
#1674 (2018-02-08 12:30:44) |
Válasz a(z) 1673. üzenetre:

Elolvastam a lapodat, amiből számomra nem derül ki különösebben sok minden rólad vagy a vágyaidról.Vagy az említett elvárásaidról. Inkább győzködés/bíztatás az ismerkedésre. 
De nyilván te ilyen vagy. :) 

Szóval egyrészt megértelek, másrészt még mindig azon "képtelenkedem" :vigyor: , hogy egy élete legjobb korszakában lévő, egyedülálló férfi nem talál partnert egy évtizednyi idő alatt.
Hogy itt..az még elmegy, de hogy életben sem?! :napersze: 

[ugrás az előzményre]
kimbout
#1673 (2018-02-07 21:30:37) |
Válasz a(z) 1670. üzenetre: Nos gyakorlatilag nem, de ebbe belejátszott az is, hogy a korábbi kudarcok és eseménytelenségek miatt volt, hogy hosszú ideig rá sem néztem az oldalra. Szerintem nem vártam/várok sokat, de még ezt sem bírják, akarják a legtöbben teljesíteni. 

[ugrás az előzményre]
pandora
#1672 (2018-02-05 12:16:39) |
Válasz a(z) 1671. üzenetre:
Talán a folyamatos utánpótlás..? ;)

[ugrás az előzményre]
esther
#1671 (2018-02-05 11:11:49) |
Válasz a(z) 1670. üzenetre:

Tök jókat írsz, meg minden :) ..de Te a 12 év alatt, mióta itt vagy, tényleg nem találtad meg, akit keresel? :o Ezt mondjuk nehezen hiszem el .. :napersze: 

[ugrás az előzményre]
kimbout
#1670 (2018-02-03 22:56:44) |
Nekem az jutott eszembe, hogy a társkeresők általában determinálják magát a társkeresést: ha hagyományos társkeresőben van az ember kis rózsaszín szívecskékkel körbedekorálva, akkor mindenki a nagy Ő-t keresi, és semmi más nem jöhet szóba, ha szexpartnerkeresőben, akkor pedig rögtön egy ideális jócsajt, jópasit, ribancot, rabszolgát, ki tudja mit akar azonnal leakasztani a szögről, de ez egyik helyen sem így működik! 

Elsőnek szerintem mindig be kell tartani bizonyos lépéseket, úgy mint köszönés, beszélgetés, érdeklődés, aztán lehet tovább menni és rátérni amiért itt vagyunk. Ha valaki egy "Sziára" sem reagál, mert mondjuk megnézte az adatlapodat és az alapján nem vagy elég jó férjnek vagy szexpartnernek neki, az valahol magával szúr ki, hisz még a nulladik lépést sem hajlandó megtenni, és ilyen vélelmek miatt szabotálja az egészet. Nem arról van szó, hogy full unszimpatikus emberekkel kellene ismerkedni, de akinek csak annyi a "bűne", hogy épp nem a legelőnyösebb képét tette ki, vagy nem írt kisregényt magáról az még önmagában nem kellene hogy kizáró ok legyen. Sőt, én itt olyanokkal is szóba álltam, akiknek képük sincs, mert mondom ha komollyá válik a dolog úgyis fogjuk látni egymást, vagy menet közben majd kérek valamilyen képet, ha meg nem szimpi megmondom akkor, mert nem építek magamnak előre rózsaszín légvárakat.

Véleményem szerint sokan túlzó elvárásokkal viszonyulnak a társkereséshez, és azt hiszik, hogy ők majd megmondhatják, ami bizonyos értelemben igaz is, csakhogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy így nem magányosodnak el ők is, a Szőke Herceget vagy Hercegnőt várva. Kicsit több alázattal és nyitottsággal legalább a kezdete meglenne egy ismerkedésnek, amiért végül is papírforma szerint itt volnánk. 
egyvagyok
#1669 (2018-02-03 09:11:33) |
Rosszindulatból sincs hiány,szánalmas,kicsinyes emberek, akiknek nem jön össze a normális partner...
Bizalompontot le bír vonni, de mindezt úgy, hogy nem mutatja meg magát. Ez milyen gyerekes már :D
pandora
#1668 (2018-02-02 19:24:09) |
Válasz a(z) 1667. üzenetre:
Az jó, nem is szabad feladni. ;)

[ugrás az előzményre]
aleksandros
#1667 (2018-02-02 17:46:35) |
Válasz a(z) 1666. üzenetre:

"Sajnálom azt a nőt, mert nincs igaza."

Nem kell sajnálni. Nem azért idéztem, hanem a nem mindennapi megfogalmazás miatt. És amiatt, hogy van aki tudja mit akar, még ha egy kicsi cinizmus és szomorúság is jön belőle.
Szerintem jobb, mint állandóan lélekölő kompromisszumokat kötni.
Az meg, hogy itt van, arról árulkodik, hogy teljesen még nem adta fel.

[ugrás az előzményre]
pandora
#1666 (2018-02-02 14:29:11) |
Válasz a(z) 1665. üzenetre:
Az oldal jellegéből adódóan itt többnyire azok az emberek vannak (még a kvázi normálisabbak között is), akik többől rakják össze az egészet, és nem a hagyományos értelemben vett társukat keresik, mindössze valami részletet.

Ha valaki ezt magában a helyén tudja kezelni, akkor tud az oldal segítségével pozitív élményekre szert tenni. Sajnos itt a legtöbben csodákat keresnek. Mindkét részről. A legtöbb férfi azt hiszi, nulla odafigyeléssel, nulla forintból, nulla érzékenységgel majd topmodellekbe üríthet. A nők többsége pedig túlzott elvárásokkal jön ide, legfőképpen az egóját simogattatni, mert hús-vér valójában nem az a kaliber aki után hosszú sorokban nyomulnának a kérők.

De a "legtöbb" nem azt jelenti hogy mind. :) Vannak azért itt olyanok is, akik a helyén kezelik azt a fogalmat hogy szexpartner, barát/barátnő, vagy bármi, ami attól hogy nem egy életre szóló gúzsbakötés, még tartalmazhat rengeteg sok örömet, szép perceket, emberi érzéseket. És persze szexuális élményeket is. :D
Sajnálom azt a nőt, mert nincs igaza. Mindenhol emberek vannak, köztük értékesek is, akiket jó dolog megismerni. Még itt is. :D :D :D

[ugrás az előzményre]
aleksandros
#1665 (2018-02-02 12:30:04) |
Nem kérdeztem meg, de valószínűleg sok csalódásban volt része. Pedig nem szabad feladni.
Idézet egy elutasító levélből:
"Nem, nem keresek "normális" kapcsolatot.
Patikamérlegen kimért, az én igényeimnek megfelelő kapcsolatra vágyom.
De aztán feljövök ide,megnézek pár adatlapot, elolvasok néhány egy szavas levelet, és megnyugszom, minden úgy jó, ahogy van." :( 
pandora
#1664 (2018-02-01 23:55:19) |
Válasz a(z) 1663. üzenetre:
Ez a nem örömpolgár pasikra is vonatkozik. Nem hiszem hogy aki komolyan gondolja, az nem szán rá 500 Forintot. Nevetséges. :) :vigyor: 


[ugrás az előzményre]
aleksandros
#1663 (2018-02-01 23:31:41) |
Azt hiszem, hogy az itt rendszeresen jelenlévő nem örömpolgár nők nagy többsége nem tudja mit is akar.
Álomvilágban él amikor belép ide. Nem arra gondolok, hogy túl magasak az elvárásai, hanem, hogy amikor a konkrét lehetőség kapujában áll, nem mer belépni. Ő tulajdonképpen csak azt akarja érezni, hogy megtehetné, és ő is kell valakinek. De nem meri meglépni, és elbújik a döntés felelőssége elől.
Nem tudom mással magyarázni azt, hogy valakinek kihívó erotikus bemutatkozó szövege van, kedvencel, többször megnéz, elolvassa a küldött leveleimet, de hallgat mint a sír. Nem tesz semmit, nem tilt le, de nem is válaszol. Csak az lehet, hogy megijedt, vagy tényleg nem tudja mit is akar.
És nagyon sokan vannak ilyenek az újra aktív kereső elmúlt 2 hét személyes tapasztalatai alapján. 
Tanulság kedves férfi társaim, hogy a nem örömpolgár, kép nélküli nőknél kár minden energiáért. (Nem vonatkozik ez azokra akik deklaráltan nem keresnek, csak barátkozni, olvasgatni, stb. járnak ide.)
nincs kép otxplussz
#1662 (2018-01-31 06:55:40) |
Válasz a(z) 1661. üzenetre::D:D:D No azt a pózt én is néha szívesen választom ,menekülő egyesben ,füstölő gumival tiplizni !!!:D:D

[ugrás az előzményre]
mirmike77
#1661 (2018-01-31 06:51:38) |
Válasz a(z) 1660. üzenetre:Tudod ilyenkor mi a kedvenc pózom?....a menekülős :D :D És basszus volt aki megkérdezte, hogy az milyen :D :D 

[ugrás az előzményre]
palacsintaxx
#1660 (2018-01-30 22:23:42) |
Válasz a(z) 1657. üzenetre:ááh lehet, hogy csak kíváncsiskodik :D Fontos része a kommunikációóóó :D na jó csak javítani próbáltam az illető helyzetén.
Nézd a jó oldalát , legalább hamar lekoptattad. :) 

[ugrás az előzményre]
szokesziren
#1659 (2018-01-28 15:48:15) |
Leveleket én is kapok..de válaszolok..max annyi "nem keresek" Na akkor jön az mi...vagyok itt akkor :) Mert itt ragadtam :) Azt hogy mit miért saját dolgom :)
De annak idején is válaszoltam..de volt hogy azt írta..még mindég van olyan..de kinyalnálak..kösz nagyon nem szimpi ha valaki ezzel kezdi..Én legalább udvariasan válaszolok!!
lordsoth
#1658 (2018-01-28 14:50:09) |
Siker az is ma már, ha válaszol egy levélre, esetleg fogadja a privit vagy ha letilt azonnal...
mirmike77
#1657 (2018-01-27 20:05:52) |
Siker és kudarc.... Kinek mi számít annak. Nekem például kudarc, hogy beszélgetek egy értelmesnek vélt pasival, aki egyszer csak előhozakodik a sablonnal....Milyen pózt szeretsz...van helyed, vagy panzióba szoktál járni :o 
Itt aztán borul minden, amiről azt hittem, hogy...közbe meg dehogy....Siker: amikor kezdésként sikerül két összefüggő mondatot helyesen leírni :) Amikor nem sunnyog, hanem vállalja magát. Ha kölcsönösen van szimpátia...a személyes találkozás a célja(neki is) .Amikor várom, hogy írjon és várja , hogy írjak...amikor a harmincadik levél sem sablonos ;) 
pandora
#1656 (2018-01-27 14:43:19) |
Válasz a(z) 1655. üzenetre:
Én még soha nem tiltottam senkit, és minden levelet elolvasok. Aki nem érdekel, vagy trágár, semmitmondó, egyszerűen ignorálom.
Viszont nekem is volt már olyan hogy valaki írt, aztán válaszoltam neki, amire én már nem kaptam választ. Bosszantó dolog ez a másik oldalon is. Gondolom sok nőnek írt, aztán akadt egy könnyebb eset. :D :vigyor: 
Én viszont nem adok második esélyt. Majdnem mindig az van, hogy ilyenkor hónapok múlva előszed az illető (gondolom addigra elfogyott a tartalék :) ), de én már nem válaszolok többé. Nem hiúságból vagy dühből, inkább praktikus okokból. Akinek csereszabatos a dolog, az úgysem tud rám eléggé figyelni. :)


[ugrás az előzményre]
aleksandros
#1655 (2018-01-27 13:27:41) |
Válasz a(z) 1626. üzenetre:
Én adok második esélyt. 
De ha látom, hogy többször is volt belépve és akkor sincs semmilyen reakció, akkor komolytalan. 
Tiltom. :cigi: 

[ugrás az előzményre]
aleksandros
#1654 (2018-01-27 13:21:47) |
Válasz a(z) 1624. üzenetre:
LÁJK!

[ugrás az előzményre]
aleksandros
#1653 (2018-01-27 13:07:08) |
Szerintem aki komolyan keres, az zöld. :napersze: 
Egy normális nő egy _normális_ levélre minimum annyit válaszol, hogy "Kösz, de nem téged kereslek."
(Vannak ilyen nők.)
Miért olyan kurva nehéz ez, ha még e-mail címet is kapott? (Mert hát ugye, csak két levele van. :/ )
"Királylányok"! Magatokat minősítitek ezzel. :P :cigi: 
esther
#1652 (2018-01-24 08:22:31) |
Válasz a(z) 1650. üzenetre:

Nem lesz! ;) 
"A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes."
Viszlát! :* Találkozunk IRL. 

[ugrás az előzményre]
nobody
#1651 (2018-01-24 08:11:37) |
Válasz a(z) 1650. üzenetre:
Van ami sose ér véget. :napersze: 

Nyugodj békében! :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
egyvagyok
#1650 (2018-01-24 07:39:41) |
A siker az egekbe emel, a kudarc a pokol mélyére taszit...ugye nem lesz vége annak, ami alig kezdödött el? :(
kivancsileveles
#1649 (2018-01-22 16:25:50) |
Válasz a(z) 1647. üzenetre:Ha nem képes még annyira sem, hogy adatlapot olvasson, akkor nem értem, miért háborognak, ha választ nem kapnak. Azt kapják csak, amit adnak. Érdektelenséget.
Én még jószívű is voltam, mert válaszoltam és szerintem visszafogottabban, mint megérdemelte volna.

[ugrás az előzményre]
nincs kép otxplussz
#1648 (2018-01-22 06:54:01) |
Válasz a(z) 1647. üzenetre:Kiveséztük, de az biztos ez a levélíró nem én voltam ! :D:D:D

[ugrás az előzményre]
mirmike77
#1647 (2018-01-21 22:24:40) |
Válasz a(z) 1646. üzenetre:A többséget nem érdekli, hogy mi van az adatlapodon. Én tegnap kaptam egy levelet egy olyan valakitől, aki sportos/vékony lányokat keres :D Kértem, hogy árulja már el, melyik részem tűnt vékonynak :D 

[ugrás az előzményre]
kivancsileveles
#1646 (2018-01-21 21:53:04) |
Az olvasott szöveg értelmezése még mindig sok embernek nem megy. Ez nagyon dühítő tud lenni, pláne ha rossz napom van.
Kiírtam az adatlapra egyérzelműen, mire vágyom, akkor mégis mi a túróért nem lehet ezt érteni és eldogadni? Az egy dolog, hogy vannak, akik folyamatosan nyomogatják a privire hívást, ami totál felesleges, hisz nem tudok privizni, de folyamatosan kapom az ajánlatokat, holott világosan leírtam, hogy nem szexpartnert keresek.
A csúcs a mai napon az volt, hogy valaki még pénzt is ajánlana szexért cserébe. Hát bakker, akkor menj el prostihoz!
Még szerencse, hogy ma már nem tudok levelet küldeni, különben elküldeném a bánatba....
bukowsky
#1645 (2018-01-20 22:47:07) |
Válasz a(z) 1644. üzenetre:
A női lélek bonyolult.Itt,anonym módon könnyebben vágnak bele a hölgyek az ismerkedésbe.Van,aki magányos és csak flörtöl,nyíltan megosztja velem a vágyait,titkait,majd visszalép mert már úgyis megszokta hogy nincs partnere-és akkor jól van az úgy...(Innen is csókollak kedves Kriszti,E...-ből!)Van,aki titokban van itt,vm plusszra vágyik amit otthon nem kap meg-de ő is be van gazolva,nehogy lebukjon.Persze,az itt szerzett személyes tapasztalataim alapján pozitív élményekről is tudnék írni...Vannak kivételek :-)

[ugrás az előzményre]
casa
#1644 (2018-01-20 22:15:31) |
Különös teremtmények mint isten ajándékai a nők.
Úgy vannak kitalálva, hogy mire kezdeném megérteni Őket már késő lesz.
Ez inkább a tisztelet és alázat jele, és semmiképp sem bírálat.

Nem vagyok gazdag de a "fele királyságomat" adnám egy lányért aki legalább elhitetné velem hogy kedvel.

Na még ez sem jött össze :).

Érdekes megjegyzésem a témában hogy amikor egy viszonylag nagy cég viszonylag nagy vezetője voltam sohasem jutott eszembe egyetlen társkereső oldal sem.
Mivelhogy a szerelem állandóan megkörnyékezett.

Furcsa, érdes, göröngyös az élet.

De minél többet küzdünk magunk és leendő párunk boldogságáért annál jobban fogjuk értékelni.

Tehát hajrá.
egyvagyok
#1643 (2017-11-25 21:27:30) |
Válasz a(z) 1642. üzenetre:
Igen, az összes profil virtuális. Persze, vannak, akik már kiléptek a virtuális világból, és a való életben is ismerik egymást ;)
Fiatal én is voltam, de szemtelen soha :D

[ugrás az előzményre]
esther
#1642 (2017-11-25 18:57:02) |
Válasz a(z) 1641. üzenetre:

Tudod a "baszki" meg a "kedvesem" az nem személyeskedés.áááááá, dehogy! :D 

Amúgy, meg emígy is :D ...azon gondolkodtam, hogy egy ennyire személytelen oldalon, mint ez is, hogy a viharba lehet személyeskedni?? :napersze: Mindenki virtuális! :cigi: Kivéve, akik már szemtől szembe megvizualizálták egymást.

Hogy is szoktad mondani? :napersze: :napersze: Ha valakinek írsz, az személyeskedés, ha mindenkinek az általánosítás, ha úgy a többségnek, az meg csúsztatás? :vigyor: :vigyor: :vigyor: 

[ugrás az előzményre]
egyvagyok
#1641 (2017-11-25 16:57:45) |
Válasz a(z) 1640. üzenetre:
 :D 

[ugrás az előzményre]
szmarci-26
#1640 (2017-11-25 16:32:17) |
Válasz a(z) 1639. üzenetre:
Baszki, nekem két anyanyelvem van, de mind a kettőt értem. A fogalmaknak egzakt jelentésük van. Dialektika mond valamit?
http://www.uni-miskolc.hu/~bolantro/informalis/L06.2.1.0.html

[ugrás az előzményre]
egyvagyok
#1639 (2017-11-25 16:12:15) |
Válasz a(z) 1638. üzenetre:
De jó, hogy neked is mást jelent a személyeskedés...akkor most ez is személyeskedés?

[ugrás az előzményre]
szmarci-26
#1638 (2017-11-25 15:49:42) |
Válasz a(z) 1635. üzenetre:
Azért személyeskedés, mert ő általánosságban beszélt, te pedig nem az írás tartalmára reflektáltál, hanem a személyét magát vontad kérdőre. 
Fórumban az emberek véleményt cserélnek, ütköztetik a nézeteiket érvekkel-ellenérvekkel. A többire nem lehet mit reagálni. 

[ugrás az előzményre]
kivancsileveles
#1637 (2017-11-24 16:40:17) |
Válasz a(z) 1633. üzenetre:Mint ahogy a férfiak sem egy darab farokból állnak. :)
Még akkor sem csak ez a fontos, ha az ember szexpartnert keres. Legalábbis nálam így lenne, ha keresnék. :)

[ugrás az előzményre]
kivancsileveles
#1636 (2017-11-24 16:37:01) |
Válasz a(z) 1635. üzenetre:Nálam nyugi van, csak már unalmas, hogy mindenkinek a szájába kell rágni, mit is írtam. Naaagyon unalmas.
A szövegkörnyezet, amibe raktad ezt az egész dumát az adatlapomról, azt sugallta, hogy azt gondolod, te csak ne dumálj, te sem vagy jobb. Holott nagyon nem arról az esetről volt szó, mikor az ember őszintén leírja már az adatlapján, hogy nem keres senkit, hanem mikor direkt játszik másokkal. Szerintem érthető, miért vettem személyeskedésnek.
Igyekszem mindig a lehető legkorrektebb és legőszintébb lenni mindenkivel, nem akarom senki idejét fölöslegesen rabolni.
Szerintem itt fejezzük be ezt, végülis tisztáztunk mindent.

[ugrás az előzményre]
esther
#1635 (2017-11-24 16:27:22) |
Válasz a(z) 1634. üzenetre:

Nyugi! Nem kell ott is a véres kardot körbehordozni, ahol nincsen csata. ;) 
Mi a személyeskedés abban, ha a lapodra hivatkozom,( meg az enyémre)? Semmi. 

[ugrás az előzményre]
kivancsileveles
#1634 (2017-11-24 16:20:57) |
Válasz a(z) 1632. üzenetre:Szerintem.mindent érthetően írtam le, de most még egyszer leírom, többször nem vagyok hajlandó. Nem hiszem el, hogy egy egyszerű szöveget ennyire nehéz értelmezni.
1. Társkereső oldalról beszéltem (ami ugye párkeresésre van, tehát nem az eropolisról volt szó, fölösleges az itteni szabályzatra hivatkoznod és személyeskedni is)
2. A szövegből egyértelmű szerintem, hogy olyan nőkről beszélek, akik nem árulták el a kapcsolati státuszukat, az elején úgy kezdték a levelezést, ismerkedést, mintha ők is partnert keresnének. Aztán mikor már tovább akartak volna lépni a férfiak, benyögték, hogy hát ők kapcsolatban vannak és tulajdonképpen csak barátkozni jöttek. Ez totál más, mint mikor eleve tisztázol mindent az adatlapodon és minden egyértelmű a férfiaknak és így írnak neked. Nagy különbség van a kettő helyzet között.

[ugrás az előzményre]
egyvagyok
#1633 (2017-11-24 13:05:28) |
Válasz a(z) 1631. üzenetre:
Erre szoktam azt mondani, hogy minden nőnek van melle és puncija. Ennél azért már több kell.

[ugrás az előzményre]
esther
#1632 (2017-11-24 08:15:55) |
Válasz a(z) 1631. üzenetre:
De leveleseke, úgy látom te is csak "barátkozol", erotikus levelezel..szóval, mi azzal a baj, ha valaki nem azért regizik fel, mert partnert keres-*ha ezt konkrétan ki- és leírja az adatlapján*-így nem vezet félre senkit? (ahogy te sem, én sem). 
Eropolis szabályzatában is benne van, nem tudom szó szerint idézni,de valami ilyesmi, hogy "belvárosban nem csak azok vannak, akik partnert keresnek, hanem szívesen beszélgetnek, csak úgy is.

A sugarbaby-s témát kiveséztük itt:
https://www.eropolis.hu/hetero/blog/egyvagyok/3

[ugrás az előzményre]
kivancsileveles
#1631 (2017-11-24 07:52:39) |
Válasz a(z) 1624. üzenetre:Ne mondd már nekem, hogy ezt csak itt és most vetted észre. Egy csomó férfiismerősöm van társkeresőn, ott is ugyanez megy. Sok nőnek van párja, csak azért regisztrál, hogy elhalmozzák bókokkal, megerősítsék, hogy ő mennyire jó nő. Ezután nyögi csak be, hogy igazából neki van barátja és csak barátkozni akar. Társkeresőn? Aha, hát persze. :/
A másik, hogy a nők nem viselkednének így, ha a férfiak nem adnák alájuk a lovat. Amíg van igény sugarbaby honlapra, meg aranyásó lány tanácsai nevű oldalra (ha akarsz sok közhelyes hülyeséget olvasni és alatta még több helyeslő, szivecskés hozzászólást olvasni, látogasd meg....én nem tudtam, a fej fogjam vagy röhögjek) és a hölgyike könyvére (igen, állítólag megírta és van sok nő, aki szerint ez követendő példa, tehát meg is veszik), addig bizony az a nagy helyzet, hogy ez nem fog változni, mert erre van igény.
Persze tudom én, hogy vannak olyanok, akiknek ebből már nagyon elege van, de úgy tűnik, ők vannak kevesebben. :( Sajnos.

[ugrás az előzményre]
nobody
#1630 (2017-11-23 16:17:42) |
Válasz a(z) 1628. üzenetre:
Nem bírom ki, hogy ne szóljak bele. (Pedig Isten bizony, nagyon próbáltam. :P )
Ha már valakinek annyira fontos f@sz méretet megadni, akkor legalább arra figyeljen, hogy hogyan adja meg!
Mert a 0,6 cm valószínűleg nem azt jelenti, hogy ő ennyire pici, hanem, hogy nem tudja mi a különbség kerület és átmérő közt, vagy ami talán még kevésbé vonzó, ennyire igénytelen, figyelmetlen. De ugyanez elmondható a 68 centis nőkről is.
 :D :D :D 

[ugrás az előzményre]
food-to-go
#1629 (2017-11-23 15:12:09) |
Válasz a(z) 1628. üzenetre:csak arra céloztam, hogy elírtad az átmérőt

[ugrás az előzményre]
szmarci-26
#1628 (2017-11-23 09:05:06) |
Válasz a(z) 1627. üzenetre:
Sajnálom azokat az embereket, akik önmaguk, vagy mások értékét a péniszének paramétereivel azonosítják. 
(Ne ítélkezz, kérlek, látatlanban. Én se teszem.)

[ugrás az előzményre]
food-to-go
#1627 (2017-11-23 01:56:36) |
Válasz a(z) 1624. üzenetre:nem csoda, péniszed átmérője 0.6 cm, ez nem motiválja őket különösebben :)

[ugrás az előzményre]
pandora
#1626 (2017-11-22 15:07:26) |
Válasz a(z) 1624. üzenetre:
teljesen igazad van! Én ezt nőként is nagyon sok nőnél így látom. Az életben a kutyának sem kellenének, és itt foltozgatják az egójukat és tömik be az önbizalmukon esett lyukakat.
Túl kell lépni rajtuk. :D Mint mindenhol, itt is sokféle ember fordul meg.[ugrás az előzményre]
kivancsileveles
#1625 (2017-11-21 22:04:24) |
Válasz a(z) 1623. üzenetre:
Sokan nem örömpolgárok, napi két levelet írhatnak csak. Én is. Ennél viszont jóval többet kapunk (én legalábbis). Szóval szelektálni kell, kinek írod azt a napi kettőt. Én nemleges választ is szoktam írni, sőt olyannak is, aki pár napja írt, de akkor tudok csak válaszolni neki. Úgy szelektálok, hogy adatlapot, bemutatkozólevet nézek. Aki adatlapot szinte ki sem tölti és email címen kívül nem ír mást, vagy egyből bébi és hasonló névvel illet ismeretlenül, vagy nyilvánvalóan nem tisztelt meg annyival, hogy adatlapot olvasson, annak többnyire nem válaszolok. Vagy nem annak írom meg a napi két levélből az egyiket. Igyekszem korrekt és őszinte lenni, csak néha eléggé nehezíti a dolgomat a napi két leveles korlátozás. Privizni pedig sajnos nem tudok.

[ugrás az előzményre]
szmarci-26
#1624 (2017-11-21 16:58:35) |
Válasz a(z) 1596. üzenetre:
Amit írtál az jó.
Amit megfigyeltem és nem értek az az, hogy némely lány úgy viszonyul ehhez az egészhez, mintha nekik semmit nem kéne beleadniuk az ismerkedésbe. Elvárja, hogy a beszélgetés ne legyen felületes, de ő maga nem fejt ki erőt azért, hogy igazán ott legyen lélekben, s ne csak két szavas válaszokat adjon esetleges kérdésekre, üzenetekre. Úgy valóban nehéz értelmes beszélgetést kezdeményezni.
Sok lány az ilyen jellegű oldalakon - azt figyelem -, hogy valamiféle hiúsági játszmát játszik. Elvárja, hogy királynőként kezeljék és körbecsodálják... de azért valljuk be. Oké, hogy nő, meg minden. De ő is csak ember csupán és nem több. Ha pedig mégis így hiszi, mutasson föl olyan értéket magából.

[ugrás az előzményre]
bred
#1623 (2017-11-02 09:27:16) |
ÉN is regisztráltam ide is,illetve egy másik szexpartner kereső oldalra.
Katasztrófa mindkettő számomra.
Rengeteg levelet elküldtem,normális-kultúrált hangnemben,de még annyi választ se kaptam,hogy bocs,de nem. LEhet hogy az a baj,hogy túl fiatal vagyok ehhez a hölgyekhez,hiszen én 25 vagyok.
Pedig szerettem volna kipróbálni,hogy milyen lehet egy 35 feletti hölggyel.
Úgy látszik bele kell törődnöm,hogy nem lesz az egészből semmi. :sir: 
szokesziren
#1622 (2017-10-02 13:17:17) |
Válasz a(z) 1621. üzenetre:

Sajnos mint olvashatod ő már nincs köztünk :(
Szivűnk fáj..és nem lehet feldolgozni így csak egyszerűen :(
Amit betettem azon lehet egy "tetszik" kel őszinte részvétet búcsút venni :(

[ugrás az előzményre]
gaben
#1621 (2017-10-02 09:07:03) |
Válasz a(z) 1620. üzenetre::-(
Szent ég, de hát mi történt?

[ugrás az előzményre]

[1-60] [61-120] [121-180] [181-240] [241-300] [301-360] [361-420] [421-480] [481-540] [541-600] [601-660] [661-720] [721-780] [781-840] [841-900] [901-960] [961-1020] [1021-1080] [1081-1140] [1141-1200] [1201-1260] [1261-1320] [1321-1380] [1381-1440] [1441-1500] [1501-1560] [1561-1620] [1621-1680]

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.