hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóHetero pasik párjaik.....

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > szende96 > 2


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


szende96 blogja


Kíváncsi ....
 Kinek nem inge nem veszi magára !!!!!!!!!!!!!!!!!! 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Hetero pasik párjaik.....
#2 (2017-05-09 23:26:00)

Kinek nem inge .....
Az elmúlt pár napba több olyan HETERO pasival beszélgettem leveleztem ki nőket keresnek ( mondjuk szerencsére :D) .De meglepetésként ért mikor a párjuk nikjére kattintva kiderült hogy az vagy biszex férfi ki férfit keres vagy homoszexuális .Mikor rá kérdeztem akkor mi a szitu most ... csodálkozva írták hogy ők nincsenek párba főleg nem pasival ...Életem ott az adatlapod olvasd már el ...Jöttek a magyarázatok ...hogy ő bizony hetero és nőt szeretne be is bizonyítja nézem meg kamba .
Kérdés a kamerába jött volna álló fasszal az mit bizonyít ? 
A másik pasi bölcs volt ki regizett miután szóltam neki és új nikel megint megkeresett  ....
Mit akartam ebből most ki hozni ...a fene tudja , csak le írtam  :D  :D 

10 hozzászólás |

Hozzászólások

egyvagyok
#10 (2017-05-11 19:06:33) |
#pandora: 

Nem lehet annyira vészes a helyzet, hogy áttérjek a másik oldalra :)
pandora
#9 (2017-05-11 08:10:33) |
#esther: 
Valószínűleg igazad van, mert nem saját tapasztalatot írtam meg, hanem amit néhány pasitól hallottam. Ők úgy hívják a dolgot hogy vészbiszexség. 
De persze lehet hogy csak szépítés. :D :D :D
esther
#8 (2017-05-11 08:02:37) |
#pandora: 
Szerintem meg a biszexség nem "ráfanyalodás", hanem éppen olyan nemi vágy, mint amit ellenkező nemű iránt érez valaki. Szóval pont úgy kíván-vagy meg tud kívánni adott esetben- egy férfit, mint egy nőt.És nem akkor, ha nőhiányban van és kínjában.Szerintem.

Én sem vallom magam a szó klasszikus értelmében biszex nőnek, de mégis volt már rám nő hatással, és én is voltam nőre hatással. Aztán ahogy sodort a lendület heve...Jó élmények maradtak ezek a történetek.
nincs kép szende96
#7 (2017-05-10 18:59:40) |
#pandora: Ha azt vetted ki az írásomból hogy zavar a férfi beállitotsága akkor igen csak rosszul fogalmaztam meg .Van jó pár cset " barátom" kik biszexek és egyáltalán nem zavar  hogy mikor kihez vonzódnak épp .
pandora
#6 (2017-05-10 18:01:49) |
#szende96: 
Nem védeni akarom a biszex pasikat, de egyszer hosszasan beszélgettem egy elég értelmessel.

Ha barátnője van, akkor soha nem érdekli férfi, ha hosszabb ideig nincs barátnője, akkor "ráfanyalodik", mert - és ebben nagyon különböznek a férfiak és a nők - jobb neki a szex egy élőlénnyel közösen, mint egyedül. De az csak tárgyiasított szex, ami nagyon távol áll attól amikor barátnője van. Mintegy közös maszturbálás, valóban technikai segítséget nyújtanak egymásnak.

Nekünk nőknek más a beállítottságunk, sokkal több a szex lelki vonatkozása, és az önkielégítési szokásaink is mások. Ráadásul mi végszükségben csettintésre találunk valakit. ;) A férfiak nem. De párszor azért már belegondoltam, hogy ha igen-igen hosszú ideig nem lenne hadra fogható férfi a közelemben, ugyanakkor vonzó nők lennének, hát nem tudom... Annak ellenére hogy hetero vagyok, én pl. nem undorodom egy női testtől, semmi ellenérzésem nincs, csak nem izgat fel. Lehetnek ezzel férfiak is így a saját nemük felé. De ha hosszú ideig "éheznék", lehet hogy másképp látnám, ezt nem tudom. Mindenesetre mielőtt az ember ítélkezik, szerintem nem lehet skatulyákat definiálni és bélyegeket sütni senkire sem. Minden eset egyedi.

nincs kép szende96
#5 (2017-05-10 16:41:46) |
#borzaslany: Ha ismerkedem egy potenciális áldozattal én rendszeresen be nézek a homo és bi szobába  :D 
borzaslany
#4 (2017-05-10 16:29:43) |
Nézzetek csak be estenként, vagy akármikor a homo csetszobába. Annyi hetero pasi szopna és szopatna, h csak na. :D  
Ha engem nem érdekel a saját nemem nem megyek se a biszexbe se a leszbi csetre.  A többire meg ott a kifogás.... ha jaj nem is igaz meg a párja még nem igazolta vissza a szakítást :D amit ugye nem kell visszaigazolni se.
eternity
#3 (2017-05-10 08:02:41) |
Kíváncsi heterok, nah....
nincs kép szende96
#2 (2017-05-09 23:54:47) |
#egyvagyok: Őszintén bevallva az se biztos hogy farkuk volt ..nem kértem bizonyíték ott :D 
egyvagyok
#1 (2017-05-09 23:51:39) |
Irhatnám, hogy se füle, se farka...de bizony csak farka van :D
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.