Simple vásárlói tájékoztatóMacera, mindig csak macera....

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > palacsintaxx > 2


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


palacsintaxx blogja


Palacsintaxx étlapja
Gondolatok, szösszenetek. Ami éppen csak eszembe jut :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Macera, mindig csak macera....
#2 (2018-01-28 21:19:45)

A címadásokban sohasem voltam valami jó, ezért elnézéseteket is kell kérnem.

Az embert mindig különös élmények érik. Legyen az virtuálisan ,vagy a valós életben. Engem két dolog is ért az elmúlt hetek során. 

A valós életben az ismételt regisztráció előtt próbáltam ismerkedni. Teljesen hétköznapi módon. Természetesen a vége kudarc lett. Ha siker lenne azt nem itt írnám le. Önző vagyok, a pikáns történeteket megtartom magamnak. Egyébként sem gyűjtök trófeákat, hogy majd mutogassam őket.

Nos pár hete történt. Egy nagyon szép leányzótól kaptam kosarat ,de az indokát nem értettem. Napokon keresztül beszélgettünk. Szeretek kávézni, és az egyik kávézóba elég gyakran járok. A pultos leányzó pedig nagyon attraktív. Sportos ,energikus, kellemes társaság. Remekül elbeszélgettünk. Az érdekes az ,hogy be is mutatkozott nekem, ráadásul flörtölt is. A tekintetéből láttam, hogy tetszem neki. 
Sokan próbálkoztak nála, de mindegyiket küldte . Általában udvariasan ,de természetesen volt olyan illető aki nem értett a szép szóból . 
Gondoltam megemberelem magam. Általában egyébként nem szoktam izgulni ,de mivel most a kedvenc helyemen akartam ismerkedni picit óvatosabb voltam.
Egy teljesen független témával közelítettem meg, amiből egy kellemes beszélgetés elegyedett. A végén elkértem a telefonszámát, és mosolyogva le is írta egy cetlire névvel. Majd többször megjegyezte ,hogy mikor végez.

Rendben, gondoltam győzelem. A szent grál megvan . Az enyém ,és háhá. Viszont mivel hivatalos voltam látogatóba a kórházba gyorsan elköszöntem. 
Majd később azon a napon felkerestem , és megkérdeztem hogy. "Nagyon jól éreztem magam a társaságában jó volt beszélgetni. Amikor végez én is arra megyek haza (megjegyzem párhuzamos utcában él velem) . Egy darabig esetleg elkísérhetném -e ? S beszélgethetnénk egy picit ha van kedve.

A válasz : "Nem nem nincs kedvem. S kérlek töröld a számom. Nem veled van a baj. Ne haragudj rám.... " 

Itt kész feladtam. Ki érti a női logikát ? 

Először arra gondoltam ,hogy talán nyomultam ,de ezt az elején kilőttem. Hiszen tényleg csak beszélgettünk. A számot megadta, vissza is utasíthatta volna. A kérdésemben pedig semmi hátsószándék nem volt. 
Aztán nem is foglalkoztam a dologgal. Most is csak azért jutott eszembe ez a történet, mert egy másik itt átélt esetről szerettem volna mesélni...

Ezt viszont inkább kihagyom. Kedvelem az illetőt aki ezt csinálta, a végeredmény viszont rossz volt. Szándéktól függetlenül. A bizalmam rettentően csökkent a virtuális ismerkedésben.
Sok alternatív nick, felhasználó fiók. Facebookon kamu profil az ismerkedéshez ááááárgh :D .... 

Mindent túl kell bonyolítani ,na de miért? 
Ha kosár, akkor legyen elsőre kosár. Ha pedig szimpatikus az illető , akkor vállaljuk fel magunkat elsőre. Nem kell a rizsa :) 

11 hozzászólás |

Hozzászólások

keresek-kutatok
#11 (2018-01-30 00:49:13) |
"Majd többször megjegyezte ,hogy mikor végez." Szerintem ez lehet a kulcs. Nem vártad meg, gondolt amit gondolt, s ez alapján dobott is. Vagy volt, aki megvárta.  :cigi:  De tényleg így csak találgatni lehet, ahogy Kiváncsileves is írta.
palacsintaxx
#10 (2018-01-29 19:24:19) |
#pimaszhisztike: Majd elválik :D na addig élvezem az életeet sálálá.
pimaszhisztike
#9 (2018-01-29 18:48:42) |
Palacsintám meg fogod Te találni aki Neked kell..Jó ember vagy,és jó humorú is :).
palacsintaxx
#8 (2018-01-29 18:46:22) |
#pimaszhisztike: ez az igazság :) macerás , túl macerás minden hisztikém :) nem kell túlbonyolítani semmit .Elsőre az igazság, és akkor nem lesz probléma. 

Egyébként kifejezetten nem arra utaltam, mivel korábban történt ez az eset :) ,de a történelem ismétli önmagát. 
pimaszhisztike
#7 (2018-01-29 18:32:00) |
A monológod vége miatt volta reakcióm,palacsintám.
palacsintaxx
#6 (2018-01-29 18:30:11) |
#pimaszhisztike: nyugii túléltem :D kosarat máskor is kaptam ,de ilyen hirtelen visszalépés nem volt. Azóta már túl tettem magam a dolgom :D rá pár órával később már ismerkedtem máshol :D 
palacsintaxx
#5 (2018-01-29 18:29:25) |
#kivancsileveles: köszönöm szépen a gondolataid :) 
Komolyan.  <3 
pimaszhisztike
#4 (2018-01-29 18:09:12) |
 :( :( :( 
palacsintaxx
#3 (2018-01-29 17:45:21) |
#k3llesz: semmi baj. Ha emlékeim nem csalnak 24 óránként küldhetsz levelet ,de egyszerűbb egy havi bérletet vásárolnod mobilról. 500 Forint :) Ennyit igazán illik áldozni ,ha udvarolni szeretnél. Egy kávé ára . 
k3llesz
#2 (2018-01-29 17:43:13) |
Sziasztok! Bocsi hogy ide...
Kiváncsileveles..!
Próübáltam üzenetet küldeni, de nem engedi az oldal mert hogy elfogyott..(hozzáteszem, nem küldtem mai nap 1 levelet se senkinek...)
kivancsileveles
#1 (2018-01-29 17:30:35) |
Hát ööö, nem biztos, hogy mindig logikus, amit az emberek csinálnak. Lehet, hogy a beszélgetés friss élménye után úgy érezte, hogy szeretne veled találkozni, aztán gondolkodott és úgy érezte, mégsem. Vagy még nincs túl az exén.
Esetleg ott rontottad el nála, hogy otthagytad és elmentél a kórházba, ahelyett, hogy őt istenítetted volna, hogy milyen csodálatos. 
Nem tudom és szerintem így ismeretlenül mindenki csak vaktában lövöldözne, hogy a csaj miért utasított el. Ezzel előrébb nem leszel, sőt szerintem csak még jobvan összezavarunk. :)
Sajnos a párkeresés nem igazán az a terület, ahol az őszinteség és egyenesség gyakori lenne (nem azt mondom, hogy mindenki ilyen, hanem hogy a többség ilyen). Sokan játszmáznak, hogy felkeltsék a kiszemelt személy érdeklődését, ha valaki nem jön be, egyszerűbb felszívódni, ignorálni, mint őszintén eléállni és megmondani neki, vagy leírni, hogy nem jött be. Mert mindenki úgy áll hozzá, hogy neki joga van mindenhez, mert ez az ő élete, csak magára kell tekintettel lennie (és a visszautasítás ugyebár kellemetlenség), de a másik fél legyen mindig korrekt vele, akkor is, ha ő nem volt az. 
Mennyi pozitívum, mi? :D Bocs, el is hallgattam. :D
Ez nem csak az én tapasztalatom, hanem egy csomó barátomé is, akik amúgy tök jó fejek, udvariasak, normálisak. Szerencsére azért idővel sikerült neki is nagyon aranyos, jófej barátnőket találni (csak hogy pozitívummal fejezzem be az egészet). :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.