Simple vásárlói tájékoztatóPalacsintaxx étlapja

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > palacsintaxx


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


palacsintaxx blogja


Palacsintaxx étlapja
Gondolatok, szösszenetek. Ami éppen csak eszembe jut :) 


Macera, mindig csak macera....
#2 (2018-01-28 21:19:45)

A címadásokban sohasem voltam valami jó, ezért elnézéseteket is kell kérnem.

Az embert mindig különös élmények érik. Legyen az virtuálisan ,vagy a valós életben. Engem két dolog is ért az elmúlt hetek során. 

A valós életben az ismételt regisztráció előtt próbáltam ismerkedni. Teljesen hétköznapi módon. Természetesen a vége kudarc lett. Ha siker lenne azt nem itt írnám le. Önző vagyok, a pikáns történeteket megtartom magamnak. Egyébként sem gyűjtök trófeákat, hogy majd mutogassam őket.

Nos pár hete történt. Egy nagyon szép leányzótól kaptam kosarat ,de az indokát nem értettem. Napokon keresztül beszélgettünk. Szeretek kávézni, és az egyik kávézóba elég gyakran járok. A pultos leányzó pedig nagyon attraktív. Sportos ,energikus, kellemes társaság. Remekül elbeszélgettünk. Az érdekes az ,hogy be is mutatkozott nekem, ráadásul flörtölt is. A tekintetéből láttam, hogy tetszem neki. 
Sokan próbálkoztak nála, de mindegyiket küldte . Általában udvariasan ,de természetesen volt olyan illető aki nem értett a szép szóból . 
Gondoltam megemberelem magam. Általában egyébként nem szoktam izgulni ,de mivel most a kedvenc helyemen akartam ismerkedni picit óvatosabb voltam.
Egy teljesen független témával közelítettem meg, amiből egy kellemes beszélgetés elegyedett. A végén elkértem a telefonszámát, és mosolyogva le is írta egy cetlire névvel. Majd többször megjegyezte ,hogy mikor végez.

Rendben, gondoltam győzelem. A szent grál megvan . Az enyém ,és háhá. Viszont mivel hivatalos voltam látogatóba a kórházba gyorsan elköszöntem. 
Majd később azon a napon felkerestem , és megkérdeztem hogy. "Nagyon jól éreztem magam a társaságában jó volt beszélgetni. Amikor végez én is arra megyek haza (megjegyzem párhuzamos utcában él velem) . Egy darabig esetleg elkísérhetném -e ? S beszélgethetnénk egy picit ha van kedve.

A válasz : "Nem nem nincs kedvem. S kérlek töröld a számom. Nem veled van a baj. Ne haragudj rám.... " 

Itt kész feladtam. Ki érti a női logikát ? 

Először arra gondoltam ,hogy talán nyomultam ,de ezt az elején kilőttem. Hiszen tényleg csak beszélgettünk. A számot megadta, vissza is utasíthatta volna. A kérdésemben pedig semmi hátsószándék nem volt. 
Aztán nem is foglalkoztam a dologgal. Most is csak azért jutott eszembe ez a történet, mert egy másik itt átélt esetről szerettem volna mesélni...

Ezt viszont inkább kihagyom. Kedvelem az illetőt aki ezt csinálta, a végeredmény viszont rossz volt. Szándéktól függetlenül. A bizalmam rettentően csökkent a virtuális ismerkedésben.
Sok alternatív nick, felhasználó fiók. Facebookon kamu profil az ismerkedéshez ááááárgh :D .... 

Mindent túl kell bonyolítani ,na de miért? 
Ha kosár, akkor legyen elsőre kosár. Ha pedig szimpatikus az illető , akkor vállaljuk fel magunkat elsőre. Nem kell a rizsa :) 

11 hozzászólás |

Szösszenetek, spontán gondolatok.
#1 (2018-01-26 11:03:06)

Kedves Olvasóm!

Alapvetően nem tudom ,hogy miért jöttem vissza.

Talán azért ,mert a mai társadalomban az ember minden lehetőséget megragad egy partner megtalálására.
Mindannyiunknak vannak vágyai, amiket szeretne megélni. Ehhez viszont partnert nagyon nehéz találni.
Nem maga a párkeresés nehéz ,hiszen bármikor randevúzhatunk. Bármikor megszólíthatunk valakit ,s ha van elég bátorságunk nekikezdhetünk az ismerkedésnek.
A legnehezebb az a része az emberi kapcsolatoknak amikor is, olyan partnerre vágyunk akivel közösen megélhetjük a vágyainkat.
Nagyon ritkán van egyezőség . Sajnos sokszor ezen vágyak megélésére a kommunikáció szinte teljes hiánya az oka. Máskor pedig a féktelen lustaság mind két fél részéről.
Sokan megelégednek sajnos a tudattal, hogyha akarnám -ezt és ezt megtehetném, megkaphatnám. 
Na de kérdem én, mi értelme a győzelemnek, ha annak gyümölcseit nem aratjuk le , és nem élvezzük ki.

Férfiként talán nehezebb ismerkedni az oldalon mint nőként. Ez személyes tapasztalat. Lehetsz bármennyire frappáns cseles, és egyedi egy levél megírásánál. Edzhetsz bármennyit egy nő hmm figyelmét felkelteni rettentően nehéz.
Szembesülsz a vetélytársakkal, akik az esetek kisebb részében frappán levelet alkotnak, nagyobb részében fotókkal próbálnak csábítani. Találkozol olyan adatlapokkal, ahol a bemutatkozás nincs kitöltve, na de így honnan merít ihletet az ember egy levél megírására? Egy olyan levél megírására ami mentes a sablonoktól, és nem csak üres frázisok pufogtatásából áll? 

Másodszor pedig sok hölgy nincs tisztában a saját vágyaival. Mert néha azt olvasom, hogy olyan férfira vágynak igazán akinek vannak érzései, de az igazság az ,hogy olyan férfira vágytok kedves hölgy olvasóim, akik a ti érzéseitekre figyel . Ezzel nincs semmi probléma ,de legyetek őszinték önmagatokkal.
Olyan férfit kerestek aki kimutatja az érzéseket.. 
Jelentem mi kimutatjuk, szimplán csak máshogy. Nekünk is vannak érzéseink, de másmilyenek, és máshogyan dolgozzuk fel a dolgokat.

Ezekkel és hasonló problémákkal szembesül egy csábító ezen az oldalon. Mindig hatalmas falakat kell megmásznunk, és sokszor vallunk kudarcot. Ettől függetlenül mindig újra és újra neki kell gyürkőzni. A konkurenciának nem szabad teret adni, harcra fel .

Jézusom, nem is tudom ,hogy mit írok . Hirtelen csak levetettem pár felgyülemlett érzést ami hirtelen adódott.

Most írás közben elgondolkodtam, hogy én vajon tudom -e mire vágyom az oldalon. Mit keresek, kutatok? Gátlástalan szex? Orgiák sora? Trófeák gyűjtése? Hmm mindegyik csak üres fázis. 
Egy olyan partnert keresek, akivel jól érzem magam,kellően kötetlenül.
Keresem azt aki megmosolyogtat , és akivel tartalmasan ellehet tölteni a szabadidőt két együttlét között.

Nem a párom , vagy a jövendőbeli feleségem keresem. Hiszen sokszor egyéb okok folytán egy lazább kapcsolatnál több nem lehet ,de mégis valami megformálhatatlanra vágyom.
Hát hölgyeim a gatyát nektek is fel kell kötnötök, mi se tudjuk kibogarászni ,hogy nektek mi kell. S ti se ,hogy nekünk mi kell.

Éppen ezért kell próbálkozni mindig :) 
 

30 hozzászólás |

[1-2]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.