hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóEz, meg az

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > ninive > 6


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ninive blogja


Szösszenetek, (Tükör, ami lehet görbe is)
Ami éppen foglalkoztat.

Szívesen beszélgetek olyanokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, de akik nem, velük is.

A párbeszéd sokat segít önmagam megértéséhez, elfogadásához. Nem baj ha nem egyformán látjuk a világot, attól még forog :-) és izgalmassá teszi a sokféle ember, ha kellő tisztelettel és toleranciával közelítünk egymáshoz :-)

*A blogomban és a fórumomban kizárólag magánvéleményemet teszem közzé, amely nem köthető bírói státuszomhoz. *


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Ez, meg az
#6 (2017-07-16 16:50:52)

Megoszlik a vélemény, kell-e számszerűsíteni, mérni akár a szexet, akár mást. 
Én sem szerettem, de valahogy a többség vizuális, és a számokból tud valamilyen képet alkotni. Szerintem ez nem sport, és nem verseny, de valljuk be, azért van, amikor jó érzés, ha saját rekordunkat is döntögetjük. A férfiak nagy része pedig kifejezetten büszke. Játéknak tekintem.

Teljesen egyéni, hogy heti/havi/napi 1,2,3, … aktusra van szükségünk, amit részben a genetika, részben a tapasztalat, és a lehetőség határoz meg. A többséget hajtják a hormonok ifjú koruktól, amit el lehet fojtani, de nem lenne szabad. A vágyat gátolhatják a konvenciók (előítéletek, vallás). Például a nők közül a teljes odaadást kevesen merik megélni, mert "mit gondol majd a fiú", vagy félnek a csalódástól, vagy ügyetlen a partnerük.
Idővel csökken, vagy elmúlik a szexuális étvágy és valami mássá alakul. Munkamánia, elhízás, kényszeres tevékenységek.

Az emberi testnek szüksége van kielégülésre, és nem csak szaporodás céljából, talán jobb lenne, ha a nők megtanulhatnák igazán élvezni a szexet. A természet a férfit arra kódolta, hogy szinte bármikor "álljon" készen, a nőt pedig, hogy csupán a peteérés időszakában legyen fogékony , érzékeny az aktusra. Logikus, de fejleszthető az is, hogy amikor nincs kedvünk, fáradtak vagyunk, mégis képesek legyünk ráhangolódni partnerünkre. Ha a fiatal lányok is megtanulnák, ránk nem lenne szükségük az ifjaknak . Nehéz kérdés , mert a férfiak kezdetben tapasztalatlanok. Az ifjú nem tudja, mi a jó a lánynak és esetlen, heves, nem okoz úgy örömet, mert a lány is gátlásosabb, nem oldódik fel eléggé ahhoz, hogy képes legyen élvezni az együttlétet, akkor a szex nem kielégítő, hanem esetleg fájdalmas, kellemetlen lehet. Ez elveheti a hölgy kedvét, ami frigiditáshoz is vezethet. De ez is orvosolható.
 
A nagyobb mérettel rendelkező férfinak óvatosabbnak kell lennie, de a kis méret is okozhat fájdalmat, ha nem elég nedves a lány/hölgy.
Viszont ha a férfi megfelelő izgalmi állapotot idéz elő, nincs gond.
Előfordul, hogy akit kisebb mérettel, libidóval áldott meg a sors, kompenzálja, kimagasló eredményekkel, kifinomult szexualitással, pénzzel, alkohollal, droggal, stb... 
A telhetetlenebb, nagy mérettel rendelkezőket pedig önbizalmuk, sikereik hajtják szintén hasonló irányokba. 

Ki hogyan, és hányszor élvez el, nagy a skála .
A nők egy része egyetlen orgazmussal beéri, kielégül. Vannak , akik láncban, vannak, akik csordogálva, vannak, akik folyva, spriccelve élveznek . És olyanok is akadnak, akik mindegyikre képesek. Mindez partnerfüggő is lehet. 
A férfiak 1,2,3,4,5 (vagy több) lövetűek, vannak, akik órákig kőkeményen állnak és élvezik, mások  keményednek, lanyhulnak újra meg újra elélvezés nélkül, de ők is élvezik, és az aktus végén ejakulálnak, együtt a nővel, vagy utána. Náluk is függhet a partnertől, de ők könnyebben létesítenek pusztán szexen alapuló kapcsolatokat.
Végül léteznek kétpercesek, akik annyiban érdekesek, hogy átok, ha egy lány első szexuális élménye egy ilyen partner. Itt nem arról beszélek, ha az első menet két perc, az kifejezetten izgató, , ha van folytatás.

Sok nő nem tud elélvezni, felizgul, euforikus állapotba kerül, de az aktus során képtelen az orgazmusra. Sokszor ez is partnerfüggő. Gyakori az is, hogy csupán a gyermekek születése után, 30 -40 éves kora körül képes az önfeledt szexre, amikor már nem kell félni a terhességtől, és attól sem, hogy "szajhának nézik ". Akkor élvezi igazán a szeretkezést, amikor már képes "önmagát" adni, és ráérez az ízére. 

Ez, vezethet váláshoz, de egymás újra felfedezéséhez is.
A segédeszközök bátor használata sokat segít.

Ha a válás a vége, új partnerre lesz szükség és itt derülhet ki, hogy a többször szült nőknél igenis fontos lehet a méret. 
Sokkal többen lennének képesek sorozat orgazmusra, folyni, spriccelni, ha tudnák, hogy anatómiailag lehetséges, és fejleszthető. A csiklós orgazmus a leggyakoribb, de a hüvelyivel kombinált isteni, és tényleg fontos lehet a a méret, de ujjazással is elérhető, tehát a kisebb mérettel rendelkezők is szerezhetnek nagyobb gyönyöröket. A szerelemben nem fontos, mert egy pillantástól is olyan izgalmi állapotba kerülhetünk, hogy az orgazmus garantált, és az, hogy kicsi, vagy nagy a szerszám, mindegy.

Jó lenne, ha mindenki a hozzá hasonló társat találná meg, de sajnos, nagyon sok partnerkapcsolatban későn derül ki, hogy nem illenek össze.

Miért fontosak a számok?

Szerintem tanítani kellene (nem pornószinten), hogy nem vagyunk egyformák, a szexualis érzékenység fejleszthető, tanulható, finomítható. Vannak kisebb és nagyobb étvágyú nők, férfiak is. Nem mindegy, hogy kik találkoznak. Ha nagy a különbség férfi és nő között, az egész életükben problémát okoz. Megcsaláshoz, elfojtáshoz, váláshoz vezethet. 
Gyakran a konvencionális kapcsolat megőrzése érdekében, (család, gyerekek) a másik fél beleegyezik a nyitott kapcsolatba.
 
Úgy gondolom, ha a fiatalok ismernék az emberi testet, a reakciókat, felismernék saját genetikai, öröklött adottságaikat (a képességek itt is fejleszthetők), akkor olyan partnert választhatnának, aki hasonló. Kevesebb gyermek lenne tanúja a lélekölő családi (hideg)háborúknak, titkolózásoknak, csalásoknak, válásoknak, és nem sérülnének. Sokszor ők, már előbb megérzik a bajt, mint azt a szülők gondolják. Jeleznek. Devianciával, betegségekkel, stb. Mintegy következményként, bár berzenkednek ellene, mégis elég gyakran ők is rosszul választanak párt, mert ezt a mintát viszik tovább.

5 hozzászólás |

Hozzászólások

nincs kép rugiro
#5 (2018-08-05 17:56:46) |
#pandora: Az, hogy soklövetű, vagy néha lelankadó, vagy hosszan tartó merevedés, az ugyan azon partnerrel is előfordulhat. Én nem vagyok biztos abban, hogy két egyforma közösülésem lett volna életemben. A partner viselkedése, a körülmények és az én pillanatnyi állapotom stb. amik meghatározói lehettek. A szerető megértő, odaadó és imádott partneremmel mind ez egy megélhető csodálatos variáns, amit mindig lehet fokozni, keresve a partner kénye-kedvét.
pandora
#3 (2017-07-18 16:32:20) |
Átfogó írás, grat. :)
Szerintem ha egy páros szexuális téren nem illik össze, akkor tényleg okosabb kilépni, akkor is ha ez nagyon nehéz döntés. Ennek hiányában elfojtás, megcsalás, vagy a legjobb esetben is nyitott kapcsolat lesz. Egyik sem az amire az ember rózsaszín álmaiban vágyott.

"A férfiak közt is hasonló, vannak, 1,2,3,4,5 lövetűek, vannak, akik órákig kőkeményen állnak és élvezik, mások keményednek, lanyhulnak újra meg újra elélvezés nélkül, de ők is élvezik, és az aktus végén ejakulálnak, együtt a nővel, vagy utána.
Végül a kétpercesek, akik annyiban érdekesek, hogy átok, ha egy lány velük kerül kapcsolatba először."

Hát igen, ebből is látszik hogy mennyire fontos hogy összeillők legyenek a párok. Én például kifutnék a világból egy 5 lövetű pasitól. :o Számomra a legnagyobb átok nem is a 2 perces, hanem az amelyiknek hol feláll hol lanyhul. Az én érdeklődésem az első lanyhulásnál elmúlik, annyira kiábrándító.

És micsoda csapda, ha közben szereti az ember, egyébként jó vele az élet...meg minden. Tényleg tanítani kéne, hogy aki nem olyan mint amilyen passzol hozzá, akkor ne is kezdjen komolyabb kapcsolatba vele. Csak hát gyakran mire ez kiderül, addigra dúl a szerelem ami mindent felülír - csakhogy nem tart örökké, és amikor elmúlik, akkor maradnak a puszta tények. :(


ninive
#2 (2017-07-17 00:28:32) |
#aareesz: 

Talán, ha valamire nagyon (túl) sokáig kell várni, elveszti a varázsát, vagy megismerünk valamit, ami már jobban vonz. Nagyon nehéz dönteni, de én nem bántam meg, hogy megtettem és kiléptem.
aareesz
#1 (2017-07-17 00:17:07) |
"Szerintem tanítani kellene (nem pornószinten), hogy nem vagyunk egyformák, a szexualis érzékenység fejleszthető, tanulható, finomítható. Vannak kisebb és nagyobb étvágyú nők, férfiak is. Nem mindegy, hogy kik találkoznak. Ha nagy a különbség férfi és nő között, az egész életükben problémát okoz. Megcsaláshoz, elfojtáshoz, váláshoz vezethet. Vannak, akik beleegyeznek a nyitott kapcsolatba. 
Úgy gondolom, ha a fiatalok ismernék az emberi testet, a reakciókat, felismernék saját genetikai, öröklött adottságaikat (a képességek itt is fejleszthetők), akkor olyan partnert választhatnának, aki hasonló."
Ez így van. De ha szeretik egymást, (és időnként vannak jobb periódusok is) és egyébként a szexen kívül minden stimmel, akkor az elégedetlen fél amíg reménykedik valamilyen pozitív változásba, addig nem lép. 
Amikor pedig ki akar lépni a kapcsolatból, ez létre hozhatja azt a pozitív fordulatot amire várt. 
De lehet, hogy akkor már késő.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.