hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóKözépkorú nő (jóval) fiatalabb férfi

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > ninive > 1


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ninive blogja


Szösszenetek, (Tükör, ami lehet görbe is)
Ami éppen foglalkoztat.

Szívesen beszélgetek olyanokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, de akik nem, velük is.

A párbeszéd sokat segít önmagam megértéséhez, elfogadásához. Nem baj ha nem egyformán látjuk a világot, attól még forog :-) és izgalmassá teszi a sokféle ember, ha kellő tisztelettel és toleranciával közelítünk egymáshoz :-)

*A blogomban és a fórumomban kizárólag magánvéleményemet teszem közzé, amely nem köthető bírói státuszomhoz. *


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Középkorú nő (jóval) fiatalabb férfi
#1 (2016-07-09 13:20:37)

A téma lerágott csont is lehet, de sok az újszülött, mindkét oldalon.
Nemrég még én is az voltam. :-) 

Mindig volt ilyen, ha a világirodalmat nézzük, akkor mindannyian olvashattunk már erről a jelenségről. 

Nem anyakomplexus. Messze nem. 

Fiatalon, sokszor meggondolatlanul választunk párt, jönnek a gyerekek és mindkét félre nehezedő nyomás alatt változik az ember. A férfi és a nő is. 

A nő többnyire minden idejét, gondolatát a gyermeknek szenteli, szexuális igénye azért csökken, mert részben a hormonok, részben a felesleges túlféltés, túlnevelés, túlszeretés hibájába lép. Pedig ha egészségesen kezeljük és megtartjuk a határokat, időt szakítunk magunkra és társunkra, akkor nem érzi magát a férfi elhanyagolva. Van egy másik tényező is. Gyakran a nő addig csinibaba , addig kívánatos szexdémon, ameddig megszerzi a férfit, utódokat szül (Tisztelet a kivételnek) . Ezután kevesebb időt fordítanak az ápoltságra, a személyi higiénia alapvető betartására. Persze a látszatot sokan fenntartják , az utcára csinosan lépnek, de otthon jöhet a kényelmesebb kevésbé vonzó öltözék. A férj pedig ezt látja, ha hazaér. A munkahelyén csinos, friss asszonyka otthon elhanyagolt. (Persze ez fordítva is így van sokszor) A férj reggel frissen mosva vasalva elindul, hazaér fáradtan, lerúgja az eleganciát, sört bont és jöhet a TV, net, stb. 
Innentől már a konvenciókon alapuló társadalmi elvárásoknak, ismerősöknek, rokonoknak megfelelés irányít, valamint a butító reklámok szappanoperák és a többi. A férfi próbál megteremteni mindent. Közben a szexuális étvágy nem csökken (egy ideig). Ha szerencséje van a feleség valahogyan kötélnek áll, esetleg néha még élvezi is. Havonta kiesik egy hét kb, a többi alatt fáradtságra, kimerültségre hivatkozva hárítják a házastársi kötelesség teljesítését.
Mert vallom, hogy az. Kötelesség éppúgy, mint jog a jó szex, a kielégülés (kielégítés), mindkét fél részéről.
Joga van a férjnek, ahhoz, hogy otthon kapja meg. A feleségnek is.  Hogyan várjam el egy férfitől az aszketizmust, ha hetek telnek el szex nélkül. Természetellenes. Szerintem.

Nőnek a gyerekek, frusztráltakká válnak a szülők, ha nem megy minden elég jól. Ha meg jól megy , akkor az a baj.
Mindig van ok , de azt hiszem kettőn áll, vagy bukik minden. 
Ki kezdte az elhanyagolást és miért? Már senki nem emlékszik. 
Ezét sok férfi itt keres szexpartnert. Nők is , bár kevesebben.

Egyrészük persze, nem meri bevállalni, csak izgalmas ismerkedni, képet cserélni, hergelni, azután eltűnik, vagy nem jelenik meg a randin. 

A másik csoport, a családalapítás előtt álló, ifjú potens :-) férfiaknak pedig elegük van a sok fiatal nyafka, anyagias, gyermeket akaró , potenciális feleségből, akik néha csak megjátsszák magukat egy "jó parti reményében. Ezek az ifjak, még nem szeretnének elköteleződni, de szexre vágynak. Nincs kedvük udvarolgatni, csupán jól szeretnék érezni magukat és adni is, kapni is. Ami érthető. 
A hasonlóan vannak fiatal nők is aki szeretnék megélni vágyaikat, de férjnek már egy jól szituált, egzisztenciával rendelkezőt keresnek, :-) Bár ők kevesebben vannak. 

Mindkét férfi tábor számára vonzó, az idősebb nő, aki már túl van a családalapításon, gyermekei felnőttek, egzisztenciája mellett, megengedheti magának, hogy ápolt, kívánatos legyen.
Nem kell félni a terhességtől, tapasztalatból tudják, "nincs is holtodiglan". Sokan rájöttek arra, hogy valamit elmulasztottak fiatalabb korukban, vagy mert féltek, vagy mert mint írtam korán szültek. Ez a felismerés no meg a jótékony természet vágyakat fakaszt, amelyeket bátran vállalnak is, hiszen már nem akarnak férjhez menni, egy, vagy több rosszul végződő házasság, kapcsolat után.
Csupán szeretnék jól érezni magukat, képesek egy fiatalabb férfi mohó vágyait kielégíteni, de nem várják el cserébe, hogy éjjel -nappal udvaroljanak, csupán korrekt együttlétekre vágynak. Szenvedéllyel, szeretettel is lehet. Sőt , csak így érdemes. A férfi, pedig szereti ezt a függetlenséget. Jön, élvezi, amit ad és amit kap. Éli az életét, és időnként újra meg újra találkoznak. Vigyázni kell , az érzelmeket kordában tartani, mert valaki sérülhet, ha többet kezd várni, érezni, mint ami. 

Itt most nem volt szó azokról, akik kihasználnának egy magányos nőt, vagy pénzes férfit keresnek, bár, akit lehet, aki elhiszi, hogy nem a pénzéért, az :-) megérdemli. Azokról sem, szóltam, akik álmodozva keresik a nagy Őt, Őszintén kívánom, hogy megtalálják. 
Itt nem erről van szó. 

Tehát, csak bátran hölgyeim, igenis létezik ilyen és tartson ameddig tart, megéri. 
Ha nem telepszünk a férfira, nem kérdezünk olyat, amit nem szeretnénk hallani sok örömünk lehet benne.
Ne felejtsük, a fiatalembernek saját korosztályából is van társasága, előbb utóbb összegabalyodhat valakivel. Sokan képtelenek ebben a korban a monogámiára, no meg "még fel kell falni a világot" :-) Nem baj! Ha helyén kezeljük. Sokkal kiegyensúlyozottabban mosolygósabban élhetjük életünket. 
 Ha nem hívogatjuk, írogatunk rá percenként, ha kivárjuk, jönni fog, hiszen nyomot hagytunk benne. Neki sem könnyű feldolgozni, hogy idősebb nőtől kapja meg azt, amire vágyik. 

Örüljünk minden együtt töltött percnek. S ha úgy dönt valaki, elég, már másra vágyik, akkor mosollyal az arcunkon engedjük el, hiszen kaptunk valamit, talán adhattunk is és ezek az emlékek megmaradnak nekünk. 

29 hozzászólás |

Hozzászólások

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.