hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóTörténetes erotikák 1.

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > csizmaskandur > 7


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


csizmaskandur blogja


Fallosz monológom
A vágy az, ami simogat, hozzáhajol, átölel, s megcsókol..
A vágy az, ami széjjeltép, körmeit húsomba mélyíti, mégsem fáj…

A vágy valami különös dolog. Hogy honnan indul valójában? Nem tudhatom!
Csak azt tudom, hogy valami mélyen sejlő, különös érzés vesz magához,
Lassan végigfut a gerincemen, s felszökik agyamba.
Majd, mint éhes farkas betölti egész testem s elragadja.

A vágy lehet lopakodó, selyemérzés, hűs szellő, s pironkodó,
Lélektöltő, felemelő, majd lassan leeresztő édes érzés.
Apró hangyaseregként futkoshat testemen, kedvesen, s nem kellemetlen,
Csalhat jelet a kislábujjamon, csintalan szaladva homlokom felé.

A vágy megtestesülhet, szép női alakban egyesülhet, s megszépülhet,
De lehet tárgytalan, égő érzés, s nincs benne személyítés, csak önmaga van.
Ha akar, önző módon elrepülhet, s magammaradást kikacagva néz rám.
Én mégsem haragszom reá, hisz itt volt velem egy pillanatra.

A vágy beteljesülhet, édes-lángoló érzésként felemészthet, s akar, hát hamuvá éget.
De nem bánom, leszek rőzse, vad éhét elégítve, emésszen meg teljesen. 
De lehet szép is hozzám, összefonódva lelkem oltárán, velem egyesül szeretetben.
Eggyé válva, s nem szétszakadva, egymás kebelére hajtva, ringatózunk kedvesen.

A vágy oly jó, ha kéjjel egyesül, testem testedben elmerül, s ringó mozgással tudatja,
Mi a vágy óhaja, s kéri, követeli szertelen, hol harapva vállam végtelen,
Hol csak aprócska sóhaj repül, majd sikításban tör elő, néha meg szaggatott zihálásban jön elő,
De akkor ott egy pillanat, ahol női és férfi lélek megszakad, s megáll az idő…

Szép teste akkor összerándul, s nem fájdalom ez neki…  mert vágya beteljesül!

(Williamspear: A vágy - copyright)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Történetes erotikák 1.
#7 (2017-08-09 11:09:14)

Alcím: A viszony viszonylagos

Sokan keresik a választ a megoldásra, ahogy látom itt is.

Mindannyian - légyen az Nő vagy férfi - keresi annak válaszát, hogy miképp juthatna el - ez személyenként, csoportonként változó - az egészséges erotika mezejére.

Az egyik legősibb és legfontosabb része az emberi életnek az erotika, azaz a tartalmas szexualitás. A szexualitás erotikába fordulása az életünk egy olyan események megélése, amikor a szexuális együttlét körülményei számunkra – s lehetőleg szexuális társunk számára is – optimális. A szexualitás lépcsőit az állatokból kiindulva értelmezzük. Az állati szexualitás ösztönszerű, fajfenntartási érdek. Azonban mielőtt felületes egyszerűséggel továbblépnénk, talán érdemes lenne egy-két dolgot észrevenni az állati szexualitásban.

Az állat sem „állat”! A fajfenntartó ösztön érvényesítésén túl az álatok között is tapasztalható udvarlás, odafigyelés, elő- és utójáték, gyengédség, figyelemfelhívás, ledérség és még számtalan olyan jelenség, amit az emberi társadalomban elvárunk egymással szemben vagy vágyunk rá.
(Szívesen beszélgetek ebben a témában azzal, akit ez érdekel…)

Az evolúció csúcsa, az ember alapvetően két hibát szokott elvéteni, amikor erotikát vár, de csak szexualitást kap. Egyrészt elfojtja ősi ösztöneit, másrészt megfeledkezik az ösztönszerű viselkedésen túli emberi mivoltáról.

Miért ne fojtsd el ösztöneidet? Leginkább azért, mert ezek az ösztönök vezethetnek el a lelked és a tested olyan helyeire – s olyan mélységben – ahol még a szocializációs gátlásaid nem engedtek „utazni”. Az egészséges szabadságérzést súlyosan károsíthatják a társadalomból jövő elvárások. A testünk és lelkünk a mi tulajdonunk. Nem támaszthat senki sem vele szemben olyan elvárásokat, amit a tágabb társadalmi morál előír számunkra. Tipikus esete a saját testünk alulértékelése! A másik jellegzetesség az morál félreértelmezése és másokra erőltetése. Gondolom, sokakban idézem fel azt az állapotot, amikor szeretett volna a szexualitásban valami újat kipróbálni, de saját falaiba ütközött. Jellegzetes képek: „mit fog szólni, ha ezt kérem tőle”, „ha ezt valaki észreveszi, akkor a föld alá süllyedek szégyenemben”, „annyira izgalmas volt a pornófilmben, de ha kérem, biztos elhagy”… Ezek, amikor ösztöneinket elfojtjuk társadalmi tudatukkal! Azonban van megoldás: „Ösztöneinket felvállalva, emberi módon, nyíltan, őszintén!”

Miért ne csak az ösztöneid vezessenek? Emberből vagyunk, sérülékenyek! Lelkünk van, s nem csak testünk! Természetes, hogy az oda nem figyelés – s kedves Hölgyeim léteznek olyan férfiak is, akiknek ez fontos – lelki, érzelmi sérüléshez vezet! Visszautalnék az „Állat sem állat!” bekezdésre, s nem tennék különbséget nemek között… Természetesen azt ki kell jelentenem – ha nemtársaim ennek nem is fognak örülni -, hogy a férfiállatra jellemzőbb ezen feledékenység, figyelmetlenség. Az erotika lényeges eleme a körülmények megteremtése, s nem a vetett ágyra gondolok. Sokkal inkább arra, hogy a lelki légkör vagy egy helyzetteremtés mennyire fontos! Míg a férfi szexuális habitusa alapvetően a látvány, a nő saját szexuális vágyának kimutatásából táplálkozik, addig a nő egy adott helyzet érzelmi töltéséből érlelődik. Itt van egy lényeges eltérés! A nő a szexuális vágyat később érzi, mint a férfi! Viszont érzelmi ráhangolódása korábban történhet meg! Hogyan lehet e kettőséget feloldani?! Nagyon egyszerű megoldása van: „Tegyünk érte, hogy a másik szexuálisan odafigyeljen ránk! Ne maradjon el az udvarlás! Legyen benne a bevezetésnél játék, de már itt alakuljon ki az egymásra való odafigyelés! Teremtsük meg a fülledt erotikus helyzetet! A gyengédség és a ledérség párosuljon! Ne ajtóstul rontsunk a „házba”, hogy adjunk időt az előjátéknak! Ne szégyelljük, ha érzelmeket ébreszt bennünk a másik (még kurvánál sem)! Ismerjük a másik nem erotikus testpontjait! Adjuk meg partnerünknek az orgazmus élményét (női, férfi értelemben egyaránt)! Ne feledkezzünk meg az utójátékról! S főleg ne ugorjunk fel az óránkra nézve – „Uramisten! Nekem mennem kell, mert … (annyira szánalmas)”

Mindezek hogyan-miképp valósíthatóak meg, hiszen ezt annyira nem hétköznapi?!

Egyszerűen! Maradjuk valóban emberek!

Tisztelettel: Williamspear

29 hozzászólás |

Hozzászólások

csizmaskandur
#29 (2017-08-11 11:40:58) |
#aareesz: Addig jó amíg "gyanús" vagyok, mert ha már az sem, akkor inkább dobjatok rám földet!  :D 
Abban igazad van, hogy "meg szeretném váltani" a világot, viszont nagyon is tudatában vagyok annak, hogy én csak egy icipici porszem vagyok a Világegyetemben. De hát pont ez a lényeg! :) Ezen piciny porszemek összessége határozza meg az egész minőségét! :)
Ha történeteket mesélek vagy gondolatokat közlök, nálam nagyon fontos a hitelesség. Tudod, nagyon utálom a hazugságot! S inkább vállalom amilyen vagyok, ahogy gondolkozom.
Nagyon szépen köszönöm ajánlásodat kedves hölgyismerősöd irányában. Remélem ráismerek a sok jelentkező között :D (néha az egyből is nehéz leszűrni, ki az az egy :D )
aareesz
#28 (2017-08-10 18:42:22) |
#csizmaskandur: 
Nnnna. 
Nem könyveltelek el semminek, mert nem ismerlek.
Nagyon sok dologgal egyet értek abból amit írtál, de én másként fogalmaztam meg.
Amúgy meg "az a gyanús aki nem gyanús". :D 
Volt itt jó néhány pasi aki meg akarta váltani a világot, és mindenáron puncihoz (én ezt jobban szeretem, nem annyira tudományos mint a vagina szó) akart jutni, de eltűnt egy idő múlva, mert a nők többsége átlátott a szitán.
Nálam mindenki tiszta lappal indul, és senkit nem tekintek konkurenciának, mert nem keresek.
Nyilván voltak néhányan, akik alapból unszimpatikusak voltak a hihetetlen történeteikkel.

Ja, és felhívtam rád egy kedves hölgyismerősöm figyelmét. ;) 
sady67
#27 (2017-08-10 17:03:52) |
#csizmaskandur: Igaz, elég sok furcsaságot láttam már itt, de ilyennel még nem találkoztam. Ez akkor azt is jelenti, hogy most vagy csúcsformában, amikor lékelik a dinnyéket? :D 
csizmaskandur
#26 (2017-08-10 16:38:23) |
#sady67: Őszinte leszek! Plantae szexuális vagyok :D
sady67
#25 (2017-08-10 15:16:24) |
#csizmaskandur: A nekrofília még büntetendő cselekmény, arról nem beszélve, hogy abban nekem mi lenne az élvezet? ;)
csizmaskandur
#24 (2017-08-10 13:14:52) |
#pandora: Szeretem, ahogy két lábbal a földön állsz, de mégis megéled az ösztöneidet  :)
Én is a Te észjárásodat követem, azaz hasonlóan gondolom... Miért ne lehetne a vágy, a szenvedély, az ösztön, a szeretet, az ész és a lélek egy helyen, egy időben??? Te tudod, hogy lehet! Mert igényed van rá!
Azzal is egyetértek, hogy nem kell feltétlenül a "szenthatságnak" mindig meglennie. Nem vesszük el minden nőt, akivel szeretkezünk, s nem kívánják ezen hölgyek, hogy gyűrűzzük meg őket rögtön.
Néha csak a test élvezetéről szól a dolog, s nincs ebben semmi rossz! :)
De csak a csiga tervez rövidtávon, ha vasúti sínen barangol!  :D 
csizmaskandur
#23 (2017-08-10 13:01:34) |
#aareesz: Én sem szoktam felolvasó estet tartani a bugyinak!  :D 
De szerintem teljesen feleslegesen mentegethetem én előtted a csapzott macskabundámat, úgy is elkönyvelsz egy toronyban üldögélő könyvmolynak, aki vaginát csak a nagy enciklopédiában látott!  :D 
csizmaskandur
#22 (2017-08-10 12:56:59) |
#sady67: A temetőőr még akkor is rámozdulhat!  :D 
csizmaskandur
#21 (2017-08-10 12:54:44) |
#aareesz: Mennyire igaz :(
pandora
#20 (2017-08-10 00:23:30) |
#sady67: 
Ez igaz, létezik az a veszélyes vonzalom, amikor a bugyi magától repül le. Csak sajnos az én tapasztalatom az, hogy olyankor túlságosan is elnyomja az érzés az eszemet, és engedményeket teszek olyasmikből, amin egy csöppet még gondolkodnom kellett volna... :(
Mert az ágyon kívül is van élet.

A tökéletes egyensúlyt pedig úgy lehet megtalálni, ha az ember esze és szíve (és a bugyija) is ugyanazt mondja. A sorrenden persze lehet vitatkozni... ;)
Nekem azok a pasik váltak be *minden téren* egyszerre, akiknél igenis eltelt egy kis idő addig hogy le akartam őket teperni. :) (Vagy nem hagyták magukat könnyen... ;) ) A bugyelerepülős pasikkal az eszemnek igen sok problémája akadt. :(

És hozzáteszem, mielőtt mindenki nekem esik hogy osztom az észt: SZERINTEM. ;)

sady67
#19 (2017-08-09 20:14:57) |
#mirmike77: Pedig egy hasonló oldalon bukkantunk egymásra. Szóval nincs minden veszve. ;)
mirmike77
#18 (2017-08-09 20:13:24) |
#sady67: Ezt a fajta érzést/embert/férfit itt megtalálni...pfff...ezer év és még egy. De ahogy mondtad,aki egyszer megtapasztalta,alább nem adja ;) És nincs is értelme!
sady67
#17 (2017-08-09 20:10:11) |
#mirmike77: Erre várok én is. ;) Volt olyan partnerem is, aki elég volt, hogy rám nézett és kész voltam. A bugyim magától lerepült. :D 
Aki egyszer ezt megtapasztalja, később sem éri be kevesebbel. Legfeljebb macskás vénasszony válik majd belőle. ;)
mirmike77
#16 (2017-08-09 20:08:02) |
#sady67: Értem én,csak jönne már :D 
sady67
#15 (2017-08-09 20:05:56) |
#mirmike77: Sajnos aareesznak most abban van igaza, hogy elképzelhető, hogy a bogár a fejben később indul el, de nálam is volt már olyan, hogy ott és azonnal akartam a pasit. Igaz, hogy nem lett belőle sajnos semmi, de ha a lehetőség adott lett volna, biztosan éltem volna vele. :P
aareesz
#14 (2017-08-09 20:02:39) |
#csizmaskandur: 
Az nem nagy hiba, ha valaki hülye, hiszen az emberek 90%-a az valamilyen mértékben. Akkor van baj, ha valaki még kielégületlen, irigy és gonosz is. :o 
 
mirmike77
#13 (2017-08-09 19:50:43) |
#aareesz: Sokáig agyaltam a frappáns ellenérven de semmi sem jutott eszembe :D  :D 
aareesz
#12 (2017-08-09 19:39:33) |
#mirmike77: 
Én a kezemmel, vagy a fogaimmal húzom le, nem a dumámmal. :D 
Annak a nőnek, aki tudja, hogy hamarosan "rendesen meg lesz baszva", ugyanolyan gyorsan nedvesedik a bugyija, mint amilyen gyorsan keményedik az én farkam. :napersze: 
mirmike77
#11 (2017-08-09 16:56:42) |
#csizmaskandur: Számomra teljesen világos és egyben szimpatikus is, mind az értékrended a nőkhöz való hozzáállásod és a pozitív szemléleted is.De! Berögzült társadalmi normákat, sztereotípiákat ledönteni nagyon kemény feladat..Azt viszont osztom, hogy törekedni kell rá :) 
Én is hiszem, hogy lehet jobb!
És egy picit személyes dolog: ha a tudományos-fantasztikus-mérnöki kicsit lazább lenne.....Ez csupán az én véleményem ;) 
csizmaskandur
#10 (2017-08-09 16:16:09) |
#mirmike77: Talán érdemes itt egy dolgot tisztázni...
Valahogy az az alap a közfelfogásban, hogy ember csak önző céllal tehet bármit, mert ha nem így teszi, akkor semmi értelme.
Én alapvetően érzéseimet, gondolataimat, véleményeimet írom meg őszintén. Nem vezet semmilyen célom afelé, hogy ezekkel az írásokkal én bugyikat huzigáljak le, akár urambocsá' így kapjak meg egy Nőt.
Egy-egy írásommal szeretném megosztani, ha valamit felfedezek vagy tanulok. Hiszen csak akkor lesz értékké igazán.
Más írásaimmal igyekszem olyan társadalmi problémákra rámutatni, melyek zavarnak és örülnék, ha közösen ezen változtatnánk. Talán így egy kicsit jobb lesz minden.
Persze most azt fogom kapni: "Te nem állsz két lábbal a Földön!" és én elfogadom ezen véleményeteket, s tiszteletben is fogom tartani!
Engedtessék meg nekem, hogy ilyen maradjak, mert ettől vagyok Én. :D
csizmaskandur
#9 (2017-08-09 16:06:19) |
#mirmike77: Kedves elnézésedet kérem! Már nagyon régen használtam a rendszert, s nem a szükséges "válasz" gombot nyomtam meg véletlenül, hanem bután új hozzászólásként írtam válaszomat számodra. :(
Megkövetlek!
csizmaskandur
#8 (2017-08-09 15:59:30) |
#pandora:
Kedves Hölgyem! Önt kimondottan tisztelem, s ennek már korábban is hangot adtam. :)
Egyetértek abban, hogy Müller Péter írásai sokszor negédesek és közhelyesek. Talán annyit szerény írói tapasztalataim alapján, hogy nehéz általános témákban az általánosítást kerülni, s a közt foglalkoztató esetekben a közhelyességből kikeveredni. Azt hiszem ez csak a legjobb íróknak sikerül.

Írásaiban az tetszik, hogy Ön jól kerüli a kliséket!

Köszönöm, hogy a "nő később érzi" szövegrészemhez hozzátette azt, amit mi férfiak csak vélünk, de a Nő pedig megéli. Azaz a valóságot!
Valószínűleg egy kicsit félreérthetően fogalmaztam.
A nemi aktus során felmerülő fáziseltérésre szerettem volna rámutatni. A férfi erekciója - jobb esetben - már a látványtól vagy az első érintéstől is megtörténhet. S itt inkább idéznék egy autentikusabb személytől: "A nőknél megduzzadhatnak a mellbimbók, vérbő lesz a szeméremtájék, azaz megduzzadnak a kisajkak, a csikló és környékük. Azonban az egyértelmű jelzés, a hüvelybejárat környékén meginduló nedvesedés. Igazán szexuális izgalomban, csak az a nő kerül, ahol a nedvesedés (vagy lubrikáció) egyértelműen tapasztalható. "

Sajnos sokszor azt tapasztalom férfiak megnyilatkozásaiból, hogy nekik nincs türelmük a nő ezen állapotát kivárni. :( Ez engem szomorúvá tesz... Miért nem tiszteljük elégé mi férfiak a Nőt?! Miért vagyunk annyira önzők, hogy erre nem figyelünk oda? :(
mirmike77
#7 (2017-08-09 15:58:36) |
#aareesz: Áhá, szóval az a baj, hogy ő húzza le és nem Te? :D  :P 
Ha tudnád hányszor teszem fel a kérdést magamban, vajon hol lehet a csavar a dologban :D És többnyire van csavar.
De bizony a nők esetében picit később indul a bogár a buksiban ;) 
mirmike77
#6 (2017-08-09 15:53:47) |
#csizmaskandur: Nekem most picit szimpatikusabb lett volna az idézeteket mellőző,"nem másoknak szánom, csak annak az egynek" mondat ;) 
csizmaskandur
#5 (2017-08-09 15:41:36) |
#aareesz:
A pasi hibája, hogy hülye :D De ő már csak ilyen :D
Sajnos még egyetlen bugyit sem sikerült lehúzni a szövegemmel :D Messze állok az ocso-macsótól :D

Jogos: "Sokan keresik a megoldást..." a megoldásban benne van a válasz :)

A nő "később érzi" részt inkább biológiai értelemben értem... nem én állítom, hanem a nők nyilatkozták...
Ebben a témában múltkor olvastam egy tudományos cikket...
pandora
#4 (2017-08-09 13:41:45) |
#aareesz: 
Nagyjából egyetértek, Müller Péter nekem nagyon csöpögős, és közhelyes.
De!
Speciel az hogy a nő később érzi a vágyat, szerintem alapjában véve igaz. Ezt nem úgy kell érteni, hogy egy adott alkalommal, hanem úgy, hogy megismerkedés folyamatában.
Vagyis egy egészséges pasi meglátja a nőt, és ha a nő külsőleg tetszik neki, akkor valószínűleg ott helyben is szívesen szexelne vele. :) Ezzel szemben a nő - bár a sugallat hasonló - nem gondol azonnal szexre, az kicsit lassabban alakul ki.
aareesz
#3 (2017-08-09 12:49:07) |
#mirmike77: 
Nekem, meg az, hogy túl szép. Mi lehet a pasiban a hiba?
Amúgy nagy részével egyet értek, de tipikusan olyan szöveg ami lehúzza a csajokról a bugyit. :D 
De az is lehet, hogy tévedek, és túlságosan cinikus vagyok. :cigi: 

"Sokan keresik a választ a megoldásra..."
Én kérdésekre keresem a választ. :D 

"A nő a szexuális vágyat később érzi, mint a férfi!"
Hülyeség. Biztosan van ilyen, de szerintem egy kölcsönös vonzódásnál nincs különbség. ;) 
csizmaskandur
#2 (2017-08-09 12:05:44) |
Kedves Mirmi!  :) 
Valóban :D De én mégis reménykedem, s mi mást tehetnék, hiszen optimista vagyok :)
Mennyire?
Ennyire ("Pont leszarom :D" poszt): https://www.eropolis.hu/hetero/blog/csizmaskandur/5/
Másrészt úgy gondolom, hogyha nem mondom el, hanem "elhallgatom", akkor elengedek egy lehetőséget az életemben, hogy a jobb felé törekedjek!
Rólam szól ez? Nem! Mivel ízig-vérig önzetlen vagyok, nem magamért, hanem értetek teszem... :)
Mielőtt bárki öntömjénezéssel vádolna meg, annak figyelmébe ajánlanék egy könyvet, mert az egónk, az "énke" elengedése sokat javíthat ebben a világban... 

Müller Péter: Isten bohócai

Engedtessék meg néhány idézet:

"Ha valaki azt mondja neked, hogy hülye vagy, lehet, hogy nagyon szeret téged."

"Minden igazi nevetés a halálon való nevetés."

"A kapcsolatok zöme azért megy tönkre, mert nem bírjuk ki egymás természetét. Irritál minket. Sokan úgy mennek bele egy párkapcsolatba, hogy "majd megnevelem". Felejtsd el! Nem tudjuk egymást megváltoztatni. Minden szokás előbb-utóbb jellemmé válik, s azt nagyon nehéz megváltoztatni. Újjá kellene születni hozzá, s ez nagy ritkaság. Egyet tehetsz érte: hogy szereted."

"Nők nélkül mi férfiak hajléktalanok vagyunk. Egy ideje megtanultunk egyedül, nő nélkül élni, de ilyenkor csak lakásunk van, nem otthonunk."

"Túl nagy egóval egy nő alkalmatlan arra, hogy otthont teremtsen - és egy férfi alkalmatlan rá, hogy hazataláljon benne."

Nekem ez a könyv "Bibliám" :D
Az én életemet, létemet, gondolkodásomat - bár addig is ösztönösen ebbe az irányba haladtam - lényegesen megváltoztatta sokak örömére... Hatott az a "varázs", amit sokan keresünk!

A Lila nem a filozofikusok helye, s nem a Tudományos Akadémia! De, ha már a Lilánál tartunk csak egy kérdésem lenne?!

"Át tudsz élni kellő mélységben egy szexuális élményt - legyen az bármennyire is szennyes -, ha nem teszed bele a lelkedet?" - Williamspear
mirmike77
#1 (2017-08-09 11:15:58) |
Amikor ilyen,vagy ehhez hasonló blogbejegyzést olvasok,mindig az jut eszembe,hogy sajnos nem azok olvassák,akiknek kellene :( 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.