hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóAmik bennem jártak...

itt vagy: Eropolis > Homo negyed > Blog > miyu > 15


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


miyu blogja


Egy meleg heteró történetei
Bizarr, beteg, perverz és néha extrém történeteim és (lehet, hogy soha be nem teljesülő) vágyaim betűkbe vetése...
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Amik bennem jártak...
#15 (2017-11-30 05:32:26)

Sokat írtam már ezekről korábbi bejegyzésekben, most itt összegzem, és kiegészítem pár gondolattal, illetve tárggyal :) .

Az első dolgok között volt ceruza, ujjam, itt semmi izgi nincs.
Mikor elkezdtem felfedezni a testem illetve az élvezetek ezen mivoltját, akkor már kevésnek éreztem a ceruzát és a tömpe ujjaimat, éreztem, több is van ebben a dologban. A késztetést, hogy mi vitt rá, arra nem igen emlékszem, gyaníom a pornók. Régen volt. Volt egy Malizia nevű tusfürdő, annak a flakonja volt az első, ami vastagabb volt és ráültem, de csak a nyakára tudtam, az egész üveg vastag lett volna. Később jöttek a sima, vízzel töltött üdítős palackok 0.5, 0.65 és 0.7 Literes flakonok, ezek kicsit durvábbak voltak már, mert gyakorlatilag a vízzel kitöltve és a kupakkal ráhúzva igen kemények, és semmilyen formát nem vesznek fel. 
Féltem, hogy lebukok, bár akkor még nem voltam párkapcsolatban, de anyámékkal éltem közös házban, és hát édesanyám takarított a szobámban, így óvszert sosem húztam a flakonokra, hanem egy sima konyhai frissentartó zacskóval oldottam meg, síkosítónak pedig az akkor még kapható bőrbarát de zsíros sanex testápolót használtam.

A kedvencem az alma és a narancs volt. Gömbölyded formájukból adódóan iszonyat jó érzés, mikor átbillennek a legnagyobb átmérőn, és onnantól kezdve szinte gurulnak befelé. Probléma vele, hogy bent tud maradni...
Az alma és a narancs kijött mindig szerencsére, de próbáltam kétféle stresszlabdát is, amit munkahelyen használnak feszültséglevezetésre (nyomkodni kell). Ebből két féle van, egy sima kék laszti, meg a decathlonba kapható malac formájú nagyobb golflabda (elég aranyos). Nos a két stresszlabdát egyszerre dugtam be magamnak, és sajnos az egyik fent is ragadt, amitől brutálisan be is pánikoltam. Ahogyan próbáltam kiszedni magamból, olyan mélyre nyomtam fel magamnak, hogy már nem is értem el (a fisting pedig a mai napig nem megy). Rohantam a fürdőbe, de többszöri beöntésre sem akart kibújni. Már azon agyaltam, hogy mit mondok a kórházban, miért és hogyan került fel a popsimba a labdák, de egy óra küszködés után a lenyugodás, és pihenés meghozta gyümölcsét, kijött szerencsére magától, úgyhogy a kórházat megúsztam.
Azóta semmit nem dugok fel magamnak, aminek a vége, vagy legalább egy madzag ne lógna ki belőlem.

A legegyszerűbb szexjátékok a zöldségek. Nem is drágák, és mondjuk hosszú távon ha nem is, de rövid távon nem csak egyszer használatosak :) A padlizsán jó, mert lehet bármilyen méretbe venni, és puha is. Az uborka hosszú, nem annyira merev, és van belőle olyan, ami rücskös is (kígyó meg a nem tudom milyen ubi). A cukkíni vastagabb, keményebb, de ennek is kellemes a formája. A hagyma kicsit csíp, illetve a faragott gyömbér is jó, az kicsit éget, kb 10-20 percig, és a forróság, amit nyújt igen klassz érzés :)

Csináltam gésa golyókat a nagy kindertojás belső műanyag dobozkáiból, illetve szilikonos vezetékből, ebből kettőt nyomtam fel magamba, de gyűjtögetem őket, 4-5-ig szeretnék eljutni:)
Járt már bennem a füstölőm dobozkája, amire óvszert húztam, zuhanycső, amit tovább nyomtam fel, mint a beöntőcsövecske, kb 50cm-nyi cső jutott fel, persze közben szépen csordogált belőle a langyosan meleg víz.
A 0.5L flakon alulról, de ez borzasztóan fájt! Kitérdekel?! :)
Van (vagyis volt) 3 féle Anál plugom, abból 2 még mindig meg van, de az egyik egy kemény szilikon, 8cm átmérővel, na azzal felsültem sajnos, attól megszabadultam, igaz kicsit megbántam.

Van prosztata maszírozóm, már kétszer sikerült vele kifacsarnom a prosztatám, és úgy csöpögött a sperma a farkamból, hogy hozzá sem nyúltam és fel sem állt (eszméletlen jó érzés), de ezt egy korábbi posztban szerintem már említettem.
Van egy óriás dildóm (Ride The Legend Anal Plug), ez a kedvenc játékom, ezt lehet lovagolni is. A vágyam, hogy egyszer tényleg plugként, az egészet magamba tudom tolni, de sajnos még itt sem tartok. Vannak alvós játékaim, az egyik egy sima nőknek való gésagolyó, a másik pedig egy kétlépcsős mini plug, ami ugyanúgy rezeg (vagy csörög) belül, mint egy gésagolyó. Ezeket néha lefekvés előtt felhelyezem, és csak reggel veszem ki. Tök jókat alszom velük :)

Nem akarok magamban maradandó kárt okozni, ami nem megy, nem igen erőltetem. Ritkán jutok magamhoz, így van időm regenerálódni, de annyira nem is szoktam magam kitágítani, hogy baj legyen belőle, és nem is FOGOM! Nem tagadom, vágyom rá, hogy megnézzem, mik a fizikai határaim, hogy két teljes kéz legyen bennem, vagy egy 2L-es kólás flakon, hogy elélvezzek az ún. "punchfisting"-től, de szerintem annyit nem ér a dolog. Amit viszont szeretnék kipróbálni, és reménykedem, hogy egyszer megadatik, hogy egyszerre ketten vannak bennem, és úgy dugnak :) De ez is csak vágyálom marad szerintem...

De mivel a női nem vonz érzelmileg!!, jó lenne egy olyan perverz nő (igen nő) mellett megöregedni, aki nem csak az eszem miatt, nem csak a farkam miatt, nem csak a pénzem miatt, hanem a fenekem miatt is szeretne  :pirul: 

9 hozzászólás |

Hozzászólások

miyu
#9 (2017-12-01 17:14:24) |
#mrneistat: 
Köszönöm a javítást, ezt rosszul tudtam... jó pap is holtig tanul. De már nem enged javítani :P
mrneistat
#8 (2017-12-01 07:30:24) |
#miyu: kiLYukadni, könyörgöm! Ha már annyit foglalkozol a saját LYukaddal, legalább ne írd le kétszer rosszul, egy hozzászólásban.
miyu
#7 (2017-12-01 05:11:58) |
#gaborneteskalandjai: 
Remélem, hogy nem ez az ideál, amit leírtam, de sokak megítélése szerint ez (példának). És pont erre is akartam kijukadni. Nem az tesz valakit férfivá, hogy milyen a szexuális beállítottsága (szerintem). Vannak nagyon férfias és gáláns melegek is, és vannak szánalmas és férfiatlan hetreo-k is. Erre akartam kijukadni :) Késő volt, most meg korán, biztos rosszul fogalmazok. De meggyőzni nem akarlak. Ha akarod folytassuk levélben. Nem vagyok érzékeny ilyen téren :)
nincs kép gaborneteskalandjai
#6 (2017-11-30 23:17:07) |
#miyu: mármint ilyen az ideál? Vagy mit akartál ezzel mondani? Hogy az itt felsoroltnál azért jobb vagy?
Elnézést biztos van neked is egy érzékeny érző ferfiszíved amit nem vettem figyelembe.
miyu
#5 (2017-11-30 23:12:13) |
#gaborneteskalandjai: 
Kinek mi az értékrendje... Sokak szerint az igazi férfi hazamegy, üvölt az asszonnyal, hogy "kaját", majd "sört" majd fingik és böfög, a rothadt büdös lábát meg félrészegen a dohányzóasztalon pihenteti miközben nézi a focsit a tévében.
Nem hinném, hogy a szexuális beállítottság, vagy az esetemben az aberrált vágyálmok határozzák meg a férfiúi mivoltot. :) A világ nem olyan, hogy fekete és fehér, sajnos szín is van benne ;)
miyu
#4 (2017-11-30 22:57:21) |
#esther:
Mint mondottam volt... rendben vagyok ;)
esther
#3 (2017-11-30 17:07:17) |
#barna72: 

Valóban az fog kelleni neki, de minimum egy kisebb mennyiségnyi felnőtt pelenka hamarosan.
nincs kép gaborneteskalandjai
#2 (2017-11-30 16:58:01) |
Egy igazi férfi 
barna72
#1 (2017-11-30 09:52:12) |
- Te tudod, hogy hívják a meleg férfiak közötti nászéjszakát?
- ???
- Első-segg-éj.   :D  :P  :D 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.