hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóSzexuális felvilágosítás 2017

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > sady67 > 11


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


sady67 blogja


Mert éppen ehhez van kedvem ;)
Néha ki kell adnunk magunkból, ami már szinte szétfeszít. Ugye, Uraim?  :D 

"Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogomban/fórumomban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető az Eropolisban betöltött státuszomhoz."
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Szexuális felvilágosítás 2017
#11 (2017-06-17 08:28:22)

Most bukkantam rá. Nekem tetszik, úgy gondoltam, megosztom Veletek. ;)

- Anya, én nem értem ezt a méhecskés felvilágosítást, meg ezt a gólyás hülyeséget, és az sem tiszta, hogy miért nem mehetek diszkóba!
- Na, ide figyelj, kisfiam te egész nap csak a számítógép előtt ülsz, megpróbálom elmagyarázni úgy, hogy te is megértsd:
Mint minden fiúnak neked is van egy pendrájvod, amivel nagyon jól el lehet szórakozni. Egyelőre tanácsolnám a single player módot, majd ha 18 éves leszel, akkor jöhet a multi player. Kerüld a fizetős szolgáltatásokat, nagyon jó demójuk, de soha nem lesznek a tieid.
A lányoknak van egy usb portjuk amibe pont bele illik a te pendrájvod. Vigyázz, csak biztonságos portot használj, mert a vírusok nagyon veszélyesek!
Ha meg véletlenül letöltesz valamit, akkor örökre csak azt a számítógépet használhatod és 9 hónap múlva lesz egy ipad minid. Vagyis nem egy sajátod, hanem egy közös, amit akkor is közösen fogtok használni, ha már nem is egy helyen laktok.
A lányokon vannak még további csatlakoztatási lehetőségek, de ezeket inkább haladóknak találták ki, és ezeket komoly tűzfalak védik. Elképzelhető, hogy első alkalommal szoftveresen lefagysz, de ez természetes.
Probléma lehet még a túl gyors letöltés is, de majd belejössz. Ne lepődj meg, de nem csak pendrájvok léteznek, van akinek nagyobb harddiszkje van, de olyan is akad akinek csak SD kártyája, esetleg mini SD kártyája, mint apádnak.
Vigyázz, a diszkóban nehogy bele tegyenek valamit az italodba, mert akkor jön a kék halál, megsérül a memóriád és akkor mindenképp újraindítást igényelsz.
És amíg újra indulsz, addig bármi megtörténhet, ne feledd rajtad is van néhány usb port! Ha esetleg önszántadból is használnád a portjaidat, akkor se aggódj, egyszerűen csak fordítva vagy bekötve.
No para, mi akkor is fogunk szeretni apáddal, ráadásul akkor profi módon fogod tudni kezelni a grafikai szoftvereket. Most pedig húzzál a szobádba és tanulás helyett ne a számítástechnikai oldalakat nézegesd! 

7 hozzászólás |

Hozzászólások

kim
#7 (2017-06-17 16:32:27) |
- Gyerekek, a következő órán szexuális felvilágosítás lesz.
Móricka jelentkezik:
- Tanító néni kérem, aki volt már nővel, az lemehet focizni? :o  :D  :D  :D 
hetfatyolbp
#6 (2017-06-17 12:45:39) |
Nem beszélni informatikai-számítógépes nyelv, mert úgy maradni, Gutenberg-galaxis :)
Jó az ötlet.


 
blackmoon01
#5 (2017-06-17 12:09:44) |
jópofa :)
egyvagyok
#4 (2017-06-17 10:44:46) |
Mi a helyzet a kompatibilitással? Ha nem egyezik meg a szoftver, bizony új driver kell, ami lehet nem is olcsó ;)
aareesz
#3 (2017-06-17 09:21:44) |
-Anyu! Mi az az orgazmus?
-Nem tudom kislányom. Kérdezd meg apádat!
 :D  :D  :D 
athene
#2 (2017-06-17 08:39:55) |
Nekem is egyből a mini SD ütött a legjobban. :D
Nagyon jó! 
egyvagyok
#1 (2017-06-17 08:33:10) |
Szuper, így szombat reggelre :)
"mini SD kártyája, mint apádnak." :D
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.