hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóSzép napot!

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 25


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Szép napot!
#25 (2017-07-27 13:51:43)

Ezt most nem én mondom. :) Bár mondhatom is, de nem ezért írtam le.
Nekem mondják (írják).

Egy másik levéltípus, amiből nagyon sok érkezik. Szép napot, kellemes napot, jó reggelt/estét, jó a fotód, tetszik a bemutatkozásod, jó csaj lehetsz, imádom olvasni az írásaid...ésatöbbi. De csak ennyi.
Nem trágár, nem közönséges, nincs vele semmi baj. Tök aranyos. Még mosolyt is csal az ember arcára. Először...
...de századszorra már felvetődik az ember lányában hogy ez mind oké és köszi meg minden, de *ennél esetleg több is menne*..?

Általában válaszolok az ilyen levelekre. Pláne hogy az illető már "jó ismerős", mert nem ez az első levele. Gyakorlatilag köszöngetünk egymásnak. Merthogy én is ennyit írok vissza. Köszi, neked is. :vigyor: 

Van akikkel ez már évek óta megy így. :napersze: 

Néha nem tudom megállni hogy ne akarjak a függöny mögé benézni. Affene a kíváncsi mindenit. :vigyor: Szóval válaszképpen írok neki, hogy esetleg ennél többet is tudnál magadról elmondani? ;) Találjátok ki, mi szokott lenni a válasz. Az a válasz, amitől eleinte amíg nem voltam ilyen kiképzett eropoliszos, még anno felállt a szőr a hátamon...most már immunis vagyok rá. "Mit akarsz tudni?" Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....vagy mégse vagyok immunis?! :o 

Na jó...erőt veszek magamon, ha már 2 év alatt túljutottunk a köszönésen, akkor haladjunk. :vigyor: 

De nem fogom ám 100x leírni, mert nem. Leírom most egyszer, igen részletesen, indoklással együtt (megelőzve a következő "De miért" nevezetű kérdést), aztán ezentúl csak egy linket kell küldenem válaszképpen.

Na szóval...mit is akarok tudni.

Először is, ha nincs kitöltve az adatlapod, akkor azt hogy milyen magas vagy és milyen testalkat. Van-e hajad, ha van akkor milyen színű. Milyen színű a szemed. *Nem érdekel mekkora a farkad!* 90% az esélye hogy átlagos (ettől átlag az átlag), és az épp megfelel. Szóval nem, nem a farkadat akarom elképzelni, hanem *téged*.

Ha nincs fotód, akkor a fotódra vagyok kíváncsi. De olyan fotódra, ahogy a randin is megjelennél. Olyan fotódra, amivel meg akarsz hódítani. Nem arra hogy hogyan ásol a kertedben, nem is arra hogyan vered ki a farkad csendes magányodban a vécén, és arra sem hogyan dugtál meg egy másik nőt a régi szép időkben (pláne nem egy másik férfit), hanem egy olyan arcképre, ahogy majd látni foglak ha találkozunk. Tényleg van olyan aki egy szál letolt gatyában akar meghódítani egy nőt?!

Ha ki van töltve az adatlapod és küldtél képet a jó reggelt mellé, és válaszoltam rá, akkor nyugodtan átugorhatod a fenti 2 bekezdést, mert az adatlapod elolvastam elejétől a végéig, elégedett vagyok vele, és tetszik a fotód. Gondolod hogy ettől már elégedetten hátradőlhetsz? :napersze: NEM. Ugyanis a korombeli férfiak úgy fele nagyjából tetszik és megfelelők a paraméterei, mégsem fekszem le mindegyikükkel. :vigyor: 

Merthogy most jön csak a neheze. A kérdések. Amin beregisztrálásom óta csak csodálkozom csodálkozom és csodálkozom, hogy mi bennük a nehézség. Én bármelyik kérdésemre szívesen válaszolnék. De ha valaki méltó rá, magamtól is mesélek. Nem értem, ez miért ekkora dolog.

*Szóval, Uraim, hogy mit is akarok tudni.* :)

Hogy mi van belül. Mi a tartalom.

Hogy csak a legfontosabbakat említsem.

_Mivel foglalkozol?_ Igen, ez fontos. Nagyon fontos, mert az ember az életének a harmadát ezzel tölti. Sokat elárul valakiről. És nincsenek jobb meg rosszabb foglalkozások. Ha azért nem mered megmondani mert szégyelled, akkor már vesztettél is, mert olyan férfit keresek, akinek az önértékelése rendben van. Aki vállalja magát, és képes magára büszke lenni. Akinek titkolnivalója van, annak okkal van. Mert nem büszke magára. Akkor valószínűleg nekem se jönne be.

_Hol élsz?_ Úgy értve, milyen körülmények között. Albérletben, saját házban, rokonnál, szülőnél, ésatöbbi. Egyedül vagy másokkal? Igen, ez nekem fontos. Nem azért mert kizáró ok lenne vagy ilyesmi (jó, a feleséggel-barátnővel élés azért kizáró ok), de mielőtt belemegyek egy személyes találkozásba, ezek tudatában szeretném. Ha titok, akkor nyilván oka van - az efféle titkos okok viszont tuti hogy később problémahegyek lennének.

_Miket szeretsz a szabadidődben csinálni?_ Csodálkozom hogy ezt meg kell indokolni. A szex nem hobby :) és nem lehet minden szabadidőben szexelni. Nagyon egyszerű ember az, aki eszik-iszik-alszik-dolgozik-szexel, és ezen kívül nem csinál semmit. Ez a Maslow-piramis alja, a biológiai szükségletek szintje. Ne már. Nem ösztönlényt vagy emberszabású állatot keresek hanem embert.

_Milyen elképzeléseid, elvárásaid vannak egy partnertől?_ Ha a legalapvetőbb szinten sincs ilyen, ha neked tök mindegy, akkor te csak üríteni akarsz. Na arra pont nem én vagyok az ideális megoldás.

_Vannak-e olyan szexuális elvárásaid, igényeid, vágyaid, amik általad erősen preferáltak, és nem hétköznapiak?_ Az imádod az orálszexet vagy a szép női fehérneműket (a nőn!), az hétköznapi (ha magadon, az már nem az). De ha biszex vagy, vagy imádod a swingert, az már nem hétköznapi. A nem hétköznapi preferenciákról azért jobb az elején tudni, mert egyrészt úgyis kiderül, másrészt honnan tudod hogy nekem épp nem az jön-e be ;) , harmadrészt ennek tudatában szeretnék belemenni vagy nem belemenni bármibe is.

Ezek a témakörök már egyrészt elég tágak ahhoz hogy elinduljon egy egyre érdekesebbé és nyíltabbá válható beszélgetés, másrészt mikor először találkozunk, már nem lesz az az érzésem hogy ez egy vadidegen, és én sem leszek számára vadidegen. Mert ha ez az érzésem hogy a másik idegen, akkor erőltetett a találkozás, és nem lesznek szexi gondolataim, nem beszélve arról, hogy *aki titkolódzik bármiben is, annak nem fogom kiadni a szexuális vágyaimat* sem.

Tudom hogy sokan a "személyes találkozásban hisznek". :/ De! Én viszont abban hiszek, hogy emberileg alapjaiban kedvelnem kell egy férfit ahhoz hogy annak a személyes találkozásnak egyáltalán legyen értelme. *Kommunikálni, kommunikálni és kommunikálni. A megismerkedésnek ez a lényege.*

Ha pedig a fentieket elolvasva az jut eszedbe, hogy ezek ugyan minek kellenek egy szexpartnerséghez, akkor olyan fényévekre vagyunk egymástól hogy tutibiztos hogy nem téged kereslek. :)

Persze ettől még szép napot! ;)

18 hozzászólás |

Hozzászólások

flirt12
#18 (2018-02-18 18:50:30) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_e549277/5b9608.jpg
#pandora: Igazad van. Bocs' :) 
pandora
#17 (2018-02-18 18:34:39) |
#flirt12: 
A hozzászólásod azért vettem ki, mert szerintem magánlevélnek szántad. Köszönöm a leveled, és privátban fogok válaszolni. :* 
excalibur
#15 (2017-11-09 03:10:46) |
Ajánlott irodalom kipipálva... :-)
nico777
#14 (2017-09-12 16:02:47) |
Szia
egyvagyok
#13 (2017-07-27 21:10:28) |
#pandora: 
A többiek meg értenek belőle ;)
pandora
#12 (2017-07-27 21:09:37) |
#szuperdavid: 
Megsúgom, ők soha nem is fogják olvasni a posztomat. :) Olvasni sem tudnak. :D :vigyor: 
Nem is nekik szól... ;)
szuperdavid
#11 (2017-07-27 18:39:31) |
#pandora: Szerintem ők még nem olvasták a posztodat.

A férfiak pedig tényleg a marsról jöttek, a nők meg a vénuszról. És ha van itt olyan, aki még nem olvasta a hasonló című könyvet, mindenképp tegye meg, rengeteget lehet belőle tanulni a férfiakról és a nőkről :)
nincs kép szende96
#10 (2017-07-27 18:07:17) |
Most nézem házirend megsértése miatt tiltott tag lett :D :D :D 
nincs kép szende96
#9 (2017-07-27 18:04:33) |
#pandora: Kettes sorszámú levelet én is kaptam ma újra :D Jól nevelt vagyok tömören válaszoltam :
Szia 
NEMMMMMMMMMMMMMMM 
Privire hívott na mondom magamba ezen a levélen mit nem értett .Kis kíváncsi vagyok ;) meg kérdezem már .
Szia 
-Szia 
Olvastad a levelem 
-Igen olvastam és válaszoltam is amit ha jól láttam te is elolvastál .Mint írtam nem érdekel a Kammaszatolásod még pénzért sem .

Le lépet köszönés nélkül ....szívem majd megszakadt :D :D 
Írtam neki levelet : Szia illik elköszönni 
egyvagyok
#8 (2017-07-27 17:26:00) |
#pandora: 
Sokan a nagy számok törvényét alkalmazzák :/ úgy gondolják, hogy sok kiküldött levélre, egynél több pozitiv válasz érkezhet. A személyreszoló, tartalmas levél pedig kifizetődöbb.
pandora
#7 (2017-07-27 17:14:07) |
#egyvagyok: 
Van amikor többet is. De mit ér a mennyiség minőség nélkül?! Kb. semmit. :(
egyvagyok
#6 (2017-07-27 17:11:39) |
#pandora: 
Ha jól számolom, ez hat levél így hirtelen :) akkor tényleg megkapod azt a bizonyos 20 levelet naponta ;)
egyvagyok
#5 (2017-07-27 17:06:09) |
#pandora: 
Mondom én, hogy a Marsról jöttek :D
pandora
#4 (2017-07-27 17:00:09) |
#szuperdavid: 
Hogy mennyire hatásos a posztom, egy kis szemelvényezés a postaládámból:

1. xy vagyok bejössz ha én is akkor emailon elérsz: xxxxxx
2. Szia,lenne kedved netán megnézni webkamba,akár anyagiért is?
3. Szia:) van kedved hozzám? azt hiszem ugyan arra vágyunk... puszi 
4. szia draga én pont osan igy gondolom es igy is erzem !!!!! de bisztos sokan irtak mondtak mar eszt ........szivesen beszélgetnék veled privibe....

Oké, volt 2 egész normális is. :) Róluk majd később fog kiderülni hogy 3 fülük van és a Marsról jöttek... :napersze: :D 

Ha ez így megy, kilövöm magam a Holdra! :D :vigyor: :napersze: 


egyvagyok
#3 (2017-07-27 16:49:43) |
"Ha olyan partnert akarsz találni aki neked megfelel, akkor nem szabad azon gondolkodnod hogy vajon őhozzá hogyan lehet bejutni, hanem tedd ahogy te helyesnek, jónak gondolod."

Pontosan. Nem másoknak kell megfelelnünk, hanem mindig magunkat adnunk. Mert az idővel nem változik.
Vagyis nem felelhetünk meg mindenkinek. Elég ha az az egy elfogad olyannak, amilyen vagy.
pandora
#2 (2017-07-27 14:19:07) |
:) Tőled elfogadom a stilisztikai oktatást, mert magad is odafigyelsz az ilyesmire. :) Amúgy igazad van, tényleg nincs ilyen.
//UPDATE: javítottam :)

Hogy tartalmilag is válaszoljak, amikor te így indítottál egy nőnél és azt kaptad rá vissza hogy "köszi"... ebből ne azt vond le tanulságképpen hogy valamit nem jól csináltál. Azt vond le tanulságképpen, hogy nem a megfelelő embernek küldted azt a levelet.

Ha olyan partnert akarsz találni aki neked megfelel, akkor nem szabad azon gondolkodnod hogy vajon őhozzá hogyan lehet bejutni, hanem tedd ahogy te helyesnek, jónak gondolod. Ha nem jön be, akkor nem is lett volna abból túl sok jó dolog mert nem illetek össze.

A napokban kaptam egy levélben egy gondolatsort, amin sokat gondolkodtam. Az illető azt írta, nekem van egy csomó kulcsom, rengeteg...és nagyon sok zárat ki tudok nyitni. De az ő zárja egyedi, és miért nem igyekszem egyedi kulcsot csinálni hozzá. Háááát...arra jutottam, hogy ez nem az én dolgom. Ha valakihez nincs kulcsom, akkor nem illünk össze. :( Majdcsak lesz olyan zár amihez jó az a rengeteg kulcsom. :vigyor: 

Optimista vagy, hogy sok *ilyen* levelem lesz a napokban. Ó, a Próféta szóljon belőled! :vigyor: 
Sajnos a tapasztalat az, hogy a férfiak baromira utálnak olvasni. Érteni pedig... :napersze: 

szuperdavid
#1 (2017-07-27 14:01:08) |
Na, aki eddig gondolkodott, hogy hogyan közelítsen meg, annak most itt egy konkrét tutorial: csak követni kell a leírtakat. Kíváncsi vagyok hány leveled lesz a napokban :D

Mondanám, hogy mindenkinek így kellene indítania, minden nőnél, de ez sajnos nem igaz. Kaptam már ilyen részletes levelemre, aminek a végén voltak kérdéseim (és nem a "szeretsz szopni?" kategóriából), olyan választ, hogy: Ok, köszi. Pedig ő keresett meg engem, nem én őt.

Egy technikai dolog, és csak azért teszem szóvá, mert tudom, hogy odafigyelsz erre (is): nincs olyan, hogy "de én viszont". Vagy "de én", vagy "én viszont". Senkinek nem tennék szóvá ilyet, de neked tudom, hogy érdemes :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.