hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóNovella

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 20


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Novella
#20 (2017-06-30 17:42:01)

Egy erotikus novella, amit nő írt. :) 
................

Már több hónapja dolgoztunk ugyanazon a helyen. Szép belvárosi klub volt, teljesen szokványos, a tér kellős közepén egy pár méteres színpad, derékmagasságban hogy a lényeg jól látható legyen, mögötte tükör. A kötelező rúd két példányban.
Az éjszakák egyformán teltek, éjfél körül beértünk Gigivel, kényelmesen megittuk a kávénkat, amikor szólt a főnök hogy "jó" a társaság, nyomtunk egy műsort.
A társaságból nem sokat láttunk, mi mindig csakis egymással foglalkoztunk. Minden éjjel nyaltuk-faltuk egymást, így -ahogyan a régi házasok- már nem sok meglepetést okoztunk egymásnak. Legfeljebb a zene és a jelmezek változtak.


A főnök szerint nagyon jó vendégek voltak, távol-keletiek, üzletemberek, bejöttek kiereszteni a gőzt, és persze a pénztárcájuk tartalmát. Mutassuk meg nekik.
Körbeülték a színpad előtti nagy asztalt, lehettek vagy heten-nyolcan, fiataltól az idősig. Kitaláltam, hogy kezdjünk közöttük, ne a színpadon. Mindet megsimogatjuk, aztán mégiscsak egymást fogjuk elkapni egy fordulóra. Legalábbis ez volt a forgatókönyv.

Félhomály volt. Halk zene mellett közelítettünk feléjük, majd a hosszú asztal két végén lévő pasik ölébe ültünk. A mai menü a kemény csajos volt: fekete bőrrucit viseltünk, nyakörvet, hosszú fekete kesztyűt, lakkcsizmát, kalapot. A kalap alól rakoncátlanul omlott alá hosszú szőke hajunk. Egy kis csípőtekergetés után az én oldalamon ülő középkorú úriember ölében elégedetten tapasztaltam, hogy az alaphang megvan, az érdeklődés kemény. Jeleztem Giginek hogy ideje egymásra találnunk.
Felmásztunk négykézláb az asztalukra és elindultunk egymás felé. Középen összeértünk, és előbb finoman kerestük egymás ajkát, hogy azután a megtaláláskor egy forró csókkal jutalmazzuk egymást, magunkat, és persze a közönséget.
Magamhoz húztam Gigi fejét, és halkan a fülébe súgtam:
- Vigyük fel az egyiküket a színpadra! - tudtam hogy barátnőmnek nem fog tetszeni a dolog, nem szerette a meglepetéseket, márpedig ha egy ismeretlen férfit felviszel egy sztriptízbár színpadára két leszbi csaj közé, az bizony tartogat meglepetéseket.
- De te választasz - suttogta beletörődőn - és te is fogsz vele foglalkozni.

- Persze! - ígértem. Izgatott lettem. Végre történik valami. Vele ellentétben én egyenesen imádtam bevonni a közönséget a műsorba. Élveztem hogy ki hogyan reagál, kit mennyire tudok a hatalmamban tartani, és persze élveztem a night clubok legfőbb szabályát: én bármit tehetek a vendéggel, de ő nem nyúlhat hozzám. Kellemes borzongás futott át rajtam, úgy éreztem elememben vagyok egy kis játékra. 

Gigi hátrahajolt az asztalon, megnyaltam a mellbimbóját, ami közben előkerült, erre egész melle megkeményedett, szája résnyire szétnyílt, szempillái megrebbentek. Ledobtam a kalapot. Ekkor a mindent beterítő hajam alatt óvatosan körül tudtam nézni. A körben ülő férfiak tekintete mohó volt, kellően felkorbácsoltuk a várakozást.
Gigit az asztalon hagytam, simogatta magát. Mindegyikükhöz odamentem, némelyiknek háttal ültem az ölébe és lehajoltam, némelyiknek szemből, hogy a mellem súrolja az övét.

Mindegyik kényelmesen elhelyezkedett, enyhén széttett lábakkal hátradőlt a fotelban hogy minél több felületet adhasson át az örömöknek - nekem meg nagyszerű betekintést arra nézve hogy kinek mennyire szűk a nadrágja. Hát bizony mindegyiküknek elfogyott benne a szabad hely. Kivéve egyet. Az egyikük, egy viszonylag alacsony, vékony, harminc-páréves fickó, szemüvegben, gondosan vasalt ingben, igyekezett fegyelmezett arcot vágni, és zakóját zavartan az ölében tartotta - no persze, nyilván takargatni akarta a benne zajló fejleményeket. Ó...milyen édes. Szégyelli és akarja. Ez a típus a kedvencem. A kiválasztás ezzel meg is volt.

Megmutattam neki a melltartóm patentjait, jelezve hogy kinyithatja. Előn nyíló bőrmelltartót viseltem, minden patent nyitásakor többet kapott a melleimből, amik szép lassan kiszabadultak a lakkbőr fogságából, hogy az arca előtt kínálják magukat. De ez nem volt elég, Gigi közben mögé lopódzott, és a vállától a melle felé kezdte simogatni, miközben én átlendítettem a lábam az övén, hogy szemből lassan - nagyon lassan - ráereszkedjek a combjára. Az ölében morzsolgatott zakót finoman kivettem a kezéből, és átadtam a barátjának. Ő kényszeredetten elvette, szemében láttam a reménykedést: ...de azért ugye engem is? Közben Gigi kis kedvencemről levette a szemüveget, én pedig helyet foglaltam az ölében. Egy váratlan pillanatban teljesen hátrahajoltam, hogy közelről is megcsodálhasson a medencémtől felfelé végig. Gigi két ujja hegyével végigsimította a melleim, kissé elidőzve a mellbimbók körül, majd lassan lefelé haladva. Ekkor felemelkedtem, hogy ő is odaférjen kedvencünk ölébe, és így csókolóztunk egyet, közben hol a férfi combján, hol a mellkasán, hol a haja között matatva. 

Ahogy felálltunk az öléből, egyértelműen tudtára adtuk hogy még nem végeztünk. Felcsaltuk a színpadra. Barátai nagy tetszéssel fogadták a dolgot, de azért az látszott hogy szívesen helyet cserélnének vele.
Odafent tovább kényeztettük. A pincér már látta mire készülök, így felküldetett egy széket a színpadra. Leültettük, és felváltva kellett minket vetkőztetnie, csak egy pálcával rámutattunk a leveendő ruhadarabra. Gigin még volt bugyi, amikor a széken ülő barátunk előtt gyertya pozícióba tolta fel magát, a lábai éppen a férfi két lába között emelkedtek ki, a csípője a combjai felett. Széttártam a lábait, miközben a belső combján haladtam felfelé, egészen a bugyiig. A két lába spárgában teljesen széttárva zavarban lévő nézőnk lábain nyugodott, az ígéretet pedig éppen az ágyéka előtt egy apró bugyi fedte - amit előbb lassan félretoltam a nyelvemmel, aztán mégis úgy döntöttem, letépem hogy hamarabb hozzáférhessek az alatta lévő csupaszra borotvált puncihoz.
Mindezt persze úgy, hogy jól lehessen látni közelről minden rezdülést.

Az életképnek hirtelen vetettünk véget, Gigi felpattant, és határozottan elkezdtük vetkőztetni áldozatunkat. Már kellően el volt bűvölve, ellenállásnak nyoma sem volt. A színpadon több volt a fény, így meg tudtam nézni. Szép szemei voltak, keleti létére. Valami üzleti zseni lehetett, mert még ebben a nézetben is az volt a benyomásom hogy nagyon okos és próbálja a lelki egyensúlyát visszanyerni. 
Rendben, akkor támadás.

Már alsónadrágig jutottunk, a barátok biztatták, a hangulat forrósodott. Gigi ilyenkor szokott véget vetni a dolgoknak és visszavezetni a hímneműeket a helyükre hogy aztán tobzódjunk a csak lányok közti örömökben. Most is ezt akarta tenni, de nekem nem akaródzott elengedni. Volt benne valami, valami rettentően szexi, ellenállhatatlanul vonzó. Minden porcikám kívánta, már nem csak játszottam. Gigi legnagyobb megrökönyödésére tenyerem finoman a férfi alsónadrágjához érintettem, aztán felemelve a kezem, ujjaim begyével mintegy véletlenül, végigsimítottam a középen húzódó kemény vonulatot, ami keleti ember létére szokatlanul nagy volt, az alsónadrág teteje elállt ahogy helyet követelt magának.

Emberünket a színpad hátulján lévő tükörhöz tereltem, háttal nekitámaszkodott. Éreztem a tekintetét, éreztem hogy érzelmileg fel van kavarva, hogy nem csak ennyit jelent neki az egész. 
Nem vettem le az alsónadrágot, csak belenyúltam és kibújtattam a szárán, miközben hozzásimultam. Éreztem benne a lüktető vágyat, azt is éreztem, hogy erősen küzd ellene, de a józanság reménytelenül alulmarad a küzdelemben, és bármennyire okos vagy higgadt az üzletben, elporlik a máz, itt nincs logika, nincs fegyelem, a hatalmat a fejétől átveszi egy sokkal zabolátlanabb testrésze. Szemlátomást nem volt ehhez hozzászokva, nehezen adta meg magát. Szaporán vette a levegőt, szinte remegett.

A pincérek kiálltak a pult végébe hogy jól lássanak, érezték hogy most valami más, valami valóban izgalmas történik, izzott a levegő. Utólag tudtam meg hogy kitették a zártkörű rendezvény táblát. :)
Zakatolt a fejemben a figyelmeztetés: nem szabad, amit teszek az nem helyes. Átléptem valamit ahonnan nehéz visszafordulni. Őrülten kívántam vele egy fergeteges szexet, és nála is már legyőzte a józan észt a vágy. Most megerőszakolok egy férfit? Minden védekezés nélkül? Mindkettőnknek remegett a lábunk, kalapált a vér a szívünkben, elakadt a lélegzetünk. Feltettem az egyik lábam a vállára. A farka éppen jó magasságban ágaskodott, éppen vágyón remegő csiklóm közelében érintett meg, már éreztem az orgazmus előjeleit. Eltávolodott a tér és idő, csak arra tudtam gondolni hogy belém hatoljon, erősen, mélyen, erőszakosan. Vegyen a birtokába, uralkodjon, tobzódjon bennem. Még még még. Egy pillanatig így álltunk, nem létezett más csak ő meg én, és a behatolás előtti pillanatok első felfedező izgalma. A farka célra tartva, a lábam a vállán, szorosan tartotta a derekam. Mindketten tudtuk hogy nem helyes, mégis, akkor és ott eszeveszetten meg akartuk tenni. 

De nem tettük.

Gigi közénk állt. A szó szoros értelmében. Mint szendvicsben a szalámi úgy furakodott közém és a végzetem közé. Beletúrt a hajamba, és a fülcimpám harapdálása közben pár szóban kifejtette nem túl jó véleményét a megtörténni készülő dologról. Persze hogy igaza volt. Felöltöztettük és visszakísértük lovagunkat, és végigcsináltuk a műsort ahogy máskor. Kivéve hogy az orgazmusom aznap fergeteges és igazi volt. 
Csak akkor jöttünk ki az öltözőből, amikor a társaság hazament. A klubból pedig csak reggel, mert megbabonázott lovagom még órákig várakozott.

Aztán feladta. Gondolom hazautazott abba az országba ahová valósi, többet nem láttam.
Még évek múlva is fellángol bennem a vágy ha eszembe jut. Talán benne is a Föld túlsó felén, ha eszébe jutok.

36 hozzászólás |

Hozzászólások

csizmaskandur
#36 (2017-10-02 20:01:35) |
#pandora: Hát ha ez sokkoló vagy felháborító, akkor, aki így véli, olvassa a Micimackót! :D
Akire meg csak a képi megjelenítés hat, az csak fényezze nyugodtan a bohócot a monitor előtt :D
Nekem ez az írás nemcsak azért tetszett, mert hitelesnek tűnik, hanem azért is, mert működésbe hozta  a fantáziámat, ami feltöltötte a belső mozivásznamat.
 :pirul: 
pandora
#35 (2017-07-01 21:23:02) |
#esther: 
Mondjuk nem értem, ha valakinek sokkoló vagy felháborító, akkor mi a fenének olvas ilyen műfajt?!
Azt még megértem ha stilisztikáról, vagy dramaturgiáról vitázunk (sőt, szeretem is, még akkor is ha én vagyok az "áldozat"), no de felháborító??? :D Az olyan olvasson Bibliát.  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 

Nekem is vannak ennél sokkal felháborítóbbak is. ;) Ide tuti nem merném feltenni. ;) 
egyvagyok
#34 (2017-07-01 10:28:25) |
#esther: 
Pedig jók ezek az írások, beinditják a fantáziát. De aki eleve úgy kezdi el olvasni, hogy a hibát keresi benne, az nem fogja élvezni.;)
esther
#33 (2017-07-01 10:23:34) |
#egyvagyok: 
Nem biztos..lehet inkább sokkoló, vagy mondjuk felháborító, és ezek csak a szolíd jelzők némely ember számára.  :) 
egyvagyok
#32 (2017-07-01 10:12:25) |
#esther: 
Tudod, az irigy, aki az ilyenből kimarad :)
esther
#31 (2017-07-01 09:51:13) |
#pandora:
3 
Már többször szerettem volna, akár itt is...de tudod, mindig vannak savazók, akik a kákán is csomót keresnek,és ez egészen biztosan rosszul esne, ha mondjuk az én valós, kiszínezetlen, maradandó élményeimet ( azért is írtam meg ezeket, hogy megjelenjenek a képek a fejemben, majd ha később olvasom-mondjuk ínséges időkben, mamóka koromban :vigyor:  ) leszólnák, rosszindulattal, meg stilisztikával, stb kötekedve.
Még egy darabig tartogatom.  ;) 
( majd privátban átküldök egyet, kettőt)
aareesz
#30 (2017-07-01 09:35:21) |
#blackmoon01: 
"A lónak négy lába van, mégis megbotlik." :D 
egyvagyok
#29 (2017-06-30 21:22:45) |
#blackmoon01: 
Na szépen vagyunk. Így viselkedsz a barátaiddal?
blackmoon01
#28 (2017-06-30 21:20:54) |
#egyvagyok: 

Nem, már korábban is akartam írni.
egyvagyok
#27 (2017-06-30 21:16:50) |
#blackmoon01: 
( oh sajnálom :) magadra vetted? )
blackmoon01
#26 (2017-06-30 21:15:21) |
#egyvagyok: 

(Te, nem kímélnél meg a tenyérbe(mászó be-)köpéseidtől...?)
:)

egyvagyok
#25 (2017-06-30 21:13:25) |
Van, akinek csak a tenyérbeköpés marad :D
blackmoon01
#24 (2017-06-30 21:08:44) |
#pandora: 

A kemény ló attól keményedik, ha jó abrakot kap és a lovas ügyesen bánik a sarkantyúval meg a vesszővel, meg csutakolja, gondozza, szeretgeti. ;-)
Addig tiszteli a lovasát, ha rosszul bánnak vele, akkor abból gerinctörés lesz.

Persze ez szar analógia, de pinanyalatnyilag :-D megteszi :-P
pandora
#23 (2017-06-30 21:00:55) |
#blackmoon01: 
Hát azért a vége sem elhanyagolható...főleg ha egy jó kemény lóról van szó... :napersze:  ;) 
blackmoon01
#22 (2017-06-30 20:59:32) |
#pandora: 

A tánc közben jó, nem a végén ;-)
egyvagyok
#21 (2017-06-30 20:58:55) |
#pandora: 
A marokban :D
pandora
#20 (2017-06-30 20:56:23) |
#blackmoon01: 
Na igen...de milyen ló az, ahol a lovaglásnak akkor van vége amikor a ló azt mondja?!
És hol az élvezet? ;)
egyvagyok
#19 (2017-06-30 20:49:27) |
#pandora: 
A nagyotmondó "úriember" ismét jóllakott, hisz a blogjában már nem lehet véleményt mondani.
blackmoon01
#18 (2017-06-30 20:40:53) |
#pandora: 

Ne a szavakon lovagolj, inkább keress egy.... pasit, akit lóvá tudsz tenni :-D
egyvagyok
#17 (2017-06-30 20:38:16) |
#blackmoon01: 
Azt már leírtam, olvass vissza!
De térjünk vissza rád. Bár tudod mit? Ne is foglalkozzunk azzal, hogy ki bújik meg a név mögött. Hisz kit érdekel?
pandora
#16 (2017-06-30 20:37:04) |
#blackmoon01: 
A létem mégis hogy a búbánatba lehet férfikritizálás..? :O :O
blackmoon01
#15 (2017-06-30 20:32:48) |
#egyvagyok: 

Oké, legalább a Sancho-t nem vitatod :-P
egyvagyok
#14 (2017-06-30 20:29:25) |
#blackmoon01: 
Na ez az, ami soha nem fog kiderülni :) vagy már ki is derült ;)
Ja, nem vagyok a barátod :P
blackmoon01
#13 (2017-06-30 20:26:17) |
#egyvagyok: 

Körülbelül.

Egyelőre az előbbi látszik valószínűnek :D
egyvagyok
#12 (2017-06-30 20:25:06) |
#blackmoon01: 
Akár lehetsz vadakat terelő juhász, de a wc-s néni a plázában is ;)
Így érted?
blackmoon01
#11 (2017-06-30 20:22:39) |
#egyvagyok: 

A végén bármi kiderülhet, Sancho barátom.
Így izgalmas! ;-)
egyvagyok
#10 (2017-06-30 20:20:10) |
#blackmoon01: 
Ne már! A végén kiderül, hogy puncija van a vőlegénynek? :D
blackmoon01
#9 (2017-06-30 20:16:05) |
#pandora: 

Az egész itteni léted egy nagy férfikritizálás, nem a beidézett novella.

Szerintem itt folytassuk, amíg bírjuk, mert a másik már megen offolás...
pandora
#8 (2017-06-30 20:06:33) |
#blackmoon01: 
Mondjuk nem tudom, a beidézett novellában hol van a férfikritizálás...a te reflexeiddel van egy kis probléma... ;) 
blackmoon01
#7 (2017-06-30 19:56:45) |
#pandora: 

Teaztán tudsz, teaztán el! :D

Megpróbálok úgy nézni rád, hogy szórakoztatsz :-D

Ha meg jókat írsz, azt továbbra is elismerem. Ez elég sokszor előfordul, amint kiesik a fejedből a reflexszerű férfikritizálás.

Na? Deal or no deal? :)

pandora
#6 (2017-06-30 19:53:30) |
#blackmoon01: 
Ha abban is ekkorákat tévedsz, és ha abban is torzítja a látásod a szemellenző, akkor ne. :napersze: 
Ha nem én tettem volna fel, tök mást írtál volna. :D
Én viszont mindenkivel tudok objektív lenni, mert el tudom vonatkoztatni a tartalmat a személy(eskedés)től.
blackmoon01
#5 (2017-06-30 19:50:23) |
#pandurka: 

Ez mind igaz, de ez univerzális szemmel nézve is túlkimunkált, túlprecízen kipolírozott, pont az, amivel a bajunk volt a szuperdávid sztorijával.
Ezért nem értem, hogy miért gondolod, hogy ez forradalmian más.

Azon túl, hogy alapvetően a két nemet úgy en bloc boxringbe állítod állandóan. (A "férfiak mint szükséges rossz", de ezt már kiveséztük).
Szerintem ezért harcolsz ellenem is, én vagyok a "férfi, aki miatt a nő nem tud (kellően) érvényesülni" (faszság) - szerintem, ha nem jelezné ki a rendszer, hogy milyen nemű vagyok, egészen más lenne a beszélgetés) :-P
(Tudom, erre mit fogsz írni, leírjam?)
pandora
#4 (2017-06-30 19:39:20) |
#blackmoon01: 
Nem vártam mást. Erotika terén egy férfi és egy nő ízlése nagyon különbözik. A férfiaknak szánt pornófilmek sem feltétlenül tetszenek nőknek, mert nincs kidolgozva a női oldala, a nők pusztán gumibaba szintjén jelennek meg (a vágyaik a semmiből jönnek és a semmibe vesznek, puszta cél a férfi kielégítése amire mindig készek), ezért mesterkéltnek érezzük.

pandora
#3 (2017-06-30 19:36:06) |
#esther: 
Ha meg akarod osztani egyszer, szívesen felteszem oda ahonnan ez jött. ;)
blackmoon01
#2 (2017-06-30 19:19:45) |
Hát nem azért, de ez még geil-ebb, mint a szuperdávidé.
Ha nem gond, nem részletezem.
Remélem, hogy nem te írtad pandurka, nehogy ezt is rám fogd, hogy direkt rugdosok beléd :-P
Remélem, hogy nem te írtad, ne kelljen még egy csalódást írni a számládra :-P

esther
#1 (2017-06-30 18:09:32) |
Láttam a csajokat magam előtt..a bárt..a szemüveges pasit...Klassz írás! :)
 
Én valós sztorikat írtam meg, amiket megéltem és egy kevert sztorim van,amit tovább képzeltem, de a fele annak is valós. Majd egyszer talán megosztom...vagy nem. :vigyor: 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.