Miből lesz a cserebogár?

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 2

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Miből lesz a cserebogár?
#2 2015-05-14 01:49:40
Pár hónapja voltam tagja ennek az érdekes katyvasznak, és még tapasztalatlanul felvettem minden olyan privit, ahol volt fotó, és az nem egy farok volt. Így kezdtünk beszélgetni.

Érdekes fickó volt, nem felületes, nagyon értelmes, gyorsan gépelt, néhány elütéstől eltekintve semmi helyesírási hiba. Imponált hogy figyel rám, hogy van a dolgokról véleménye, és azt akkor is kimondja ha nem egyezik az enyémmel. Egyáltalán nem akart azonnal ágyba bújni, inkább fesztelenül próbált ismerkedni, különösebb célok nélkül, mintegy megfigyelve a világot. Minden érdekelte, és minden témában otthonosan mozgott, de nem kritikátlanul hanem egy kiforrott világképpel. Ezek a tulajdonságok - pláne egyben - elindítják a bogarat, milyen lehet vele... ;) Látni akartam kamerán, egyoldalúan, olyan önző vagyok de azért én mindent akarok módon... :D Lovagiasan belement a játékba. Sötét volt a szobában, rossz volt a kamera, alig kivehetően egy elég gyerekes sziluettet láttam, zavarban, világító szemekkel - mint a tévében az éjjellátó kamerákkal...kicsit zombis kivitelben. :)

Hááát...nem győzött meg, és mivel ütötte a vasat hogy találkozzunk és nézzünk egymás szemébe, halogatni kezdtem. 
Attól is féltem, hogy nem tetszik nekem...és hát féltettem az önbizalmam attól is hogy én nem tetszem neki. Erre minden okom megvolt, mert tőlem jóval fiatalabb volt. Az ember ösztönösen a korosztályát látja a legjobbnak. Kezdtem beletörődni, hogy szellemi varázsa ellenére mi nem fogunk találkozni.

De volt pár olyan beszélgetésünk, ami nyomot hagyott bennem. Felvettem az érdekel listámra, és elnéztem, amint kilép-belép...privire hív, vagy levelet ír...néha a kezem remegett az egéren, szívesen felvettem volna...de nem tettem. Aztán abbamaradtak a kísérletek. Nem esett jól neki, és erre minden oka megvolt. Hónapokig szem elől tévesztettük egymást. Aztán egyszercsak ismét feltűnt az életemben. Akkor úgy gondoltam, jöjjön aminek jönnie kell, és szinte azonnal találkoztam vele.

Arra készültem, egy fiatal nyakigláb srácot fogok látni pár szál pehellyel az állán :D ...tét nélkül mentem a találkozóra, egy jó beszélgetés reményében. Mégcsak ki sem öltöztem különösebben. Soha nem felejtem el, ahogy kiléptem a metró kijáratán, és megláttam...

Egy magas, izmos, dögös pasi állt velem szemben, szexis arccal, gyomromig hatoló szemekkel, finom de erős kézzel, férfias mozdulatokkal. Fekete farmernadrágban, feszes hosszú ujjú pólóban, félhosszú bőrkabátban, (számomra) tökéletes alakkal. Én meg csak álltam, lepergett előttem az ismeretségünk, és nem tudtam másra gondolni, minthogy ezt elbaltáztam. :( Beszélgettünk is. Pont olyan volt, mint a cseten, csak még sokkal okosabb és határozottabb. Kezdtem lassan egyszerre érezni magam esetlen tininek és túlkoros óvodásnak. :( 
Talán egy vagy két órát beszélgettünk...nem is tudom, mert mint egy kábítószer, megtöltötte minden érzékszervem. Szexi combja volt. :)

Persze már semmi nem volt olyan. Már megbántottam, már csalódott, már olyan lapokat játszottam ki amiket nem lehet visszavonni. Kíváncsi volt már csak hogy ki van a billentyűzet mögött, nem több. Ahogy én régen. Amikor még azt hittem, semminek sincs tétje, az ember bármit mondhat, bármit megtehet. :)

Nem biztos hogy értette, hogy igen, én elmegyek a bot végéig, lejátszom a játékot mert úgy az igazi, és hogy nekem kell egy kis stressz is. :) Vagy értette...ki tudja.
Beszélgettünk és elköszöntünk. Pont úgy, amiért nem akartam vele találkozni. De azt hiszem, egy önbeteljesítő jóslatba sikerült úgy beleélni magam, hogy végül beteljesüljön. C'est la vie. Majd mással, máskor, máshol...ez Eropolisz. :) Itt aztán mindenki pótolható ugyebár. Töröltem mindenkit aki 40 év alatti. Biztos ami biztos.

Hónapokkal később Münchenen át utaztam észak-Németországba, és a repülőtéren amíg vártam a másik gépre, beléptem a dohányzóba. Nagy terem, tele asztalokkal-székekkel, pulttal. Késő este volt, csak egy srác álldogállt benn. A megszólalásig hasonlított rá. Mintha áram ütött volna belém, míg tudatosult hogy nem ő az. A fickó érdeklődőn nézett rám, szemlátomást tetszett neki hogy tetszik nekem. Iszonyat zavarban voltam, igyekeztem kerülni a tekintetét és összeszedni a hűvösebbik felem. Elindult felém, én meg kihátráltam, és szinte elfutottam. 

Rájöttem, hogy hiányzik. Meg is írtam neki. Visszatettem a listámba, és még sokáig néztem ahogy kilép-belép...és már nem hív, nem ír... mintegy mementóként, hogy soha nem mindegy hogy viselkedünk...és hogy nem minden az aminek elsőre látszik. :) 

19 hozzászólás |

Hozzászólások

nimble#2#19 2015-06-09 19:06:46
#pandora: Háááát részben sajnálom, hogy nem férkőzöl hozzá. Ugyanakkor vagy jó tollforgató vagy, vagy tényleg egy megkapó férfi és mint ilyen be is indította a fantáziámat :).
pandora#2#18 2015-06-08 21:36:23
#nimble: 
Akiről a blog előzetese szól. :)
De őt soha nem fogom kinyitni... ;) Ahhoz túlságosan csukva van. :D
nimble#2#17 2015-06-08 21:30:26
Vajon ki lehet Pandora hímnemű szelencéje  ;) ?
pandora#2#16 2015-05-20 20:37:39
#onceagain: 

Ez végszónak is tökéletes :)

Jó utat! ;)
onceagain#2#15 2015-05-19 19:19:35
#pandora: 
Talán mert rossz irányból fúj a szél....vagy mert elkönyveltél egy irónikus,gúnyolódó,szarkasztikus fickónak,így esélyem sincs hogy bármit is komolyan vegyél amit leírok:)
De biztosíthatlak irónia nélkül...komolyan ritka ki beismeri hibáját és megosztja másokkal is ezt a lelkében dúló folyamatot.
Az elmúlt hetekben-hónapokban jó pár fórumon,blogon konfrontálódtunk és ritkán egyezett a véleményünk,de én kifejezetten élveztem ezeket a kis vitákat...de most sajnos nélkülöznöd kell a hozzászólásaimat egy időre:)Legyen most ez az utolsó! 
esther#2#14 2015-05-19 10:22:29
Elküldted neki a linket, hogy visszacsináld! Ügyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor: 
czjohnny#2#13 2015-05-18 22:44:44
#onceagain: 
Nem rólam szól. Én nem hagynám ott. Csak a viselkedésmintában véltem felfedezni apró hasonlóságokat. :)
pandora#2#12 2015-05-18 20:33:47
#onceagain: 

Akkor miért érzem az irónia illatát a sorok között..? :D ;)
pandora#2#11 2015-05-18 20:32:23
#czjohnny: 

Hát igen. Még mindig sokkal jobb ezt gondolni, mert ez olyasmi ami tőlem független dolog. Sokkal nehezebb azt gondolni, hogy mi minden lehetett volna ha nem úgy viselkedek ahogy... :D
onceagain#2#10 2015-05-18 18:21:22
#pandora: 
köszönöm,kifejezetten meglepő volt egy nő tollából ilyesmit olvasni....nem gondoltam volna,hogy ilyen nyíltan felvállalod,hogy hibáztál...azt hittem ilyesmivel csak a filmvásznon lehet találkozni...itt eropolison szerintem történelmet írtál.....és mi a tanulság?ha kamerázol és nem csúcskategóriás a készüléked,világítsd meg rendesen a helységet...
"Annyiban is változtatott, hogy igyekszem nem hazudni"
ezen sor olvasása közben könnybe lábadt a szemem...és most ezzel nem viccelek...
tegedvarlak#2#9 2015-05-18 18:19:56
Szia Pandora!
Te sem vállaltál fel valamit anno, amiből tanultál..
Alighanem ezen néhányan átesünk, de okulunk belőle...
Legközelebb ilyen gondja egyikünknek sem lesz, biztosra veszem  :) 
Gondolom, azóta Te is felvállalod mind az érzéseid, mind pedig a kapcsolatod egyaránt.

A linket nem nekem küldte el ez a lány - félre ne értsétek.  :)  
onceagain#2#8 2015-05-18 18:08:41
#czjohnny: aha..szóval te rólad szól ez a bejegyzés?:)
czjohnny#2#7 2015-05-18 17:53:09
#pandora: 
1. "akkor azt is gondolhattam volna hogy szimplán nem tetszettem. Jó lenne ezt gondolni."
Hát persze...:)
czjohnny#2#6 2015-05-18 17:51:25
#onceagain: 
Nem, nem változtatott, csak levonta a tanulságot és jól elraktározta, hátha majd egyszer jó lesz vmire. :)
pandora#2#5 2015-05-18 01:01:58
#onceagain: 

Sorban :)

1. Én szúrtam el, és nem ő, ez elég egyértelmű... Ha nem ismertem volna meg valamelyest, akkor azt is gondolhattam volna hogy szimplán nem tetszettem. Jó lenne ezt gondolni. De nem szokott mellébeszélni, és ő nem ezt mondta. Azt hiszem annyit hazudtam neki meg semmibe vettem hogy elege lett belőlem. :(

2. Dühös nem vagyok magamra azért, csak sajnálom hogy kihagytam valamit, amit lehet hogy nem kellett volna... :D Különben is régen volt.

3. Annyiban változtatott, hogy nem adok olyan mértékben a kamerára, ha nincsenek fontos kizáró okok, akkor előítéletek helyett inkább találkozom és megnézem a saját szememmel... Annyiban is változtatott, hogy igyekszem nem hazudni. És annyiban is, hogy meghúztam a korhatár-vonalat, amit csak nagyon ritka kivételek léphetnek át.

4. Nem tudom hogy elolvasta-e. Arra természetesen vigyáztam az íráskor, hogy ne lehessen őt felismerni...de ő azért felismerné magát, és hogy ne érje kellemetlen meglepetés, elküldtem neki a linket. :) 
onceagain#2#4 2015-05-17 21:52:15
Mennyire érzed magad hibásnak,hogy elszúrtad?Dühös vagy magadra?Mennyiben változtatott ez az eset azóta az ismerkedési szokásaidon?Szerinted a fent nevezett személy olvassa a blogodat?
mimi8012#2#3 2015-05-17 20:00:03
Az Élet a legnagyobb és egyúttal a legjobb forgatókönyv író napjaink meghatározója, a történeted is ezt igazolja
pandora#2#2 2015-05-15 00:34:26
#anais-nin: 
Igen, én is így gondolom...ezt kellett megtanulnom. Meg is jegyeztem. :)
anais-nin#2#1 2015-05-14 20:18:40
Lehet pont ezt kellett megtanulnod: "mintegy mementóként, hogy soha nem mindegy hogy viselkedünk...és hogy nem minden az aminek elsőre látszik."


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3120BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba108160Biszexuális vagy, be kell lépned!

#dugjmegszegeden100love anal

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba710Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba600Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5450Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4450Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2830Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.