hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóKedvenc

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 11


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálkozások alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Kedvenc
#11 (2016-09-10 22:02:49)

Na most telt be a pohár!!!!
 :sir: :sir: :sir: 

Az igénytelen kedvencelgetéssel, az önkritikátlan pasikkal.

Egy mondatot sem tud leírni hiba nélkül, a reglapja egy facebookon keringő közhely idézet a saját képére formálva, nyüzsögnek benne a hibák, a vessző után nem bír szóközt tenni -brrrrrrrr tudom bennem van a hiba na de akkoris :D-, és azzal indokolja a levél hiányát már jó előre a reglapján, hogy na de csak 2 levél van... Igénytelen külső, igénytelen belső, igénytelen háttér, üres fej. 

Ha ő lenne az egyetlen, egy mukkot se szólnék. De a héten legalább a tizedik. Mi a faxot akar tőlem, nem veszi magát észre??? *Önértékelés, fiúk!!!* :o Ha az ilyen egysejtű elolvasná a reglapom, talán leesne a tantusz hogy mi nem tudunk egymással beszélgetni. Szex meg nincs beszéd nélkül, bocsi. Akinek igen, azzal nem vagyunk egy bolygón. Nem Einsteint keresem -na jó, majdnem :D :D -, de azért az olvasás első osztályos anyag...ahogy a fésülködés, fogmosás, kézmosás sokaknál hibádzik...

Az ilyen pasiknak nincs tükre vagy fogalma sincs hol helyezze el magát? (rajtam aztán biztos nem)

Eddig válasz nélkül hagytam az ilyet. Na tessék pasik...reakciót akartok?! Íme. Kapott egy levelet tőlem. (Ja mert nekem nem csak kettő van ám! :P )
Ezentúl innen fogok copy-paste válaszolni.

"Szia!

Láttam a kedvencnek jelölést. Illik válaszolni, bár megszólításra már nem telt, mert nincs 500 forintod csajozni. Ez szomorú dolog. Javaslom gyűjts még egy kicsit, mert nem vagyunk egy kategóriában. Esetleg segélyszervezeteknél is próbálkozhatsz.

A kedvencnek jelölést nem veszem kacsintásnak, sem figyelemfelhívásnak, annak veszem, ami. Lustaságnak, pongyolaságnak, kényelemnek, egyszerűségnek, fantáziátlanságnak.

A lapodon leírtakkal kapcsolatban pedig. Az idézet, amit te férfire fordítottál, eredetileg így hangzik:
"Egyszerű lány vagyok....Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva.Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek nyitott vagyok, valakinek zárkózott.Láthatsz okosnak, láthatsz butának, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek, furcsának.Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: egy lány, aki élt, remélt, olykor félt, de mindig csak álmodott...:)"

Díjazom ha valaki művelt és sokat olvas, de ilyenkor a saját gondolatoknak több helye, és létjogosultsága van.

További jó keresgélést!
Üdv,
Pandora
"

22 hozzászólás |

Hozzászólások

doktorur
#22 (2016-09-15 15:02:05) |
#pandora: Besértődtem. Üdv:Q.
gabor0827
#21 (2016-09-11 17:40:44) |
#pandora: Nos, pedig el kell mondjam életem 3.legjobb numerája pont életem (szégyenlem leírni mert emberként tisztelem és kedvelem) legcsúnyább nőjével esett meg! 
És a legjobbat úgy értsd hogy kilométerekkel az átlag felett! Sok-sok kilométerrel! Embert úgy ritkán intéznek el mint engem az a nő! Ha két ondósejtem maradt, akkor már talán sokat is mondok! :-D
pandora
#20 (2016-09-11 17:22:54) |
#gabor0827: 
Na látod. Hát mindkettőben van egy szint.

Amúgy azt hogy ki "csinos", lehetetlen definiálni. Belmondo szép volt? Még fénykorában sem. :) Mégis iszonytatóan dögös volt. :D A szépség annyira szubjektív, hogy lehetetlen általános érvényű igazságokat mondani. Akikkel együtt voltál, azok a te ízlésed szerint jók voltak nyilván. Ezt mindenkinek saját magához kell viszonyítani.

Arról nem fogsz tudni meggyőzni, hogy Quasimodoval is tök jó szexelni, mert olyan kedves ember aki tele van értékes tulajdonságokkal. :D :D
fruit
#19 (2016-09-11 17:19:23) |
Semmi gond egyszer mind belefulladunk dekadens kis világunk olcsó felszínes idézetekkel betakart és sok sok like-al meghintett pöcegödrébe. Azért jó tudni ,hogy néhány emberért kár lesz R.I.P. G & P :D. 

Végtelen sok dolog hat egy ember személyiségéra ,de az ha gyönyörű vagy csúf ép úgy válhat előnyére,mint hátrányára. Szerintem a legfontosabb egy ember fejlődésében nem az iskola, vagyoni helyzet, vallási beállítottság stb. hanem az ,hogy milyen emberek veszik körül és ,hogy azok miként foglalkoznak vele. 
gabor0827
#18 (2016-09-11 14:19:45) |
#pandora: Nagyon-nagyon-nagyon csúnyának kell lennie valakinek ahhoz hogy ne tudja kompenzálni a szememben emberi értékkel. 
Megmutathatnám a fotóalbumom, lapulnak benne modellek, de vannak szép számmal szépség-kihívásokkal küzdő hölgyek is. 
Volt olyan barátnőm aki leijesztett a létráról egy részeg szobafestőt. És mind a mai napig barátok vagyunk, mert tudom hogy nála tündéribb, odaadóbb ember nem létezik.

Én sem vagyok egy matyóhímzés. Mégis nők tucatjai választottak a csinos férjük mellé, mert attól nem kapták meg azt amit tőlem.
Legfőképp azért mert a csinos emberek szótárában sokkal ritkább a "te", és jóval gyakoribb az "én-én-én".
Lásd: "nekem tetsszen", "nézzen ki jól mellettem", "meg kell jelennem vele". Nem "együtt", nem "mi". Én-én-én...

Ez az egyik dolog amivel sosem élnék együtt. Aztán ott van még a butaság, a sekélyesség, és a fintorgás. 
Utóbbiért már vágtam ki az életemből nőt. Pedig extra jól nézett ki.

pandora
#17 (2016-09-11 13:59:18) |
#gabor0827: 
Hm...viszont szemlátomást nem tojod össze magad ha meg kell szólalni, vagy ha írni kell 3 mondatot. :) Mondtam hogy nem iskolai végzettség, hanem igényesség, érdeklődés.
Azért azt kétlem, hogy nincsenek olyan emberi vonások, amivel nem szeretnél együtt élni. ;) 

Külsőlegesek meg pláne. Ha valakit egyszerűen nagyon csúnyának látsz, ezáltal egy csöppet sem vonzó számodra, azon semmi nem tud változtatni.
gabor0827
#16 (2016-09-11 13:54:11) |
#pandora: Ezt is megértem.
Azonban vegyük pl az én esetemet. A legmagasabb végzettségem a szakközépiskola. Ellenben egész életemben tanultam, megszerezve 9 szakmát. 
Nincs elképesztő intellektuális tudásom, csak az amit érdeklődés útján megszereztem, de mindenhez értek amihez egy férfinak kell. 

Ezek ellenére éltem együtt nálam 18 évvel idősebb, és 16 évvel fiatalabb nővel is. Volt 45 kilós, és 110 kilós barátnőm is. 
Mert a legfontosabb dolog amit életemben tanulhattam: *láss túl a felszínen!*
pandora
#15 (2016-09-11 13:45:26) |
#gabor0827: 
Értem amit mondasz, és ebben tökéletesen igazad van. Az aki végül megfelel, általában több pontban nem egyezik a megálmodottal.

Csakhogy amire én most utaltam, az a nagyon képtelenség állapota, amikor nem vagy egy bolygón a másik emberrel, és ő ezt figyelmen kívül hagyja. Mintha például egy pasi nem szereti a túlsúlyt, és egy 120 kilós bbw ostromolná, vagy korabeliekre izgul, és egy tőle 20 évvel idősebb nem értené mi a probléma.

És igenis létezik, hogy műveltségben valahol azonos szinten kell állnia két embernek ahhoz hogy tudjanak kommunikálni. Lehet ezt szépítgetni, de attól még ez van. És itt nem iskolai végzettségre gondolok!!! Ismerek olyan pasit aki lustaságból, ambíció hiányából nem tanult tovább, de brilliáns gondolkodása van. Viszont nem is okoz gondot neki 2 mondat megírása... Amikor lóg a kapanyél valaki szájából, az egy cseppet sem vonzó dolog, legfeljebb annak, akinek hasonlóképpen. És nálam a kapanyél a helyesírásnál kezdődik. Csak kezdődik, mert van még pár alapvető dolog. :)
pandora
#14 (2016-09-11 13:38:08) |
#esther: 
Fején találtad a szöget! Az benne a legidegesítőbb, hogy otthagyja a jelölést, én meg nézegethetem a hosszú listát, és így nehezebben találom meg azt aki valóban okkal jelölt be...kár hogy nem lehet egyoldalúan megszüntetni a jelölgetést. 

Mondjuk tök ésszerű lenne, hogy ha valakit tiltok, akkor ne lehessek a kedvence. Lehet persze hogy így van, nem próbáltam, még senkit se tiltottam le, de lehet hogy én is elkezdem... :(
gabor0827
#13 (2016-09-11 12:04:57) |
"a férfiak nem foglalkoznak azzal, hogy TE mit szeretnél, kit keresel"

Ha kicsit is foglalkoznánk azzal hogy ti nők milyen brazil szappanoperából szabadult álomképeket kergettek kihalna az emberiség.
Hogy miért? Mert nagyrészt fogalmatok sincs arról mit kerestek.Lebeg előttetek az első szerelem rózsaszín köde, megspékelve azzal amit a barátnő kamuzott az aktuális szeretőjéről, megfűszerezve némi 50 árnyalatnyi szürkével, vagy Don Huan-Hosszúfarokkal, és végül magatok is elhiszitek hogy ez a valóság, és majd benyargal az ajtón.

3 csodálatos szerelmet köszönhetek annak hogy nem szolgálva ki a hölgy sekélyes elvárásait, inkább az "agyát szedtem fel".

Ezek azok amiket elbuktunk volna, ha elhiszem hogy Triplaex csak diplomással érzi jól magát, ha benyelem hogy Miss Sikoly csak 20 centi felett tud elélvezni, miközben egy lendületes 18-nál már fennakadtak a szemei, vagy ha elfogadom hogy a kor számít ha az ember szerelmes.

Tény hogy a helyesírás árulkodik a műveltségről, tény hogy az idézetekkel telepakolt oldal fantáziátlanságot sejtet.
De önnön magunk túlértékelése alapvető műveltség okán, csak mert a többség nem rendelkezik vele, ugyanolyan hiba.
esther
#12 (2016-09-11 08:56:30) |
Utálom,hogy nem lehet visszaigazolni,hogy akarom-e jelölést vagy sem! :/ 
Aki kedvencel,az biztosan nem érdekel(lista),mert tutira nem olvasta el a lapomat.

Pandora! Ha ezt a copy levelet elküldöd válaszban,majd rácsodálkozol,hogy simán "beáldoz"rád a napi kettő leveléből egyet,hogy leírhassa te milyen egy....vagy! :vigyor: :vigyor: :vigyor: 
ducinyuszi
#11 (2016-09-11 05:58:25) |
386 férfinak vagyok a kedvence a mai napig. Ha csak a 10 %-uk írt volna pár sort, már lehet lett volna valami. :) De nem, mert hát egyrészt nem olvasnak adatlapot, mert azt minek is? És nem, mert lusták és várják, hogy a sült galamb majd belerepül a szájukba. 

Már nem reagálok a kedvencelésekre. Egy időben megtettem, de rájöttem hogy teljesen felesleges. Aki valóban meg akar ismerni, az írni fog. Akinek csak ennyire telik, hogy egy kedvenc-et nyomjon, az meg nem az én emberem, ezen nincs is vita. Én nem jelölök senkit kedvencnek azon az 1-2 valóban kedvencen kívül. 

És igen, néha nekem is tele lesz a púpom az egésszel. Olyankor hanyagolom a lilavárost egy darabig. Mostanság is így van ez. Be-benézek, de aztán lépek is. Nem éri meg felhúzni magát az embernek az ilyeneken. :) 
artemisz
#10 (2016-09-11 02:20:54) |
Lehet, én vagyok bunkó, de én az ilyeneken nem vagyok hajlandó felhúzni magam, sem reagálni rá. Egyszerűen figyelmen kívül hagyom. 
pandora
#9 (2016-09-10 23:25:48) |
#dr-man69: 
"Én nyitott gondolkodású szinte mindent."

Hhhhhhhhh...mindig is erre vágytam. K.O. :o :o :o 
pandora
#8 (2016-09-10 23:24:05) |
Úgyis nálam folyton szalad a lakás, tiszta haszon. :D Majd nem tudják az ismerőseim elképzelni mitől ilyen patika hirtelen minden?! :D :D
dr-man69
#7 (2016-09-10 23:23:47) |
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/0/USRf_0152aca/9d332f.jpg
Jo estet Pandora ;)
csakkezimunka
#6 (2016-09-10 22:50:29) |
Engem is gyakran elkap ugyanez a fajta hangulat. :/ 
Tényleg az a leghatásosabb, ha valami más elfoglaltságban vezetem le a feszkót. Nálam ez a takarítás.
Csilli-villi a lakás. :D
Jövő héten jön a kert. 
Aztán megint lehet kezdeni bent, és ez így megy körbe.
Hála eropolisnak: "tiszta udvar, rendes ház". :pirul: 
potenspasit
#5 (2016-09-10 22:38:02) |
alapszabály: ha kezd bosszús lenni az ember, lépjen ki, vagy csináljon valami mást
van, amikor 2-3 óra hosszat kellemesen elvan itt az ember, máskor 10 perc elég, hogy kiboruljon
pandora
#4 (2016-09-10 22:32:35) |
#potenspasit: 
:D :D :D
potenspasit
#3 (2016-09-10 22:30:32) |
#pandora: inkább 2%, és nagyvonalú voltam
pandora
#2 (2016-09-10 22:23:13) |
#potenspasit: 
Ja, fején találtad a szöget. Sajna ez a 90%. A bejegyzést meg úgyis a maradék 10% olvassa... :(
potenspasit
#1 (2016-09-10 22:19:24) |
:) nem fogja érteni, akkor sem, ha háromszor elolvassa...a reglapodat sem értette, ha egyáltalán elolvasta
kezdesz bosszús lenni, pazarlod a drága energiáidat
a férfiak nem foglalkoznak azzal, hogy TE mit szeretnél, kit keresel
ha valaki dughatónak tűnik, bepróbálkoznak, ez ennyire egyszerű, megerőltetni végképp nem fogják magukat egy suna kedvéért (elnézést, érted, hogy értem)
milyen képe van kint? lehet, csak annyit akar, hogy egy nőnemű nézzem rá a faszáról készült fotóra, az neki már elég erotikus élmény
néked magyarázzam? :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.