Simple vásárlói tájékoztatóÉN

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > nusss > 81


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


nusss blogja


Ki itt belépsz....
ki itt belépsz, tudd:
m i n d e n k i : bejárat egy
ki-már-sohába

« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

ÉN
#81 (2012-07-03 22:46:04)

Alapjaiban békés természetű vagyok. Nem szoktam túlzottan belebonyolódni még kisebb vitákba sem. Néha természetesen előfordul egy kis cérnaszakadás. Az elmúlt napokban - ellentmondva saját magamnak – többször keveredtem konfliktusokba. 

Már sokszor megírtam, jóval több blogot olvasok, mint amennyihez hozzászólást is fűzök. Nem csak a blogokat olvasom, hanem a hozzátartozó kommenteket is. Úgy éreztem, hogy nagyon sok bennük a fricskázó, netán lekicsinylő vagy csak egyszerűen nemtörődöm vélemény. A harc, csak a harc miatt. Így én is tettem - utólag már magam által elítélően – egy-két olyan bejegyzést, mely másokat sérthetett. A szándék nem igazán a bántás volt, és nem is sértettem meg vérre menően senkit szerintem, hanem az, hogy láthatóvá tegyem, milyen kevés elég ahhoz, hogy meggondolatlanul, észrevétlenül megpróbáljunk másokat elbizonytalanítani.

Ezennel megkövetem azokat, akik úgy érezték, hogy mélységesen megbántottam őket, vagy aránytalanul nagymértékben próbáltam meg beleavatkozni, beleszólni szuverén világukba. 

Egy kis személyes:
Magánélet. Az enyém.
Egy egészen picike szelet csak belőle. 
Idős, nyolcvan éven felüli szüleim vannak. A magánéletem jelenleg körülöttük forog. Minden hétvégémet velük töltöm. Több éve már. Feladat, de szívesen – még ha néha olykor megterhelően is – csinálom. Ameddig tehetem. Hét közben pedig teszem a magam dolgát. Nem kevés felelősséggel jár. Több mint kétszáz ember gondját-baját igyekszem megoldani. Késő estébe nyúlóan is. Megoldom. 
A többi szelet valóban csak az enyém. De mi maradhatott még?

Egyetlenegy kérés.
Akkor fűzz már csak hozzá megjegyzést, ha előtte volt időd, hogy végiggondold. Nem magad felől. 

2 hozzászólás |

Hozzászólások

nusss
#2 (2012-07-03 23:20:13) |
#phoenix-krisztina: 

Köszönöm.
bujacsaj
#1 (2012-07-03 23:17:29) |
"Feladat, de szívesen – még ha néha olykor megterhelően is – csinálom. Ameddig tehetem." 
Remélem még sokáig lesz rá lehetőséged! Ezt csak azok értik, és érzik, akik már nem tehetik..

A többit majd levélben.. osztom meg Veled!
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.