hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóMindig vannak kivételek :)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany > 9


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Mindig vannak kivételek :)
#9 (2017-10-01 21:15:19)

Sokszor sok helyen olvastam és egyet is értettem vele, hogy a nőnek előbb az agyát kell meghódítani és utána már semmi sincs kőbe vésve. Lehetnek akármilyen szabályaink ha a kisördög ott beleássa magát az agyunkba akkor a saját szabályainkat is képesek vagyunk áthágni.
Nem mondom, hogy mindig jó a vége és nem mondom azt sem, hogy megbántam. A saját döntésem volt és ha nem úgy sül el akkor na bummmmmmm . De mindent meg lehet beszélni és normálisan tovább lépni és nem a másikban keresni a hibát, amiért épp nem az lett a vége mint amit vártunk. Ehhez azonban kell egy intelligens partner aki nem csípőből ontja a szebbnél szebb jelzőket. 
Nem mindig tudom eldönteni, hogy előbb látni szeretném azt akivel beszélek vagy előbb beszélgessünk és ha kialakul a szimpátia akkor mutassa meg magát. Mindkettőnek van jó és rossz oldala is. Legtöbbször inkább előbb nézem meg és döntök, hogy szeretnék-e ismerkedni vele. Persze vannak kivételek amikor az első orgazmus az agyban van és akkor azt mondom, hogy igen kiírtam pár kizáró tényezőt de mégis azt mondom nem számít, agyban megfogott. Kell nekem és kap egy esélyt.... 
Van amikor ez egy fantasztikus élményt ad és van amikor azt mondom tévedés volt.
De mit csináljon az ember lánya, ha végre egy igazi intelligens férfira bukkan aki elvarázsolja és pár mondat után tökéletes az összhang. Aki ugyan beleszövi az erotikát a beszélgetésbe de nem konkrétan a szexre tereli a szót és mégis tudjuk miről is beszélünk. amikor úgy repül egy óra, hogy észre sem vesszük csak élvezzük a beszélgetést. Amikor meg megmutatja magát már nem számít, hogy nem szeretem a szakállas pasikat. Találkozáskor is marad a szimpátia de elhagyva a lila várost már előjön az, hogy nem biztos Ő kell-e nekem. Bár fantasztikusan puha ajkai voltak de maga a csók nem mozgatott meg bennem semmit se. Valahol benne is ott volt szerintem, hogy az a kémia mégse ötös :) Nem mennék bele az éjszaka részleteibe de reggelre mindketten eljutottunk odáig, hogy ez bizony elb...éjszaka volt és nem akarunk találkozni többet a másikkal. Viszont ezt minden bántó szó használata nélkül meg tudtuk beszélni.
A konzekvencia pedig az, hogy maradok a megnézem s eldöntöm verzió mellett. 
Utólag úgy érzem jobb lett volna csak a beszélgetésnél maradni mert az nagyon jó volt és ez az amikor azt mondanám kár szexel elrontani........

27 hozzászólás |

Hozzászólások

borzaslany
#27 (2017-10-08 19:45:31) |
#bitangno: Hát ez az ami túl személyes lenne és nem szeretném megbántani. Bennem épp úgy volt van és lesz hiba mint benne.
bitangno
#26 (2017-10-08 14:49:22) |
#borzaslany: Hmm... mi mást? :) Mostmár érdekel. :) 
borzaslany
#25 (2017-10-06 16:17:49) |
#esther: Nem, nem :) Nem volt barátság a szex pedig nem volt rossz...... mást csesztünk el :) De azt rendesen :)
esther
#24 (2017-10-06 08:27:58) |
#pandora: 

Most így belegondolva..én sem voltam még ilyen beszélgetésben, és nem tiportam le egy férfi önérzetét sem azzal, hogy a képébe vágom: kevés vagy. Ahogyan fogalmaztál: óvatosan kihátráltam. Szerencsére nem sok ilyen szitu volt.

Egyébként azt gondolom, amikor agyban már annyira vágysz a másikra, akkor az illető lehet egy kicsit "bénább " is az ágyban, mert kompenzálja a vágyad. Eleinte..aztán már nem. És ezt sértés nélkül nem lehet elmondani.
 
Egy dolgot nem értek, ami mostanában jön velem szembe rendszerint. Miért hiszik azt a férfiak, hogy ha működik a kémia,megvan a hajlandóság,a vágy,- akkor azt lehet konzerválni? El lehet tenni, mint az üvegben a befőttet, és amikor neki van kedve, levenné a polcról.
Hetek, vagy hónapok, de még évek múlva is jelentkezni, hogy "na akkor most lehetne-e"?? Nem, nem lehetne, ami volt az elmúlt, a vágy nem fog hónapokig lángolni...nem marad úgy, senki abban az állapotban. Nem tudja betárolni magában *azt *az érzést..Mindent akkor kell megélni, amikor a csillagok állása is úgy kívánja. :vigyor: Ezt is elég kevesen tudják. :/ 

Kicsit elkalandoztam... :) 
esther
#23 (2017-10-06 08:15:21) |
#borzaslany: 
Akkor most totál képzavar van nálam. :napersze: Azt hittem a kellemes barátságot rontottátok el egy bűn rossz szex-szel.
borzaslany
#22 (2017-10-05 18:40:51) |
#esther: Itt még csak nem is a szex volt a probléma. azzal semmi bajom nem volt. Más volt amiért azt mondom és mondjuk egyikőnk se akar a másikat. 
pandora
#21 (2017-10-05 18:18:49) |
#esther: 
Valószínűleg két ember kell hozzá, hogy az ilyen helyzeteket is őszintén tudják a felek megbeszélni, anélkül hogy bármelyikük bántásnak érezze.

Sajnos ilyen szituban én sem mertem egyenesen megmondani hogy ez nem volt nekem éppen a tuti. Csak óvatosan kihátráltam a folytatásból.

Fogalmam sincs hogyan lehet ezt sérülés, bántás nélkül. Sajna a férfiak egója pont ezt viseli a legnehezebben. Épp ezért én már csak akkor megyek el idáig, ha szinte totál biztos vagyok benne hogy működik a kémia. Ezért persze lehet hogy kihagyok olyanokat is amiket nem kéne. :pirul: 

Fura egy beszélgetés amikor az ember azt beszéli meg hogy többé nem akar találkozni...minden csak nem jó szitu. :(

esther
#20 (2017-10-05 09:05:33) |
Amig nem tapasztalod meg a saját "károdon" , addig hiába suttog a belső hang, hiába villognak a vészjelek, a kisördög úgyis motoszkálni fog, hogy: dede, tedd meg!

Velem is volt már így, minden vészjelzés ellenére-csak mert izgatott és hajtott a kíváncsiság- belementem olyanba, mire utólag azt mondom nem kellett volna...de ismerve magamat, tudom, hogy bennem maradt volna a nagy :rejtely: ..szóval ne bánj semmit. ;) 

Az pedig külön jó, hogy megbeszéltétek és nem ment át valami kamuzó, illedelmes beszélgetésbe.
Amikor nekem volt ilyen "csalódásom", akkor nem mondtam meg az igazat-ó, jajj nehogy sérüljön ennek a férfiembernek az egoja!! :D - amikor azt kérdezte tőlem: na és mikor talizunk újra, mert jó volt ugye?
Szívem szerint azt mondtam volna: hát nem volt ez annyira jó, hogy ismételjünk...de nem ezt mondtam. 
Ma már ezt mondanám.Hátha tanulna belőle. :vigyor: :vigyor: 
pandora
#19 (2017-10-05 04:26:26) |
"a más dolgában meg főleg tud okoskodni" - ezért vettem magamra. Magadra nem tudom mire érthetted a más dolgát. :) De oké, fátylat rá.

Azért ez komoly általánosítás, hogy velem nem történnek rossz dolgok. :) (Főleg hogy mostanában szinte csak negatív dolgok történtek velem.)

Pusztán az nem történt még meg velem, hogy nem jött el valaki a randira. Mindig mindenki eljött, és normálisan, korrektül viselkedett. 
De ez messze nem azt jelenti hogy mindenki full tetszett is és rávetettem magam. :vigyor: :vigyor: 
Néha pont az történt, ami most veled. Hogy hiányzott a kémia.
És elgondolkodtam már ezen, hogy vajon miért. Arra jutottam, hogy amennyiben az ember nem szerelmes, úgy a kémiát 90%-ban a külső határozza meg, a zsáner, mindenkinek vannak olyan külső tulajdonságok, amik bejönnek. Hát ezek. És a maradék 10%-nak is jelentős része kisugárzás, ami ismét nagy részben felületes, vagyis külső alapú - hiszen nincs idő megismerni a másikat jobban, akkora itt a rohanás. :D

borzaslany
#18 (2017-10-04 23:51:31) |
#pandora: Bár nem rád hanem magamra értettem, de ha magadra vetted hát most mit mondjak :)
Mindenki a saját véleményét írja és nem azt várom, h engem igazoljanak.
De azt is tudjuk Te vagy az akivel soha semmi negatív nem történik, mert nem történhet meg. 
pandora
#17 (2017-10-04 23:33:35) |
#borzaslany: 
Nem okoskodás volt hanem személyes tapasztalat. 
Nem tudtam hogy csak akkor szabad hozzászólni ha az pont ugyanaz mint amit hallani szeretnél. :napersze: 


borzaslany
#16 (2017-10-04 18:04:12) |
#pandora: A kinézetével minden rendben volt. Bár nem vagyok oda a szakállas pasikért de neki ez is jól állt .
A "de" az más volt, először csak megérzés amit elsőre nem is tudsz megmagyarázni. Utólag meg könnyen okos az ember a más dolgában meg főleg tud okoskodni ;) 
pandora
#15 (2017-10-03 23:44:18) |
#borzaslany: 
Szerintem az a "de" a kinézete volt.
Sajnos ez van. :( Megvan az ember adott ízlése, megvan amit szexinek találunk, bejön. 
Hiába szépítjük. :(

Szar beismerni, de lehet valaki Einstein, ha külsőre nem jön be, legfeljebb tisztelni tudom, de nem nedvesedek tőle.
Viszont az ellenkezője már sokszor előfordult. Mármint hogy elítéltem az életstílusát, nem értettünk egyet kb semmiben, idegesítő volt a modora, viszont kicsattanó volt a kémia és ha 20 centinél közelebb jött nem bírtam ellenállni neki. :D

Hát ez van. :( Az a tökéletes ha külső-belső stimmel, de ha csak az egyik stimmelhet, akkor csak a külső stimmeléséből esélyes a szex. :(
borzaslany
#14 (2017-10-03 17:21:18) |
#krampampuna: Biztos :)
Hát akkor az első gondolatom az volt, h soha többet nem akarom látni se.
Rengeteget beszélgettünk és nekem az Ő életstílusa valahogy távol áll tőlem. De lehet az enyém is az Ő szemszögéből.
Meg kell azonban hagyni értelmes ember volt.... de volt DE ....
borzaslany
#13 (2017-10-03 17:18:59) |
#zsuzska: Hát ha nem is a nagy Ő-t :) De valóban motoszkált volna :D
krampampuna
#12 (2017-10-03 16:37:15) |
Tedd el az emlékek közé, és majd ha már ilyen sem lesz, akkor mosolyogva gondolsz rá!Soha nincs olyan, hogy felesleges volt...max. most már tudod, hogy ilyenbe nem mész bele legközelebb ;) Szerintem mindannyian jártunk már ilyen cipőben ;)
zsuzska
#11 (2017-10-03 00:40:23) |
Ebben tanulság??? Ennek így kellett lennie, meg kellett tudnod, hogy nem működik együtt. Ha kihagytad volna, a kisördög akár évekig is ott motoszkálhatna benned, hogy a nagy "Ő"-t hagytad ki...
borzaslany
#10 (2017-10-02 18:07:02) |
#szende96: Hát igen :) De tanulságnak jó volt 
nincs kép szende96
#9 (2017-10-02 18:03:55) |
Hmmmmm ...jó kommunikáció és szakállas pasi .
Legalább nem azon töröd a fejed mit hagytál ki .ez is egy szempont .
borzaslany
#8 (2017-10-02 17:15:20) |
#aareesz: Egyszer mentem be egy olyan találkozásba amit sose lett volna szabad. Azóta nincs hátha és ha...... ha nem tetszik akkor nem találkozom.
borzaslany
#7 (2017-10-02 17:13:51) |
#food-to-go: Azt megbeszéltük, h egyikőnk se akar még véletlen szerű találkozást sem :)
food-to-go
#6 (2017-10-01 23:46:18) |
#borzaslany: tartoztál az ördögnek... egy biztos: ismételni nem érdemes, szarabb lesz :(
aareesz
#5 (2017-10-01 23:32:27) |
Van az a helyzet amikor az ember az alapvető elképzeléseitől is eltér, mert annyira működik a kémia vagy mi...
De abból csak a bonyodalmak vannak. Aztán lehet, hogy ezek az elején semmiségnek tűnnek, egy idő múlva nagyon zavaróak lehetnek.
(Persze én most nem testi vagy lelki dolgokról, hanem külső körülményekről beszélek.)
borzaslany
#4 (2017-10-01 22:37:40) |
#akim73: Miért kellene rosszat írnom? Az, h ez rosszul sült el mindketten benne voltunk. Nyilván sorolhatnám a negatív dolgokat de én sem vagyok hibátlan :) 
Igen el lehet képzelni mi van ha nem történik meg, de megmozdult a vezérhangya és ágyba bújtunk :) 
akim73
#3 (2017-10-01 22:33:08) |
#borzaslany:Nekem ez a történet egy pozitív hozzáállást sugall.Sokaknak nehéz már egy ismerkedési fázist is elindítani a másik felé,nemhogy összehozni egyszerű megérzések után egy találkát.El lehet képzelni azt is ha nem tőrtént volna meg egy ilyen esemény,talán nem is volnánk nyugodtabbak.
1.Tisztelet
2.Szimpátia
3.De jó lenne már egy jót szeretkezni.
borzaslany
#2 (2017-10-01 21:47:54) |
#food-to-go: Ó de ismerős ez :D 
food-to-go
#1 (2017-10-01 21:41:42) |
1 megnézem, tetszik, de cseten bunkó
2 csetelünk, tetszik, de képen rémes :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.