hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóLila város én így szeretlek

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany > 8


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Lila város én így szeretlek
#8 (2017-09-26 22:39:58)

Sokan, sokszor szapulják a "Lila várost", és mégis itt vannak és létezni sem igazán tudnának nélküle. A megszokás, jó itt lenni annak ellenére, hogy mindig vannak elégedetlenkedők akiknek soha semmi nem jó. Néha azt hiszem,hogy vannak olyan emberek akik a frusztrációjukat itt vezetik le és mindegy miért de fórumban, blogban valakibe mindig bele kell kötniük. Persze vállalni magukat sokáig nem tudják és ki be regisztrálnak és más névvel de ugyan ott folytatják. Sosem fogom megérteni miért is jó ez. 
Inkább élveznék az  oldalt, a lehetőségeket és minden mindjárt jobb lehetne.
Számos oldalt kipróbáltam már és újra meg újra meg kell állapítanom, hogy ez messze több lehetőséget ad azoknak akik nem előfizetők mint más oldalak. Az is igaz, hogy az itt levő emberek ott vannak más-más oldalakon is csak épp a paramétereket változtatják :) 
A sok elégedetlenkedő, vagy akik azt írják, csak napi 2 levelem van nem is tudom mit gondol. Sok oldalon még adatot sem lehet úgy módosítani, hogy előbb ne mondjon rá egy moderátor áment és bizony az 24 óra. Itt pedig akár percenként változtathatja a lapját és lehet pillanatok alatt 10 évvel fiatalabb is valaki :)
Én jobban szeretek cseten beszélgetni mint levelet írni, és jobban meg is  lehet ismerni a másikat, h mit is akar valójában. Jókat derülök olykor és bosszankodom is, amikor hülyére próbálnak venni...... de hát a városban bizony mindenféle ember megfordul :) De aki városban él az ne lepődjön meg semmin se  ;)  ;) 
Szeretem, és szeretni is fogom ezt a város......

5 hozzászólás |

Hozzászólások

borzaslany
#5 (2017-09-27 19:28:32) |
#esther: Én se először vagyok itt. De én azokra gondoltam akik csak azért változtatják a nevüket, hogy szét offolják a fórumokat, blogokat mert abban lelik örömüket ha kötekedhetnek vagy beszólhatnak másoknak.
esther
#4 (2017-09-27 16:02:04) |
#pandora: 

Helyesbítek. Megvonnám tőle mindenféle kommentelés lehetőségét. :) 
( antitalentum vagyok a számítástechnika bizonyos részeiben :vigyor: )
pandora
#3 (2017-09-27 15:21:25) |
#esther: 
Az a baj az IP címmel, hogy van olyan net, ahol az IP cím változik, és van ahol fix. Így diszkrimináló az ugró IP-sek javára.
Arról nem beszélve, hogy előfordulhat hogy egy IP címről több felhasználó van (mert mondjuk egy páran összeállva vettek internetet, vagy kávézó).
Így az IP szűrés szerintem technikailag nem kivitelezhető.

És akkor még az is, hogy teljességgel szubjektív hogy ki a hülye. :( Nehéz definiálni, még ha nagyjából érezzük is. ;)


esther
#2 (2017-09-27 10:51:00) |
Azért olykor veled is előfordul, hogy bedurcizol, vagy besokallsz és "elmész" ( ezt a szófordulatot egy blogban olvastam -  mintha meghalna valaki?! jájjjj  :napersze:   ) szóval mondjuk úgy, inkább kiregizel, hogy kis pihenőt tarts, de aztán újra vissza térsz, mint oly sokan.
Nekem is ez a harmadik regisztrációm..mert..mert nem voltam elég edzett. Eddig. :vigyor:  Most már tudom kezelni -több-kevesebb sikerrel-az érdektelen embereket, és azok frusztrációit. ;) 

Igazad van, messze a legjobbak az ingyenes funkciók ezen az oldalon. 

A várost a felhasználók teszik emberbarátivá,vagy éppen pocsék hellyé. Egyébként nekem erre lenne is egy javaslatom, aki csak a hangulatot rontja, és trágárkodni fizet elő, azt IP cím alapján többet nem engedném beregisztrálni...de hát az üzlet az üzlet. :) 
Ero pedig elsősorban az.

titkosgyonyor
#1 (2017-09-27 07:01:51) |
A város minőségét az ember határozza meg. 
Az az ember, aki hamis paramétereket használ, és az elképzelései nem egyeznek az adatlapján leírtakkal.
Azok az emberek nem is fognak merni talizni sosem, maximum be(próbálkozni)  :) - a priviig....
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.