hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóA függőség :)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany > 2


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

A függőség :)
#2 (2017-08-13 16:26:25)

Kár lenne tagadni de nagyon hamar függő tud lenni az ember ettől az oldaltól. Beismerjük vagy sem , attól még tény marad és mindig visszatérünk az oldalra ;) 
Szidjuk, elégedetlenkedünk és mégis maradunk. Évek óta itt vagyok, van amikor csak megszokásból......beszélgetés, és van amikor partnerkeresés céljából. Nagyon sokan vannak itt akik hasonló cipőben járnak. Volt amikor évekig volt innen kapcsolatom de egyikőnk sem törölte magát, mert jó itt lenni és egymás előtt nem volt titok ha néha más más is belépett az életünkbe. Ettől működik, működött. Sajnos sokan ki akarják sajátítani a partnerüket , de van a másik véglet ami épp ugyan olyan rossz és bukáshoz vezet, hogy hiába van valakije mellette mindig újabb és újabb partner kell nekik.
Hiszékeny emberek lévén szinte mindenki hisz valamiben, hogy talán majd jobb jön, vagy érdekesebb, szenvedélyesebb és marad és marad vagy töröl és visszajön. 
Vannak akik évek óta itt vannak és saját bevallásuk szerint soha nem mertek kilépni az arctalanság homályából, csak beszélgetnek. Van akivel már évek óta én is csak beszélgetek, de még egy képcseréjig sem jutottam el. De értelmes és szeretek vele beszélgetni. Nem ígér semmit se :) , így nem csalódik az ember lánya és talán több mindent el mer az ember mondani neki mert tudom úgy sem tudja ki vagyok :)
Mondjuk nem értem Őt de elfogadom és nem akarom rábeszélni, hogy más legyen. Üde színfolt az eron mert nem dugja a farkát kéretlenül az arcomba, nem akarja, h nézzem miként is oldja meg :pirul: :pirul: 
Sokan vagyunk és szerencsére sok félék, de sajnos túl sokan akiknek az IQ-ja bizony annál is lejjebb van és azt bizony nehezen viselem........

17 hozzászólás |

Hozzászólások

borzaslany
#17 (2017-08-17 08:49:22) |
#pandora: ebben igazad van , hogy nem ök vanna többségben. De ha páran is vannak már rontják a többiek megitélését és amikor a pasin épp a kangörcs uralkodik és minden mindegy neki ök igent mondanak. Aztán jön nekünk a de ez egy szexoldal szöveg. Na ez bosszant :( 
pandora
#16 (2017-08-16 23:47:54) |
#ichmickey: 
"A hedonizmus jó, az aszkézis rossz." 
*Szerintem a legjobb pedig a kettő között van.* ;) :vigyor: 

"Ha egyetlen orgazmust tudtunk egy másnak okozni, akkor már megérte."
Persze. Csakhogy a válogatás nélküli összevissza mindenkivel szex (amiről Borzaslany írt) valóban csak a legigénytelenebbeknek tud orgazmust okozni. Akinek agya is van a nemi szervein kívül, annak azért nem annyira. :/ 
csizmaskandur
#15 (2017-08-16 16:34:33) |
#pandora: Én is három szólamra bontanám a mondanivalómat - Veled sokban egyetértve -, de egy kicsit másként... :)

A szerelem helyett én inkább a szeretetről beszélnék - bár szerelembe esni jó :pirul: -, s ez az érzés, amit fontosnak tartok egy tartós párkapcsolat esetén.
A tökéletes keresésének meg sok értelme nincs, mert csak egy tökéletes keressen (vagy várjon maga mellé) egy tökéletest. :D Talán inkább attól elég a másik, hogy szeretem és kívánom egyben s egyszerre, de ki is tölti vágyaimat teljesen, mert mind érzelmileg, mind testileg viszonozza. S ennyi pont elég az életünk végéig! :) Na jó, alkonyatkor már csak TV-zünk... :D
Csak egy buta vagy lusta férfi éri be kevesebbel, azaz nem kell igénytelennek lenni még itt a Lilában sem… :) S mi a kevesebb, illetve milyen lenne az elég?! Alapvetően nem kellene itt nagy célokat kitűzni itt, de nem kéne a béka popsija alá sem csúszanni. Valami egészséges sáv, amiben jó a komfortérzett, érzelemileg, testileg elég, de a nőt sem alázza meg vagy kényszeríti megalkuvásokra, azaz a NŐ-nek is jó… :) Igaz, ezt a Lilás fiúknak még nagyon tanulni kell! :D Egyébként meg nagyon buták!!! :D Egyszer egy Hölgytől hallottam az alábbit, s nagyon igaznak hiszem:
„Pedig annyira egyszerű lenne az egész! Ha egy pici energiát belefektetnének a fiúk, sok mosoly, vidámság, könnyed együttlét, kis séta, egy jó kávé, Margit-szigeten a víz bámulása közösen, aztán egy kis kedvesség, simogatás, egy leheletfinom csók, szem a szembe néz, és már tárulnak is szét azok az izgatóan szép női combocskák! Mert mi sem vagyunk semmi jó dolognak az elrontói!”
Őszintén megmondom, engem egyszerűen zavarna, ha az előbb leírtak nem lennének benne bármilyen hosszúságú kapcsolatomban! Szégyellném magam, ha ezt a minimumot sem adnám meg annak a Nőnek, aki magába fogad! Nem érezném magam férfinak!
Másrészt valahol magában kell keresnie annak a férfinak a hibát, aki egyszerűen úgy fekszik le egy nővel, hogy közben arra gondol, „egy másikkal kéne már”… Főleg, ha ez az első együttlétük! Egyszerűen nem értem ezeket a férfiakat, mert egy Nőn nagyon sok felfedeznivaló adódik. Csakhogy élesen érintsem a témát, egy Nőnél a hüvelyen belüli érzékenység nyelvünkkel, ujjunkkal, de legfőképpen péniszünkkel egy egészen különös utazás… :D Ha odafigyel a férfi a Hölgy partnerére, akkor egyre több élménnyel töltve, színesítve az együttlétet tudja eljutatni az orgazmusig. :pirul:
De ehhez bizony idő kell!!! :D S egy laza, közös megállapodáson alapuló kapcsolatba is bőven belefér ez! :)
Hölgyekről jót vagy semmit! :) Igaz nekem nincs nagy tapasztalatom azokkal a hölgyekkel kapcsolatban, akik sorban egymásután vagy egyszerre húzzák magukba a pasikat… de attól tartok, hogy egy ilyen méltatlan állapot, folyamat előidézője leginkább egy komoly lelki sérülés a hölgy múltjában. Nagyon jól tudom, s tapasztalatból is alátámaszthatom, hogy egy ilyen komoly pszichés állapot milyen személyiségbeli defektusokkal, torzulásokkal járhat… Szomorú! :(
A többi Hölgy pedig imádnivaló a Lilában! :) Színesek, aranyosak vagytok, még ha időnként durciztok is, ha nem válaszoltok, ha picit elhanyagoltok, ha esetleg észre sem vesztek (pedig már egy hete állok a lábfejeteken) :) :D
csizmaskandur
#14 (2017-08-16 15:28:25) |
#borzaslany: Elnézést, hogy beleszólok a Nagylányok csevejébe, de nem volt meg mindenki ezeknek a rosszjánykáknak! :D Legalább is én nem! :D ;) :/ 
mirmike77
#13 (2017-08-16 15:09:49) |
Khm..attól,hogy a sz@r felkerül a polcra még nem lesz belőle lekvár ;) 
Főleg ha két énje is van :D 

ichmickey
#12 (2017-08-16 14:13:01) |
#borzaslany: Csak ismételni tudom magam: EZ ITT EROPOLIS! Ide nem számüzetésbe jövünk, hanem mert ez egy szabad ország. SZABAD!
"Az ember azt *hinné, hogy már nincs lejjebb és kiderül de bizony egyeseknél van... :-("
DE! Van olyan, hogy nincs lejjebb! Amikor a bugyid már a bokádon túl jár... :-)
ichmickey
#11 (2017-08-16 13:32:19) |
#pandora: EZ ITT EROPOLIS! Ide nem számüzetésbe jövünk, hanem mert ez egy szabad ország. SZABAD! Jézus nem élne itt, az 
Ő tanai hallatszanak a hozzászólásodban. A negativ szexista beszólásodra csak annyit: a műpénisz gyártás egy rentábilis üzletág, M. Marcsával kapcsolatban nincsenek termelési statisztikák, de nem kellene guánót szórnod a ventillátorba. A hedonizmus jó, az aszkézis rossz. Ha egyetlen orgazmust tudtunk egy másnak okozni, akkor már megérte.
ichmickey
#10 (2017-08-16 12:14:50) |
#akim73: IGEN! Erre való a virtuális világ. Itt a virtuális énem él, boldogan, boldogtalanul. A reál világban pedig az az énem amelyik végeláthatatlan felesleges, használhatatlan, alkalmatlan politikusok által létrehozott, szabálytengerben foldokolva próbál létezni. Mindenkinek szüksége van egy Eropolis-ra -nevezzük ezt bárhogyan- folladásos halál ellen.
pandora
#9 (2017-08-16 01:15:05) |
#borzaslany: 
Szerintem a nőknél azért talán nem az ilyenek vannak többségben. Én inkább pasiknál látom ezt a hozzáállást.
És nem mintha én ezt díjaznám, de valahol még férfiaknál legalább nem tartom elmebetegnek.
Nőknél viszont az a viselkedés amit leírsz(szinte minden pasi megvolt már és még az sem zavarta őket, h annyira sem méltatják a pasik , hogy helyük legyen), két dolog tud lenni. Vagy nimfomániás az illető (nem a hűdejó hanem a kóros értelemben), vagy olyan fokú önértékelési problémája és szeretetéhsége van amit csak így tud kompenzálni. Mindkét esetben szerintem klinikailag beteg az illető, szóval semmiképp sem tekinthető mércének semmihez. 
borzaslany
#8 (2017-08-15 18:30:45) |
#pandora: Tudod az a baj ezzel, h csak az egyik oldalát nézed. Maximálisan egyetértek azonban azzal amit leírtál, de valljuk be van jó pár hölgy itt akiknek minden mindegy csak szex legyen. Tudnék mondani pár nevet akinek itt szinte minden pasi megvolt már és még az sem zavarta őket, h annyira sem méltatják a pasik , hogy helyük legyen. Mindegy nekik és mindkét félnek, h kocsi vagy erdő vagy netalán egy pince.... 
Az ember azt hinné, hogy már nincs lejjebb és kiderül de bizony egyeseknél van.... :(
titkosgyonyor
#7 (2017-08-15 11:28:24) |
#pandora: Idővel mindent másképp lát az ember. 
Köszönöm pandi! :-)
keresek-kutatok
#6 (2017-08-15 03:11:11) |
#pandora: Köszi!
pandora
#5 (2017-08-15 00:30:29) |
#keresek-kutatok: 
Szerintem valójában mindenki a szerelmet, a tökéletest keresi, *azt aki mellett nem kell másik*. Nem azért nem kell mert az illem így kívánja, hanem azért nem kell mert nincs rá szüksége.

A férfiak viszont gyakran beérik ennél kevesebbel is. Ha van egy lehetőség hogy ne Marok Mancával szexeljenek, azt kihasználják. Ugyan nem igazán felel meg, mégcsak nem is hűdetetszik...de azért nőből van, egyszer-egyszer jó lehet. (Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, mert vannak kivételek - elenyésző mennyiségben) Viszont az ilyen jobbasemminél-kapcsolatok helyett azért továbbra is keresnek. Keresnek egy jobbat, olyat amelyik tényleg megfelel nekik.

A másik típus, aki eleve szív nélkül, csak testében él, és lételeme a változatosság, na ő aztán még randira készülés közben is tervezi a következő nővel a randit. Sőt, párhuzamosan több szálat is akár élesben tart. Mert ő így él, és mindenki más le van tojva. És még azzal érvel, hogy "de hát megmondtam hogy laza kapcsit keresek". Az meg nem számít, hogy *a laza kapcsolat nem a fűvel-fával alkalmi szexeket jelenti.* :( 

A választás lehetőségét meg azért nem adják meg a partnernek, mert önzők. Ezért csinálják sutyiban. Fel akarnak tenni a polcra, még jó lehetsz valamire - ha nincs jobb.

keresek-kutatok
#4 (2017-08-14 00:32:38) |
Aki megmondja, hogy nem akar, tud, (akármi) találkozni, azt én is korrektnek tartom. :)
Azt nem értem, hogy amikor nincs semmi tétje az egésznek, általában laza kapcsolatok alakulnak ki, és mégsem merik megmondani, hogy még keresgélnek valamiért. Ezzel a másiknak is meg kéne adni a választás lehetőségét, hogy neki jó-e így vagy sem.

Vagy amikor eldöntik, hogy akkor nekik jó együtt, miért kell sutyiban keresgélni tovább? Megszokás, beidegződés vagy miért? Tényleg érdekelne :)
athene
#3 (2017-08-13 17:20:27) |
#akim73: 
Ez csak amolyan páncél.... ;)
borzaslany
#2 (2017-08-13 17:09:45) |
#akim73: Itt is mint a való életben mindennek megvan a miértje.
Hidd el bele lehet fáradni a sok IQ huszár elviselésébe aki betalál bennünket és ez lehet igaz mindkét nemre is.
akim73
#1 (2017-08-13 16:47:27) |
Telitalálat ez az írás!
Csak annyit hozzá tennék hogy legtöbben a valóságban sokkal közvetlenebbek mint itt.
Érthető.
Ismerek innen három személyt aki persze nem tudja hogy én ki vagyok,de rendszeres kapcsolatban vagyok vele a hétköznapi életben.
Itt érintethetettlenek,lekezelő kioktató stílust képviselnek,a valóságban pedig tündérek.
Eropolis,én így szeretlek!
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.