hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóAz ostoba.........

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany > 15


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Az ostoba.........
#15 (2017-11-26 13:01:10)

Nem tudom szebb szóval leírni de csúnyával meg nem akarom :)
Tv-zés közben gyakran szoktam csetelni, a kettő nálam nem zárja ki egymást.
Rám ír egy 30 éves srác. Egy picit idősebb korosztályt kedvelek de gondoltam ki tudja mi sül ki belőle. :P ;) 
Beszélgetünk, nem pécsi és azt mondja független és még barátnője sincs.
Gondoltam akkor kérek egy arcképet és majd meglátjuk. Kapok is elég hamar , a saját nevével készült mail címről :) Szeretem az ilyet, hiszen a jó kis face aztán majd mindent elárul még kérdeznem sem kell :) Most is rákerestem és mivel az egyik képe ott a profilképe nem is volt nehéz megtalálni. Látom a kép már két éves..... meg is kérdezem miért 2 éves képet küld. Nem esik le neki, hogy honnan tudom mennyi idős a kép. Válaszol, h a másik viszont friss :) Gondoltam jöhet a beugratós kérdés...... és megkérdezem ki is az a két gyerek a face lapján :/ :/ :/ :/ 
Mert hát ugye ott van egy feleség és egy pár hónapos baba és egy 2 éves. A feleség lapján pedig látom, hogy jó pár közös ismerősünk van. Nos ekkor esik le neki valami mert azonnal kilép és törli a regjét. De ugye a csetes oldal nálam még nyitva és akár le is menthetem és ha gonosz lennék a képpel mellékelve az asszonykának megmutatnám :) Annyi gerincesség sem volt benne, hogy beismerje, h ezt bukta és semmi sem igaz. Inkább gyáván kilép......... végül is ezzel mindent elmondott magáról. 
Nem igazán érdekelt volna ha bejön nekem és nős :) Nem férjet keresek..... de a hazugságokat a csúsztatásokat az nem tudom elviselni és akkor megy is a levesbe.... 
Hát Ő most magától ment :) 
Nem is értem ennyire nem fél attól, hogy olyan ismerősbe botlik aki vagy őt vagy a párját ismeri és esetleg lebuktathatja? Úgy látszik az emberi ostobaság határtalan....

19 hozzászólás |

Hozzászólások

nincs kép gaborneteskalandjai
#19 (2017-11-27 17:46:08) |
#borzaslany: így van,nekem ez így nem jön át.

Azért húzod fel magad mert hazudott ismerkedés közben, van gyerek & asszony otthon. Aztán jön a kommentek között az áldozat szemszögéből az anyuka, és ebbe te is beleállsz: "Szegény nő lehet azt gondolja náluk minden rendben van közben pedig a férje össze vissza mászkál".

Ennek viszont eléggé ellentmond ahogy a félrelépésről írsz. "Nem igazán érdekelt volna ha bejön nekem és nős :-) Nem férjet keresek..... de a hazugságokat a csúsztatásokat az nem tudom elviselni és akkor megy is a levesbe.... "

Ilyenkor mindig hazudni kell, más nem otthon a párjának. Vagy az neked már mindegy hiszen nem Neked hazudik és kész? Gondolom átlátod hogy nem kicsit erkölcsileg önmagadba ütköztél, és ha neked ez a sztori központja hogy a hülye lebuktatta magát saját mailről, ehhez csak gratulálni tudok.
borzaslany
#18 (2017-11-27 16:45:34) |
#gaborneteskalandjai: Csak ostobát írtam...... és az arra vonatkozott, h saját nevéről írt. Sajnálom h ez nem jött át Neked :)
nincs kép gaborneteskalandjai
#17 (2017-11-27 15:41:26) |
#borzaslany: pedig ez nettó ítélkezés, és simán a magadévá teheted a dolgot. Ahelyett hogy leostobázod itt és szemét fasznak elmondod. Ezzel semmit nem érsz el. Komikus hogy feletted egy hasonló szerencsétlen épp erről a helyzetről ír blogot ide.
borzaslany
#16 (2017-11-27 15:38:18) |
#food-to-go: Sajnos nem egy olyan férfit ismerek akinek otthon szép, csinos értelmes felesége van és itt meg olyanokat hajkurászik akik után a legtöbb pasi meg sem fordul. Miért? A farka az oka........ és ha az feláll az ész megáll :)
borzaslany
#15 (2017-11-27 15:36:15) |
#gaborneteskalandjai: Nem mondtam ítéletet de a feleségének sem mondanám el. Nem az én dolgom és hát velem semmi sem történt ..........
nobody
#14 (2017-11-27 08:44:27) |
#esther: 
Nehéz időszak ez az apáknak is. (Főleg a terhesség ideje alatt, akiknél nincs szex.) Persze nem akarom védeni, mert ez azt jelenti, hogy nem szereti, ha már az elején más nők ágyában keresi a kielégülést. 
esther
#13 (2017-11-27 08:27:34) |
#food-to-go: 

Akkor uralkodjon magán! 
A szülés előtti, és utáni időszak az, ami teljesen kritikus egy nőnél. Az a hormon mennyiség, ami a 9 hónap alatt fokozatosan nő, az a szüléskor egy csapással kiürül a szervezetből. Ez (is) okozza a szülés utáni depressziót, de nem csak a lelkiállapot miatt fontos ilyenkor az apa, még számtalan oka van-...de na, ez nem is idevaló, csak mint infót írtam le. 
Egy szó mint száz, nálam erre nincs mentség, hogy újszülött mellől csajozni, egy frissen anyukává lett nőt átverni. A gerinctelenség csúcsa.
food-to-go
#12 (2017-11-27 00:26:36) |
az a szomorú való, hogy ez mind igaz, pici gyerek mellől, terhes feleség mellől simán csajozik, mert az kell az egójához, akkor is, ha a neje szebb, karcsúbb, fiatalabb, és imádja őt, szüksége van erre, na
nincs kép gaborneteskalandjai
#11 (2017-11-26 23:30:21) |
#borzaslany: így viszont fölösleges erkölcsi ítéletet mondani a helyzetről, hogy szegény nő így és úgy.
Szegény nő csak úgy úgy jár jól ha nem ide írsz,hanem megírod neki is mi volt a párjával.
stormborn
#10 (2017-11-26 21:41:04) |
#borzaslany: Biztos, csak számomra borzalmasan tragikus, ha két ember együtt van évekig, és valójában úgy tűnik, hogy szinte semmit sem tudnak egymás valódi személyiségéről.

Totális időpazarlás az én szememben. Az életben talán az egyik legfontosabb dolog, hogy megosszuk magunkat, az érzéseinket, a gondolatainkat valakivel. 
borzaslany
#9 (2017-11-26 20:34:57) |
#stormborn: Szegény nő lehet azt gondolja náluk minden rendben van közben pedig a férje össze vissza mászkál .....
stormborn
#8 (2017-11-26 19:32:45) |
Az a baj, hogy az ilyen ember nem neked vagy másoknak hazudik elsősorban, hanem magának. 
Vágyik az új puncira, de még annyira sem őszinte magához (sem), hogy ezt be merje magának vállalni. Nem tudja azt mondani, hogy igen, feleségem és gyerekeim vannak, de mégis meg akarok kúrni mást. Nem, egyszerűen úgy csinál, mintha nem is léteznének. 
Nem vitatom, hogy ez hatalmas szemétség, de engem mindig az a kérdés foglalkoztatott, hogy hogy lehet egy ilyen emberbe beleszeretni. Ki az a nő, és miért, aki egy "ilyennek" szül két gyereket?!
borzaslany
#7 (2017-11-26 18:57:26) |
#egyvagyok: de sajnos itt van, törli magát aztán újra regel....
egyvagyok
#6 (2017-11-26 18:44:05) |
#borzaslany: 
Jobb is, ha az ilyen bugyuta ember nem keresget.
borzaslany
#5 (2017-11-26 18:31:09) |
#esther: Tudod az ilyenek megérdemelnék, h lebuktassa őket valaki. De sajnos a levét a vétlen fél inná meg. A párjának nagyobb lenne a fájdalom és lehet a pasi eszéig pedig el sem jutna a dolog. 
borzaslany
#4 (2017-11-26 18:29:14) |
#gaborneteskalandjai: szerintem meg ostoba aki azt sem tudja milyen könnyű bárkire is rákeresni a neten. Csak az érdekli h találjon valakit egy légyottra.....
esther
#3 (2017-11-26 16:19:27) |
Menjen a jó büdös franca az a pali, aki így kezdi az apaságot. :merges: 
Pár hónapos a bébi,de ő már mással találkozna? Hogy tiszteli azt a nőt, aki gyereket szült neki?? :o 
Persze a neje nem tud félredugni, mert ott a baba 0-24-ben, apuka meg jó tudja ezt. Na ez a gyomorfordító, nem is az, hogy hazudik.( bár az is)
Igenis legyen a felesége, meg az újszülött gyereke mellett!
nincs kép gaborneteskalandjai
#2 (2017-11-26 14:23:34) |
Wow. Digitális felderítésből ötös. Mondjuk ez azt mutatja nem rutinosan csinálja.
egyvagyok
#1 (2017-11-26 13:22:51) |
Kicsi a világ, lerövidültek a távolságok :)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.