hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóÉn és a horoszkópom :)

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > borzaslany > 10


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


borzaslany blogja


A LILA város
Mesék a városról, a LILA városról ahol nem minden az aminek látszik :)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Én és a horoszkópom :)
#10 (2017-10-14 15:42:33)

A KOS jegyében születtem annak minden előnyével és hátrányával. Ma találtam, olvasgattam és annyira jellemzőek ezek rám  ;)  ;) 
**Kosnál minden fejben dől el: ha valamit el akar érni, azt el is éri.Sokszor forrófejűek, és a saját érdekünkben jobb, ha komolyan vesszük az olyan kijelentéseit, mint a “Most ne szólj hozzám, vagy hagyjál békén “, de a legjobb az, ha már a lélegzetvételéből olvasni tudunk. Különben dühbe gurul. Miután kieresztette a gőzt, néhány perc alatt meg tud nyugodni és amilyen hirtelen eldurrant az agya, olyan gyorsan meg is tud bocsátani
A Kos becsvágyó és egyenes: így jellemezhető a legjobban a Kos jegyében született nő. Ugyanakkor ez két olyan tulajdonság, ami azoknak a férfiaknak kelti fel a figyelmét, akik hódítani akarnak. Ezért a Nyilas és az Oroszlán férfiak odavannak a Kos jegyű nőkért. A Mérleg jegyében született férfiak­ számára azonban túl kemények, még akkor is, ha egyébként az egekig magasztalják őket.
Ki illik hozzá?

Bárki, aki nem akarja őt megváltoztatni, nem akar rátelepedni, aki viszonozza szenvedélyét és hasonló hőfokra tud pörögni, élvezni akarja vele az életet, úgy, hogy  közben hagyja, hogy karriert építsen és járhassa a saját útját.**

A valóságban még az is benne van, hogy mindent akarok és azonnal :) Ha pedig nem kapom meg egy kis ideig még foglalkoztat és aztán legyintek egyet, hogy már nem is kell. Öntörvényűség is nagyon jellemző rám... mások véleménye hidegen hagy, nem igazán hat meg ki mit gondol rólam, az legyen az Ő baja :) Én jól vagyok így.
Vagy el tud fogadni így valaki vagy sem, semmi sem kötelező és csak egy lehetőség vagyok és nem kötelező program  ;)   

Nincs hozzászólás. |

Hozzászólások

A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.