Simple vásárlói tájékoztatóTapasztalatok

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > handfree


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


handfree blogja


Tapasztalatok
.


Hogy ismertem meg magam ?
#2 (2017-10-21 13:57:39)

A napokban beszélgettem egy normális sráccal itt, aki megkérdezte hogy honnan és mikor jöttem rá hogy képes vagyok a handfree cumra.
Öt felcsigázta ez a téma és úgy vettem észre hogy sokatoknak bejön, így megosztom veletek :)
Tinédzser voltam mikor először futottam bele a neten egy shemale videóba. A mai napig emlékszem rá, vagy 15 másodperces videó volt. Annyi látszott hogy egy iszonyat jó csajt döngetnek hátulról majd mikor szétnyitotta a lábát egy hatalmas farok volt közte .... nagyon sokszor vissza néztem mert nem hittem el, hogy létezik ilyen. Mivel teljesen lázba hozott így ez lett a szenvedélyem. Majd egy idő után feltűnt hogy ezek a lányok iszonyatosan élvezik, hogy kefélik őket, így elkezdtem utána járni , hogy mi lehet ennek az oka. Kiderült ,hogy van nekünk egy csodálatos pontunk, a prosztata, az ezer gyönyör pontja :) 
Szóval fiatal szingli fiúként elkezdtem kutatni és felfedezni a testem, bár szégyelltem amit csináltam, de már az első próbálkozás után éreztem, hogy ez jó dolog, bár ekkor még nem volt meg a nagy siker. Sok sok próba következett ezután éjszakánként a zuhanyzóban, de mindig csak csúcs közeli állapothoz jutottam el és annyit értem el vele , hogy ömlött belőlem az előváladék. Szóval egy idő után meguntam és szomorúan feladtam a dolgot, de néha néha rám tört a vágy és próbálkoztam. Idővel "eszközöket" vettetem be, ez leginkább zöldségek és gyümölcsök armadáját jelentette, de áttörést ezek sem hoztak. Majd végül évekkel később az első próbálkozás után lett egy vibrátorom, egy csodálatos kis eszköz, ami megmutatta nekem a mennyek kapuját :) Félve dugtam be, de a finom rezgő érzés egyből beindította a dolgokat és már csöpögött is belőlem az előnedv, amit én igazán szeretek, innentől kezdve nem volt megállás, el akartam érni a célom és milyen sokáig közel voltam hozzá .... Majd végül olyat éreztem mint még soha. Éreztem a vibrálást a fenekemben ami végig ment az egész gerincemben és az egész testemben éreztem, majd elkezdet lüktetni a péniszem egyre intenzívebbe és végül jött a nagy bumm és szép lassan elkezdet kifolyni belőlem a forró sperma, egyenesen a köldökömre.
Utána alig tértem magamhoz, végre sikerült elérnem amire olyan rég óta vágytam, bár kissé csalódott is volt. Arra számítottam hogy gejzírként fog kirobbanni belőlem az ondó és úgy kell majd lekaparni a plafonról, vagy hogy tele élvezem legalább a mellkasom, de csak a köldökömön lévő tócsa jelezte , hogy itt olyan dolog történt mint még soha és, hogy már sosem leszek az mint aki voltam. :)
 
[html]https://videa.hu/videok/felnott/meglepo-farok-no-sex-DZH5LNTTsq994QQ2[/html]

Nincs hozzászólás. |

A tegnap este
#1 (2017-10-14 12:45:33)

Szóval az a helyzet hogy munkámból adódóan néha be kell rugnom.... pultos vagyok, tegnap meg péntek volt, ilyenkor egyértelmű a szitu. Viszont tegnap túl töltöttek. Annyira lealjasodtam mint még soha. Aminek a végeredménye az lett hogy felmentem "rosszlányokra" és kerestem valakit aki még fogad.
 Még sosem csináltam ilyet. Egy transz lányra esett a választásom. Elmentem hozzá. 
 Megmondtam neki hogy mire van szükségem: " Azt szeretném, hogy megdugj" Nem tétlenkedett.  Elmentem zuhanyozni, majd mikor végeztem leült mellém az ágyra, beszélgetni hogy egy kicsit megnyíljak.
Nem untatlak titeket a részletetekkel a vége az lett hogy hanyatt vágtam magam az ágyon és éreztem ahogy elkezdi betolni a farkát. Megmondom őszintén kicsit fájt, de nem érdekelt, csak egy dolgot akartam, orgazmust ....
Szóval ahogy tolta ki és be, nekem jojózott a szemem a gyönyörtől, pedig nem volt teljesen kemény a farka, éreztem hogy ma már jó páran voltak nála, de ahogy istenkém..... Most is is ahogy eszembe jut...
Nekem folyamatosan folyt a farkamból az előnedv éreztem hogy tocsogok, majd megkérdeztem hogy meg lovagolhatom e ? Természetesen igen volt a válasz , szóval fordultunk és nem is sejtettem hogy az igazi gyönyör nekem még csak most fog jönni. 
Először elkezdem lovagolni és tényleg nem tudom leírni az érzést, ilyen sokáig még sosem voltam a csúcs közelében, majd átvette a ritmust és elkezdett kemény pakolni miközben a fenekemet markolta.... Hogy mi lett a végeredmény ? ÉN egy hatalmasat élveztem a hasára természetesen. Persze nem a klasszikus spricc volt, inkább csak folytam, de az érzés fenomenális volt ahogy a lány köldökére élveztem :)

Nincs hozzászólás. |

[1-2]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.