hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóTevék és tévézés

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Blog > balazsvagyok > 13


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


balazsvagyok blogja


Az élet biszex oldala és egyebek
Én és én meg az Irén? Nem. Irén sehol sincs.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Tevék és tévézés
#13 (2017-11-10 09:27:08)

Ahogy ma jöttem befele munkahelyre és éppen erősen mély dolgokon elmélkedtem el, pl teszem azt, hogy tegnap este most mennyit is ittam vagy mit is vettem, mert nem igazán van meg. Milyen szerencse, hogy nem vettem sok faszságot az E-bay-en kicsit kapatosan. Csak egyet.

Ügye vagyok na.

Szóval na. 
Állt velem szemben három tinilány. Szépek fiatalok csinosak és mindháromnak akkor tevepatája volt, hogy csak na. 

De komolyan? Nem vették ezt észre otthon? Vagy ez valami új divat? 
Amúgy engem nem zavar, hisz eltévézgetek és nincs ezzel bajom, de azért na. Legyünk már észnél valahol.

Ez hasonlatos egy múltkori esethez. Adott egy elég csinos 160-as lány. Meglehetősen nagy és nem mellesleg kirakott mellekkel. Abból a szemedbe tolom típussal. Pushup és mély dekoltázs. Páran a környékén erősen belefeledkeztünk a látványba és az egyikünket végülis kiszúrta és felháborodottan közölte vele, hogy neki szeme is van és milyen jogon bámulja a melleit? 
Lehet nem kéne kitenni a portékát? Vagy ha kiteszed azzal a célzattal, hogy az bizony szexuális vonzalmat segítsen elő és egyáltalán akkor talán nem kéne meglepődni. Vagy igen?

ááá.

Korán van még ehhez...

16 hozzászólás |

Hozzászólások

judit1973
#16 (2017-11-18 02:41:21) |
#pandora
Még annyit, hogy a világ attól szép, hogy sokféle. Az én világomban ez így működik, máséban másképpen. 
Lehet, hogy túl sok beszólást kaptam egészen fiatal lány koromban, teljesen normális ruhazatban idióta építőmunkásoktól és hasonlóktól? (viccesen hangzik, de tök igaz) 
judit1973
#15 (2017-11-18 02:33:00) |
#pandora:
Kedves Pandora! Ezek szerint ez az, amiben sosem fogunk egyetérteni... ☺
Ugyanis én meg azt sajnálom, hogy Te gondolod így ☺
Ergo 1:1

És még annyi: Nincs az a pénz, amiért buszra szállnék ilyen szerkoban. Ha nyilvános helyen akarok így megjelenni, egy férfi kedvéért, akkor ugyanmár jöjjön értem 
pandora
#14 (2017-11-13 02:05:51) |
#judit1973: 
Szomorú hogy ezt egy nő a XXI. században, Európa közepén így gondolja. :(

Azt írod:
"Ha azt akarom, hogy normálisan, emberként, egyenlő partnerként bánjanak velem a férfiak, akkor felveszem valamelyik munkábajárós decens blúzomat."

*Itt, az európai kultúrában egyenlő emberként kell bánni, a nemétől, bőrszínétől, vallásától, származásától, és öltözködési stílusától függetlenül MINDENKIVEL!* 
Ha jól tudom, ezt számtalan nyilatkozat, törvény is kimondja.

Különben a burkánál fogunk kilyukadni. :napersze: 
És ha kirakom a melleimet mondjuk push-uppal, akkor azt nem bárkinek teszem, csupán oda kell jutnom valahogy arra a programra, eseményre, randira, ahova épp készültem, hogy AZ akinek készültem, majd büszke lehessen rá hogy ilyen nővel van. És nem fogom magam az oda úton lefüggönyözni. :D Ugyanis ez nem jogosít fel senkit a bunkóságra.
És ahogy Esther írta, lehet diszkréten nyálat csorgatni, semmi több.
food-to-go
#13 (2017-11-13 01:19:55) |
#esther: köszönöm a cikket, nagyon hasznos volt!  :* 
judit1973
#12 (2017-11-12 14:07:50) |
#pandora: 

Kedves Pandora!

Ha nem is 100%-ban, de most ellentmondanék Neked - pedig én nő vagyok.
Ha kirakom a melleimet - és ezt most nem képletesen, hanem szó szerint értve, push-uppal, igazi mély dekoltázzsal, mindennel, akkor azt azért teszem, hogy megbámulják. Nagyon megbámulják. Sőt! Hogy szexuális izgalmat keltsek.
Ha azt akarom, hogy normálisan, emberként, egyenlő partnerként bánjanak velem a férfiak, akkor felveszem valamelyik munkábajárós decens blúzomat. És akkor bizony nagyon lesújtó véleménnyel vagyok én is arról, aki arra reagál bunkó szexistán. 

Mert valóban: az építőipari segédmunkások ne fütyüljenek minden lány, asszony után; ha egy nő bemegy egy szórakozóhelyre, ne higgyék azt, hogy rögtön bármely jelenlevő pasival dugni akar; és pláne ne éljen senki vissza egy munkahelyen azzal, hogy hatalma van, és  megkívánta valamely beosztottját! 
food-to-go
#11 (2017-11-12 02:13:42) |
ez a tevepata nagyon ööö meglepett... úgy gondolom, hogy a tevepata bugyi viselése igenis provokáló, ezzel a céllal készült ez a öööö kiegészítő, hogy az elsődleges nemi jellegre irányítsa a figyelmet
food-to-go
#10 (2017-11-12 02:12:45) |
#esther: ezt tanúsítani tudom, fel tudsz úgy öltözni, hogy az szexis, de nem közönséges, de nincs mindenkinek ilyen megbízható érzéke az öltözködéshez! én pl csak nagyon nagyjából tudom belőni a dresszkódot: sportosat csak kiránduláshoz, utcait vásárláshoz, városnézéshez, alkalmi, akkor ruha, körömcipő... még így is négyszer öltözöm fel indulás előtt, míg úgy gondolom, nem fogok tévedni, ja villantós cuccokat csak hálószobában
esther
#9 (2017-11-11 08:02:36) |
#pandora: 
Huhh, ez a téma megérne egy külön posztot. És biztosan nagy csatákat, vitákat szülne.

Az áldozathibáztatás a lehető legprimitívebb dolog, amivel találkozom. Szembejön a tv-ben, médiában, nyilatkoznak olyanok, akiknek fogalma sincsen semmiről.Elbagatellizálva a dolgokat, a megtörtént eseményeket megkérdőjelezve.Lesújtó. :( 

Annyira elkeserítő, hogy sokan valóban azt hiszik, ha egy nő szexisen ( és nálam ez nagyon nem egyenlő a közönségessel,-  de ezt most nem fejtem ki, mert egyértelmű mi minek számít)) öltözik, azt hiszik azzal a szabad préda jelet tette magára, vagy valamiféle felszólítást. :/ 

Igen, nem csak magunknak öltözünk, tetszeni szeretnénk, ez teljesen természetes. De egy intelligens férfi nem nyálcsorgatva bámul bele az arcunkba, mellünkre,nem szól be gusztustalan megjegyzéseket....hanem finoman gusztál meg, éppen hogy, alig észrevehetően teszi, vagy megszólít, ha úgy dönt, ( és van bátorsága hozzá :)  ) ezt mi nők, így is észrevesszük, mert nagyon jól működő kis antennáink vannak a vételre.
esther
#8 (2017-11-11 07:50:34) |
#food-to-go: 

És ez már kapható bugyiként is.( hol máshol mint Japánban?!) :P  :P 

http://24.hu/elet-stilus/2013/10/15/izlestelen-bugyiorulet-hodit-japanban/
tomgatsby
#7 (2017-11-10 21:59:58) |
#pandora: Basszus, most olvasom a hsz-od, miután pont erről írtam a posztom alatt :D
pandora
#6 (2017-11-10 21:10:42) |
#food-to-go: 
A tevepata amikor a nadrág előn bevág. :) Mondjuk azt nem értem, hogy kerül le. :D
pandora
#5 (2017-11-10 21:05:36) |
"Vagy ha kiteszed azzal a célzattal, hogy az bizony szexuális vonzalmat segítsen elő és egyáltalán akkor talán nem kéne meglepődni. Vagy igen?"

Ez az utolsó mondat messzire visz, egy manapság eléggé aktuális vitatémához, ami igencsak megosztja az embereket. Az áldozathibáztatáshoz. Amikor valaki úgy reagál egy megerőszakolt nőre, hogy "minek volt olyan kihívó".

*A bunkó, szexista viselkedésre NEM felmentés az, ha egy nő szexi cuccokban van!!! SOHA.* 

Ha ez felmentené a helytelenül viselkedőket, akkor oda vezetne, hogy járjunk burkában, fejkendővel. Mert hol a határ? Van akinél ingerküszöb a kirakott mell, van akinél elég a kivillanó comb, van akinél a derék, de lehet akinél a haj vagy a szem a fétis. Függönyözzük hát le, nehogy azért bántsanak minket.

Nem! A férfiak is civilizált emberek, akik nem kakilnak az út közepén ha épp ott jön rájuk, nem tépik ki a kaját a szembejövő kezéből mert épp akkor éhesek...hát a farkukat sem húzzák elő (képletesen sem) ha meglátnak egy szexi külsőt.
Hanem beletörődnek, hogy az a nő nem nekik öltözött így, és úgy nézik meg, hogy az ne legyen se bunkó, se szexista, se tolakodó. Legalábbis az intelligensebbek. :napersze: 
food-to-go
#4 (2017-11-10 20:45:43) |
a tevepata a telitalpú? mi számít kirakott mellnek? mondjuk a bimbó felett hány centivel végződik a dekoltázs?
knifeplay
#3 (2017-11-10 19:24:01) |
Én speciel imádom a tevepatát fétisem :-D  :D  <3 
szilvi
#2 (2017-11-10 16:01:49) |
Olyankor van meglepi a pasinak ha a naci lekerül :D Lekerül a tevepata, lekerül a push up melltartó, lekerül a vakolat s mi marad ?? Na ott a meglepi :D 
Anno régen mondhatni lánykoromba egyik barátnőmnek volt egy sógora egy igazi tenyérbe mászó alak, Egyszer a hátam mögött ilyen beszólása volt hogy nekem húzós a pinám, mind a mai napig nem tudom ez a pasiknál mit jelenthet ez a jelző??  
tomgatsby
#1 (2017-11-10 12:48:14) |
Ööö, szerintem nyugodtan mutassák meg a csini, fiatal lányok a patájukat :D Csak az a baj ezzel is, mint a cicanacival: akin elnéznénk, az ritkán veszi fel, akin nem akarjuk látni az meg egyfolytában ilyet hord :D
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.