hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóGhosting

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 98


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Ghosting
#98 (2017-02-25 11:54:37)

Már neve is van. :) 

*Ghosting, avagy nyomtalanul felszívódni - Ez az új társkeresési trend!
*
Az egyik pillanatban romantikusan vacsoráztok a pároddal egy kellemes helyen, a másikban pedig szőrén-szálán eltűnik az életedből. Nincsenek magyarázatok, nincsenek észszerű érvek, csak a fejedben szüntelenül kavargó kérdések, hogy aktuális kedvesed miért lépett le egyetlen szó nélkül!

Kimondhatjuk, hogy ez a szakítás egyik legszívtelenebb alternatívája, és úgy tűnik, az internetes társkeresők kusza világában egyre többen húzzák magukra a fantom gúnyáját. 

*Nem divat a tisztességes lezárás
*
Ha szingli vagy, és rendszeresen használod a különböző társkereső alkalmazásokat, ez már valószínűleg veled is megtörtént: találkozgatsz valakivel, minden jól alakul köztetek, majd az illető munkahelyi elfoglaltságaira (vagy a beteg macskájára, a külföldre költöző barátjára, a lerobbant kocsijára) hivatkozva váratlanul lemondja a következő randit. Néhány nap múlva megunod az idegesítő várakozást, és küldesz neki egy üzenetet, de nem érkezik válasz. És az illető a telefonját sem veszi fel. 

Ekkor szomorúan ráeszmélsz arra, hogy te is egy eltűnőművész áldozata lettél. 

A ghosting jelenség egyre növekvő tendenciát mutat a szájberismerkedés világában, és sokan ahelyett, hogy vennék a bátorságot, és tisztességesen szakítanának azzal a személlyel, akivel együtt töltöttek bizonyos időt, egyszerűen kitörlik őket az életükből. Sőt vannak olyanok is, akik még messzebbre mennek, és mindenhonnan letiltják volt partnerüket. Egyetlen szó nélkül.

*Ki kerüljön a bevásárlókosárba?
*
A mai, felgyorsult világban a különböző randiappok és ismerkedőoldalak számtalan lehetőséget adnak a kapcsolatteremtésre, ami egyes szociológusok szerint ún. bevásárlókosár-mentalitást hoz létre. Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy ha nem tetszik a kiválasztott termék, máris jöhet a következő, és a kellemetlen körök lefutása nélkül lehet új partner után kutakodni. 

Részben ennek is köszönhető a szellemkedés egyre nagyobb mértékű terjedése. 

A virtuális társkeresés nagy előnye – azaz a hatalmas választék – inkább hátrányt jelent, mert kevesebb a szemtől szembe interakció, és az emberek sokkal kevésbé érzik úgy, hogy felelősséget kellene vállalniuk a cselekedeteikért. Elég csak lapozgatni, húzogatni, klikkelni, hogy meglássuk, kit tartogat a jövő, ami rengeteg kísértésnek ad teret, főleg akkor, ha az illető nem elkötelezett valaki iránt. 

*A randipartner egyetlen kattintással likvidálható
*
Ez a jelenség természetesen nem új keletű – a régebbi korok ismerkedői a vezetékes telefon mellett várták tűkön ülve a potenciális jelölt hívását, vagy óránként nyitogatták a postaládát, vajon érkezett-e levél. A randipartner ma szó szerint eldobható és egyetlen kattintással likvidálható, erre utal a legnagyobb brit közvélemény-kutató cég, a YouGov felmérése is, ahol 1000, véletlenszerűen kiválasztott embert kérdeztek meg a ghostingról. A kapott eredmények azt mutatták, hogy a válaszadók több mint 10%-a szakított már úgy, hogy hirtelen mindennemű kommunikációt megszüntetett a másik féllel. 

*A szellemek rejtélyes esetei
*
A 34 éves Juli többször is randizott a Tinderen megismert Balázzsal; napközben egyfolytában írogattak egymásnak, és a levegő csak úgy sistergett közöttük. Két nappal azután, hogy egy egész hétvégét együtt töltöttek vidéken, Juli SMS-ben megkérdezte a férfit, lenne-e kedve egy közös ebédhez, amire soha nem kapott választ. „Nem az fáj, hogy nem kellettem neki, hanem az, hogy ilyen undorító módon felszívódott. Sokkal tisztességesebb lett volna, ha legalább ennyit mond: »Ne haragudj, de nem szeretném folytatni veled, mert úgy érzem, nem passzolunk egymáshoz.«”

A mérnökként dolgozó Ákos is a szellemé válást választotta, de ő teljesen indokoltnak érzi, hogy szó nélkül továbbállt. „A barátnőm megcsalt a volt pasijával, és mivel teljesen egyértelműek voltak a bizonyítékok, gyorsan összepakoltam a cuccaimat, és leléptem. Néhány nap múlva találtam egy új albérletet, ahová beköltöztem. Megváltoztattam a telefonszámomat, jeleztem a barátok és a család felé, hogy minden kapcsolatot megszakítottam az exemmel (azt nem kötöttem az orrukra, hogy miért), aztán letiltottam őt a Facebookon. Később keresett a munkahelyemen, de időközben úgy alakult az életem, hogy állást váltottam, így szerencsére nem talált meg.” 

*Egy ghoster nem alkalmas a párkapcsolatra
*
Sokan – különösen azok, akik a virtuális térben ismerkednek másokkal – tartanak attól, hogy a párjuk egyszer csak eltűnik mellőlük, akár egy szellem. Az már figyelmeztető jel, ha valaki például túl sok időt tölt a társkereső oldalakon/appokon, kevés információt árul el magáról, vagy egyértelműen a szexre hajt, halogatja a találkozást, esetleg hetekre eltűnik. 

Összességében azonban senkinek nem szabad önmagát hibáztatnia, ha véletlenül egy ilyen szellemalakba botlik. 

Csak azért, mert volt már negatív tapasztalatod, nem szabad folyamatosan azon aggódnod, hogy a következő jelölted egyszer csak köddé válik. Így soha nem tudod élvezni a pillanatot és annak a személynek a társaságát, akivel épp randevúzol. Miután rájössz, hogy egy ghosterrel nem lehet tartós párkapcsolatot kialakítani, turbózd fel kicsit az egódat.

Ne vesztegesd az időd feleslegesen lúzerekre, gyávákra és olyanokra, akik nem képesek őszintén kommunikálni az érzéseikről. Emlékeztesd magad arra, hogy ez másokkal is megtörtént/megtörténhet, de ettől függetlenül te egy erős, értékes, csodálatos ember vagy, aki megérdemli a szerelmet. 

*Érdemes elvarrni a szálakat
*
Bár nem lehet általánosítani, de a tapasztalatok mégis azt mutatják, hogy a kámforrá váló emberek mind hasonló okok miatt választják a szakítás eme megalázó módszerét. *Éretlen személyiségek, akik félnek a konfrontációtól, a kínos beszélgetésektől, hiányzik belőlük a mások iránti tisztelet és empátia, illetve szeretnek függőben hagyni dolgokat. *

.... sokkal nagyobb fájdalmat és sérülést okozunk azzal, ha levegőnek nézzük a másikat, vagyis semmibe vesszük, mint azzal, hogy felvállaljuk az elutasítást. „Néhány találkozó után nem kell hosszasan magyarázni, hogy miért döntöttünk a szakítás mellett, és arra is ügyelni kell, hogy az őszinteségünkkel ne bántsuk meg a másik személy érzelmeit. Ám a partnerünk megérdemli, hogy az adott helyzetben tisztán lásson, hogy tanuljon az esetleges hibákból, tehát minden esetben érdemes elvarrni a szálakat, ha úgy érezzük, hogy szeretnénk lezárni a kapcsolatot.” 

http://www.life.hu/intim/20151009-ghosting-vagyis-szellemesdi-azaz-nyomtalanul-felszivodni-az-uj-tarskeresesi-trend.html

47 hozzászólás |

Hozzászólások

egyvagyok
#47 (2017-02-26 20:24:40) |
#stormborn: 
"Amíg nem kerested, és nem jártál utána, addig honnan tudhatnád, hogy ott van-e"

Ez már majdnem kvantumfizika :D 
Ha nem nézzük a Holdat, akkor az ott sincs? :D
ducinyuszi
#46 (2017-02-26 17:55:12) |
*pandora: *

Rendben, én benne vagyok! :D 
ducinyuszi
#45 (2017-02-26 17:54:43) |
*stormborn:*

Nem ezzel a mondattal indítottad. Hanem utána. De mindegy is. Küzdj meg ezzel a helyzettel. És ahogy már mondtam: hagyjuk! Pusssz
pandora
#44 (2017-02-26 17:04:18) |
#stormborn: 
Szét lesztek ültetve! :D :D :D
stormborn
#43 (2017-02-26 16:00:34) |
#ducinyuszi: "Azért írtó káros ez, mert ilyenkor az ember csak magában tudja keresni a hibát, ráadásul vélhetően sosem fogja megtalálni."

Én ezzel semmibe sem kötöttem bele, sőt örültem a posztnak. Valahogy te érezted ezt támadásnak. 

Durva, hogy annyit nem tudsz elismerni, hogy ezt most te kezdted. :)
ducinyuszi
#42 (2017-02-26 15:42:22) |
*stormborn: *

A feltételezéseid a tieid. Azt teszel velük, amit jónak látsz. :D Amennyiben ÉRDEMI vita lett volna, akkor lenne értelme folytatni. De nem volt az. Nem részletezem az okokat, úgyis szeretsz elemezni, majd kielemzed magadban. Érdemtelen, felesleges vitákba pedig nem megyek bele. 

Ja jegyzőkönyv nincs, mert te kezdted. Te voltál aki ismét belekötöttél olyanba, amibe nem kellett volna. Csak vissza kell olvasni! :P ;) 
Pusszancs :* 
stormborn
#41 (2017-02-26 09:22:53) |
#ducinyuszi: Feltehetően pontosan ugyanez a gondolatot követik azok, akik magyarázat nélkül lépnek le. :D 

Semmi gond, ha nincs kedved érdemben vitázni tovább, csak annyit kérek, hogy kerüljön a jegyzőkönyvbe, hogy most biztosan nem én kezdtem. :pirul: 
ducinyuszi
#40 (2017-02-26 06:26:15) |
*stormborn: *

Nem fogom magyarázni a nyilvánvalót, ha nem akarod megérteni. Hagyjuk... :D 
ducinyuszi
#39 (2017-02-26 06:25:15) |
*pandora: *

Én értem pandi... Hogy más nem érti, más kérdés. ;) 
stormborn
#38 (2017-02-25 23:29:26) |
#ducinyuszi: "Dehogy fogom egy ilyen ember miatt önmagamat marcangolni. Na még csak az kéne. Nem fogok ott hibát keresni magamban, ahol nincs."

Amíg nem kerested, és nem jártál utána, addig honnan tudhatnád, hogy ott van-e. Pont ez a lényeg, hogy ha valamiről, amiről nem tudhatod, hogy ott van-e meg vagy győződve, anélkül hogy utánajárnál, akkor nem magabiztos vagy, hanem elvakult. 
Most ezt nem rád értettem, hanem általánosságban!

Pont ez a probléma ezzel, hogy mindig ott lesz a kisördög, hogy te csesztél el valamit, és ezért szemétség a dolog. Sok esetben például az eltűnésnek annyi az oka, hogy talált már partnert. Ha ennyit megírna az illető, akkor már mindenki jobban érezné magát.
 

Én teljesen természetesnek gondolom azt, hogy ez a jelenség negatívan érinti az embereket. Igen, akinek önértékelési problémája van, azt nyilván jobban, de a magabiztos ember is gondolkodóba esik, ha sokszor jár így.

Ha 10-szer neki szaladok a fotocellás ajtónak, akkor hiába tudom, hogy vélhetően az ajtó a rossz a saját viselkedésemet is felül kell vizsgálnom, ha szeretnék átjutni az ajtó túloldalára. :)

stormborn
#37 (2017-02-25 23:24:41) |
#pandora: Nem szeretem, ha valami úgy van beállítva, hogy nem értem, amikor teljesen egyértelmű dolgokról van szó. Én egy szóval nem mondtam, hogy mindig magunkra kell venni. Feltehetően nem fogalmaztam eléggé egyértelműen.

"Azért írtó káros ez, mert ilyenkor az ember csak magában tudja keresni a hibát, ráadásul vélhetően sosem fogja megtalálni."
Nem azt mondtam, hogy magadban kell minden esetben keresni a hibát, csak mivel a másik fél nincs ott, nem hagyott hátra gondolatokat, ezért ha valaki keresni akarja azt, hogy miért alakult így, akkor csak a saját dolgain tud gondolkozni és csak a saját viselkedésén tud változtatni.

És persze, tök jó, ha ezt valaki abszolút nem veszi fel, és legyint egyet, de ha valakivel 10-20 ilyen történik (mert én állítom, hogy ez hihetetlenül gyakori jelenség), az nem magabiztos, hanem úgy ahogy van elkerüli a dolgot, azért, amit az imént kifejtettem.

A valódi magabiztosság az, ha szembenézel a dolgokkal és adot esetben felvállalod, ha fáj vagy negatívan érint, nem az, ha úgy csinálsz, mintha rád semmi nem hatna...
pandora
#35 (2017-02-25 22:45:36) |
#ducinyuszi: 
Megint 2 malomban őröltök. :)
Merthogy mindkettőtöknek igaza van.

Kifejtem. :D

Szóval Nyuszi szerint egy antiszociális gyáva pöcs miatt aki nem mer megszólalni, nem kellene elkezdenünk sűrű önvizsgálatba és magunk marcangolásába kezdeni. Ami igaz. Ha ezt tennénk, akkor az utcára is csak úgy mehetnénk ki hogy bocsánatot kérünk az oxigén molekuláktól hogy be mertük őket lélegezni. :)

Viszont a másik véglet, amit Stormi domborít ki, hogy ha minden velünk történt eseményre magasról teszünk, mondván hogy minden úgy van jól ahogy mi gondoljuk, és ha esetleg túl sokan elkerülnek minket, akkor a túl sokan hibásak és tuti nem mi, kvázi ahogy a viccben, a sok hülye mind szembe jön... akkor picit túl nagy az egónk, akkora hogy oda már senki sem fér el. És legfőképp, nem tanulunk a hibáinkból, ami pedig egy élethosszon át tartó folyamat.

Az igazság a kettő közt van. Vagy odaát... :D
ducinyuszi
#34 (2017-02-25 21:42:14) |
*stormborn: *

Szerinted. :) Szerintem meg nagyon nem jól látod a dolgokat. De az a te dolgod, nem az enyém. Szíved joga úgy látni, ahogy akarod. Nekem meg szívem joga nem egyetérteni veled. ;) 

Dehogy fogom egy ilyen ember miatt önmagamat marcangolni. Na még csak az kéne. Nem fogok ott hibát keresni magamban, ahol nincs. Ez hülyeség lenne. A másik hibáját, a másik inkorrektségét nem veszem magamra. Ha te ezt teszed, a te dolgod. Én ennyire nem vagyok mazochista azért. :D :D :D 

Pont az a baj, hogy túl sok ember kezdi el ilyenkor önmagát hibáztatni a semmiért! Azért amihez nincs is köze. Figyelmedbe ajánlom az alábbi mondatot:
"Éretlen személyiségek, akik félnek a konfrontációtól, a kínos beszélgetésektől, hiányzik belőlük a mások iránti tisztelet és empátia, illetve szeretnek függőben hagyni dolgokat."

Ha bármi az én saram lenne, vállanám, ahogy meg is tettem, ha úgy volt. De ilyen esetben nincs ilyenről szó. Nehogymár sajnáljak egy ilyen inkorrekt embert. Vagy még esetleg könnyeket is ejtsek miatta? :napersze: 
stormborn
#33 (2017-02-25 21:34:14) |
#ducinyuszi: Szerintem, aki nem gondolkodik el egy kudarcon az azért nem teszi, mert nincs elég önbizalma belegondolni, és kielemezni a helyzetet feltárva adott esetben a saját hibáit is. 

Mindenkinek vannak kétségei önmagával kapcsolatban, ez így természetes. Az csapja be magát, aki azt próbálja promózni magáról, hogy neki nincs, és mindenben jól dönt és mindig igaza van, és őt nem töri meg semmi. :)

A bocsi, de nem az egy fokkal jobb csak, mint a jelenlegi helyzet. Ugye annyival, hogy legalább nem teljesen lett ignorálva az illető. Az igazán nagy teljesítmény az lenne, ha valami normális magyarázat is kerülne mellé (nem beteg az anyám jellegű).
ducinyuszi
#32 (2017-02-25 21:02:42) |
*stormborn: *

Dehogynincs összefüggés. Nagyon is van. Az kezdi el önmagát okolni, akinek kétségei vannak önmagával kapcsolatosan. Akinek nincs, az lezárja, hogy ez is egy hülye és kész. :) Bármennyire is nem klappolt valami, annyit mindenki megérdemel(NE), hogy a másik annyit mondjon: bocsi, de nem. 
stormborn
#31 (2017-02-25 20:51:56) |
#ducinyuszi: Nem gondolom, hogy szoros összefüggés van.
Mindig mindent lehet jobban csinálni. Ha gondolkodsz azon, hogy milyen jeleket nem vettél észre, amivel esetleg elijeszthetted, vagy hogy túl közvetlen voltál már az elején, pedig ki lehetett volna találni, hogy finoman kéne közeledni, akkor az egyáltalán nem önértékelési probléma.

Szerintem ha valami rosszul alakul, akkor az a teljesen racionális döntés, hogy a saját részedet próbálod elemezni, mivel azon tudsz változtatni, és elérni, hogy a jövőben másképp alakuljanak a dolgok.
ducinyuszi
#30 (2017-02-25 20:46:03) |
*stormborn: *

A többi lehet, hogy letagadta. :D
Aki magában keresi a hibát, annak problémája van az önértékelésével. Eszembe nem jutna, hogy magamat okoljam egy hülye miatt. ;) 
stormborn
#29 (2017-02-25 20:43:44) |
Ez a 10% körüli dolog nagyon messze van a valóságtól. Legalábbb 70-80% a realitás.

Számomra az online eltűnő emberek is ide sorolandóak. Akikkel már megtörtént 4-5 komolyabb, valóban tartalms levél váltása, majd aztán elvágólag teljesen megszakad a kapcsolat. 

Azért írtó káros ez, mert ilyenkor az ember csak magában tudja keresni a hibát, ráadásul vélhetően sosem fogja megtalálni.
ducinyuszi
#28 (2017-02-25 20:30:06) |
*gita: *

Másoknál nem jött be a dolog, hát próbálkozik. :)
gita
#27 (2017-02-25 19:42:14) |
#potenspasit: mindig tanul az ember valami újat :D
potenspasit
#26 (2017-02-25 19:34:25) |
#gita: a szellempasi gyakran bumeráng-pasi is egyben
gita
#25 (2017-02-25 19:01:40) |
#pandora: valószínűleg igen, és van, hogy csodálkozok, van, hogy mosolygok a leadott szövegen, amit be kellene vennem :D
pandora
#24 (2017-02-25 18:51:53) |
#gita: 
Mert elfogytak a vasak a tűzben.
gita
#23 (2017-02-25 18:34:52) |
ilyen eltűnős pasival nemrég én is összefutottam, de később előkerült !
hogy van ez? vajon miért került elő ???
ezt sem fogom megérteni.
egyvagyok
#22 (2017-02-25 18:05:44) |
#ducinyuszi: Itt a tavasz, dagad a f*** :D
titkosgyonyor
#21 (2017-02-25 17:25:19) |
#ducinyuszi: Lehet a tavasz szele..
ducinyuszi
#20 (2017-02-25 17:09:18) |
*titkosgyonyor: *

Huh hánytól hallottam: megbetegedbem, beteg lett anyukám (szegény anyukák, ha tudnák... :D ), elromlott a kocsi (milliárdos, de ez gond... :o ), stb. stb. stb. Andersen jöhetne tanulni. :D :D :D 

Tegnap én is randiztam, aki elutazott hozzám. Úgy látszik valami volt a levegőben. :pirul: 
egyvagyok
#19 (2017-02-25 16:19:08) |
#szilvi: Eltünnek, hogy aztán más adatokkal visszatérjenek...
egyvagyok
#18 (2017-02-25 16:17:49) |
#csakkezimunka: Hoppá! Az majdnem heti egy :napersze: 
szilvi
#17 (2017-02-25 16:07:49) |
Egyébként az oly terjedő eron pusztító lázas megbetegedéseket leszámítva, azért vannak olyanok akik igenis bevállalják a talit , és igen vannak az eltűntnek nyilvánítva kategória is . 
csakkezimunka
#16 (2017-02-25 15:04:48) |
Nem voltam rest, megszámoltam hány esetben történt ez velem. Nem volt nehéz, mert külön mappát nyitottam a levelezésben az "eltűnteknek".
Tavaly február óta 46 férfi vált kámforrá, nem reagálva semmire.
titkosgyonyor
#15 (2017-02-25 14:27:52) |
#egyvagyok: BINGO!
egyvagyok
#14 (2017-02-25 14:18:15) |
#titkosgyonyor: Persze, de a normálisnak nem kell a reklám. A rokonlelkek egymásra találnak...
titkosgyonyor
#13 (2017-02-25 14:10:38) |
#egyvagyok: Pedig mennyivel könnyebb lenne mindenkinek.
egyvagyok
#12 (2017-02-25 14:06:12) |
#artemisz: Nem lehetetlen, csak gondolkozz pasi fejjel :D
artemisz
#11 (2017-02-25 14:02:26) |
#egyvagyok: igazán ráakadhatnék én is egyre... :D
egyvagyok
#10 (2017-02-25 13:53:11) |
#titkosgyonyor: Ahogy már emlitettem, a sok kavics között néha egy gyöngyszem is megbújik...csak nem reklámozza magát.
titkosgyonyor
#9 (2017-02-25 13:38:20) |
#egyvagyok: Látod, megint találtam egy gyöngyszemet. Mert őket ez a jelző illeti. Ezért érdemes itt lenni. :) 
egyvagyok
#8 (2017-02-25 13:32:59) |
#titkosgyonyor: Még jó, hogy a kivételek erősitik a szabályt :) 
titkosgyonyor
#7 (2017-02-25 13:27:40) |
#egyvagyok: Igazad van egyvagyok. Nem egytől hallottam, hogy most elkapott az influenza, meg nem indul a kocsi, szöveget. De nem vagyok kisgyerek. Nem dőlök be a meséknek. 
Azonban vannak kivételek. Sajnos nagyon ritka manapság. Tegnap taliztam valakivel, aki nem pusztán ígérte, meg is tette. Elutazott Hozzám :-) Na, ez sincs minden évben!
titkosgyonyor
#6 (2017-02-25 13:17:36) |
Mindíg tanul az ember nyuszi :-)

Ezentúl a statiban van x számú Ghosting, akiknek próbálok magam is viszonozni ezt. :-)
És a maradék kettő a gyöngyszem, smaragd...még most is.
Na meg aki vállalja magát - kb 2 személy ;) 
egyvagyok
#5 (2017-02-25 13:08:40) |
#szilvi: biztos az itt tartozkodás miatt van :) a nem eros pasik immunisak :)
szilvi
#4 (2017-02-25 13:04:31) |
#egyvagyok: Ennyi kreatívság nincs bennük, ha jelzik akkor a lázas megbetegedés a jellemző :D Érdekes a környezetemben, lakóhelyemen, melóhelyemen egy pasi se szenved láztól s megfázástól, csak az eros pasikat dönti le a lábról :D 
egyvagyok
#3 (2017-02-25 12:32:53) |
#szilvi: Esetleg ellik a ló, vagy még a bolygók állása is szóba jöhet :)
egyvagyok
#2 (2017-02-25 12:17:17) |
Houdini után szabadon :)
szilvi
#1 (2017-02-25 12:06:51) |
Most mindenki influenzás, szerintem majdnem az összes pasi :D :D 
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.