hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóBeszélsz róla, vagy csinálod?

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 97


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Beszélsz róla, vagy csinálod?
#97 (2017-02-23 09:13:37)

Nem szeretek a szexről társalogni. Csinálni szeretem. :pirul: 

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem beszélem meg a főbb irányokat a kijelölttel férfival, mert ez természetes. BDSM-ben pláne tisztázni kell, hogy meddig tartanak a határok, hogy ki mit kedvel, ki mit nem kedvel. Azonban nem vagyok hajlandó mélyremenő társalgást folytatni arról, hogy mit és hogyan PONTOSAN! Amikor azt írja, hogy akkor most PONTOSAN írjam le, mit csinálok és hogyan... Anyáááááám!  :o 

És főként, amikor ezt egy olyan férfi írja nekem, akivel soha nem is lesz kapcsolatom, de azért "beszélgessünk róla". Nem, nem akarok vadidegenekkel a szexuális életemről beszélgetni.  :napersze: 

Két felnőtt ember. Akik elméletileg ugyanazt művelik, azaz a BDSM-et (bár ez a vaníliánál is így van véleményem szerint), enélkül is tudják, hogy a másik mire gondol. ÉS! Azt is nagyon pontosan tudják, hogy ezt csak és kizárólag személyesen ott és akkor tudják meg, hogy ugyanarra gondoltak-e. Lehet ezt körülírni, cifrázni, stb. Csak épp értelmetlen. Mert ami nekem kevés, az lehet, hogy neki sok, vagy fordítva, stb. Mert minden viszonyítás kérdése. És mert ugye mint tudjuk, a szájkaratésok mindig is szájkaratésok maradnak. :D 

És nem mellesleg... Az ismerkedés és a szex is egy felfedezőjáték. Nem arról szól, hogy előkapom a másiktól kapott használati utasítást, és aszerint megyek végig a lépéseken. Hanem arról, hogy meg akarom ismerni a másikat. Tehát az agya, a lelke után a testét is. Erre időt, energiát fordítok. Mert nekem fontos, hogy felfedezzem őt. Ha ezt ő visszafelé nem érzi természetesnek, akkor úgysem egymást keressük.

A szex játék! Egy felfedezőjáték. Hogy megtudjuk, mire hogy reagál a másik. MERT! Mert örömet, élvezetet akarunk okozni egymásnak! És olyan nincs, hogy az ember ugyanúgy reagál az egyik vagy a másik ember érintésére. Hiszen annak a két embernek is más az érintése. Hogyan is lehetne egyforma a szex vele? De ha felfedezzük egymást, talán (sőt tuti biztos) felfedezhetünk olyan dolgokat, olyan területeket, amik addig kiaknázatlanok voltak. Vagy egy magasabb szintre emelhetjük az élvezetet.  ;) 

Öreg róka vagyok már. :) De igen, volt nem egyszer, amikor még én is rácsodálkoztam, hogy ezt hogy a fenébe hozta ki belőlem?  :pirul: 

Az összes emlékezetes szexuális élményem olyan férfiakhoz kötődik, akik idő előtt nem akartak többet megtudni rólam, mint amit szívesen elárultam. De pontosan értettük félszavakból is egymást a szex kérdéseiben. VISZONT! Meg akartak ismerni. Fel akartak fedezni! Élvezték, hogy amit tesznek velem, arra hogyan reagálok. És igen, mi ketten aztán amikor már eljutottunk oda, akkor megbeszéltünk mindent részletesen. Mert akkor már ott van az ideje. 

Megtanultam már nagyon-nagyon régen: Aki beszél róla, az csapnivaló az ágyban. Aki fantasztikus, az soha nem beszél róla. Csak teszi és hagyja a tetteket beszélni.  :pirul: 

15 hozzászólás |

Hozzászólások

egyvagyok
#15 (2017-02-23 16:54:10) |
#eternity: A kisfiúk is csak beszélgetnek arról, hogy kellene az első csókot "ellopni". De ha oda kerülnek, akkor már kuss van :D
ducinyuszi
#14 (2017-02-23 16:17:54) |
eternity: 

Pontosan! :D 
eternity
#13 (2017-02-23 16:12:17) |
Akik arra kérnek beszéljetek a szexről, azok a pasik erre verik a farkukat írás közben, ennyire egyszerű ez.
ducinyuszi
#12 (2017-02-23 15:15:41) |
bpf: 

Soha nem hagyod abba? Hidd el a lőtéri kutyát nem érdekli a farkad. Szóval részemről törlöm. Tedd már meg, hogy nem pofátlankodsz be a blogomba, ahol semmi keresnivalód!
esther
#10 (2017-02-23 13:13:44) |
Jééé! Így még bele sem gondoltam, meg sem fogalmazódott bennem,- de most, hogy olvastam az írást, és felidéztem a "legeket" -  az utolsó két bekezdés, az olyan szinten igaz,mint egy axióma. ;) 
Gigamegalájk lett ez a bejegyzésed is! :) 
ducinyuszi
#9 (2017-02-23 12:00:50) |
amasius: 

Ezért kellene előbb elolvasni amire reagálsz.  :) 
amasius
#8 (2017-02-23 11:24:13) |
Elnézést ha félreérthető voltam. Nem az egész posztra reagáltam, pusztán az utolsó 3 mondatra.
ducinyuszi
#7 (2017-02-23 10:45:30) |
#artemisz: 

Nem kicsit. :D 
ducinyuszi
#6 (2017-02-23 10:44:16) |
#amasius: 

Olvass már! Akkora hülyeséget írtál, mint a ház! Olvass mielőtt okoskodsz!  :D 
artemisz
#5 (2017-02-23 10:43:08) |
#amasius: Szerintem félreértelmezted a posztot. ;)
titkosgyonyor
#4 (2017-02-23 10:35:06) |
Vallom, aki nem ront ajtóstul a házba, nem a szexuális vágyadra lesz kíváncsi, hanem rád. A szíved akarja megközelíteni és a lelked akarja meghódítani. 

Nem értettem soha, miért ezen férfiak közül kerültek elő azok, akikkel hosszú távú kapcsolatom lett, élményekkel gazdag szexuális cselekedet.
És most sem értem, miért keresem ismét ezt.

amasius
#3 (2017-02-23 09:49:36) |
A Káma Szutra, a Tantra, a Tao sem úgy született hogy nem beszéltek a szexről. :-)
amasius
#2 (2017-02-23 09:48:23) |
Pl. Egy exem tanította hogy ha orgazmus előtt egy pillanattal hideg levegőt fújok a csiklójára, akkor ettől sokkal intenzívebb lesz az orgazmusa.
Magamtól sosem jutott volna eszembe.

Ugyanakkor másik barátnőnél alkalmazva az eredmény vad vergődés, és sikongatás lett, és ha nem mondja hogy neki ez nem esett jól, még jó sokáig fújkodom vigyorogva! 
amasius
#1 (2017-02-23 09:43:32) |
Ez így hülyeség. (Bocs, nincs rá más szó)
Rengeteget beszélek a szexről. Barátnőkkel.
Kell. Így tanul az ember. 
Ha elmondják mit csinál rosszul, vagy hogyan lehetne jobb.

A frusztrált nők legnagyobb baja hogy nem beszélnek a szexről, így a párjuk sosem tudja meg hogy miért nem jó nekik, vagy egyáltalán hogy nem jó nekik. Aztán az ilyenből lesz az hogy 40 évesen sírva fakad az első hüvelyi orgazmusánal.

A "nem beszélünk róla" sosem volt jó taktika.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.