hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóÉvforduló

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 95


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Évforduló
#95 (2017-02-14 18:54:25)

Eljött ez a nap is. Igen, Bálint, vagy Valentin nap. Különösebb jelentőséget soha nem tulajdonítottam neki, de természetesen mindig boldog voltam, ha a párom megemlékezett erről akár csak pár szál virággal. :)

De most évforduló van. Egy éves évforduló. Ma egy éve, hogy egy álom semmivé foszlott. Egy álom, ami a mindent jelentette.  Egy történet, mely máshogy kellett volna, folytatódjon. De valamiért  durván és kegyetlenül széttépték a könyvet, amibe ezt írta az élet.  Az orchidea, amit utoljára kaptam, ma is az ablakban virágzik. A történet végére vessző helyett pont került. 

Persze újra felálltam és újrakezdtem mindent, mint már annyiszor. Nem ok nélkül hívnak a barátaim Főnixmadárnak. ;) És újra itt kötöttem ki, bízva abban, hogy újra rám talál akire vágyom... De a Valentin naphoz nekem már ez az emlék is társul. És akarva-akaratlan felidéződik minden, előhozva az emlékeket.  :)

7 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi
#7 (2017-02-15 17:41:48) |
*pandora: *

Az az emlék csodálatos. Igen, az sem kevés. :)

Akkor reméljük közösen, hogy a következő már jó lesz. ;) 
ducinyuszi
#6 (2017-02-15 17:40:27) |
*titkosgyonyor: *

Köszönöm! :)
pandora
#5 (2017-02-15 17:29:21) |
Ha azok az emlékek jók, az is valami. :)

Nekem zsinórban a negyedik szörnyű Valentin napom volt, már egy klassz emléknek is örülnék. :D

titkosgyonyor
#4 (2017-02-15 06:33:38) |
 
Kívánom neked, hogy a következő ennél szebb, örömtelibb legyen!  :) 
egyvagyok
#3 (2017-02-14 21:52:19) |
#ducinyuszi: Helyes, csakis pozitivan! :)
ducinyuszi
#2 (2017-02-14 21:50:18) |
*egyvagyok: *

Soha nem adom fel. :) És hiszem, hogy nem olyan, hanem jobb lesz majd... ;) 
egyvagyok
#1 (2017-02-14 19:27:42) |
A reményt soha nem szabad feladni,csak ugye így már semmi se olyan. :(
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.