hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóNéma csend

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 89


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Néma csend
#89 (2017-01-21 09:22:53)

Vannak dolgok, amik soha nem múlnak el, mert nincs végük.
Vannak emberek, akiket soha nem felejtünk el, mert a bőrünk alatt laknak
Vannak érzések, amik csak téli álomba menekültek, mert ha ébren lennének, belehalnánk. 
Vannak szavak, melyeket kimondani sem merünk, gondolatban is csak suttogni.
Vannak szerelmek, melyeknek nincs vége, mert befejezetlenül lógnak a levegőben.
Vannak ilyenek...

És mindig ott a kérdés, mi lenne ha...? 
Válasz nincs... Csak néma csend. 

4 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi
#4 (2017-01-21 13:57:28) |
*bdsmffi: *

Köszönöm! :) 
ducinyuszi
#3 (2017-01-21 13:44:41) |
Hát igen... Az ember hagyja, hogy a sebek behegedjenek és szépen él tovább a hegekkel, amik tudja, hogy ott vannak, de már nem bántanak, belesimultak az életébe, velük együtt az aki. És semmi baj nincs is. Míg történik valami, a semmiből jön és feltépi a hegeket, hogy újra vérezzenek. Ilyenkor az a néma csend fülsiketítővé tud válni... 

És ilyenkor az ember leül és elgondolkodik. 
bdsmffi
#2 (2017-01-21 13:40:10) |
Ajánlhatom Popper Péter: Ne menj a romok közé! című könyvét. Pont ezekre az esetekre íródott. 
csintalanka
#1 (2017-01-21 13:34:38) |
Sok kérdésre nincs válasz.És pontosan igy van csak a néma csend...
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.