hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóKorona

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 88


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Korona
#88 (2017-01-18 16:44:40)

A mai nap... hát nem sok szót érdemel. Mintha ma minden agyhalott megtalálna. :D Az egyik a cicim szívná, a másik orgazmusig nyalna és szana-széjjel szexelne, a harmadiknak egy másodperc után áll a ruhás fényképemtől a farka és a cicim közé tenné, a negyedik az alakomtól alélt el, stb. Ezek persze megszokott körök, igazából csak nyomkodom az X-et és annyi. ;) 

De a mai napra a koronát az imént tette fel egy beszélgetés. :D 

Viberre üzenetet kapok. Nem ismerem a számot. De a telefonom emlékszik rá. Én viszont az illetőre egyáltalán nem. 

G: Szia, G. vagyok
  Emlékszel még rám?:)
  Itt vagyok Győrben
É: Szia! Nem nagyon, valami nagyon távolról rémlik
G: Így talán egyszerűbb 
(Fényképet küldött)
É: Huh, hát nem tegnap beszéltünk, az már biztos :)
G: Én most 3 hétig itt leszek Győrben
  Csak hétvégén megyek haza
  Az ..... hotelben lakom
  Lenne kedved találkozni velem?
É: A héten biztosan nem, mert beteg vagyok.
G: Influenza?
É: Igen
G: Tényleg rég beszéltünk
  Tudsz te is fényképet küldeni?
É: Segíts nekem, mert nem emlékszem már. Hol találkoztunk?
G: Szerintem nem találkoztunk csak beszéltünk telefonon
  De talán most jött el az ideje
  Ha küldesz képet lehet beugrik
(Oké, itt kezdett kerekedni a szemem. Rámír, de azt sem tudja hogy nézek ki???)
É: Nyilván ha rámírtál, akkor tudod hogy nézek ki, és kint is van a képem
G: Anastasia néven vagy a telefonomban
É: Ó jézus
  Az már több éve volt
G: Hát 2-3 éve lehetett
  Javaslom ismerjük meg egymást
  Egy kávézás beleférne?
É: 3 év után rámírsz, úgy hogy azt sem tudod hogy nézek ki. Ez szerinted hogy veszi ki magát?
G: Annyit kértem hogy igyunk meg egy kávét
É: Max. ha meggyógyultam utána
G: Addig is jobbulást kívánok neked

Lefordítva:
"Itt vagyok Győrben pár hétig. Rémlett, hogy sok éve beszéltem egy győri nővel. Előkotortam a számát, hogy leakasszam a szögről, és dugjunk már párat, ha itt vagyok."

Komolyan... Az eszem megáll és egyhelyben toporog azóta is. :o :D 

21 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi
#21 (2017-01-22 16:05:32) |
*potenspasit: *

Ismersz már... Ilyen esetben a "jót" is meghagyom másnak! ;) 
potenspasit
#20 (2017-01-21 23:26:29) |
#ducinyuszi: van ebben jó is, te csak a szépet látod belóle :) koszos zokni az asszonyé
pandora
#19 (2017-01-21 14:14:34) |
#esther: 

Ez nálam alapvető *mindenki* felé. Mármint hogy csak kávézás. *Soha nem ígérek ennél többet*, és nem is számítok ennél többre. Szó sem volt arról hogy ingyenpunci lenne azonnalra. :) Erről még azzal sincs szó, akivel pörög a beszélgetés és baromi szimpi. Akkor is csak a beszélgetés folytatását tudom megígérni. Látatlanba más nem is lenne reális, személyes benyomások nélkül a szex blőd. 
Lehet hogy a találkozóig kiszűröm a nemnormálisakat valahogy, vagy szerencsém van, de ebből még nem volt félreértés eddig.
ducinyuszi
#18 (2017-01-21 08:02:05) |
Na szóval csajok! :D 

Egyértelművé tette, hogy ő továbbra sem gondolja másként, tehát csupán egy kis laza huncutkodásra lenne vevő. Messze lakunk egymástól, ez a 3 hét egy kis kiruccanás neki munkaügyben. És ha már erre jár, akkor jó lenne egy "ingyenpunciazonnalra". Ja és kizárólag hétközben, mert pénteken kullog haza... Gondolom ahhoz aki otthon várja. Efelől nincs kétségem. :) 

HA igazán érdekelném, akkor azt érezném mert éreztetné. Ráadásul ha igazán emlékezetes lett volna a korábbi ismerkedésünk, ha megfogott volna, akkor emlékeznék rá, az tuti. Ezeket a "ha ló nincs szamár is jó" dolgokat nem igazán díjazom, ez tény. Unatkozni nincs időm. Na meg beteg vagyok és ilyenkor egyébként is hülye hisztis. :D :D :D  :pirul: 

Nekem is voltak persze olyan találkáim, amiknek kb. 0,1 %-nyi esélye volt, hogy bármi is lesz belőle, mégis belementem, mert nem hagyott békén. Hát nem is lett belőle semmi jó. Viszont volt hogy annyira rosszul sült el, annyira rosszul éreztem magam az illetővel, hogy csak azt vártam, hogy végre húzhassak elfele. :/ 

Az igaz, hogy egy kávéban nincs semmi, ezzel nincs is gond. Mondtam neki, majd ha meggyógyulok, meglátjuk. Még beteg vagyok, a dokinéni ágyba parancsolt ráadásul most már a gyerekek is betegek, tehát mindenképpen várnia kell. De afelől nincs kétségem, hogy ez az egész kimerül max. egy kávézásban. ;) 


esther
#17 (2017-01-21 07:31:56) |
#pandora: 
Ahha, szóval megélhetési randizó voltál. :vigyor: :vigyor: :vigyor: De gondolom, előre tisztáztad, hogy csak beszélgetés, ne számítson másra, mert hogy így korrekt egy ilyen találkozó.

Egyébként meg, ez nem más lett volna mint " ingyenpunciazonnalra" szolgáltatás, -ami ellen mindig vehemensen tiltakoztok ti is ;) - szóval kár ezt ragozni.
potenspasit
#16 (2017-01-21 03:16:50) |
#pandora: sebaj, van még két hét hátra, hátha meggondolja magát! :) komolyan mondom, mit veszíthetünk? tök jól is elsülhet, jó reggelt amúgy :)
pandora
#15 (2017-01-21 03:10:32) |
#potenspasit: 

Én volt már rá példa hogy ilyenkor igent mondtam. Azért, mert pont aznap a fenekem vertem a földhöz az unalomtól, és jobb program volt mint a semmi. De kicsit sem volt bennem semmilyen ráhangoltság, ami van ha egy beszélgetés felpörög és eljön a találkozás. :) Ettől függetlenül jót dumáltunk, nem bántam meg, de azért nem is akartam újra találkozni...az ilyen elhalt szálak nem véletlenül halnak el... 

De Nyuszinál nem az unalom volt a szitu, hanem betegen baromi nagy motiváció kell hozzá hogy az ember kimozduljon. Ahhoz nagyon hűűűűűha kell. :) Egy ilyen kihűlt szál meg aztán minden csak nem nagy hűha...

potenspasit
#14 (2017-01-21 02:38:26) |
itt a lényeg: "Javaslom ismerjük meg egymást
Egy kávézás beleférne?
É: 3 év után rámírsz, úgy hogy azt sem tudod hogy nézek ki. Ez szerinted hogy veszi ki magát?
G: Annyit kértem hogy igyunk meg egy kávét" há én is ezt mondom! :)
esther
#13 (2017-01-20 09:00:47) |
#ducinyuszi: 
Persze, persze, tudod, hogy értettem. :) 
ducinyuszi
#12 (2017-01-20 07:07:45) |
*pandora: *

Ha már tudja a telefonszámom, akkor nem elsőre adtam meg neki, mert soha nem adom meg elsőre. Hanem a sokadik beszélgetés után. Ha nekem megvan a valódi neve, akkor én is megadtam neki az én nevemet. Attól még lehet, hogy odaírom a fantázianevét is a telefonba, de nekem nem szimpatikus, ha valaki a sokadik beszélgetés és bemutatkozás után sem tudja, hogy kivel beszél. :) Ráadásul 3 évig nem jutottam eszébe egyszer sem. Most is csak azért, mert épp erre járt, és ha már itt van 3 hétig, akkor legyen már valami... Utána megint a semmi. Nem, nekem ez nemgyerebe. :) 
ducinyuszi
#11 (2017-01-20 07:04:49) |
*borzaslany: *

Ez jóóó! :D 
ducinyuszi
#10 (2017-01-20 07:04:02) |
*potenspasit: *

Nos anno sok éve is nyilvánvalóan azért nem lett közöttünk semmi sem, mert nem ugyanazt, nem egymást keressük. Ez most sincs másként. Mindentől függetlenül nem érzem, hogy szükségem van egy olyan pasira, akinek 3 év távlatából jutok eszébe, "ha már egyszer erre járok" címen. Nem, ez nem az én pályám. :) 
pandora
#9 (2017-01-20 05:06:54) |
#ducinyuszi: 

Ajjaj...ha valaki csak fantázianevet jegyez meg elsőre, akkor azt jelenti, a másik nem fontos számára?
Én mindenkiről csak fantázianevet írok fel a telefonomba. Akkor is, ha már rég tudom a nevét, még mindig a nickneve szerint gondolok rá. Talán rossz szokás, de semmi esetre sem a fontosság hiánya. :)

Pasik, ezért is fontos az a jó nicknév, mert ha valaki f*szfejnek nevezi magát, akkor biza én úgy fogok gondolni rá, akkor is ha amúgy bírom. :D
borzaslany
#8 (2017-01-19 23:37:29) |
Lehet én megtréfáltam volna és azt válaszolom, hogy volt egy felejthetetlen éjszakánk. De ha most végre megtalált igazán átutalhatná a 2 évi tartásdíjat mert a gyerek az sokba kerül :)
:D

Tudom gonosz vagyok :P
potenspasit
#7 (2017-01-19 22:23:34) |
nő vagyok, de bizisten nem értelek benneteket, mindenki tudja, hogy a pasik bénák, ha ismerkedni kell, ez elnézhető kis jóakarattal, nem ítélném meg ismeretlenül, hogy ilyenolyan, hiszen semmit nem tudunk róla! semmi megalázó nincs abban, ha vacsorázol, és beszélgetsz egy régi ismerős-ismeretlennel, abban sem, ha úgy döntesz, kíváncsi vagy rá, milyen az ágyban, ez a kettőtök dolga, szerintem lehetnél lazább kicsit... kedves is, udvarias is, helyes is, nem?
ducinyuszi
#6 (2017-01-19 18:27:17) |
*stormborn: *

Hogy rátapintottál a "leglényegesebb" pontra! ;) 

Rajongó talán nem. De olvastam mindhárom részt. És így együtt a három nagyon pontos képet adott mindarról ami bennem zajlott amikor még az utam kerestem. Igen, tetszett, mert nagyon átéreztem. Szívesen olvastam. Bár tudom, sokan bírálják, de főként azok, akik nem értik a miérteket. 

Igen, Anastasia. És az ő Mr. Grey-ét keresi. ;) :) 
ducinyuszi
#5 (2017-01-19 18:23:22) |
*esther: *

Sőt, egyáltalán nem vagyok megszorulva. :D Tudod te is, bizonyos szint alá nem megyünk. Soha!
ducinyuszi
#4 (2017-01-19 18:19:48) |
potenspasit: 

Egy kósza numerára hajtó? Hiába jó pasi (mert az), ha belül ilyen. Nem, az ilyen nem ér meg. Nem fogok érte betegen kiugrálni az ágyból, az egyszer tuti. ;) 

A vicc, hogy az én telefonom tudta a valódi és teljes nevét. Neki pedig egy fantázianév voltam csak. Hm, vajon mennyire voltam fontos számára? :napersze: 

Még este is jött az üzi, hogy hm, egyedül vacsorázik. Na bumm, akkor most mi van? :D 
stormborn
#3 (2017-01-19 17:22:59) |
"Anastasia "

Úgy látom valaki már régóta szürke 50 árnyalata rajongó. :D
esther
#2 (2017-01-19 07:24:24) |
#potenspasit: 
Most viccelsz?? :o 
Ennyire nincs megszorulva azért, hogy egy "nem tudom ugyan ki vagy, de ha már arra járok, megdugnálak" pasassal szóba álljon. Én se tenném. Soha. Milyen megalázó már ez?? :/ 
potenspasit
#1 (2017-01-19 00:20:55) |
csoda h megvolt neki a számod... egy italt megihattatok volna azért, fél órát nem ért meg a pasi?
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.