hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóSzámok

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi > 100


Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”


« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

Számok
#100 (2017-02-27 18:26:07)

Azok a fránya számok. Hogy mekkora galibát tudnak okozni. 

Férfiember privire hív. Nézem adatlapját, 56 éves. Írja, hogy 40 éves. :o Elírta amikor regisztrált. Hm... Oké, jóhiszeműek vagyunk. ;) 

Beszélgetünk. Kérdezi én gyerekeim hány évesek. Megmondom. Kérdezem és az övé? 28, 25, 24. HOGYMIVAN? :napersze: 
20 évig volt a nejével.

Gyors fejszámolás (igen, mert ez is megy nekem :D ). 40 éves, legnagyobb 28. Akkor most hány éves a hajóskapitány? :P Szóval az illető úgy tűnik a világ egyik csodája, hiszen 12 éves korában megszületett az első gyermeke. A feleségétől, akivel 20 évig voltak együtt. :D

Huh azt hiszem ez mára sokkkkk volt nekem. Nem bírom feldolgozni ezt az információt. :rejtely: :o :/ 

Tanulság: Ha hazudsz, legalább hazudj következetesen. Ha nem tudsz hazudni, akkor inkább legyél őszinte. :D 

9 hozzászólás |

Hozzászólások

ducinyuszi
#9 (2017-02-28 18:28:20) |
*esther: *

Köszönöm, drága vagy! <3 
esther
#8 (2017-02-28 07:13:50) |
És ha már számok...
Ez a 100.bejegyzésed! :vigyor: Gratulálok! Ezt a blogot érdemes lementeni. Cakkummpakk, így ahogy van. Telis-tele van értékes gondolatokkal, jó sztorikkal.
brian7
#7 (2017-02-27 21:49:36) |
Szerintem egy asztronautával beszélgettél. Kint az űrben lassabban telik az idő, így lehet, hogy a Földön 56 lenne, de amúgy 40. Biztosan ez a magyarázat.
ducinyuszi
#6 (2017-02-27 18:58:02) |
*esther: *

Ááááá mielőtt fényképet kérhettem volna, már nem is voltam annyira érdekes. Nem értem, miért??? :D :D :D 
esther
#5 (2017-02-27 18:57:06) |
A végére már csak valami ilyesmi hiányzott ennek a bejegyzésnek: 
És ezek után a fotóján még harmincnak sem nézett ki..... :vigyor: :vigyor: :vigyor: :vigyor: 
varnyu
#4 (2017-02-27 18:50:15) |
ciki, ha már valaki hazudni se tud "normálisan" :D 
ducinyuszi
#3 (2017-02-27 18:49:56) |
*szilvi: *

Tudtam, hogy megint ez a baj. A fenébe! :D 
szilvi
#2 (2017-02-27 18:47:49) |
Nem értem mi a problémád :D Túl sokat gondolkodsz :D :D Tessék butuskának lenni, s egyből milyen boldog lenne a pasi, s rejszolhatna rá egy jót hogy ismét megetettünk valakit  ;) 
egyvagyok
#1 (2017-02-27 18:43:27) |
A számok soha nem hazudnak :D Ezért csodálatos nyelv a matematika, mert elvileg mindenki érti, és mindenkinek ugyanaz az eredmény jön ki. :D
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.